ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ «ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ»…

…και απαντά στους βενιζελοτραγάκηδες.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο που εξηγεί πολλά.

54 σκέψεις σχετικά με το “ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ «ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ»…

    1. για τον ιδιο διπλο καρκινο στο σικωτι κ με την ιδια ακριβως μετασταση στο ιδιο ακριβως νοσοκομειο του τεξας στο ιδιο περιπου χρονικο διαστημα νοσηλευτηκε ο δρακουμελ μητσοτακαρος κ ζει κ βασιλευει τοσα χρονια μετα…..ο χριστοδουλος δεν τα καταφερε γιατι?
      αυτα τα λεει ο γραφειο τυπου του χριστοδουλου σε βιβλιο που εχει γραψει….. δεν το πηγαινα το συγχωρεμενο κ γενικως εχω αλλεργια με τα ιερατεια πολιτικα κ θρησκευτικα αλλα……. τον εβγαλλαν απο τη μεση ειναι το μονο σιγουρο!!!

      Μου αρέσει!

      1. ο δρακουμελ ζει για 2 λόγους

        1. γιατί είναι Καζαρομογγόλος καταγωγή από την Κρεμαστή – χωριό έξω από την Σπάρτη
        2. είναι νεοταξίτης και του δίνουν τα ίδια ματζο΄πυνια που πίνουν οι Ροθτσάϊλντ – 82 ετών – νέος

        και ο Ροκεφέλερ 96 ετών

        Μου αρέσει!

    1. Διεφθαρμένοι είναι οι εχθροί του Ορθόδοξου Χριστιανισμού,εκείνοι που βιάστηκαν να βάλουν τέλος στην ζωή του Αγαπητού και αξέχαστου Χριστόδουλου για να ξεκινήσουν το σχέδιο εξόντωσης μας.
      Διεφθαρμένοι Αναθεματισμένοι είναι εκείνοι(εκ των οποίων πολλοί εξ αυτών μασωνοι παπαδες) που στήριξαν την παγκόσμια πανθρησκεία καθώς και την λειτουργεία πολλών ψευτοθρησκειών μαζί με τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό,στη θέα μιας γυάλινης σφαίρας…
      Αναθεματισμένοι να είναι εκείνοι που κρατούν μέχρι σήμερα περιορισμένο-φυλακισμένο στο κελί του τον νόμιμο πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίο,και ο σφετεριστής Θεόφιλος,και όλα αυτά γιατί τάχθηκε ενάντια στα σχέδια των διεθνών μασώνων,ο Θεός να του δίνει κουράγιο.
      Διεφθαρμένοι δεν ειν οι Έλληνες,τιμωρημένοι απ τον ίδιο τον Θεό είναι και όχι απ τους αντίχριστους πολιτικούς όπως εκείνοι νομίζουν.
      Με προσευχή και μετάνοια θα συγχωρεθούμε,και για να γίνει αυτό θα πρέπει να πεινάσει η Ελλάδα,για να πιστέψουμε με όλη την ψυχή μας,να κάνουμε προσευχές και να ζητήσουμε συγχώρεση απ το Θεό,για τα κακά που αφήσαμε να συμβούν,στον Ορθόδοξο Χριστιανισμό μας,χωρίς αντίσταση,από ξένα κέντρα εξουσίας.
      Σχέδιο Του Θεού ακολουθούμε όλοι μας,αυτοί που προπαγανδίζουν,αυτοί που ψεύδονται απέναντι στο λαό και δίνουν ψεύτικους όρκους,εκείνοι που τον υποδουλόνουν μέρα με τη μέρα όλο και πιο πολύ και οι άλλοι με τα χέρια σταυρωμένα που παρακολουθουν αποχαυνωμένοι.
      Αν δεν έρθουν τα χειρότερα,μυαλό δε θα βάλουμε.Μπορεί στα βάθη της Ελληνικής Ιστορίας να υπήρξαμε οι νικητές ξανά και ξανά,αλλά τόσο ονειροπαρμένοι ποτέ άλλωτε και παράλληλα να πιστεύουμε σε άτομα που καταστρέφουν Εκκλησίες την Πίστη μας και προσβάλουν τα Θεία μας,ως πολιτευτές και καθοδηγητές ετούτου του Ελληνορθοδοξου Έθνους,με τον ψευτοθεό τους τον γιδόμορφο.
      Δε προσπαθούμε καν,και όπως φαίνεται έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και θέλει υπερμετρη προσπάθεια για να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο.
      Ο Θεός δε μας ξέχασε,εμείς είμαστε εκείνοι που ξεχνάμε.

      Μου αρέσει!

      1. Διεφθαρμένοι …
        Αναθεματισμένοι …
        ναι, μα όλο σε παπάδες και δεσποτάδες αναφέρεσαι
        και παραθρησκευτικούς κύκλους!
        Πωπω!
        Τι σωτήρες ψυχών!

        Δεν κάνουμε καλύτερα εμείς
        που όλους αυτούς
        τους γράφουμε στα … φρύδια μας;

        Μου αρέσει!

      2. Επειδή είναι οι χειρότεροι των καιρών που διανύουμε και δε μίλησα μονάχα για κληρικούς.
        Δε προσπάθησαν οι ίδιοι να μείνουν καθαροί με καθαρό λογισμό,με αποτέλεσμα άλλοι να αγαπήσουν την δόξα,άλλοι να σφετερίσουν τις θέσεις άλλων κληρικών και άλλοι να θελήσουν το χρήμα,τα είπαν και Άγιοι της εκκλησίας μας πριν από μένα,και αν θελήσεις να διευρύνεις τις γνώσεις σου και να μάθεις την αλήθεια μπορείς να ασχολείθείς.
        Είναι πονηροί οι καιροί που διανύουμε,και πόσο μάλλον όταν δε μπορούμε να ξεχωρίσουμε το καλό απ το κακό,τους παραθρησκευτικούς κύκλους ή τον Αληθινό Ορθόδοξο Χριστιανισμό.
        Αλλά όταν μπορούμε να ξεχωρίσουμε τις πονηρές μεθόδους παρακίνησης σε σκοτεινά μονοπάτια ή την διαστρέβλωση της αλήθειας από εχθρόύς της Ελληνοορθόδοξης θρησκείας μας,τότε γνωρίζουμε τον εχθρό και το κακό και τον περιθωριοποιούμε ή καταλαβαίνουμε τον φίλο και τον αγκαλιάζουμε.
        Στο σχόλιο σου λοιπόν φανερώνεται,χωρίς να είσαι υπεύθυνος εσύ,ο κακός λογισμός.
        Για να σε βοηθήσω παραπάνω επειδή σε βλέπω σαν φίλο μου καθώς δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε,διάβασε και μερικά λόγια που είπε ο αγαπητός απ όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς πάτερ Παίσιος περί της δύναμης του καλού λογισμού.Το google θα σε βοηθήσει.
        Kαληνύχτα

        Μου αρέσει!

      3. Συμπέρασμα δικό μου:
        Το να επενδύσεις στη θρησκεία …
        χαμένα λεφτά!
        Όπου ανακατεύεται με τα πίτυρα …
        κάπως θα φαγωθεί!
        Εκεί μέσα φαίνεται να γίνεται της … Πόπης!
        Πιό καθαροί μου φαίνονται οι πολιτικοί τελικά!
        Τους αλλάζεις και πιό εύκολα!

        Μου αρέσει!

  1. Καποιοι εχασαν τον ποιμενα τους και αισθανονται να χανουν το εδαφος απο τα ποδια τους η¨εχασαν τη μασα τους!Υπαρχουν μουλαδες για να ακολουθησετε , που προβληματιζεστε;

    Μου αρέσει!

    1. Οι πολιτικοί απαταιώνες και τα κομματόσκυλα που έτρωγαν μαζί τους κατάστρεψαν την Ελλάδα! ακόμα προσπαθούν απεγνωσμένα αλλά τελείωσε το πάρτυ/φαγοπότι/απάτη κύριοι του είδους σας. Το πρόβλημά σας είναι οτι δεν θα προλάβετε να κρυφτήτ όπως και να μεταφιεστήτε γιατί η δυσοσμία αυτού του είδους δεν πλένεται και σας προδίδει

      Μου αρέσει!

      1. Έχει βουήξει ο κόσμος, με την φημολογούμενη συνάντηση μεταξύ του Σταύρου Ψυχάρη και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Λέγεται ότι το ραντεβού που είχε και γεύμα, έγινε στο σπίτι του επικεφαλής του ΔΟΛ και μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι σύζυγοι των δύο ανδρών καθώς και ο διευθυντής του Βήματος, Αντώνης Καρακούσης, και το στέλεχος του Συγκροτήματος, και συγκεκριμένα ο Παύλος Παπαδόπουλος, έχει προσληφθεί ως λογογράφος του κ. Τσίπρα. Για να δούμε…

        Μου αρέσει!

    2. Αν δεν υπήρχαν άτομα σαν εσένα δεν θα υπήρχαν πολιτικοί και μη πολιτικοί απατεώνες!Δυστυχώς υπάρχετε και είστε πάρα πολύ.

      Μου αρέσει!

    1. Kαι οι ομοϊδεάτες σου που είχαν πάρει χαμπάρι τι γινότανε επί επταετίας διέλυσαν την Ελλάδα,την πτώχευσαν,την έκαναν αποικία των Γερμανών,άνοιξαν την πόρτα στον απατεώνες τύπου Σόρος,έγιναν όλοι ζάπλουτοι,διώχνουν τους νέους στο εξωτερικό και τους αντικαθιστούν με ισλαμοφασίστες αποικιοκράτες!

      Μου αρέσει!

    2. Για πες μας εσύ που πήρες χαμπάρι τι έγινε ρε μεγάλε επί επταετίας ? Οπαδός της Χούντας δεν είμαι. Μακριά από μένα. Αλλά αυτό το παραμύθι με τα κακά της χούντας έχει παρατραβήξει. Επειδή δεν έχεις ζήσει την χούντα λοιπόν θα σου εγώ που πήρα χαμπάρι τι έγινε και δεν είμαι και δεξιός, ούτε υπήρξα ποτέ. Και όπως ο μακαρίτης ο Χριστόδουλος επίσης δεν πήρα χαμπάρι τι έγινε, γιατί πολύ απλά δεν έγινε τίποτα. Κι αν θες συγκρίσεις έγινε το 1/10 από ότι έγινε τις προάλλες όταν ήρθε ο μπαρόζο και τα υπόλοιπα ευρολιγούρια στην Αθήνα.

      Επί χούντας φιλαράκι τα σημερινά λαμόγια, οι πατεράδες και τα τζάκια τους ήταν «εξόριστοι» στα παρίσια κι έτσι είχαμε γλιτώσει. Επί χούντας φιλαράκι, ξηλώθηκε ο βασιλιάς που μόνο τα ξένα συμφέροντα εξυπηρετούσε. Επί χούντας κανένα σκουπίδι δεν τολμούσε να κουνηθεί γιατί λειτουργούσε ο νόμος. Επί χούντας φτιάχτηκαν οι τελευταίοι δρόμοι σε όλη την Ελλάδα και δωρεάν, διπλασιάστηκαν οι μισθοί, αντλήσαμε το πετρέλαιό μας, ανεργία 0% και ανάπτυξη 10% Ήταν τόσο «κακή» η χούντα του Παπαδόπουλου που έβαλαν τους αμερικανοκουμουνιστές του πολυτεχνέιου να φέρουν μια πραγματική προδοτική χούντα για να χαθεί η Κύπρος γιατι δεν θέλανε τις εκλογές τον Φλεβάρη του 74΄. Δεν λέω άλλα για την χούντα γιατί δεν θα τελειώσω ποτέ. Όταν μιλάτε για την χούντα πρώτα να ρωτήσετε αυτούς που την ζήσανε και μετά να μιλάτε. Και κυρίους αυτούς που δεν ήταν χουντικοί.

      Όσο για το ότι κυνηγησαν μια μικρή μερίδα πολιτών…. φυσικά και το έκαναν και είναι καταδικασταίοι γι αυτό. Τι έχεις να πείς όμως που σήμερα βασανίζουν έναν ολόκληρο λαό ???

      Μου αρέσει!

      1. φιλε σωστοσ και εγω μαζι σου
        ξεχασες το βασικοτερο … ποσοι ελληνες πηραν σπιτι με χαμηλοτοκο δανειο…

        Μου αρέσει!

      2. Να πεις κι άλλα γιατί αυτή είναι η αλήθεια…. Κάποτε πρέπει όλοι να βρούμε το θάρρος να το πούμε…. Μεγαλώσαμε όλοι μέσα στα Αμερικανικά παραμύθια και ξαφνικά ξυπνήσαμε απότομα και ανακαλύπτουμε αλήθειες που ενοχλούν τις οικονομικές κάστες της μεταπολίτευσης….. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ

        Μου αρέσει!

      3. Η χούντα πρόδωσε την Κύπρο ανιστόρητε ηλίθιε, την πρόδωσε σε επίπεδο στρατιωτικό καθώς απέσυρε την Μεραρχία από το 67(ήταν από τα πρώτα της έργα!) και ολοκλήρωσε το έργο της δίνοντας αφορμή στους Τούρκους με το πραξικόπημα. Πρώτα αφόπλισε και έπειτα έδωσε αφορμή! τι ποιο προδοτικό; Εδώ θα πρέπει να προσθέσω φυσικά και την προδοσία του Εθνάρχη Καραμανλή ο οποίος ευθύνεται για το Αττίλας 2.
        αλήθειες
        Αν θέλεις να μάθεις πριν γράφεις (που δεν νομίζω) διάβασε:
        http://ardin-rixi.gr/archives/13762
        http://ardin-rixi.gr/archives/12197

        Μου αρέσει!

    3. Εσύ είσαι από αυτούς που θα πάρουν το ‘’ταγάρι’’ και δρόμο από την Ελλάδα….
      Προσεχώς….. νεοταξιτικη αριστερή και άθεα νοσοκόμα…

      Μου αρέσει!

  2. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΦΑ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ.

    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΔΥΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

    Μου αρέσει!

  3. ΑΞΙΟΣ , ΕΛΛΗΝΑΣ , ΠΑΠΠΑΣ , ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ , ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΗΓΕΤΗΣ , ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ , ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ

    Για όλα αυτά έγινε στόχος……

    ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ

    ΑΘΑΝΑΤΟΣ

    Μου αρέσει!

  4. Ένας ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ άνθρωπος, ένας ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ιεράρχης.

    Τι του προσάπτουν; Ότι είχε ΑΠΟΨΗ και την εξέφραζε.

    Αιωνία αυτού, η μνήμη.

    Σέβας.

    Μου αρέσει!

    1. Τοῦ προσάπτουν,ὅτι ἤξερε….καί προειδοποίησε,ἀκόμη καί τήν τελευταία του στιγμή:

      «ΣΤΑΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ στις επάλξεις σας και μη ξεπουλήσετε τα πρωτοτόκια μας. Διδάξτε στα παιδιά σας την αλήθεια, όπως την εβίωσαν οι αείμνηστοι Πατέρες μας. Ο λαός μας ξέρει να υπερασπίζεται τα ιερά και τα όσιά του. Το έχει κατ’ επανάληψιν αποδείξει. Και θα το αποδείξει και πάλι. Αντίσταση και Ανάκαμψη. Για να ξαναβρούμε ο,τι έχουμε χάσει, για να υπερασπισθούμε ο,τι κινδυνεύει. »

      Μου αρέσει!

  5. Ο Χριστόδουλος διδάσκει περισσότερο μετά τον θάνατό του παρά πριν. Τί πόλεμο είχε δεχθεί από τους νταβατζήδες των ΜΜΕ δεν λέγεται! Ούτε ένας δεν τον υποστήριξε! Ακόμα και αυτοί που το παίζαν φίλοι του και δήθεν ανεξάρτητοι του έλεγαν να παραιτηθεί! Όταν χάσεις κάτι καταλαβαίνεις την αξία του. Είχε ψυχή μικρού παιδιού!
    Αιωνία η μνήμη !

    Μου αρέσει!

  6. Πότε με το καλό θα τον αγιοποιησουμε;
    Θα περιμένουμε καμιά πενηνταριά χρόνια;
    Το χάσαμε το παιχνίδι τότε πατριώτες!
    Θα μας έχουν φάει τα κουμούνια!

    Μου αρέσει!

  7. Πιστεύω πως αν ζούσε ο Χριστόδουλος, πολλά πράγματα θα ήταν διαφορετικά σήμερα!!! Δυστυχώς όμως μάλλον ενοχλούσε το κωλ….σύστημα, γι’αυτό τον ξέκαναν!!!
    Κρίμα, βγήκαμε χαμένοι εμείς οι Έλληνες και πάλι!!!!

    Μου αρέσει!

  8. Για να φέρει νερό στον μύλο της εθνικής αφύπνισης και λογικής λόγω του ότι το θρησκευόμενο πλήθος κατά κανόνα είναι εύπιστο κι ευεξαπάτητο και ως εκ τούτου εθνικά αγόμενο και φερόμενο, ο εκλιπών θα ήταν χρήσιμος. Αλλά με τις φαραωνικές πολιτικές του φιλοδοξίες μάλλον θα δημιουργούσε μεσοπρόθεσμα πρόβλημα μεγαλύτερο από τυχόν ωφέλεια όπως ο Κύπρου Μακάριος.
    Καθ’ ότι είναι η φύσις του θρησκευτικού συστήματος τέτοια, ένα σύστημα αμφιταλαντευόμενο που ακροβατεί πατώντας σε δυο βάρκες, του εθνικισμού και του διεθνισμού, της πολιτικής και της θρησκείας.

    Γενικότερα δηλαδή και διαχρονικώς τα παντοδύναμα παρασιτικά ιερατεία – με πρώτο διδάξαντα το εβραϊκό ιερατείο – τρέφονται απομυζώντας τα έθνη τα οποία έθνη υποτίθεται ότι προστατεύουν από πραγματικούς ή φανταστικούς- μεταφυσικούς εχθρούς επενδύοντας στον φόβο και την κινδυνολογία. Και τους οποίους εχθρούς σαν επιδέξιοι μάγοι και δημαγωγοί όταν δεν υπάρχουν τους δημιουργούν οι ίδιοι και εκ του μη όντος.
    Οι χαρισματικοί πάλι όταν δεν σκοπεύουν σωστά και χαρίζονται στο πάθος και το συναίσθημα συχνά καταλήγουν προβληματικοί.

    Όλα αυτά φυσικά είναι υποθέσεις.
    Ο αγώνας όμως της εθνικής ύπαρξης συνεχίζεται και η μάχη κερδίζεται με πραγματικά πυρά. .
    ¨ Θαρσείν χρή. ¨.
    Ας κοιτάμε μπροστά. .

    Μου αρέσει!

  9. Χριστοδουλος : μεγαλη απωλεια !!
    Ομως πρέπει να συνεχισουμε μπροστα !!
    Για κοιτάξτε καποιους αλλους που ζουν :

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.