Τελείως ανάποδα τα λέει ο Λίεμ Χοάνγκ από τον Κάρας για τον Τσίπρα: Μας παρουσίασε αναλυτικότατο σχέδιο και προτάσεις.

χοανγκ καρας μειμαρακηςΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ (Στο τέλος η μετάφραση)

«Ο κ. Τσίπρας μας παρήσχε επίσης με μια λεπτομερή οικονομική και κοινωνική ανάλυση, καθώς και προτάσεις πολιτικής, που περιέχονται σε ένα ενδελεχές έγγραφο

Statement by Liêm Hoang NGOC MEP (αριστερά στην φωτό, στην μέση ο Κάρας. Δεξιά ο γίγας Βαγγέλης)

European Parliament co-rapporteur on the enquiry on the role and activities of the troika

30 january 2014

This enquiry of the European Parliament is about shedding light on the functioning of the troika and analysing whether the right decisions had been taken. Do to so, we have set to gather evidence from those who have been playing an important role in this process, both at EU and national level. I am currently leading a delegation visit to Athens, togeteher with my co-rapporteur from the EPP, to meet not just officials and ministers but also to hear the voice of frustration in Greece and to witness the social situation for myself.

In this open and transparent spirit, my co-rapporteur and I met Alexis TSIPRAS on 11 december in Strasbourg. Being the leader of a large opposition coalition in Greece, it  was both natural and beneficial for us to hear what Mr TSIPRAS had to say.

In this productive meeting, Mr TSIPRAS offered us his support for our enquiry and welcomed the involvment of the European parliament in setting the troika’s record straight. Mr TSIPRAS also provided us with a detailed economic and social analysis, as well as policy proposals, contained in a thorough document. I have red carefully this document, and together with many other contributions we have received it has helped shaping my understanding of the economic, social and political situation in Greece. I thus welcome the collaboration of Mr TSIPRAS to our enquiry and look forward to presenting a balanced and comprehensive report on the role and activities of the troika following our fact-finding visit to Athens.

 

Αυτή η έρευνα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αφορά το να πέσει φως για τη λειτουργία της τρόικας και να αναλυθεί κατά πόσον είχαν ληφθεί οι σωστές αποφάσεις. Γι’ αυτό έχουμε συλλέξει αποδεικτικά στοιχεία από εκείνα που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτή τη διαδικασία, τόσο σε επίπεδο Ε.Ε. όσο και σε εθνικό επίπεδο. Ηγούμαι της επίσκεψης της αντιπροσωπείας στην Αθήνα, μαζί με τον συνάδελφο συν-εισηγητή από το ΕΛΚ (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα), για να συναντήσουμε όχι μόνο υπαλλήλους και υπουργούς, αλλά και για να ακούσουμε τη φωνή της απογοήτευσης στην Ελλάδα και να βεβαιώσουμε την κοινωνική κατάσταση.
Με αυτό το ανοιχτό και διαφανές πνεύμα, ο συν-εισηγητής και εγώ, συναντήσαμε τον Αλέξη Τσίπρα στις 11 Δεκεμβρίου στο Στρασβούργο. Όντας ο ηγέτης ενός μεγάλου συνασπισμού της αντιπολίτευσης στην Ελλάδα, ήταν και φυσικό και ωφέλιμο για μας να ακούσουμε τι είχε να πει ο κ. Τσίπρας.
Σε αυτή την παραγωγική συνάντηση, ο κ. Τσίπρας μας προσέφερε την υποστήριξή του για την έρευνά μας και εξέφρασε την ικανοποίησή του εμπλοκή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στον καθορισμό των ευθυνών της τρόικας. Ο κ. Τσίπρας μας παρήσχε επίσης με μια λεπτομερή οικονομική και κοινωνική ανάλυση, καθώς και προτάσεις πολιτικής, που περιέχονται σε ένα ενδελεχή έγγραφο. Έχω διαβάσει προσεκτικά αυτό το έγγραφο, και μαζί με πολλές άλλες συνεισφορές που έχουμε λάβει, βοήθησε να κατανοήσω την οικονομική, κοινωνική και πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα. Ως εκ τούτου χαιρετίζω την συνεργασία του κ. Τσίπρα στην έρευνα μας και ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε μια ισορροπημένη και περιεκτική έκθεση σχετικά με τον ρόλο και τις δραστηριότητες της τρόικας μετά τη διερευνητική επίσκεψη μας στην Αθήνα.

23 σκέψεις σχετικά με το “Τελείως ανάποδα τα λέει ο Λίεμ Χοάνγκ από τον Κάρας για τον Τσίπρα: Μας παρουσίασε αναλυτικότατο σχέδιο και προτάσεις.

  1. Και αν θυμάμαι καλα ο ανθέλληνας Αυστριακός Καρας ήταν εδώ για να ελέγξει την τρόικα και δεν είχε κανένα λόγο να κάνει παρέμβαση μέσα στο Ελληνικό κοινοβούλιο υπέρ του κολλητού του Σαμαρα.
   Επίσης ο Καρας τα είπε σε ένα δημοσιογράφο στο ξενοδοχειο, ενώ ο Γάλλος ο οποίος μίλησε και σχετικά με την κόλαση του μνημονίου που ζουν στην Ελλαδα έβγαλε επίσημη ανακοίνωση.
   Ελεεινοί εκει στις μονταζιερες της Συγγρου όσο βλέπουν οτι θα ειναι 3ο κομμα τελικά

   Μου αρέσει!

   1. Το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας, στο ΕΚΑΕ και στην 110 Π.Μ. στην Λάρισα, επισκέφθηκε την Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας, αρνούμενος ωστόσο να πετάξει με μαχητικό αεροσκάφος F-16D Block 52+ στο Αιγαίο, όπως του προτάθηκε, προκειμένου να δει και να βιώσει από κοντά τον ακήρυχτο πόλεμο που μαίνεται καθημερινά στους ουρανούς του.

    AΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ Η ΛΟΥΓΚΡΑ ΣΑΣ

    Μου αρέσει!

 1. Μπορούμε να έχουμε το κείμενο της ομιλίας του Τσίπρα. Πώς γίνεται ο ένας να λέει ότι δεν είπε τίποτα κι ο άλλος ότι έδωσε και λεπτομέριες.
  Όπως και να χει εγώ θα ήθελα πολύ να δω ΤΙ ΛΕΕΙ σ’ αυτούς.

  Μου αρέσει!

  1. Επιχειρώντας να μιλήσει με όρους προσιτούς στο αμερικανικό ακροατήριο, ο κ. Τσίπρας ανέφερε μεταξύ των άλλων ότι …»»οι κινδυνολόγοι θα σας πουν ότι το κόμμα μας, αν έρθει στην κυβέρνηση, θα σκίσει τη δανειακή σύμβαση με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ, θα βγάλει τη χώρα έξω από την ευρωζώνη, θα διακόψει τους δεσμούς της Ελλάδας με την πολιτισμένη Δύση, ότι η Ελλάδα θα γίνει μια νέα Βόρεια Κορέα. Aυτό είναι κινδυνολογία στα χειρότερά της. Ο ΣΥΡΙΖΑ δε θέλει τίποτα από αυτά.»»

   ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ….

   ΔΕΥΤΕΡΑ,ΤΕΤΑΡΤΗ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ

   ΤΡΙΤΗ ,ΠΕΜΠΤΗ,ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

   ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ,ΛΗΣΤΕΙΕΣ,ΜΟΛΟΤΩΦ,ΚΑΙ KATAΣΤΡΟΦΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ.

   ΑΡΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.

   Μου αρέσει!

 2. ο Καρας στοχευει να καθησυχασει τους κοπροπασοκους που ψηφιζουν τΣυριζα και ΔΕΝ θελουν να αλλαξει τιποτα,για να συνεχιστει το ταισμα.
  για αυτο και δεν λενε τιποτα οι τΣυριζαιοι για την υπερφορολογηση…

  ο Χοανγκ,στοχευει στους «αντιμνημονιακους» αναρχοαυτονομους τΣυριζαιους,που το παιζουν επαναστατες.

  ακολουθειται το γνωστο μοντελο, «ο Μανωλης φιλουσε υπεροχα».
  ταχει βρει ο alexis με ολους…

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.