Μυστική συνάντηση Καραμανλή – Τσίπρα

epikairaΜια  συνάντηση  που πραγματοποιήθηκε πριν από το τέλος του 2013 κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για λόγους που γίνονται εύκολα αντιληπτοί. Η συνάντηση που αποκαλύπτουν σήμερα τα «Επίκαιρα» παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω της χρονικής συγκυρίας, του πολιτικού κλίματος και, κυρίως και πρωτίστως, της σύνθεσης των παρευρισκομένων.
Πρόκειται για τη μυστική συνάντηση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, που πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες των «Επικαίρων», στο διαμέρισμα του κ. Καραμανλή στο Λυκαβηττό. Η συνάντηση, που έγινε γνωστή μόνο σ’ έναν πολύ στενό κύκλο συνεργατών των κ.κ. Καραμανλή και Τσίπρα, ήταν το αποτέλεσμα ενός «διαύλου επικοινωνίας» που εδώ κι ένα χρόνο έχει ανοίξει μεταξύ των δύο, ιδιαίτερα έπειτα από την παρουσία και την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Ίδρυμα Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής. Πληροφορίες των «Επικαίρων» αναφέρουν, άλλωστε, ότι ο πρώην πρωθυπουργός αλλά και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχαν συχνά την ευκαιρία όλο το προηγούμενο διάστημα να συνομιλήσουν για λίγα λεπτά στους διαδρόμους της Βουλής, ενώ ο κ. Καραμανλής φέρεται να είναι εκείνος που πήρε την πρωτοβουλία της συνάντησης σε τηλεφωνική επικοινωνία του με τον κ. Τσίπρα.
Συνομιλητές του πρώην πρωθυπουργού μεταφέρουν ότι ο κ. Καραμανλής διατυπώνει πλέον πολύ έντονα την ανησυχία του για την πορεία της χώρας κι αυτή ακριβώς η ανάλυση του, όπως την εκφράζει στους συνομιλητές του, δεν συνδέεται κατ’ ανάγκην με την κυβερνητική πολιτική, αλλά κυρίως με τις εξελίξεις στην Ευρώπη και την απόλυτη κυριαρχία της γερμανικής πολιτικής οπτικής για την προοπτική του ευρωπαϊκού οικοδομήματος. Αυτές ακριβώς τις απόψεις φέρεται να επανέλαβε και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στην κατ’ ιδίαν συνάντηση τους με αφορμή την υποψηφιότητα του κ. Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν. Και είναι αξιοσημείωτο ότι, παρά το γεγονός ότι δεν συμφώνησε απολύτως, όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές, με την ανάλυση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την «επόμενη μέρα» στη χώρα και την κριτική του για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, φέρεται να μοιράστηκε με τον κ. Τσίπρα την ανησυχία του για τη μετεξέλιξη της Ενωμένης Ευρώπης σε «Γερμανική Ευρώπη».
Πληροφορίες των «Επικαίρων» αναφέρουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός ήταν απόλυτος στη θέση του ότι δεν προτίθεται να συγκρουστεί με την κυβέρνηση και προσωπικά με τον πρωθυπουργό, καθώς εκτιμά ότι οποιαδήποτε κίνηση εις βάρος του κ. Σαμαρά «θα προκαλούσε ζημιά στη Νέα Δημοκρατία».
Παράμετροι
Με δεδομένο ότι οι πληροφορίες για το ακριβές περιεχόμενο της συνομιλίας των δυο είναι περιορισμένες, αξίζει να επισημανθούν δύο ακόμα παράμετροι:
•           Η έντονη φημολογία που φέρει τους κ.κ. Καραμανλή και Τσίπρα να πραγματοποίησαν πριν από ένα μήνα μία ακόμα συνάντηση. Φημολογία που ενισχύθηκε από αναφορά που φέρεται να έκανε ο κ. Τσίπρας σε συνομιλία με συνεργάτες του για την απόφαση του να μην παραστεί στην εκδήλωση για την επίσημη έναρξη της Ελληνικής Προεδρίας στην ΕΕ, λέγοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι θα απουσιάσει και ο πρώην πρωθυπουργός.
Η δεύτερη αυτή συνάντηση δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής.
•           Η εκτίμηση που επικρατεί στην Κουμουνδούρου, ότι ο κ. Καραμανλής δεν προτίθεται να αποστρατευτεί πολιτικά και ότι «ενδεχομένως ενδιαφέρεται για την Προεδρία της Δημοκρατίας με τη λήξη της θητείας του Κάρολου Παπούλια».
Παρά το γεγονός ότι η συνάντηση του πρώην πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης δημιουργεί εντυπώσεις και επιδέχεται ερμηνειών, πιθανόν και μεγαλύτερων από εκείνες που δικαιολογεί το περιεχόμενο της κατ’ ιδίαν συνομιλίας τους, είναι αξιοσημείωτο ότι ο δίαυλος επικοινωνίας των δύο παραμένει ανοιχτός σε μια περίοδο αβεβαιότητας και ρευστότητας στο πολιτικό σκηνικό. Σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το πολεμικό κλίμα επικυριαρχεί στην αντιπαράθεση Μεγάρου Μαξίμου και Κουμουνδούρου, τα ευρήματα δημοσκοπήσεων για τις τάσεις που διαμορφώνονται στην κοινή γνώμη εμφανίζουν ένα όχι αμελητέο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας να προκρίνει ως κυβερνητική λύση τη δημιουργία ενός «μεγάλου συνασπισμού» μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Σενάριο που εδώ και αρκετό διάστημα διατυπώνεται από στελέχη του «καραμανλικού» μπλοκ αλλά και από άλλους παράγοντες της ΝΔ, που εμφανίζονται να αμφισβητούν τη στρατηγική της σκληρής σύγκρουσης με τον ΣΥΡΙΖΑ, διαφωνούν με τη ρητορική «των δύο άκρων» και υποστηρίζουν ότι κυβερνητική πλειοψηφία μπορεί να σχηματιστεί την επόμενη μέρα των εκλογών με τη συνεργασία των δύο κομμάτων.
Αυτή ακριβώς η ανάλυση πάντως, πέραν των όποιων επιμέρους διαφοροποιήσεων, δημιουργεί έντονο εκνευρισμό στα ηγετικά κλιμάκια της ΝΔ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Σαμαράς, ο οποίος, μάλιστα, φέρεται έντονα ενοχλημένος από στελέχη του κόμματος του που διατυπώνουν ανοιχτά παρόμοιες απόψεις, εκτιμά, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι με αυτό τον τρόπο ακυρώνεται προκαταβολικά η στρατηγική του για το επόμενο διάστημα και περιορίζονται τα περιθώρια ελιγμών του.
Ανάλογη είναι η ενόχληση για τα σενάρια περί «ιστορικού συμβιβασμού» και συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ και στην Κουμουνδούρου, καθώς η εκτίμηση που κυριαρχεί στα ηγετικά κλιμάκια είναι ότι αυτού του είδους οι απόψεις δυσφημούν τη στρατηγική του κόμματος και πλήττουν την αξιοπιστία της επιχειρηματολογίας του.
Σε κάθε περίπτωση κι ανεξαρτήτως της διαφορετικής οπτικής με την οποία αντιμετωπίζουν οι ηγεσίες των δύο κομμάτων την εθνική ανάγκη άρσης του αδιεξόδου για τη χώρα και απεγκλωβισμού της από τα Μνημόνια των δανειστών, η εντεινόμενη αδιαλλαξία της τρόικας αλλά και το ενδεχόμενο χρονικής παράτασης για την ασφυκτική εποπτεία των δανειστών υποχρεώνουν τόσο τον πρωθυπουργό όσο και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε επανασχεδιασμό της στρατηγικής τους.
Πολιτικά αποθέματα
Η τρόικα έχει παγιδεύσει την όποια επόμενη μέρα, όποιοι κι αν είναι οι πρωταγωνιστές της. Πολλώ δε μάλλον που το ρευστό πολιτικό σκηνικό εξαντλεί τα πολιτικά αποθέματα της κυβέρνησης και ταυτόχρονα όσο παρατείνεται το χρονικό διάστημα έως την προκήρυξη των εκλογών αποδυναμώνει την αντιμνημονιακή ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό ακριβώς το τοπίο κινούμενης άμμου στην πολιτική ζωή της χώρας συντελεί στην περαιτέρω ρευστοποίηση κομματικών σχηματισμών που κινούνται πέριξ των δύο «μονομάχων», ενώ εντείνει το ενδιαφέρον πολιτικών παραγόντων που δεν μετέχουν πλέον ενεργά στην πολιτική για επαναδραστηριοποίηση τους. Δεν είναι, μάλιστα, τυχαίο ότι πέριξ πρώην πρωθυπουργών εμφανίζονται πρόσωπα από το παρελθόν να μιλούν εξ ονόματος τους ή να επιχειρούν να επαναπροσδιοριστούν σε αυτό το τοπίο απόλυτης αβεβαιότητας για την επόμενη μέρα στην πολιτική ζωή της χώρας.
Η κίνηση των «58», που απειλεί τη συνοχή του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τόσο του Μεγάρου Μαξίμου όσο και της Κουμουνδούρου. Κυρίως εν αναμονή των επιδόσεων της στην κάλπη των ευρωεκλογών και με το ερώτημα αν δύναται να επαναδιατάξει συμμαχίες στο χώρο της Κεντροαριστεράς, στερώντας ποσοστά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν και αυτοί οι οποίοι έχουν πρόβλημα από την παρουσία των «58» είναι το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ.
Δεν φαίνεται, πάντως, οι «58» να κομίζουν κάτι νέο στην πολιτική σκηνή, ούτε σε επίπεδο προσώπων ούτε σε επίπεδο ιδεών. Περισσότερο σε αναζήτηση ρόλου «χρήσιμου» συμπληρώματος σε μια εισέτι αδιευκρίνιστη «επόμενη μέρα» παραπέμπουν.
Εν τω μεταξύ, αν και συνισταμένη όλων των μετρήσεων αποτελεί το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στην παρούσα φάση είναι αναμφισβήτητα πρώτο κόμμα, ρεύμα αυτοδυναμίας της Κουμουνδούρου αυτή τη στιγμή δεν διαφαίνεται – αυτό μπορεί να αλλάξει άρδην το επόμενο διάστημα, ιδιαίτερα αν συνεχιστούν τα μέτρα.
Αυτοί ακριβώς οι εύθραυστοι δημοσκοπικοί συσχετισμοί φαίνεται ότι οδηγούν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σε αναζήτηση νέου κύκλου πιθανών «συνομιλητών», με το βλέμμα στραμμένο στον όποιο μετεκλογικό ορίζοντα.
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

46 σκέψεις σχετικά με το “Μυστική συνάντηση Καραμανλή – Τσίπρα

 1. Ο Τσίπρας μου θυμίζει πολύ τον Πούτιν , που εκανε το καλό παιδί εως ότου ανέλλαβε την εξουσία , έπειτα τους άλλαξε τα φώτα κάνοντας την Ρωσία μία υπολογήσιμη δύναμη και τον πλανήτη 2 πολικό μετά απο πολλά χρόνια απόλυτης Αμερικανικής κυριαρχίας. Εντάξει το παραδέχομαι τα κοπάνησα πριν ….

  Μου αρέσει!

  1. ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:
   «ΠΑΜΕ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΙΠΡΑ. ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΠΩ. ΕΧΩ ΤΟΝΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ «ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ». Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ» ΜΕ ΤΗΝ «ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ» ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1970 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ «ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ», ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.»

   ΩΠΑ! ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ!;; ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ «ΦΤΩΧΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ» ΤΣΙΠΡΑ; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΝΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1970 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η «ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ» ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ;; ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ; (ΓΕΛΩΣ!!!)
   ΜΑΛΙΣΤΑ Η «ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ» ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΙΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ:

   Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012, 22:11

   Μου αρέσει!

   1. και αμεσος συγγενης με τον Βωβο ο τσιπρακος

    και μαλιστα δεν διστασε να τον καταστρεψει

    οπως απαιτουσε το Συστημα ….λενε οι κακες γλωσσες

    Μου αρέσει!

   2. Γιατί τόση μούγκα στη “στρούγκα” της μπλογκόσφαιρας σχετικά με την πραγματική συγγένεια του Παύλου Τσίπρα, πατέρα του Αλέξη, και του πραξικοπηματία Στυλιανού Παττακού;

    Προφανώς γιατί κάποιοι θέλουν πολιτικούς πιόνια και θάβουν ότι πληροφορία αποκαλύπτει τον Τσίπρα.

    να καποιες ………….κακες γλωσσες

    Μου αρέσει!

   3. Ο πατέρας Τσίπρας ζητά από τον παντοδύναμο τότε γαμπρό του Παττακό, να αποσύρει από την ζώνη ευθύνης της Μ.Ο.Μ.Α., την περιοχή Άρτης, ώστε να επωφεληθούν από τα έργα που πλέον δεν θα ανατίθεντο εις αυτήν.

    ****

    Μου αρέσει!

   4. Το 2007, βαζει υποψηφιοτητα για δημοτικους συμβουλος Αθηνας ποιος;; Μετα απο τις τοτε δημοτικες εκλογες ΟΛΑ, ναι ΟΛΑ τα κατασκευαστικα εργα του δημου Αθηνας δινονται μετα απο «διαγωνισμο», εδω μπορειτε να γελατε εχετε το ελευθερο, στην κατασκευαστικη εταιρια στην οποια ο τσιπουρας ηταν τοτε, μετοχος/ιδρυτης.
    Εχουμε και λεμε(απολαυστε):
    «Τον Ιούλιο του 2007 ο κ.Τσίπρας, ενόσω ήταν ήδη δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού «Ανοιχτή Πόλη» στον Δήμο Αθηναίων, προχώρησε στην από κοινού σύσταση με τους κυρίους Χρήστο Καραμάνο και Νίκο Παππά της κατασκευαστικής εταιρείας με την επωνυμία «Χ. Καραμάνος Ν. Παππάς – Α. Τσίπρας Ο.Ε.». Το καταστατικό της συγκεκριμένης εταιρείας με τον διακριτικό τίτλο «Αγνάντι Ο.Ε.» επικυρώθηκε από το Πρωτοδικείο Αθηνών στις 02/07/2007
    ……/…..
    Εδρα της ομόρρυθμης εταιρείας με ΑΦΜ 998617635 δηλώθηκε ο αριθμός 8 της οδού Αμαζόνων στην Αθήνα, διεύθυνση της κατοικίας του κ. Καραμάνου.
    Eταιρικό μερίδιο μεγαλύτερο από το δηλωθέν εισόδημα
    Οι δραστηριότητες της εταιρείας κατασκευών συμφερόντων του κ. Τσίπρα συνεχίζονται κανονικά μέχρι και σήμερα, ενώ δεν υπήρξε καμία μεταβολή στην εταιρική της σύνθεση ούτε μετά τον Φεβρουάριο του 2008, όταν ο ίδιος εξελέγη πρόεδρος του ΣΥΝ από το 5ο τακτικό συνέδριό του κόμματος με συντριπτική πλειοψηφία.
    ……/……
    Στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ αυτή την Κυριακή είχε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ. Τσίπρα. Σύμφωνα με αυτό,

    Ο Τσίπρας έχει συστήσει από το 2007 (μετά την εκλογή του ως δημοτικού συμβούλου) μια τεχνική εταιρία, την ΑΓΝΑΝΤΙ Ο.Ε., στην οποία συνέταιρος του είναι το στέλεχος του ΣΥΝ Παπαμακάριος, που, όλως τυχαίως, ήταν εργολάβος της οικογένειας Λάτση, στην ανέγερση του GOLDEN HALL στο μαρούσι και ταυτόχρονα ο ίδιος, είναι ένας από τους αιτούντες την ακύρωση της διπλής ανάπλασης, πολέμιος της “αστικής επιβάρυνσης” του νέου εμπορικού κέντρου του Βωβού. Ενώ βέβαια το GOLDEN HALL που συμμετείχε στην κατασκευή του, ούτε “αστική επιβάρυνση” προκαλεί, ούτε επηρρεάζει τους κορμοράνους.

    Αν ισχύει το άρθρο, αποδεικνύεται (για μια ακόμη φορά) όχι μόνο η υποκρισία του τσίπρα και της παρέας του, αλλά και καθαρός δόλος που έχει να κάνει με αντίθετα επιχειρηματική συμφέροντα. Δεν ήταν εργολάβος ο Παπαμακάριος αλλα ο Χ.Καραμάνος εργοταξιάρχης στο Golden Hall.

    Ο οποίος είναι μέλος της διεύθυνσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ (ΚΟΕ). Επίσης ο Καραμάνος ήταν μέσα στους 131 που υπέγραψαν εναντίων της διπλής ανάπλασης!!! Αν θυμάστε, ο Καραμάνος ηταν αυτός που είχε βγεί στο gayfm, όταν αποφασίστηκε η αναστολή των εργασιών στο Βοτανικό, δήθεν εξοργισμένος που σταμάτησαν τα έργα και έλεγε οτι 131 δεν ήταν εναντίων του γηπέδου αλλα του εμπορικού και οτι είναι ανεπίτρεπτο να σταματάνε τα έργα του γηπέδου!!!»
    ……/………
    «Δημοσιεύθηκε: 18:23 – 11/08/04
    Εμπεδος: Αντικατάσταση μελών του Δ.Σ.
    Νέα μη εκτελεστικά μέλη όρισε το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας Έμπεδος στη διάρκεια της συνεδρίασής του στις 11 Αυγούστου, ενώ παράλληλα ορίστηκαν και νέοι τομεάρχες.
    Σχολιάστε 0 & δείτε τα σχόλια
    Εμπεδος: Αντικατάσταση μελών του Δ.Σ., νέοι τομεάρχες
    Νέα μη εκτελεστικά μέλη όρισε το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας Έμπεδος στη διάρκεια της συνεδρίασής του στις 11 Αυγούστου, ενώ παράλληλα ορίστηκαν και νέοι τομεάρχες.

    Ειδικότερα, το διοικητικό συμβούλιο της Έμπεδος εξέλεξε τον κ. Φώτιο Χονδροματίδη ως νέο ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους κ. Τζέραλντ Τέρνερ.

    Επίσης ορίστηκε ο κ. Αριστείδης Μπενετάτος ως μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
    ……../…………
    Εξάλλου, ο Νικόλαος Κουμπάτης, ορίζεται β’ αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος, Αναστάσιος Ροδόπουλος, σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος, Αριστείδης Μπενετάτος, Σύμβουλος, μη εκτελεστικό μέλος, Αρετή Γκορίτσα, σύμβουλος, μη εκτελεστικό μέλος, Παντελής Γαγάνης, σύμβουλος, μη εκτελεστικό μέλος.

    Το διοικητικό συμβούλιο συμπληρώνουν οι Ιωσήφ Παπαδάκης, σύμβουλος, μη εκτελεστικό μέλος, Αριστείδης Τσίπρας, σύμβουλος, μη εκτελεστικό μέλος, Νικόλαος Τομαζινάκης, σύμβουλος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος, Φώτιος Χονδροματίδης, σύμβουλος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος…….»
    —————————————————————————————
    Οταν υπηρετησε στο ναυτικο, (χαχαχα χουχουχου Η Αλικη στο ναυτικο χου χου χου), που πηρε μεταθεση(;;), και ποια τροποποιηση εγινε ωστε να μειωθει η θητεια του;; (οχι, μην νομιζεται πως φωτογραφιζει τον τσιπουρα, αλλα καποιον αλλον ναυτη που ειχει παρομοιες καταστασεις, εε)…

    » ΝΕΟ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΑ…!!! Ο ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ…!!!

    Την ώρα που ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας το παίζει προστάτης των φτωχών και καταγγέλει τη διαπλοκή προσπαθώντας να πείσει την κοινωνία ότι είναι ένας από αυτούς, ο ίδιος έκανε τη στρατιωτική του θητεία στα …

    σύνορα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, έχοντας ως βίσμα τον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας Γιάννο Παπαντωνίου. Το parapolitika.gr αποκαλύπτει σήμερα όλο το χρονικό της δύσκολης και επίπονης στρατιωτικής θητείας του κατά τα’ άλλα αριστερού κ. Τσίπρα, ο οποίος θέλει (;) και να κυβερνήσει τη χώρα για να φέρει δήθεν νέα ήθη στην πολιτική ζωή του τόπου και να αλλάξει την κοινωνία. Ειδικότερα, μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να δήλωνε τον Απρίλιο του 2008, λίγες ημέρες μετά αφού ο Αλέκος Αλαβάνος του έδωσε το “δαχτυλίδι” της διαδοχής, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό της εφημερίδας «Τα Νέα», Schooligans, ότι είχε βάλει ως βύσμα για να περάσει καλά στον Στρατό «έναν γνωστό Πασόκο εκείνης της εποχής, τον οποίο τον πήρα τηλέφωνο για να κάνει κάτι και αυτός τα έκανε χειρότερα», ωστόσο φαίνεται ότι λέει τη μισή αλήθεια.
    ……../……….
    Ο Αλέξης στο Ναυτικό

    Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Την άνοιξη του 2003 ο 29χρονος τότε Αλέξης Τσίπρας αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία. Γνωρίζοντας προφανώς ότι τα πράγματα είναι δύσκολα στον Στρατό Ξηράς, όπου και είχε επιλεγεί για να υπηρετήσει την μαμά πατρίδα, βρήκε βύσμα και στήριξη στην τότε Κυβέρνηση, ζήτησε και κατάφερε να κάνει μετάταξη στο Πολεμικό Ναυτικό. Έκανε δηλαδή αυτό ακριβώς που σήμερα σίγουρα κατηγορεί. Την εποχή εκείνη υπουργός Εθνικής Άμυνας ήταν ο κ. Γιάννος Παπαντωνίου. Έτσι αφού κατάφερε αυτό που για τους περισσότερους, αν και το επιθυμούν, παραμένει όνειρο θερινής νυχτός, να μεταταγούν δηλαδή στο Πολεμικό Ναυτικό, ξεκίνησε την στρατιωτική του θητεία τον Ιούλιο του 2003. Ο Αλέξης παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης (ΚΕΠΑΛ) του Πολεμικού Ναυτικού, που εδρεύει στον Σκαραμαγκά. Εκεί αφού πέρασε τη … σκληρή εκπαίδευση που προβλέπεται και μετά από 50 μέρες, περίπου, τοποθετήθηκε στην Διοίκηση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, στην … απομακρυσμένη περιοχή της λεωφόρου Μεσογείων, στο “Πεντάγωνο”. Δηλαδή μέσα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

    Παρ’ όλο, όμως που σύμφωνα και με τα όσα δηλώνει ο ίδιος στο περιοδικό Schooligans «δεν μπορώ να πω ότι κακοπέρασα, αλλά εκείνη την εποχή αισθανόμουν ότι αν μ’ έπιανες από τη μύτη, θα έσκαγα», δεν άντεξε και πολύ τη χαλαρότητα και τις ανέσεις που του προσέφερε το Πολεμικό Ναυτικό, βρήκε ένα νόμο του προφυλακισμένου σήμερα Άκη Τσοχατζόπουλου, «που έλεγε ότι αν είσαι στον στρατό και κατέβεις υποψήφιος βουλευτής, παίρνεις προσωρινή απόλυση και επανέρχεσαι μετά», κατέβηκε υποψήφιος και στην συνέχεια επανήλθε στις τάξεις του Όπλου μέσω του οποίου υπηρετούσε την πατρίδα. Στο μεταξύ η στρατιωτική θητεία είχε μειωθεί κατά τρεις μήνες και έτσι, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, εκεί που χρώσταγε έξι μήνες, χρώσταγε ξαφνικά τρεις.

    «Άσε», όπως επισημαίνει ο κ. Τσίπρας, «που είχε πέσει τρελό σύρμα στη μονάδα ότι ήμουν υποψήφιος βουλευτής κι από εκεί που με στέλνανε για αγγαρείες, μόνο προσοχές δεν μου βαράγανε»! Η σεμνή τελετή της ολοκλήρωσης της στρατιωτικής θητείας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έλαβε χώρα στις 28 Ιουλίου 2004, μετά από μια πραγματικά σκληρή και επίπονη παρουσία στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις! parapolitika.gr »

    Ειναι γεννημα θρεμα του συστηματος. Ο λυκος με προβια.
    Ο πατριωτισμος του τσιριζα
    h##p://www.youtube.com/watch?v=WaOoatz-uFM

    Μου αρέσει!

   1. Φιλε bongo, διαβασε το σχολιο που σαναρτησα, πριν απο λιγο, περι τσιπουρα. Και μετα απο λιγη περισυλλογη και συνεση μπορεις να πεις αυτα που ΔΕΝ θα σε εκθεσουν. ok;;

    Μου αρέσει!

  2. Σοφία μου όλοι στα σόγια πού ξέρεις ψηφίζουν το ..ίδιο κόμμα? καί πώς τα ξεχωρίζουν αφού αναγκαστικά μέσω τού γάμου τα σόγια μπλέκονται? αν είναι δυνατόν.

   Μου αρέσει!

 2. Δεν έχω ολοκληρώσει την ανάγνωση.
  Έμεινα στο «οποιαδήποτε κίνηση εις βάρος του κ. Σαμαρά «θα προκαλούσε ζημιά στη Νέα Δημοκρατία»»
  Πραγματικά δεν έχω λόγια.
  Δεν ξέρω αν όλο αυτό είναι αλήθεια -όχι για τους λόγους που θα πουν οι τσιπρολάτρες αλλά γιατί αν ο Καραμανλής κοβόταν για την νέα δημοκρατία θα έπρεπε να είχε στραφεί εναντίον του Σαμαρά!
  Ο Σαμαράς έγινε σακατοπρωθυπουργός με ποσοστό μικρότερα από αυτά που είχε πάρει ο ίδιος το 2009 στην καθοδηγούμενη εκλογική συντριβή του, και τώρα την έχει φτάσει σε σχεδόν μονοψήφιο ποσοστό.
  Άρα λογικά αν η κάψα του ήταν η παράταξη γενικώς κι αορίστως, αφού δεν είναι η Ελλάδα, θα έπρεπε να την είχε πέσει στον ψοφαντώνη από παντού.
  Τον να κάνει κίνηση εναντίον του Αντώνη θα έβλαπτε μόνο τον ίδιο τον ψοφέο και τα συμφέροντα των τοκογλύφων που υπηρετεί, ούτε την Ελλάδα ούτε την παράταξη.
  Άρα ας μην προσπαθούν τα επίκαιρα να μας δικαιολογήσουν την απόλυτη σιωπή του ως κάψα για την παράταξη.
  Στο κάτω κάτω η εκάστοτε παράταξη θα έπρεπε να υπάρχει για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα της χώρας.
  Κι εδώ εμφανίζεται ως δικαιολογία της αδικαιολόγητης σιωπής του η παράταξη ως αυτοσκοπός.
  Δεν είναι αυτοσκοπός καμμία παράταξη. Για αυτό τον λόγο και πρέπει όσες δεν εξυπηρετούν τα εθνικά συμφέροντα να πάψουν να υπάρχουν γιατί αυτό που έχουν γίνει οι παρατάξεις είναι κηφηνοφωλιές και κερδοσκοπικές συμμορίες.
  Να σκάσει και να πλαντάξει η παράταξη κυρ Κωστάκη. Αν δεν φέρνει αποτέλεσμα για την χώρα δεν έχει λόγο να υπάρχει, κι εδώ όχι δεν φέρνει αποτέλεσμα αλλά βλάπτει.
  Όχι μονο να διαλυθήτε αλλά και να δημευθήτε! Ανωφελείς κώνωπες, τσιμπούρια, που πίνετε το αίμα της χώρας.

  Άμα διαβάσω το παρακάτω θα ‘ρθω να σας ξαναβρίσω.

  Μου αρέσει!

  1. Το να τα βάλεις με ενανπροθυπουργο ο οποίος έχει και την αυλή του, σύγκρουση δυο παρατάξεων του ίδιου κόμματος το αποτέλεσμα θα ειναι συντρίμμια, καλα κάνει λοιπόν και κρατα αποστάσεις. Τον καιρο που εδραστηριοποιητο, Costco, αγωγό Burgas Αλεξανδρούπολη, προειδοποίηση πάγωμα μισθών κλπ , γινόταν χαμός απο τα κωπροσκυλα των συνδικαλιστών με αρχηγό τον αθλητή ΓΑΠ , τον κυνήγησαν οι αμερικάνοι αυτόν και την οικογένεια του, τι να έκανε να θυσιάσει την οικογένεια του για κάτι που ήταν καταδικασμένο, τα βλέπουμε τώρα αν δεν τα καταλαβαίνουμε δύσκολο το μέλον.

   Μου αρέσει!

   1. Πάλεψε Τιτάνια για την Σωτηρία μας «αλλά δεν τον άφησαν» κι έτσι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Εξουσία και να συνεχίσει ως απλός βουλευτής να παλεύει με Εθνοσωτήρια ΝΑΙ ΣΕ ΌΛΑ για το Καλό του Τόπου και του Λαού Του.

    Μου αρέσει!

   2. Ενώ τώρα δεν είναι συντρίμια το κόμμα, ε; … το έσωσε δηλαδή; Τα μονοψήφια ποσοστά τι είναι; Κι επιπλέον διέλυσαν την χώρα.
    Για να μην πάθει δηλαδή το κόμμα ας διαλυθεί η χώρα! Αυτό είναι το σκεπτικό!!!!
    Εύγε!

    Μου αρέσει!

   1. μάλλον εσένα τσούζει φασιστάκο μου δεν πειράζει θα σου περάσει…
    όσο για σένα διογένη μου κάτι θα ξέρεις από πιπεριές για να το λες…

    Μου αρέσει!

 3. Ο Καραμανλής ετοιμάζεται να πάρει την θέση του Κάρολου..στηρίζοντας τον Τσίπρα να κερδίσει την ΝΔ 10-12 μονάδες διαφορά…

  Μου αρέσει!

 4. ετσι ακριβως. ο τσιπρακος πρωθυπουργος και ο κωστακης προεδρος. για τον κωστακη η προεδρια του παει γαντι. γιατι θα καθεται ολη μερα. θα πινει τα ποτακια του και περα βρεχει. ετσι δεν εκανε και ο θειος του; δεν παρατησε το κομμα για να γινει προεδρος;

  Μου αρέσει!

 5. «τα ευρήματα δημοσκοπήσεων για τις τάσεις που διαμορφώνονται στην κοινή γνώμη εμφανίζουν ένα όχι αμελητέο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας να προκρίνει ως κυβερνητική λύση τη δημιουργία ενός «μεγάλου συνασπισμού» μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.»

  Αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά.
  Ελπίζω να το καταλαβαίνουμε κι αναρωτιέμαι τι σκοπιμότητα εξυπηρετούν, πέρα από την προετειμασία για ακόμα ένα πραξικόπημα αλα παπαδήμου.

  Τα ευρήματα αν δεν κάνω λάθος δείχνουν ότι το ποσοστό της ΝεοΔούλας του μνημονίου είναι σχεδόν μονοψήφια, άρα με αυτά τα ευρήματα θα έπρεπε να παραιτηθούν γιατί είναι μειοψηφία.

  Οι «συνασπισμο黨εμφανίζονται ως συνασπισμοί και ζητάνε την εκλογική έγκριση για να ασκήσουν εκτελεστική εξουσία.
  Αυτά τα πράγματα που λέγονται στα Επίκαιρα μου φαίνονται επιεικώς απαράδεκτα.
  Πού ακούστηκε ότι θα ψηφίζουν κάποιον για να ρημαδοκυβερνήσει κι αυτός θα συνασπίζεται μ’ όποιον του καπνίσει και θα νομιμοποιεί το πραξικόπημα με ψευτοδημοσκοπήσεις;;;

  Εδώ προσπαθούν να αποφύγουν τις εκλογές και να νομιμοποιήσουν ένα ενδεχόμενο νέο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα ρίχνοντας τις ευθύνες για την πράξη τους στους πολίτες μέσω των ψευτοδημοσκοπήσεων!!!!! Το κάνουμε γιατί εσείς το ζητήσατε!
  Ε όχι δα ρε Δικτατορόπουλοι!

  Μου αρέσει!

  1. η ευρωπη με ολους αυτους τους «μεγαλους συνασπισμους»,βαδιζει στον Ολοκληρωτισμο του ενος κομματος,της παλαι ποτε ΕΣΣΔ.

   οτι και να ψηφιζεις,θα τρως στην μουρη τους ιδιους,πανε να μας περασουνε…

   Μου αρέσει!

   1. Το απαράδεκτο είναι ότι πάνε να φορτώσουν την χούντα τους στα δημοσκοπικά ευρήματα που ξέρουμε ότι έχουν βγει από το καπέλο του ταχυδακτυλουργού.

    Μου αρέσει!

  2. Πρώτα από όλα, οι δημοσκοπήσεις ΔΕΝ δείχνουν «μονοψήφια» ποσοστά. Αντιθέτως, δείχνουν τη ΝΔ καθαρά άνω του 20% και μέχρι κοντά στο 30%, τον δε ΣΥΡΙΖΑ λίγω παραπάνω να προηγείται στα όρια του στατιστικού λάθους. Άλλο δηλαδή τι ονειρεύεστε ορισμένοι και άλλο το τι συμβαίνει στην πράξη.

   Δεύτερον, όποιος δεν θέλει «μεγάλους συνασπισμούς», μπορεί να ψηφίσει ένα από τα κόμματα εξουσίας και να του δώσει αυτοδυναμία, όπως συνέβαινε μέχρι το 2012.

   Αλλιώς, η στοιχειώδης λογική λέει ότι, επειδή δεν μπορούμε να κάνουμε 40 συνεχόμενες εκλογές μέχρι να βγει το κόμμα που αρέσει στον κάθε συνωμοσιολόγο, κάπως θα πρέπει να βρεθεί λύση από τα υπάρχοντα κόμματα. Ακριβώς αυτό συνέβη τον Ιούνιο του 2012 και θα συνέβαινε νωρίτερα, τον Μάιο, αν ο Καμμένος δεν είχε κάνει πίσω.

   Προσωπικά θέλω φυσικά να είναι πρώτο κόμμα η ΝΔ, αλλά αν δεν είναι (πράγμα πολύ πιθανόν), προτιμώ αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ (έστω με τη ΔΗΜΑΡ). Αφού ο λαός θέλει να δοκιμάσει τέτοιες «λύσεις», γιατί να του χαλάσουμε το χατήρι;

   Μου αρέσει!

 6. Όλοι οι καργ…… μια εταιρεία που λέει και ο Μάλαμας. 17ΝΔ, $υριζα και αρχιεπίσκοπος η τελευταία πράξη του δράματος της δυσμοιρης αυτής χώρας. Μετά δεν θα υπάρξει τίποτε. Θα μαζεύετε αποκαϊδια. Ξυπνάτε πρόβατα πριν είναι αργά. Ο νεός ΓΑΠ έρχεται και το δις εξ αμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Δεν υπάρχει «δεν ήξερα»…..

  Μου αρέσει!

 7. Γνωστες οι προθεσεις σας
  γυψος
  απορω γιατι αργειτε[και δεν ειναι η ελληνικη »προεδρια»,@εσμενους μας εχουν]
  δεν βιαζονται οι Αμερικανοι;
  αχ,κυρ Σαλλα,παντου μεσα εισαι…[και στα Επικαιρα]

  Μου αρέσει!

 8. Κολοκύθια νερόβραστα συναντήθηκαν…
  Εὐσεβεῖς πόθους έκφράζουν τὰ Ἐπίκαιρα, προετοιμάζοντας τὸ ἔδαφος γιὰ τὴν ἐπόμενη συγκυβέρνησι μὲ τὸ τσι(π)ράκι, μέσα ἀπὸ τὴν δῆθεν «ἔγκρισι» τοῦ «χοντρούμπα»…
  Καί κάτι ἀκόμα… «Ἐνεργὸς πολιτικὴ» ἠ Προεδρία…;

  Ἔεε ρέ, σανό πού πέφτει… Μὲ τὸ τουλούμι…! 😐 😐

  Μου αρέσει!

 9. Το συστημα το καθεστως ΣΑΣ, η πορνη μεταπολιτευση ΣΑΣ, αναζητεί τροπους, μεθοδους και διεξοδο γαι να επιβιωσει.

  Αλλα ΔΕΝ θα της γινει η χαρη. Να ψοφησει και οπως εορταζουμε το καψιμο του Ιουδα μετα την απο την Λαμπρη ετσι θα καιμε και ομοιωμα τις μεταπολιτευσης ΣΑΣ.

  shalom shalom καθικια.

  Μου αρέσει!

 10. Ερχεταο το τελος, σε ΟΛΗ την Ελληνικη Επικρατεια, του υβριδιου κομουνιστικου καθεστως της μεταπολιτευσης ΣΑΣ.
  ΤΕΛΟΣ ρεε ΤΕΛΟΣ

  «1/2/14
  ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΔΣΘ… ΕΤΣΙ ΣΠΑΣΑΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ… ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ…
  8:36 π.μ. ΣΤΟΧΟΣ

  Στις επικείμενες δικηγορικές εκλογές της 23ης Φεβρουαρίου 2014 ,η Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων θα συμμετέχει με πλήρες ψηφοδέλτιο δώδεκα (12) υποψηφίων συμβούλων.

  Το βράδυ της Παρασκευής 31ης Ιανουαρίου ,αντιπροσωπεία 5 μελών της Κ.Ε.Δ μετέβη στα γραφεία του Δ.Σ.Θ, τα οποία είχαν καταληφθεί από ομάδα 30 περίπου μαινόμενων αναρχοκομμουνιστών που αφελώς πίστεψαν ότι θα μπορούσαν να αποτρέψουν την κατάθεση του Εθνικιστικού ψηφοδελτίου.
  Παρά τις ύβρεις, τους προπηλακισμούς και την επίθεση που δέχτηκαν, οι συνάδελφοι της Κ.Ε.Δ κατέθεσαν δήλωση συμμετοχής στις εκλογές του Δ.Σ.Θ της πρώτης λαϊκής εθνικιστικής δικηγορικής παράταξης στην μεταπολεμική ιστορία. Αποχώρησαν υπερασπίζοντας μόνοι τους τους εαυτούς τους, υπό την προκλητική απάθεια του παριστάμενου προέδρου κ.Βαλλεργάκη και πλήθους συμβούλων της παράταξής του.

  Πλέον οι δικηγόροι Θεσσαλονίκης θα έχουν την επιλογή της στήριξης της πρώτης Εθνικιστικής Δικηγορικής Παράταξης στον Δ.Σ.Θ. Η μεγάλη σιωπηλή πλειοψηφία των δικηγόρων που δεν ανέχονται να είναι ο Δ.Σ.Θ και οι εκπρόσωποί του άβουλα όντα των ορέξεων μιας θλιβερής μειοψηφίας η οποία θέλει να επιβάλει συνθήκες Βόρειας Κορέας στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, θα δώσουν απάντηση διά της ψήφου τους στις εκλογές της 23ηςΦεβρουαρίου 2014

  Θεσσαλονίκη,31-1-2014
  Εκ του Γραφείου Τύπου της Κ.Ε.Δ
  kinisiethnikistondikigoron.blogspot.gr «

  Μου αρέσει!

   1. Βασιλικη ξερεις τι χαιρομαι, τι με ενθουσιαζει απο ολον αυτον το αγωνα να αναδειχθει εμπρακτα και οχι μονο σε κολλες απο χαρτι, ο Ελληνικος Λαος κυριαρχος;;

    Το γεγονος που θα αποδομηθει η μυθοπλασια, να αποδομηθει η καθε ιερη αγελαδα που εστησε το καθεστως της κλεπτοκρατιας και του ανθελληνισμου, η μεταπολιτευση ΤΟΥΣ.

    Αυτο περιμενω να ανασανουμε ως Ελευθεροι Ελληνες και παλι. Ελευθεροι στα οικονομικα μας, Ελευθεροι στην εξωτερικη πολιτικη(δημιουργια Ελληνικων ανεξαρτητων κρατων π.χ. Βορειο Ηπειρο), στην Εσωτερκη πολιτικη, Ελευθεροι να αναπτυξουμε δυνατη βιομηχανια σε ελαφρα και βαριους βιομηχανικους τομεις, δυνατη και παραγωγικη πολεμικη βιομηχανια.

    Ενας Λαος δυνατος σε παιδεια, παραγωγικος και πανω απο ολα το οικονομικο και πολιτισμικο επικεντρο και παλι του κοσμου.

    Μου αρέσει!

 11. Tsiprandreou made in USA and always ready for party with ouza i.e. PARTOUZA … NDoula in front , Greeks in the middle and Alexis in the back….. PARTOUZA !!!!!!

  Έχετε να φάτε πουλί Αμερικανάκια και Γερμανακια που θα βάλετε και στη τσέπη…. Όλα κοντά είναι ….. κοντά είναι ρε και όποιος αντέξει….

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.