Απαγορεύονται αύριο οι πορείες για τα 18 χρόνια στα Ίμια

23a3c-imiaΔεν θα επιτραπεί να εξελιχθούν σε πορείες οι συγκεντρώσεις που έχουν προγραμματιστεί για αύριο στο Μνημείο Ιμίων (πλατεία Ρηγίλλης), στην πλατεία Συντάγματος και στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, σύμφωνα με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής.

Όπως διευκρινίζεται, η συγκεκριμένη απόφαση, η οποία ελήφθη για λόγους δημόσιας ασφάλειας, δεν θίγει το δικαίωμα της συγκέντρωσης

 

153 σκέψεις σχετικά με το “Απαγορεύονται αύριο οι πορείες για τα 18 χρόνια στα Ίμια

    1. Ξέρεις με τι γελάω, αν λέω, αν τα φέρει η ζωή και οι κυνηγημένοι γίνουν εξουσία, πόσο κλάμα και πόση δημοκρατικότητα θα επικαλούνται οι τοξότες όποτε θα τους βάζουν χέρι;

      Μου αρέσει!

  1. Δηλαδή επιτράπηκε η πορεία των 100 + 1 (ο κωνσταντίνου) λαθρομεταναστών πριν 2 μέρες απο τα προπύλαια του πανεπιστημιου και αύριο θα απογορευθεί η πορεία δεκάδων χιλλιάδων Ελλήνων για μια πορεία μνήμης;
    Φοβούνται πάλι οτι θα ξεσηκωθούν οι Αμπελόκηποι όπως πέρισυ που ο κόσμος με σημαίες στα μπαλκόνια που τις ανέμιζε χαιρετούσε τον κόσμο που πέρναγε;
    Να μαντέψω, θα κλείσετε και τους σταθμούς μετρό απο τις 3 για να μην είναι εύκολη η πρόσβαση και γύρω σε κάθε στενό απο μια δοιμιρία ματ να απαγορεύει την πρόσβαση σε πεζούς στον χώρο της συγκέντρωσης;
    Γιατί εδώ και 2 χρόνια αυτό κάνετε.
    Θέλετε δεν θέλετε θα είμαστε εκεί!

    Μου αρέσει!

    1. Περάσατε μπροστά από το σπίτι μου, ούτε γάτα δεν κυκλοφορούσε, καί μόνον εγώ έβριζα σαν τρελλή μόλις είδα δωδεκαδιαολιστές ναζήδες να κρατάνε την γαλανόλευκη με τον ΣΤΑΥΡΟ! πού πάνω του καρφώθηκε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΘΕΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, όπως όλοι οί μάρτυρες, ο Χριστός. Πέθανα από ντροπή εκείνη τη νύχτα.

      Μου αρέσει!

      1. Σκυλάραπες και λαθρόγυφτοι γενικώς ,είναι το φάρμακο της λησμονημένης χήρας, της οργισμένης ζωντοχήρας σαν την Αννουλα, του ξεφωνημένου gay ,του άρρωστου κουλτουροκαναπεδιάρη που ζει με το χαρτζιλίκι του μπαμπά, και του τσιπροκουτσούμπα που ελπίζει στα γυφτοψηφαλάκια των παρασίτων.

        Μου αρέσει!

      2. ένα μόνο ελάττωμα αρκεί ώστε ένας ανθρωπος γεννημένος άντρας να πάψει να είναι. Να είναι ευνούχος ΧΩΡΙΣ όνομα, πού κρυμμένος σαν ποντικάκι πίσω από την ανωνυμία έχει και ….γνώμη για τις γυναίκες, καί την πολιτική! πες την γνώμη σου γιά τις ποντικίνες!

        Μου αρέσει!

      3. Ἡ κομμουνιστική σου τύφλωση καί βλακεία,σέ κάνει καί λές….ὡραῖα πραγματάκια!!!

        Διαολόστελνες λοιπόν…τήν Ἑλληνική Σημαῖα καί τόν…Σταυρό,γιατί δεν γουστάριζες αὐτούς πού τήν κρατοῦσαν.

        Καί δέν μπορεῖς νά καταλάβης,γιατί ΜΟΝΟ ἕνας Ἕλληνας κρατᾶ ΠΕΡΗΦΑΝΑ τήν Σημαῖα τῆς Πατρίδας μέ τόν Σταυρό…ἐσεῖς τά ἑλληνόφωνα ἀθύρματα, ΚΑΙΤΕ τήν Ἑλληνική Σημαῖα καί ἀνεμίζετε μόνο τά κόκκινα κουρελόπανά σας.

        Μιά φορά προδότες,πάντα προδότες….καθάρματα!!!

        Μου αρέσει!

      4. Σε παρεξηγησαν,κυρια Αννα,οι διαφωνουντες με σενα,δεδομενου οτι ο ζηλος σου,οταν θυμοσουν,κλαιουσα τα παθη του Κυριου,ηταν η αφορμη για να εκδηλωσεις τα χριστιανικα αισθηματα σου εναντι των συνανθρωπων σου και οποιος μιλησει για συμπεριφορα,η οποια δεν αρμοζει σε πνευματικο,καλυτερα να το βουλωσει ο αγνοων το τι κρυβεται,τελικα,πισω απο τα φαινομενα.
        Προσποιηθηκες την εξαλλη,το αντεληφθην,για να δειξεις στους διερχομενους τα ωφελη μιας στασης,πλησιαζουσας το βιο των αγγελων και μαλιστα υπεφερες που ησουν αναγκασμενη να ενεργησεις,ετσι,χαριν του παιδαγωγικου εργου σου.

        Μου αρέσει!

      5. Ε αφού εσύ βρε Άννα είδες όλο το μήκος της πορείας και ότι δεν πέρναγε ούτε γάτα, τι να πω και εγώ, μάλλον υπό την επήρεια lsd θα ήμουνα και τα ονειρευόμουνα, δίκιο έχεις, αυτό είναι σίγουρο οτι έχεις δίκιο αφού είσαι αριστερή, δεν χωράει αμφισβήτηση.

        Μου αρέσει!

      6. πρόσέξέ το, οί παραισθήσεις εξελίσονται σε ψευδαισθήσεις.Δεν έγραψα ότι διαολόστελνα!! Αλλωστε καί την σημαία με τον Σταυρό να μην κρατούσαν, σαν ανθρωποι είναι πρόσωπα Θεού, το ίδιο θα ήταν αν τούς διολόστελνα, έστω καί σκέτους.Μού αρέσει ότι στα αντιχριστιανικώτατα που με ρυθμό πολυβόλου λένε οι συναγωνιστές σου ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ (εκτός από μία για άλλους λόγους) δεν έχεις διαμαρτυρηθεί!

        Μου αρέσει!

  2. Επί 17 συναπτά έτη οι Έλληνες Εθνικιστές δίνουν το παρόν και το κέντρο των Αθηνών μετατρέπεται μαγικά στην απέραντη ελληνική λίμνη του Αιγαίου μας.

    Εκεί όπου 3 Έλληνες Αξιωματικοί έπεσαν κατά την εκτέλεση του Εθνικού Καθήκοντος περισώζοντας την Τιμή ενός ολόκληρου Έθνους, όπως πράττουμε σήμερα Εμείς!

    Επί 17 έτη οι Έλληνες Εθνικιστές δίνουν το παρόν και το κέντρο των Αθηνών πλημμυρίζει από Πίστη.

    Ψηλά οι Σημαίες μας! Και το κέντρο των Αθηνών, φωτίζεται από τις Δάδες μας, οι ψυχές των Ηρώων και Μαρτύρων μας!

    Ένα Έθνος σύσσωμο, εγείρεται. Εμπρός μας παρελαύνει η Ελληνική Νεολαία και πίσω μας ακολουθούν οι Αγέννητοι κι οι Νεκροί!

    Στον καιρό των δειλών και των προσκυνημένων Εμείς διαθέτουμε ΜΙΑ ΠΙΣΤΗ, ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ, ΕΝΑΝ ΑΡΧΗΓΟ!

    Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014, Λεωφόρος Βασ. Σοφίας, έμπροσθεν Λέσχης Αξιωματικών, Μνημείο Ιμίων

    Μου αρέσει!

      1. Εαν ειναι να κατηγορουν αλλους για φασισμο τα παιδια του τσαουσεσκου, του σταλιν, του λενιν, του τροτσκι, του Μαο, τοτε εχετε αναγκη απο ψυχιατρο.

        Μου αρέσει!

      1. Όσοι και να είμαστε δεν πρόκειτε να το μάθεις, είτε γιατί δεν θα γράψει τίποτε το Ολυμπία όπως και πέρισυ, είτε γιατί δεν θα θες να το πιστέψεις όταν θα το αναφέρουμε εδώ.
        Κοιμήσου εσύ και η τύχη σου δουλεύει… ανάποδα.

        Μου αρέσει!

  3. Λαθος αγαπητη ολυμπια……….ολα θα γινουν. Τα πραγματα οδευουν εκει που πρεπει.

    «Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση των Ιμίων παρά την απαγόρευση της πορείας από την χούντα του Μνημονίου

    Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης για τους πεσόντες Έλληνες αξιωματικούς στα Ίμια που πραγματοποιείται εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια.

    Μπροστά από το μνημείο των Ιμίων θα συγκεντρωθούν δεκάδες χιλιάδες εθνικιστές και πατριώτες να αποτίσουν φόρο τιμής στους τρεις Ήρωες Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού. Ειδικά φέτος, η συγκέντρωση αναμένεται να είναι πιο μαζική από κάθε άλλη χρονιά, ίσως η μεγαλύτερη εθνικιστική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Πατρίδας μας.

    Αυτός είναι και ο λόγος που οι αστυνομικές αρχές κατόπιν άνωθεν εντολών εισηγήθηκαν να γίνει μεν η εκδήλωση, χωρίς αυτή να μετατραπεί σε «κινούμενη συνάθροιση», δηλαδή πορεία. Στην απόφαση αυτή καταλήγουν με το πρόσχημα ότι κατά μία περίεργη σύμπτωση, οι αριστεριστές της «ΑΝΤΑΡΣΥΑ» και άλλα αναρχοαριστερά μορφώματα, εξήγγειλαν συγκεντρώσεις στα Προπύλαια και την πλατεία Συντάγματος. Επικαλούμενος τον πιθανό κίνδυνο πρόκλησης επεισοδίων, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, αποφασίζει να γίνουν μεν όλες οι συγκεντρώσεις κανονικά, χωρίς να μετατραπούν σε πορείες.

    Δεν έχει σημασία το γεγονός ότι η συγκεκριμένη Εκδήλωση γίνεται εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια, πάντα μέσα στα πλαίσια του Νόμου και του Συντάγματος. Δεν έχει σημασία ότι έχουν ενημερωθεί οι εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές με τον προβλεπόμενο από τη νομοθεσία τρόπο. Απλά δεν μπορούν να δεχθούν ότι το Σάββατο το απόγευμα, δεκάδες χιλιάδες εθνικιστές θα βρίσκονται στους δρόμους της Αθήνας, να τιμήσουν ειρηνικά τους Ήρωες μας και να βροντοφωνάξουν ένα «ΟΧΙ» στην λήθη και την προδοσία.

    Εδώ και λίγη ώρα τα καθεστωτικά μέσα αναπαράγουν κινδυνολογικές αναρτήσεις με σκοπό να τρομοκρατήσουν τους χιλιάδες Έλληνες που θα έρθουν στην συγκέντρωση.

    Διαμηνύουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι αύριο το απόγευμα δεκάδες χιλιάδες Έλληνες θα τιμήσουν τους Ήρωες Παναγιώτη Βλαχάκο, Χριστόδουλο Καραθανάση και Έκτορα Γιαλοψό στην μεγαλύτερη εθνικιστική εκδήλωση Τιμής και Μνήμης που έγινε ποτέ!»

    ————————————————————————-
    Και εδω οι ανθελληνες, οι χαφιεδες του συστηματος.

    «Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΡΟΛΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ – ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

    Ξεσκεπάστηκε –για μια ακόμα φορά- ο παρακρατικός ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ και των κουκουλοφόρων μετωπικών του οργανώσεων, που δρουν με διάφορες ονομασίες, όπως οι καταζητούμενοι.
    Έτσι, στην επίσημη χαβουζοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιεύθηκε το κάλεσμα και η σχετική αφίσα, για αντισυγκέντρωση στο Σύνταγμα το Σάββατο, «ενάντια στην πανελλαδική φασιστοσύναξη στη Ρηγίλλης με αφορμή την επέτειο των Ιμίων». Για ξεκάρφωμα, οργανώνουν και μια συγκέντρωση-φόλα την Παρασκευή στο Κερατσίνι. Ο σκοπός τους είναι προφανέστατος: θέλουν να διευκολύνουν το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ «ενόψει των δύο συγκεντρώσεων» και «του κινδύνου επεισοδίων και διασάλευσης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πόλης», να επιτρέψει τις συγκεντρώσεις αλλά να απαγορεύσει τις πορείες (στα σκυλιά του παρακράτους θα επιτραπεί τελικά να κάνουν πορεία, αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία), να αποκλείσει τους πλησιέστερους σταθμούς του μετρό, να απαγορεύσει την κυκλοφορία των ΙΧ αυτοκινήτων και των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς σ’ ολόκληρο το κέντρο της πόλης και όλα τα υπόλοιπα που εφαρμόζει το ψευδοκράτος για να σαμποτάρει τις συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής.
    Ιδού το ξεμπρόστιασμα του συριζο-αριστερού παρακράτους:
    «Παρασκευή στο Κερατσίνι, Σάββατο στο Σύνταγμα: Υψώνουμε τείχος στους φασίστες
    Διπλό κάλεσμα από τον Αντιφασιστικό Συντονισμό Επιτροπών, Συλλογικοτήτων, Πρωτοβουλιών Αθήνας-Πειραιά για πορεία στο Κερατσίνι την Παρασκευή 31/1 – απάντηση στην προσπαθεια των νεοναζί να ξαναβγούν στο δρόμο – και στο Σύνταγμα το Σάββατο 1 Φλεβάρη, ενάντια στην «πανελλαδική φασιστοσύναξη στη Ρηγίλλης με αφορμή την επέτειο των Ιμίων»………../………. » – ethikismos.net

    ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ (ΙΜΙΑ 2014)

    Μου αρέσει!

    1. μία δεν πιάνει η Κωνσταντοπούλου μπροστά του.Ανώτατος: » Αχ το Αουσβιτς ΠΌΣΟ ΤΟ ΑΓΑΠΑΩ!» , «διαφορετικές τάξεις γιά Ελληνες καί αλλοδαπούς μαθητές». Αυτό είναι κορυφαίο! διότι δεν γουστάρω αυτά τα απολύτως ελληνοποιημένα Κινεζάκια ( τίγκα) της γειτονιάς μου.Καλύτεροι είναι οι παγωμένοι, γεμάτοι μυστικοπάθεια γονείς τους, ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ. Μιλάει το Ελληνάκι -πλήρες στα πάντα- με τα κινέζικα- η σλαύβικα, η αλβανικά, η φιλιπινέζικα- χαρακτηριστικά στον πατέρα καί την μάνα του, τι να κάνει απαντάει σαν Ελληνας ο γονιός, γιατί έχει παρατηρήσει, μιά δυό, τρείς, ότι όταν τού απαντάει με κινέζικο τρόπο, το ίδιο του το παιδί ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙ χωρίς να τον καταλαλαβαίνει, κι αυτομάτως τού απαντάει με τον Ελληνικό τρόπο, καί εκείνο συνέρχεται, χαλαρώνει, χαμογελάει, απλώνει ξανά το απομακρυσμένο (…!!) κορμάκι του προς τον γονιό του, τον αγγίζει. χα χα χα ακόμα καί ο σαχλαμαράς καλύτερα τα κατάφερε, κι ο βοθροελέφαντας, καί η κ.ΜπίλντεμπεργκΔηλητηριοπούλου. Ακου ξεχωριστά σχολεία. Είναι ΤΡΕΛΛΟΙ η πουλημένοι??? καί τα δυό είναι!! Ο Θεός να βάλει το χέρι Του

      Μου αρέσει!

      1. Οχι θα μενουν τα Ελληνοπουλα αγραμματα γιατι καθονται οι δασκαλοι και οι καθηγηταδες να ασχολουνται με τα λαθροισλαμοπουλα που δεν παιρνουν χαμπαρι τιποτα….

        …και εχουν μετατρεψει τις ταξεις σε χαβαλε-μπαιραμ!!!

        ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

        Μου αρέσει!

      2. Αννα, θα δεις πως ετσι ο διαχωρισμος στην παιδεια ειναι ωφελιμο και για τους μη Ελληνες οσο θα ειναι και για τα παιδια μας.

        Το ιδιο και στην περιθαλψη, οπου οι εισβολεις πριν του διωξουμε με νομικα μεσα παντα, ειναι πανω σε υγειονομικα θεματα ενα σωμα ανθρωπων υψηλης επικινδυνοτητας και πρεπει να απομονωνονται.

        Και βεβαια πρεπει να ισχυει ξεχωριστο νομικο και οικονομικο καθεστως για δαυτους, αφους ειναι ηδη παρανομοι και εγκληματιες.

        Μου αρέσει!

      3. Δηλαδή άννα εσένα δέν σέ νοιάζει άν τά Ελληνόπουλα εξ αιτίας αυτών μείνουν αγράμματα ,αρκεί τό αγαπημένο σου σκυλολόϊ νά έχη τά ίδια δικαιώματα.
        Πόσες αρρώστιες κουβαλούς όλοι αυτοί;
        Έμαθες ότι εκλεισε σχολείο λογω κρουσμάτων φυματίωσης;
        Θά ήθελες τά δικά σου παιδιά καί εγγόνια νά προσβληθούν από τίς ασθένειες πού κουβαλούν αυτά τά παιδιά;
        Νά πάν πίσω στήν πατρίδα τους.
        Η Ελλάδα τών Ελλήνων δέν τούς θέλει.

        Μου αρέσει!

  4. Ετσι Γενικε μου….
    σιγα μην ασχοληθουμε τωρα…με κατι …παλιοβραχονησιδες…δωρησαν οι πολιτικοι μας….στους αδελφους μας τουρκους…..
    αντε…διαδηλωσεις και…διαδηλωσεις….με τα εθνικα….
    τι μας νοιαζουν;;;;
    εδώ εχουμε θεμα με το…φαρμακονησι….με τα χαρατσια…..
    Εχει σοβαρα θεματα η δημοκρατια μας η ευρωπαικη να λυσει….
    Εχουμε τη τροικα που μας πιεζει απο…πισω…..
    ιμια;;; φασιστικο και μονο…το…θεμα…..

    Μου αρέσει!

    1. Συμφωνώ!!! Σα δεν ντρέπονται να διαδηλώνουν για 3 ήρωες που έδωσαν την ζωή τους για την Ελλάδα!!! Ντροπή τους, δεν παραδειγματίζονται από τους ανθέλληνες προοδευτικούς που διαδηλώνουν για τους λαθρό, για τους γκέι, για τους Σκοπιανούς, για οτιδήποτε τελος πάντων είναι ενάντια στην πατρίδα!!!!
      Αχ, αυτοί οι εθνικιστές, μυαλό δεν βάζουν!!!! Πάνω απ’ολα η πατρίδα, σου λένε!!!! Αίσχος!!!!

      Μου αρέσει!

      1. Αχ βρε Ηλεκτρα …… δεν ξερω πως να εγκωμιασω την χρηση της σατιρας απο εσενα χωρις να παρεξηγηθω.

        Μπραβω σου βρε γνησια τσαχπινα Ελληνιδα. Θα μεινω με αυτο.

        Μου αρέσει!

      2. ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΛΟΓΩ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ.ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΝΝΑ,ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ.

        Μου αρέσει!

  5. Χα χα χα!!!

    Επι 40 χρονια κανεις δε σας λεει οτι εισαστε πλουσια χωρα σε υδρογονανθρακες!
    Για να σας βαλουμε στην ΕΕ και στο ευρω και να σας τα φαμε ολα!
    Οι Ουκρανοι απειλησαν να βγαλουν τα τανκς στους δρομους για να υπερασπισουν την εθνικη κυριαρχια τους εναντι μιας νεας Γερμανικης εισβολης οπως χαρακτηρισαν τις απαιτησεις των Ουνων της Δυτικης Ουκρανιας και τις γερμανοκινουμενες διαδηλωσεις τους, ΑΛΛΑ εμεις ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΑΛΙ πρωτα την Ελλαδα πριν ξεκινησουμε για τη Μοσχα οπως καναμε και πριν 70 χρονια και αυτη τη φορα ΙΣΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!

    Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!

    Μου αρέσει!

  6. Ένα δείγμα τιμών στους ήρωες των Ιμίων
    που σταχυολόγησα μόλις

    -http://www.stivosnews.gr/?p=5572
    -http://corfunewsit.blogspot.com/2012/01/blog-post_8194.html

    Έτσι απλά, σεμνά και ταπεινά όπως αξιζει!

    Χωρίς κορώνες από πορδιές και πολιτική εκμετάλλευση!

    Τι πάει να γίνει αύριο στην Αθήνα ΣΑΣ αν κατάλαβα καλά;
    Χρυσαυγίτικη φιέστα;
    Δεν περίμενα κάτι καλύτερο από σας!

    Εδώ πάντως αν τολμήσουν τίποτα χρυσαυγίτες να καπηλευτούν τον Γιαλοψό
    θα φύγουν κολυμπώντας από το νησί!

    Μου αρέσει!

    1. Πυρσοί, δαδιά, εθνο – δαιμόνια, εθνο – τζιβιτζιλούδες, εθνο – βιτσιόζοι, μαϊμούδια, μπανάνες, στρατο – γκαυλάρμενα, εθνο – ξύγκια, ξουρισμένοι πατσο – κοιλιάδες…
      ,,,Ὁλα…5. 😆 😆 😆

      Μου αρέσει!

      1. Βαλε και τα τζατζικια και τη μελιτζανοσαλατα μεσα στην τιμη γιατι αρχισαν να μη πουλανε απ’το ταγγιασμα.
        Πιασε και μια ρετσινα κοκα κολα τωρα που το θυμηθηκα.

        Μου αρέσει!

      2. ΑΧ ΒΡΕ ΜΙΧΑΗΛ.ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΚΟΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ,ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ.

        Μου αρέσει!

    2. Ἅμα εἶναι ἠλίθιος ὁ ἄνθρωπος….τό ἀποδεικνύει κάθε στιγμή!

      Βάζεις ρέ πανύβλακα,δύο κερκυραϊκά λίνκ…

      τό ἕνα γιά ἀγῶνες, στήν μνήμη τοῦ…. κερκυραίου Γιαλοψοῦ

      καί τό ἄλλο γιά τό ἐτήσιο μνημόσυνο,πού κάνει τό κερκυραϊκό δημοτικό συμβούλιο γιά τόν…. κερκυραῖο Γιαλοψό.

      Τοπικά γεγονότα στήν μνήμη τοῦ συμπατριώτη τους…ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.

      Πόσο στόκος εἶσαι,πού κάνεις ὅτι δέν καταλαβαίνεις πώς μιλᾶμε γιά συγκέντρωση καί ΠΟΡΕΙΑ γιά τήν ἐσχάτη προδοσία,πού διαπράχθηκε στά ΙΜΙΑ μέ ἀποτέλεσμα τόν ἄδικο χαμό ΤΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;

      Μου αρέσει!

      1. –ΜΑΡΙΑ , πολλοι ανθρωποι εχουν Μισος και Ζήλεια , στα ιδανικά και στις ιδεες του Ελληνισμου…
        –Δεν μπορουν να το χωνέψουν οτι Αγαπάμε την πατρίδα μας

        — κι ούτε θα νιώσουν ποτε τα συναισθήματα που νιώθουμε εμείς . για την Ομορφότερη χώρα του κόσμου ,
        –Καθε λίμνη , καθε ποταμι , καθε λόφος κρύβει ενα θρύλο …

        — σ Αυτη τη Χώρα σμίξαν ο Ελληνισμός με την Ορθοδοξία….

        –Ας ρίξουμε την αυλαία της συμπόνοιας , σ αυτούς τους τύπους της θολοκουλτούρας ,……………….

        Μου αρέσει!

    3. Κάνε λίγο κράτει ρε Φαίακα.Από πού θα τούς διώξεις εσύ;H Κέρκυρα είναι (ακόμη) Ελληνική επικράτεια.Αν είσαι μάγκας πες να φύγουν οι αλβανοί και λοιποί ληστοσυμμορίτες που έχουν ρημάξει την Ελλάδα εφ’όλης της ύλης και άσε τις επιθέσεις στον οποιονδήποτε Ελληνα.
      Δεν απαγορεύεται η απόδοση τιμής στούς ήρωες ,από κάθε Ελληνα,ούτε η διατήρηση της ιστορικής μνήμης.
      Και τις κορόνες περί καπηλείας ,να τις κρατήσεις για το εαυτό σου.

      Μου αρέσει!

    4. -Κερκυραιε (συμπατριώτη ) , θες δε θες ΑΥΡΙΟ θα ειμαστε πολλοι στην Αθηνα ….

      —-Θα ειμαι κι εγω μπροστα , ντοπαρισμένος ( με εφεδρίνη…)

      -Καποιοι ετοιμάζουν Αντι συκγένρωση … ξερεις ποιοι …ας μην πλησιάσουν πολυ ….

      – Κάτσε και ριχνε όσες κατάρες θες

      —-ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ — ΑΘΑΝΑΤΟΙ !!!

      Μου αρέσει!

      1. Όσοι και νάσαστε
        τα πολιτικά ρετάλια θάσαστε!

        Τι θέλεις να μου πείς;
        ότι στην επέτειο των Ιμίων
        θά κάνετε τα κλουβιαύγουλα επίδειξη δύναμης;
        ,
        Να χέσω τον πατριωτισμό σας!

        Μου αρέσει!

    5. Εγω αυτο που ξερω ειναι πως ο ηρωας και για την Πατριδα μας, Εκτορας Γιαλοψος, εβγαλε τους σημερινους Κερκυραιους ασπροπροσωπους.

      Κερκυραιε αυτο να εχεις στο νου σου. Και να ξερεις η φατριες και οι παλιες οικογενειες των ιπποτων θα φυγουν αρων αρων, οταν γινει η αλλαγη. Να το εχει υποψιν σου αυτο.

      Μου αρέσει!

  7. Δείτε επίσης και αυτό της επίσης Κερκυραίας Γεωργίας Λινάρδου

    -http://www.newsbomb.gr/media-agb/story/399407/ektoras-gialopsos-tora-tha-milate-me-mena–ayrio-me-tin-psyhi-moy

    Ίσως ο γκαστρωμένος πατριωτισμός των παλληκαράδων της πορδής
    προτιμήσει να πάει για καμιά πίτσα!

    Μου αρέσει!

    1. Οι χρυσαυγιτες 17 χρονια τωρα τιμουν τους ηρωες.

      ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΑΣΜΑ

      Καταλαβες λαμογιο ισλαμοφασιστα;;;;

      Μου αρέσει!

  8. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ?……ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΜΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΗΡΧΕ (ΤΗΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ )……ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ……

    ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΟΥΛΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ?….ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ……….

    ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΔΙΑΚΙΩΜΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΑΜΝΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ……ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ,ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΙΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ……..

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΕΞΙΑΣ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ» ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ………….

    Μου αρέσει!

    1. Καλά,
      εσύ φόρα την μαύρη εθνο-μπλούζα σου
      το σινιέ παρδαλό παντελονάκι σου
      και τα κομψά πατριωτο-αρβυλάκια σου …

      και μην πτοείσαι!

      Και με ΕΝ-δυό ΕΝ-δυό
      θα τρομάξει το χωριό!

      Μου αρέσει!

      1. Τι;
        Εδώ είσαι εσύ;
        Και έχει φάει τον τόπο ο Μιχαλάκης να σε βρεί;
        Θα σε πάει για χορό απόψε είπε!

        Τι;
        Δεν έχεις … χΑΑΑρτοσακούλα;
        Σπορ έχει ντυθεί κι αυτός
        μια μαξιλαροθήκη κάνει!

        Μου αρέσει!

      2. μιας κι εισαι ετοιμος,συνοδευσετον εσυ.

        *και δεν χρειαζονται χαρτοσακουλες.
        il fascino dell orrendo,δεν ανηκει μονο στον Λαβκροφτ..

        Μου αρέσει!

      3. ΠΡΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟ…….

        ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ?……….ΟΤΙ ΕΧΩ ( ΚΑΙ ΚΑΛΑ) ΚΑΨΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΡΒΥΛΑ-ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΡΕΙΕΣ?……….

        ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΣΥΓΚΙΝΗΤΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ……ΠΡΟΤΙΜΩ ΠΡΑΞΕΙΣ………

        ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΤΙΜΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΜΙΑ ΕΠΕΤΕΙΟ……….ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΚΩΜΙΚΟ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ(ΜΙΑ-ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ)……….

        ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ …..ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΑ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΜΑΤΑ……..

        ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ……ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΖΟ-ΧΑΖΟΥΛΗ ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ………..ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ»…..

        ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ……….ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ…….

        Μου αρέσει!

      4. Καλά,
        αν δεν σου ταιριάζει μην πας!
        Δεν σε υποχρέωσα!

        Και εγώ δεν μίλησα για απαγορεύσεις!
        Λέω μόνο σαφώς, ρητά και κατηγορηματικά
        ότι οι κομματικές εκμεταλλεύσεις επετείων τέτοιων γεγονότων και εθνικών επετείων
        είναι ΑΙΣΧΡΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ!

        Μου αρέσει!

      5. ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΚΑ…..

        ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΣ ΝΑ ΠΑΩ…….ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΗΣΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ……..

        ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ……ΟΠΟΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ (ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ Η ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ)…………ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ…….ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ , ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ……. ……

        ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΑ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ……Η ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ………

        Η ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΣΙΤΑΤΑ ΠΕΡΙ «ΑΡΒΥΛΩΝ,ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΩΝ,κτλ»…….

        ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΩΡΕΙΣ «ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ» ,ΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ……..ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑ «ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ» ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ Η ΠΕΡΣΙ …..ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΑ ΜΜΕ………

        ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΟΚΤΩΝ ΧΡΟΝΙΑ…ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΙΜΙΑ ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ……..ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ Η ΠΟΡΕΙΑ………..ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ……..

        ΑΝ ΘΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ «ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ» ,ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ…………..ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ «ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ»…….

        ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΩΣ ΝΔ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ …….. ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΦΕΤΟΣ (ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ) ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ………

        ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ…….ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ…….

        Μου αρέσει!

      6. Ένας τρόπος υπάρχει έτσι ώστε να μην είναι αισχρή χυδαιότητα.
        Να συμμετέχουν ΟΛΑ τα κόμματα στις εκδηλώσεις των επετείων.

        Μου αρέσει!

      7. Εσύ εγέρασες και ακόμα να ξεχωρίσεις τις βούρτσες από τις … τσούτσες …
        Οι εθνικές επέτειοι δεν είναι ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ εκδηλώσες για να συμμετέχουν κόμματα
        είναι ΕΘΝΙΚΕΣ επέτειοι και συμμετέχει σύσσωμο το ΕΘΝΟΣ!
        Τιμά το ΕΘΝΟΣ και τις μαγαρίζουν οι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

        Μου αρέσει!

      8. ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ» , ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ……ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ , ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΩ , ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ…….ΧΑΡΤΙΑ ΛΕΣ?………

        ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ,»ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ» ΕΙΝΑΙ Η 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ Η 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…….ΤΑ ΙΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ»……..ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ…….ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΑ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ……ΜΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ,ΜΕ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΟΓΝΤΑΣ……….

        ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ «ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ» , ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ (ΟΠΩΣ ΔΗΚΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΣ)…….ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΧΕ Ι ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ………

        ΞΑΦΝΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΠΟΝΟΣ…… ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» ΟΠΩΣ ΕΣΥ ,ΝΑ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΙΜΙΑ «ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ»!!!!!!!!!…….

        ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΠΟΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 18 ΧΡΟΝΙΑ…… ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 18 ΧΡΟΝΙΑ……….ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ «ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ», ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΣ………

        ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ «ΜΑΓΑΡΙΖΕΙ» ΤΟ ΕΘΝΟΣ , ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ……ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ «ΕΘΝΟΥΣ» ,ΟΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ………

        Μου αρέσει!

  9. Με αυτά (ΧΑ) και με κείνα (ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΤΑΡΣΥΑ) θέλουν οι Έλληνες πατριώτες ανεξαρτήτως κομματικής επιλογής να ΜΗΝ τιμούν τέτοιες μέρες. Θέλουν τους Έλληνες διχασμένους κι όχι ενωμένους. Γι’ αυτό και αντί να βάζουν το πραγματικό ερώτημα της εποχής «έθνη – κράτη ή ο διεθνισμός των μεγάλων founds και των διεθνών τοκογλύφων – ακόμα και συγκαλημένος υπό μια πολυπολιτισμική ΕΕ ;» βάζουν τον λαό να χωρίζεται σε «φασίστες – αντιφασίστες» όταν τα ποσοστά των ακροδεξιών κομμάτων στην «αντιφαστική – πολιπολιτισμική Ευρώπη» είναι κατά πολύ μεγαλύτερα και πολλά χρόνια πριν ανέβει η ΧΑ στην Ελλάδα που σημειωτέον αντιμετωπίζει προβλήματα άγνωστα στους «εταίρους μας» (πχ αριθμός λαθρομεταναστών και συνέπειες στην καθημερινότητα των ελλήνων πολιτών)

    Μου αρέσει!

    1. Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι ακόμα κι αν στην θέση της ΧΑ ήταν ένα κόμμα το οποίο θα ήταν ένα κόμμα ιδανικό για σένα στην σφαίρα του απόλυτου και του υπερφυσικού, πάλι τα ίδια θα έκαναν, φασίστες θα τους λέγανε και στις φυλακές θα τους έσερναν. Θερμή παράκληση. Κάνε μια κουβέντα με έναν κομματικό του Συριζα και του Ανταρσύα και αν τον ξαναπείς Έλληνα να με φτύσεις !!!

      Μου αρέσει!

      1. Όλα αυτά που ανέφερες τα έχω πει προ πολλού… εάν αυτό σε καλύπτει. Ο προβληματισμός μου είναι όμως όταν βλέπω αγνούς έλληνες πατριώτες (εθνικιστές ή όπως αλλοιώς να τους ονομάσουμε) να στηρίζουν ηγεσίες με πιστεύω αντίθετα στα ελληνικά ιδεώδη (ναζισμό, φασισμό κλπ) και το χειρότερο να στηρίζουν τις ηγεσίες αυτές χωρίς να έχουν ΚΑΝ το δικαίωμα να τις αλλάξουν μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες (να επιλέξουν οι ίδιοι τους ηγέτες τους και το ιδεολογικό τους υπόβαθρο) Έτσι απλά τα βλέπω παρ’ όλο που ανήκω κι εγώ στους «οργισμένους Έλληνες»

        Μου αρέσει!

      2. Όσο είμαι αντίθετος στα απόκληρα του Στάλιν άλλο τόσο είμαι αντίθετος στους τιμητές των ναζί και των φασιτών. Δεν μου πάει να είμαι με αυτούς που πολέμησε ο πατέρας μου για να μου δώσει το δικαίωμα να λέγομαι Έλληνας κι όχι Γερμανός, Ιταλός, Ρώσσος ή ότι άλλο

        Το ότι κάποιοι πρόδωσαν αυτή την προσδοκία μεγάλης μερίδας του λαού, δεν ακυρώνει αυτά που ανέφερα.

        Μου αρέσει!

      3. Καλά κύριε Γιάννη, μην οργίζεστε πολύ και κάνει κανά μπράφ ο Αντωνάκης και σας κόψει την σύνταξη.
        Μια χαρά τα έγραψε ο Σάκης παραπάνω, αλλά νοικοκυρά που δε θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινάει.

        Μου αρέσει!

    2. Φιλε «γιαννη»,

      Τις ‘πορειες’ προς το Εθνικο Μετσοβιο Πολυτεχνειο, ποιοι (κομματα παρακαλω), τις οργανωνουν, συμμετεχουν και τις εχουν ‘ντησει’ Εθνικες παρολου που ΔΕΝ εχουν ΚΑΜΙΑ σχεση με τα γεγονοτα και την πραγματικοτητα, εκείνης της περιοδου;;

      Εδω η μεταπολιτευση ΣΑΣ, προαγει αυτην την επετειο ως το ολοκαυτωμα της αριστερας, του αγνου αγωνα απο ‘προοδευτικους’, παραποιωντας τα γεγονοτα και διαμορφωνοντας μυθους για να ειναι πιο πειστικο το ψεμα της μεταπολιτευσης ΣΑΣ.

      Λοιπον οταν μιλας να χρησιμοποιεις την φαια ουσια εκει στον εγκεφαλικο σου χωρο.
      και αυτο περι ‘ναζι’, παει το παραμυθι σας αυτη η τισχλα δεν μασιεται αλλο.

      Αντε να διαβασεις κανενα βιβλιο για να μαθεις ποιοι ειναι οι πραγματικοι ΕΛΛΗΝΕΣ οχι ελληνοφωνοι, ηρωες στην Πατριδας Μου.

      «εδω κΩλοχανειο….εδω κΩλοχανειο…», παρασιτα ανθρωπακια, ας ειναι καλα το ΚΙΣΕ που σας καλυπτει.

      Μου αρέσει!

  10. Κλασσική περίπτωση. Τα 100 ορφανά του Στάλιν και του Τσαουσέσκου οργανώνουν ΠΑΡΑΝΟΜΗ αντισυγκέντρωση και η αστυνομία κλείνει όλους τους σταθμούς μετρο, να κάνει φρούριο όλη την Αθήνα, να μην μπορεί να παεί ο κόσμος και να βρεί δικαιολογία να μην γίνει πορεία.

    Είναι να σαν να ακούω τον Δένδια στο τηλέφωνο. «Τι θα γίνει ρε σύντροφοι, θα κάνετε καμια κίνηση ή θα τους αφήσετε να μαζέψουν 100.000 κόσμο ? άντε κι εγώ θα έγω τα σκυλιά δεμένα, όπως πάντα για σας»

    Μου αρέσει!

  11. Φαίακα,μίλα μόνος σου.Νομίζεις ότι θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου;
    Eσύ εν τω μεταξύ χαϊδέψου από όποια λίμπιντο κάνεις κέφι.
    Και συνέχισε τα ανόητα και εξυπνακίστικα λογοπαίγνιά σου.

    Μου αρέσει!

  12. Πραγματι θα ηταν ωραια ευκαιρια για το Μαυρο Κοπαδι να εκμεταλλευθει την θυσια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΗΡΩΩΝ στον βωμο της πολιτικης της επιβιωσεως.
    Απετραπη λοιπον η παρελαση της Γαλανολευκης πλαϊ πλαϊ με την σβαστιγκα.
    Απετραπη και το πεντακτινο αστερι απεναντι τους.
    Οποιος ηθελε τους Εθνικοσοσιαλιστες να βεβηλωνουν την μνημη των ηρωων μας και τους ΑναρχοΛαθρέποικους να τους πετροβολουν ΔΣΙΚΑΙΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ,ΕΠΕΣΕ ΕΞΩ.
    Η Κυβερνηση του χαλασε τα σχεδια.
    Υπογειοι σχεδιασμοι,μυστικα σχεδια ατιμωσης της Ελλαδος,ανοσιες συμφωνιες…τελος.
    Η Ελλαδα κυβερνιεται απο ανθρωπους που δεν φοβουνται τους ¨συνηθεις υποπτους¨.
    Μαυρους ή Κοκκινους.
    Για να προλαβω τα σαλια,παραθετω τις δηλωσεις του Γιαννη Καραθαναση,γιου του ηρωα Χριστοδουλου Καραθαναση,στην ΔΤ:

    Και τα λογια ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ …

    «Κάνουμε το αυτονόητο. Τιμούμε τη μνήμη των τριών παλικαριών που πριν 18 χρόνια έπεσαν για την πατρίδα. Για την ακεραιότητα και για την αξιοπρέπεια της πατρίδας μας. Αυτό είναι χρεος τιμής για την πολιτεία και χρέος ψυχής για όλους μας»

    Αντε γεια και αν εχετε τα κοτσια,ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΑΣ.
    Αν εχετε τα κοτσια βεβαιως,βεβαιως…

    Μου αρέσει!

    1. 17 χρόνια ρε τομ@ρια δεν κάνατε μια συγκέντρωση σαν κόμμα για τα Ίμια,για την θυσία των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΗΡΩΩΝ και τώρα έχετε το θράσος να μιλάτε;
      Το φούμο που θα φάτε θα είναι επικό,προδότες.

      Μου αρέσει!

      1. Ησυχα Εθνικοσοσιαλιστη…

        ¨ …αν εχετε τα κοτσια,ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΑΣ.
        Αν εχετε τα κοτσια βεβαιως,βεβαιως…¨

        ΥΓ
        Εαν σε/σας κυβερνουσε,σκυβαλο,για 17 χρονια ο Σαμαρας,σημερα η Πατριδα δεν θα ανεχοτανε τον εξευτελισμο της εξ’αιτιας σου/σας.
        Τοτε βεβαια δεν μπορουσες να μιλησεις.
        Ειχες την Δανεικια Σπαλομπριζολα σφιχτα στην Γναθολαβή σου και αντι να ψηφιζεις καταβροχθιζες (το μελλον της Ελλαδος).
        Αει στο διατανο λοιπον,κι αν εισαι αντρας πες μας τι ψόφιζες στις κάλτσες ως Κυριαρχος Λαγός.
        (Λεμε τωρα…)

        Μου αρέσει!

      2. Ρε δίκερε, το ότι εμφανίστηκε ΤΩΡΑ μετά απο 17 χρόνια μόνο κατάντια και σαλιάρισμα δείχνει, δεν το καταλαβαίνεις;
        Και το διαφημίζεις κιόλας. Γελάνε και τα τσιμέντα.
        Τι περιμένατε ρε συνταγματοξότες να περάσουν 100 χρόνια και να τους τιμήσετε;
        Ή να φτάσει, όπως έχει γίνει τώρα, πρώτη δύναμη με 30%;

        Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος και επειδή είσαστε και χαζούληδες μας το
        επιβεβαιώνετε οτι είμαστε πρώτοι απο τις σπασμωδικές κινήσεις σας.
        Δείτε και ποιόν θα κατεβάσετε για να καεί στον Δήμο της Αθήνας και τα λέμε.. αριβεντέρτσι.

        Μου αρέσει!

      3. Οταν εγω ψηφιζα Νεα Δημοκρατια,εσεις οι πολανιτες προδοτες την ριχνατε απο κυβερνηση,
        εσεις οι πολανιτες προδοτες συμπρατατε με το πασοκ για την εκλογη ΠτΔ, για να μην πεσει το πασοκ απο την κυβερνηση.
        Ο δουρειος ιππος εισαστε μεσα στη παραταξη και τωρα το κανατε επισημο,ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
        Πασοκοι του κερατα,εισαστε παντα.
        Με δυο χερια θα ψηφισω Χ.Α. και εγω και ολοι οι Δεξιοι,ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.
        Ασε τωρα τις προσκλησεις στις οικογενειες των ΗΡΩΩΝ,που θυμηθηκες μολις σφιξαν τα γαλατα και γινατε τριτο κομμα και προετοιμασου για το πικρο ποτηρι.
        Και βρες και μια καλη δικαιολογια για αυτό

        To ετήσιο «Δωράκι» Σαμαρά στον αδελφό του…

        Το 2011, ήταν η χρονιά που ο Αλέξανδρος Σαμαράς, αδελφός του πρωθυπουργού, ανέλαβε καθήκοντα πρόεδρου στο Δ.Σ του ΜΦΙ.

        Το 2012, μόλις ορκίστηκε πρωθυπουργός ο Α. Σαμαράς, εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Αττικής κονδύλι ύψους 11,5 εκ € για την επισκευή του ΜΦΙ, στα πλαίσια του επιχειρησιακού προγράμματος «ανταγωνιστικότητας, καινοτομίας και ψηφιακής σύγκλισης».

        Από το 2011, η κυβέρνηση Παπανδρέου τροποποίησε σχετικό άρθρο ΠΔ και με φωτογραφική διάταξη συμπεριέλαβε το Ινστιτούτο στους αρμόδιους φορείς για την ανάθεση τέτοιων έργων, τα οποία προβλεπόταν για υπηρεσίες του Δημοσίου δηλ. χωρίς πρόσθετο κόστος. Με την κομμένη- ραμμένη στα μέτρα του ΜΦΙ τροπολογία, άρχισαν και οι αναθέσεις έργων με επιβάρυνση του τακτικού προϋπολογισμού. Έτσι, το θέμα των επισκοπήσεων ανατέθηκε στο ΜΦΙ για πρώτη φορά το 2012 έναντι ποσού 365.000€ και αυξήθηκε φέτος κατά 9.000€ – προφανώς η χώρα χρήζει καλύτερης προστασίας.

        Μια δεύτερη πρόσθετη επιχορήγηση που λαμβάνει το ΜΦΙ είναι για τα «Φυτοφάρμακα Υπολείμματα», η οποία το 2012 ήταν ύψους 450.000€ και για φέτος ανήλθε στα 520.000€. Εχει αυξημένα προβλήματα και η ελληνική γή.

        Ακόμη, υπενθυμίζουμε ότι το ΜΦΙ συντηρείται και λειτουργεί από το ελληνικό κράτος, παρότι δωρεά Μπενάκη, με ετήσια τακτική επιχορήγηση για τα λειτουργικά του έξοδα και επιπλέον επιχορηγήσεις για τη μισθοδοσία του.

        Το 2013 η τακτική επιχορήγησή του αυξήθηκε σε 1.690.000€ (69%). Μια γενναία αύξηση τη στιγμή που οι προϋπολογισμοί όλων των υπουργείων και νομικών προσώπων μειώνονται δραματικά και οι φορείς φτάνουν τα όρια λειτουργίας τους.

        Μια προσεκτική ματιά στον προϋπολογισμό του ΜΦΙ το 2013, του οποίου οι δαπάνες ανέρχονται στα 2.852.346,01€, παρατηρεί ότι η μισθοδοσία των μονίμων είναι 600.000€ ενώ των εκτάκτων 760.000€. Εξηγείται, λοιπόν, περίτρανα ο ρόλος και του ΜΦΙ στις πελατειακές σχέσεις της Κυβέρνησης Σαμαρά με τους πολίτες- ψηφοφόρους.

        Έτσι, λοιπόν, η μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά οδηγεί τη χώρα και το κράτος στην ανάπτυξη και την πρόοδο. Με τις παλιές γνωστές πρακτικές.

        Απολύονται μόνιμοι από τα υπουργεία για να προσλαμβάνονται αρεστοί έκτακτοι στο οικογενειακό επιχορηγούμενο ινστιτούτο.

        Πηγή:**ttp://www.logiosermis.net/2013/10/to.html#ixzz2s0v4yHjT

        Μου αρέσει!

      4. Eχουν το θρασσος να εμφανιζονται εδω τα κομματοσκυλα της Νουδουλας που ξεσκισαν τις σαρκες της πατριδας μαζι με τους σοσιαλιστες του Πατσοκ τρωγοντας 350 δις συν αλλα 150 δις που μας εδωσε η Ε.Ε απο το 1980 και μετα.

        Αυτοι που εκαναν την πατριδα ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ κουβαλωντας εδω 2.000.000 μωαμεθανους και που τους ευχαριστουσαν γιατι ερχονται στην Ελλαδα!!!!

        Τα κομματοσκυλα της Συγγρου που η μονη διαφορα τους με τους αριστερους ειναι οτι τις Ελληνικες σημαιες δεν τις καινε οπως αυτοι…….ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!….

        ….Θαυμαστε τα κομματοσκυλα της Νουδουλας που μετα την συγκεντρωση του Σαμαρα στο Ζαπειο τις Ελληνικες σημαιες που κρατουσαν για να το παιξουν δηθεν πατριωτες …μετα την συγκεντρωση τις πεταξαν ολες στα σκουπιδια και τις πηραν τα σκουπιδιαρικα!!!…

        ….Ναι …..το εθνικο μας συμβολο το πεταξαν στα σκουπιδια!!!!……γιατι στην πραγματικοτητα τα λαμογια απεχθανονται καθε τι εθνικο…..

        …..το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η κλεψια και η μασα!

        ΕΔΩ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ:

        Μου αρέσει!

    2. Militia
      Ο αλλος Εθνικοσοσιαλιστης ομολογησε σε ποια κομματικη τρυπα κρυβοτανε τοσα χρονια.
      Κρυβοτανε στην τρυπα του Μπλε Πασοκ λεει.
      Κι εχει και μουτρα να λεει πως ειναι και Δεξιος ο καμμενος.
      Τεσπα,λεω να το κανεις κι εσυ για να εξηγουμαστε.
      Επισης οπως σας γραφω παραπανω:

      ¨ …αν εχετε τα κοτσια,ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΑΣ.
      Αν εχετε τα κοτσια βεβαιως,βεβαιως…¨

      ΥΓ
      Παντως δεν θα ηταν εγκλημα να αναγνωρισετε αυτην την αυτονοητη αλλα Εθνοπρεπη κινηση του Πρωθυπουργου σας.
      ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙ’ΑΥΤΟ και μην χρησιμοποιειτε τον θανατο των οικειων τους.

      Μου αρέσει!

      1. Στρίβειν δια του αραβώνως, έτσι σε θέλω, να στρίβεις όταν είναι να μου απαντήσεις.
        Γιατί σε ρώτησα κάτι απλό, γιατί ο Σαμαράς και όλοι οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί
        κάνανε τα παγώνια απο το 1996 μέχρι και φέτος;
        Τι έχει αλλάξει λοιπόν πρόσφατα και τους ήρθε η επιφοίτηση;

        Μου ζητάς να πω μπράβο; Γιατί; για το αυτονοήτο όπως εσύ ο ίδιος το αποκαλείς;
        ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ Ο ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΣ τόσα χρόνια όταν ερχόταν οι μέρες των Ιμίων;
        Πάω στοίχημα οτι θα ήθελες να πούμε και ευχαριστώ για το ότι μετράμε και την τελευταία δεκάρα πια που χαλάμε.
        Έργο και αυτό του κολλητού του του Γιωργάκη, πιο πρίν του Καραμανλή και ακόμα πιο πρίν του μεγάλου αρχιερέα Σημίτη, γιατί απο κεί βάλατε μπροστά τις μηχανές στο φούλ.
        Και τώρα ήρθε στο τέλος και ο δικός σου, μπας και κάνει τον ήρωα της τελευταίας ώρας, κατάφερε να κάνει τα πράγματα χειρότερα και απο ότι τα είχε κάνει ο συγκάτοικός του.
        Την βαρέθηκα ρε αυτή την παρεούλα, αυτή την ελίτ των δύο με τριών χιλλιάδων που πίνουν το αίμα του λαού.
        Καιρός να αλλάξει, δέσε την ζώνη σου και παρακολούθησε.

        Μου αρέσει!

    3. Το «άντε γειά» πηγαίνει στον αναπληρωτή πρωθυπουργό ; Στο έτερο ήμισυ της συγκυβέρνησης που είχε πει τα γνωστά για την σημαία ; Στον Στουρνάρα, μαθητή του Σημίτη ; Σε ποιόν πάει το άντε γειά ; Ή μήπως πηγαίνει στους πατριώτες νοικοκυραίους ψηφοφόρους της παραδοσιακής δεξιάς που τώρα η συγκυβέρνηση του ευρωκομμουνιστή Σαμαρά τους παίρνει τα σπίτια για να προλάβει τους παλαιοκομμουνιστές που τόσα χρόνια ήσαν το φόβητρο ;

      Μου αρέσει!

      1. χαχχαχαχαχχα βρε πες αλεύρι

        η κάλπη σε γυρεύει κακομοίρη που θα μας το παίξεις πατριώτης όταν συγκυβερνάτε με τα μαθητούδια του «πήρε ο αέρας τη σημαία»

        Μου αρέσει!

      2. και το ποιός σκιαμαχεί… το δείχνει η ανεπάρκεια της ‘απάντησής σου’

        Τι θα μπορούσες να πεις όταν ακόμα κυβερνά το λαμογιοπασοκ με πρωθυπουργεύοντα τον Σαμαρά

        Γελάνε και τα πεζοδρόμια 🙂

        Μου αρέσει!

    4. Εχεις λαθος εδω Δικερε.

      Η μεταπολιτευση που εσυ παρολο που δειχνεις καποια ευφυϊα, και καταλαβαινεις μερικα πραγματα παρολα αυτα υποστηριζεις, ειναι το Εθνοκτονο καθεστως της μεταπολιτευσης που ο σαμμαρας σου και τα αλλα σκυβαλα ειτε απο την αποκαλουμενη αριστερα ειτε απο την αποκαλουμενη δεξια, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, εχουν υπηρετησει πιστα, ευλαβικα θα ελεγα.

      Δολοφονωντας σιγα σιγα ενα Γενος, ενα Εθνος. Τελος.
      Εως εδω και μη παρ’κει.

      Το κουβαδακι σας και αλλου, για να μην σας βρουνε στην θαλασσα αναποδα.

      Μου αρέσει!

  13. Ο Δίκερως
    μπορεί να είναι στα τελευταία του από ανίατο ΝουΔουλίτιδα
    αλλά που κι αλλού πετάει και κάνα καλό!

    Βρε υπέρτατοι τιμητές των ηρώων εσείς
    και εθνο … νταβατζήδες ….
    αν έχετε κώλο
    τολμήστε να καλέσετε τις οικογένειες των ηρώων στην πορεία σας να τους τιμήσετε μαζί
    να δούμε τι χέσιμο έχετε να φάτε!

    Μου αρέσει!

      1. Ἀμάν…!
        Ἡ…ἀγάπη μου τό…»Ελεος» σέ οἱωνεῖ πάρτυ μέ…ούζα μέ τό φεντεραλιστικό ἀγόρι καί τόν Φαίακα ἐραστή…

        Καλά μωρή…εθνο – ποντίκω, ἤτανε λόγος αὐτός νά μέ…στήσεις, ἐπειδή δέν ἔβρισκες ἀσορτί γοβάκι μέ τήν…χαρτοσακούλα;

        Αὔριο ὅπου θές, ἐκτός ἀπό…
        …τζελλατερία 😆

        (ποῦ τήν πᾶς τώρα…
        ποῦ δέν…τό ξέρουν…ἀκόμα…
        ἔχουμε ¨ως αὔριο νά…
        …ΑΑΑποφασίσουμε).

        Μου αρέσει!

      2. τρατορία;
        ξέχαστο…
        …ἐπικυρηγμένο τὄχουν τό…μουσούδι της.

        τεάτρο;
        γ@μα…τα…
        τήν ἄλλη…φορά παρατήσαν οἱ θεατές τή…σκηνή καί χαζεύαν τό εθνο – ποντικο – μουσούδι του…
        μᾶς τήν πέσαν οἱ…ἠθοποιοί…
        τό ξύλο τῆς…ποντίκως λέμε…
        …ἀκόμα τρέχουμε 😆

        ποῦ νά…τό πάω…
        …ποῦ νά τό…κρύψω;

        Σσσς…
        Μή…διακόπτετε…
        …ΑΑΑσκέφτομαι 😆

        Μου αρέσει!

      3. Την χάσαμε
        θα την πάρει και σε ΑΑΑφτεράδικο
        και κατά το πρωί θα του ζητάει και βόλτα από το … δΑΑΑσάκι!

        Έλα ρε Μιχαήλ …
        έβγαλε κλαριά η κολώνα από τα πολλά τα δάκρυα!

        Μου αρέσει!

      4. Χ.Α.ααχαχαχαχααα…
        Φιλαράκο χωρίς πλάκα…τώρα…

        Τήν ἔχω πάει στό πιό περιθωριακό καί…θεοσκότεινο underground lounge τῆς…Ρέτζιο Ἐμίλια…
        Καί ἀφοῦ πέρασε…face control χωρίς νά μᾶς…πλακώσουν (ΑΑΑπίστευτο; 😆 ) ΤΙ…ἔγινε λές μέσ’ τἀ…χίλια σκοτάδια;
        Ἄρχισε νά…φωσφωρίζει τό…ποντικο – μουσούδι μέσ’ ἀπ’ τήν χαρτοσακούλα…
        Χαμόος…
        Ποντικο – Jason σέ ρημαίηκ…
        …Παρασκευή καί…13 σέ λέω 😆

        «Πῶς»…καταλήξαμε;
        …ΑΑΑσήκωτοι 😆

        Μου αρέσει!

      5. Ἀμάν…!
        Τί ἤθελες καί τό είπες αὐτό τό…»ψυχικά»;

        Δέν στὄπα…
        Ἐπικοινωνεῖ καί μέ τά…ζώα τῆς…ζουγκλας…

        Μές τήν…ΑΑΑπελπισία μου πού λές, ἀποφασίζω ἔνα ἀπόγευμα (μοῦ τά είχε…ζαλίσει, «δέ μέ βγάζεις» καί «δέ μέ βγάζεις», «δέ μέ πᾶς…πουθενά»), καί…τό πάω στό…Τσιρκο Μεντράνοοο…

        Ἔμ τί τὄθελα ὁ ἄμυαλος…
        Τό βλέπουν οἱ…μαϊμούδες, δαιμονίζονται καί ὁρμάνε στίς τίγρεις…
        Δαιμονίζεται κι’…αὐτό καί ὁρμάει στούς…παλιάτσους…
        Ἀλαφιάζονται οἱ παλιάτσοι καί ἀρχίζουν νά σκαρφαλώνουν στίς κερκίδες…
        Παν – δαι – μό – νι – ο σέ λέωω… 😆

        Ξύλο…πάλι;
        …ΑΑΑλύπητο.

        Γι’ αὐτο σέ λέω…
        …ἔχουμε θέμα.

        (ἄσε με νά…σκεφτῶ).

        Μου αρέσει!

      6. Συμπονώ

        αλλα όλα μια ιδέα είναι
        υπομονή …
        κατανόηση …
        και επιμονή!

        Και μπορεί το ασχημόπαπο
        να σου γίνει ένα τέτοιο χαριτωμένο παπάκι!

        Μου αρέσει!

      7. Μάααμα μίιιααα…!
        Τό…ἐξπρές τοῦ μεσονυκτίου, πού λέει καί παραδίπλα…
        …Παναγίιιιια μου 😆

        Πάω νά κοιμηθῶ νωρίς νἀμαι…γλυκούλης αὔριο γιά τήν…
        …ΑΑΑγάπη μου.

        Ἐξαφανίστηκε κι’…αὐτό γιά τούς…
        …ἴδιους…λόγους 😆

        Μου αρέσει!

      8. @ Βαγγος αγαπητε φιλε,! ο Κερκυραιος εχει θυμωσει τοσο πολυ που το πρωι δεν θα παει στην Συναγωγη, (Χαβρα των Ιουδαιων),! για την υποχρεωτικη του παρουσια στην ιδιοτητα του Ραββινου.!

        Μου αρέσει!

  14. Ανθρωπάκια μίζερα καί θλιβερά ,ευρισκόμενα ένα βήμα πρίν τήν παντοτινή απώλεια τής ελευθερίας τους, καί ευρισκόμενα σέ κατάσταση πανικού,αντιδρούν γιά άλλη μία φορά σπασμωδικά.
    Τό Εθνικιστικό ποτάμι θά ξεπλύνη τήν βρωμιά τής μεταπολίτευσης .

    Μου αρέσει!

  15. Δεκαοκτώ χρόνια…… Μια ολόκληρη ζωή….

    Έπρεπε να περάσουν δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια, για να τιμηθεί

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ από την επίσημη Πολιτεία, η μνήμη των τριών ΗΡΩΩΝ.

    Γιατί τόσο καθυστερημένη ευαισθησία; Και γιατί ΤΩΡΑ;

    Όντως είναι ο πρώτος πρωθυπουργός που…»συγκινήθηκε». Αλλά…ΤΩΡΑ;

    Πέρσι; Πέρσι δεν ήταν πρωθυπουργός;

    Από την χθεσινή – πολύ καθυστερημένη είναι η αλήθεια- εκδήλωση, κρατώ την

    σεμνότητα και την ταπεινή εικόνα, του νεαρού τέκνου του ΗΡΩΑ.

    Δεκαοκτώ, ολόκληρα χρόνια, ΜΕΤΑ! Όταν οι μέχρι σήμερα ομάδες, παρέες

    και όμιλοι, σαρκάζονταν από τους υπολοίπους, επειδή έκαναν το αυτονόητο,

    το οφειλόμενο και το επιβεβλημένο.

    Υποκρισία ή καιροσκοπισμός;

    Σέβας.

    Μου αρέσει!

  16. Ολυμπία …
    και μεις μπορεί να το παρακάνουμε
    αλλά έχουμε και ένα φρένο!

    Μην ξεράσουμε και από την κακοήθεια πρώί-πρωί
    … κατάλαβες τι εννοώ!
    Και δεν είναι καθόλου θέμα λογοκρισίας!

    Μου αρέσει!

  17. Αυτός ο αστείος που μοιράζει μίσος και μιζέρια για να κάνει τη διασκέδασή του, τρολάροντας, μπορεί να δημοσιεύει τέτοια σχόλια;

    Μου αρέσει!

    1. Ειναι πολλες οι αστειες ισλαμοσπερμορουφηχτρες…
      Εν καιρω θα βρουνε τη θεση τους διπλα στα μεμετια που πατησαν ποδι στα Ιμια…
      Οταν αρχισουν τα οργανα μερικοι απο μας θα εχουμε ποστο σε αεροδρομια..
      Αυτη τη φορα δε φευγει κανενα τσουτσεκι για Παρισια και Βερολινα..

      Μου αρέσει!

  18. Αυτός ο με το ψευδώνυμο »κερκυραιος»,από ό,τι κατάλαβα δεν έχει ούτε μιλιγραμμάριο Ελληνικό DNA .»Αρουραίος» μάλλον θα έπρεπε να λέγεται.Μήν ασχολούνται άλλο οι Έλληνες με τον Αλβανό Ελληνόφωνα,του κάνουν μεγάλη χάρι.

    Μου αρέσει!

    1. Αν εννοείς DNA σαν του behalodiamantera
      και τέτοιο είναι και το δικό σου,
      όχι!
      Τέτοια σκατά εγώ δεν έχω ούτε μιλιγραμμάριο μέσα μου!

      Μου αρέσει!

      1. Βγαλουν δε βγαλουν, αυτη ειναι η μοιρα τους…
        Οταν αρχισουν τα οργανα, καποιοι απο μας θα περιμενουμε τους προσκυνημενους στα αεροδρομια..
        Αυτη τη φορα δε θα προλαβουν να φυγουν στα Παρισια τους…

        Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.