Αμείλικτη αυτή η κρίση. Οι …κροίσοι με τα 600 δις κάνουν έρανο; (Ένθετο, το ιστορικό ανέκδοτο με τις πινέζες)

LAMPRAKHS endΈνα περίεργο mail μας έστειλε φίλος αναγνώστης. Είναι του τύπου «Η Ελλάδα μας βιάζεται, καταστρέφεται, προδίδεται, δώστε μας κανένα φράγκο». Το περίεργο είναι πως αναφέρεται στην ιστορία με τα 600 δις που προέρχονται από πώληση διαστημικής τεχνολογίας στη ΝΑΣΑ. Εκτός εάν είναι άλλοι κρίσοι, παλι με 600 δις, που τους χτύπησε η κρίση και θέλουν ρεφενέ.

Μυστήρια πράγματα… Σαν το ανέκδοτο με τις πινέζες*

Δείτε το mail:

ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ε 4

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗ !!! ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΑΖΟΥΝ !!!! ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΛΥΣΣΑΛΕΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ !!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ !!! ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ !!!! ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΜΟΙΡΑΣΕΙ 3 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΝΤΥΠΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ !!!!
ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΚΤΥΠΩΣΗ 2 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΗΜΑΙΩΝ .. ΚΑΠΕΛΩΝ … ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ .. ΚΛΠ !!!
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 0026.0097.48.0200 558911 ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ ΕΝΩ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Η ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ …. IBAN: GR 430 2600 970000 480 200 558911 !!! 
ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ε4 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ … ΔΙΑΝΟΜΗ … ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ !!! ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ !!!!
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!
να δημοσιευτει σε ολες τις ομαδες

*Το Ανέκδοτο:

Πηγαίνει τύπος στο περίπτερο και ρωτά:

-Γειά σαςςς. Έχετε Πινέζες;

-Βεβαίως.

-Έχετε πολλές πινέζες;

-Ναι, αρκετές.

-Δηλαδή έχετε χιλιάδες πινέζες;

-Ε, οχι και χιλιάδες. Εάν θέλετε τόσες πολλές, πηγαίνετε στο βιβλιοπωλείο που σίγουρα έχει…

Πηγαίνει λοιπόν ο τύπος στο βιβλιοπωλείο και ρωτά:

-Γειά σαςςς. Έχετε Πινέζες;

-Βεβαίως.

-Έχετε πολλές πινέζες;

-Ναι, αρκετές.

-Δηλαδή έχετε χιλιάδες πινέζες;

-Ναι, έχουμε χιλιάδες πινέζες.

-Δηλαδή έχετε εκατομμύρια πινέζες;

-Ε, όχι και εκατομμύρια κύριε. Εάν θέλετε τόσες πολλές, ορίστε η διεύθυνση του εργοστασίου για να σας εξυπηρετήσουν.

Πηγαίνει λοιπόν ο πελάτης στο εργοστάσιο, βρίσκει τον εμπορικό διευθυντή και ρωτά:

-Γειά σαςςς. Έχετε Πινέζες;

-Βεβαίως.

-Έχετε πολλές πινέζες;

-Ναι, αρκετές.

-Δηλαδή έχετε χιλιάδες πινέζες;

-Εμ, βεβαια. Εργοστάσιο είμαστε.

-Δηλαδή έχετε εκατομμύρια πινέζες;

-Βεβαίως κύριε. Εκατομμύρια πινέζες. Είμαστε το μεγαλύτερο εργοστάσιο στην Ελλάδα.

Και λέει λοιπόν ο πελάτης:

-Πω πω πολλές πινέζες… Μου δίνετε μία;

71 σκέψεις σχετικά με το “Αμείλικτη αυτή η κρίση. Οι …κροίσοι με τα 600 δις κάνουν έρανο; (Ένθετο, το ιστορικό ανέκδοτο με τις πινέζες)

 1. Περίεργο… Αφού περιμένουμε άλλα 380 ΤΡΙΣ δολλάρια από το «Παγκόσμιο Καταπίστευμα», δηλαδή πάνω από 30.000.000 δολλάρια για κάθε κάτοικο της χώρας.

  Λοιπόν, αντί να καταθέσουμε ψιλά στον λογαριασμό που αναφέρει το μήνυμα, προτείνω να περιμένουμε λίγο και να βάλουμε μερικά εκατομμύρια δολλάρια ο καθένας, από τα λεφτά του… Καταπιστεύματος. Τόσα εκατομμύρια θα πάρουμε, να μην δώσουμε και κάτι για τον… αγωνιστικό σκοπό;

  😀

  Μου αρέσει!

 2. Μα γιατί κάνετε έτσι; Τα χρήματα που μας υποσχέθηκαν ειναι κλειστά και δεν θέλουν να τα σπάσουν, διότι θα χάσουν πολύ τόκο πρώτον και δεύτερον θα κινδυνεύσει η παγκόσμια οικονομία. Που και ποιος μπορεί αυτή τη στιγμή να βρει τόσα τρίς σε ρευστό. Ασε που η 20 Φεβρουαρίου πλησιάζει, οπότε σύμφωνα με το «παγκόσμιο καταπιστευμα…» θα γίνει η ανατροπή.
  Πάμε ενα στοίχημα ότι θα βρεθούν χαζοχαρουμενοι που θα στείλουν χρήματα στο λογαριασμό τους; Σίγουρα ομως όχι το «παγκόσμιο καταπιστευμα…»

  Μου αρέσει!

 3. Ε4 – ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. 1ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΚΑΛΕΙΣΘΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ 1η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 17.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟΝ (ΠΑΛΑΙ ΝΤΕ ΣΠΟΡΤ). ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΜΑΣ… ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ E.N.D. ΚΑΛΕΙΣΘΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ… ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ..

  Μου αρέσει!

  1. Πρέπει να ιδρύσουμε καμιά οργάνωση …. ανθελληνική μήπως στρώσει αυτή η χώρα λιγάκι γιατί με τόσους πολλούς Έλληνες και φιλέλληνες επιασε κατ επανάληψι πάτο .

   Μου αρέσει!

   1. Υπαρχει αυτή η οργάνωση αναφέρεις και κάθεται απο το 1897 στο σβέρκο σου, δεν κάνει δια νόμου κανείς φορολογιακή δήλωση και δεν πληρώνει φόρους στο Ελληνικό κράτος, επίσης ελέγχει το 40 % των εταιριών της Ελληνικής οικονομίας και απο αυτές τις εταιρίες έρχονται μία φορά το χρόνο εφοροι απο το Τελ Αβίδ και εισπράττουν 10% φόρους. Η λίστα λαγκαρντ ειναι νόμιμη και δεν πρόκειται ποτέ να ελεγχεί, διότι εχει μέσα της μόνο μέλοι της Κ.Ι.Σ. τα οποία δια νόμου ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. Αυτο το κράτος εν κράτη, 2% του πληθυσμού, λέγεται Κ.Ι.Σ.(Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο). Και ολα τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης κάνουν τη πιαπια. Ξύπνα Έλληνα ραγια φτάνει πια 2200 χρόνια κατοχή.

    Μου αρέσει!

   2. ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ (;) ΦΕΚ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ! ΤΟ «ΕΓΚΛΗΜΑ» ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο… ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!
    ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΙΕΣΤΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥΣ;;

    Η ιστορία το έχει αποσιωπήσει. Βρίσκεται καταχωνιασμένο στα συρτάρια του Εθνικού Τυπογραφείου, χωρίς ο πολύς κόσμος να γνωρίζει βάσει ποίων αποφάσεων το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ) τυγχάνει φορολογικής ασυλίας! Σε ποια τερτίπια βασίστηκε σήμερα ο Φώτης Κουβέλης ώστε να εγγράψει στο ΚΙΣ τα 80 ακίνητα που διαθέτει, με αποτέλεσμα να μην πληρώνει ούτε ένα ευρώ φόρο; Η καταγγελία για τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ έγινε προ εβδομάδος στην «Ελεύθερη Ώρα» και μέχρι σήμερα δεν την έχει διαψεύσει! Με ποιο τρόπο παραχωρήθηκε η διαχείριση της περιουσίας των Ισραηλιτών στους ίδιους και αφαιρέθηκε από το Ελληνικό Δημόσιο η δυνατότητα να εισπράττει τον αναλογούντα φόρο; Ποιος σκαρφίστηκε το σχετικό νόμο φορολογικής ασυλίας των Ισραηλιτών; Πέρασε από τη Βουλή και πότε;

    Τα ντοκουμέντα που παρουσιάζουμε προκαλούν ανατριχίλα σε όλα τα επίπεδα. Αρχίζοντας από τον πολιτικό που χάρισε την πλήρη φορολογική ασυλία του ΚΙΣ. Είναι ο αποκληθείς Γέρος της Δημοκρατίας! Ο Γεώργιος Παπανδρέου ήταν ο δημοκράτης Πρωθυπουργός που γνωρίζουμε από την Ιστορία ή μήπως ο ρόλος του σε κάποια σημεία του υπήρξε ιδιαίτερα σκοτεινός και ύποπτος; Πόσο δημοκράτης μπορεί να ήταν ο Πρωθυπουργός της λεγόμενης Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας ο οποίος κατέφυγε σε παραποιήσεις ΦΕΚ με την ανάληψη των καθηκόντων του, μόλις δηλαδή αποχώρησαν τα γερμανικά στρατεύματα από τη χώρα μας τον Οκτώβριο του 1944;

    Θυμίζουμε ότι ο Γεώργιος Παπανδρέου ηγήθηκε ως Πρωθυπουργός, υπουργός Εξωτερικών και προσωρινά υπουργός Στρατιωτικών, της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας στις 18 Οκτωβρίου 1944, αντικαθιστώντας τη διορισμένη από τους Γερμανούς Κυβέρνηση Ράλλη.

    Ανέλαβε τα καθήκοντά του στις 23 Οκτωβρίου 1944, και το πρώτο πράγμα που φρόντισε να κάνει ήταν να προβεί σε δύο πρωτοφανείς πλαστογραφήσεις ΦΕΚ (Φύλλων Εφημερίδας της Κυβερνήσεως) καταργώντας νόμους που αφορούσαν τη διαχείριση της περιουσίας του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣ). Ο …Γέρος της Δημοκρατίας μαζί με το υπουργικό συμβούλιο στις 27 Οκτωβρίου 1944 και στις 10 Νοεμβρίου 1944, φαίνεται πως κατέγραψε δυο μαύρες σελίδες στην ιστορία του, τις οποίες αποκαλύπτουμε σήμερα.

    Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά….

    Πηγή: http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_4389.html

    Μου αρέσει!

   3. Kaκαταλαβαίνω από αυτά που γράφεις τα εξής Ότι για όλα φταίνε οι Εβραίοι δηλ.το διεθνές Εβραϊκό κεφάλαιο φαντάζομαι ότι εννοείς και όχι τους Έλληνες εβραϊκού θρησκεύματος.
    Είμαστε υπόδουλοι στο ΚΙΣ επί σειρά ετών . Πόσο ? 2200 χρόνια ?
    Άρα συμπέρασμα από αυτά που γράφετε είναι – ότι Εδώ η χώρα δεν κατοικείται από Έλληνες καθ όσον αυτοί ζουν σε κάποια άλλη χώρα και οι εδώ προσποιούνται ότι είναι Έλληνες .
    Για αυτό λέω να γίνει καμιά οργάνωση ανθελληνική μπας και δει ο Ελληνισμός καμιά άσπρη μέρα γιατί με τέτοιους Νεοέλληνες (2200 χρόνια λες ραγιάδες ) δεν θα δει προκοπή η χώρα.
    Μην μου πείτε για το διεθνές εβραϊκό κεφάλαιο για Ροτσιλντς ,Σορός και τέτοια .
    Δεν ξέρω τι είδους Έλληνες εκπροσωπεί η οργάνωση η τι ακριβώς θέλετε αλλά λίγο χλωμό το βλέπω το πράγμα ΑΝ ΔΙΑΚΥΡΥΣΕΤΕ ότι είμαστε ραγιάδες 2200 χρόνια (ΠΟΥ ? Στο ΚΙΣ ? στους Εβραίους ? ) και ήρθε η κίνηση σας να σώσει την κατάσταση και τον Ελληνισμό … Μα ποιον Ελληνισμό αυτόν που δεν υπήρχε ? και ήταν ραγιάς των Εβραίων των Τουρκων το οποίο ήδη είναι δεδομένο για εσάς ?
    Θέλετε να μας πείτε ότι ο Έλληνας ήταν ένας ραγιάς εδώ και 2200 χρόνια και δεν είχε πολιτική βούληση ?
    Και θα τον απελευθερώσει η οργάνωση η θα δείξετε τον δρόμο εσείς δηλ. η δική σας οργάνωση που καλεί τους Έλληνες σε εγερτήριο ?
    Σαν να μην μας τα λέτε καλά τα πράγματα παιδιά . Μήπως ψάχνετε κάτι Άλλο ρε παιδιά?
    Ότι ο Ελληνισμός είχε πότε τα κάτω του ποτε τα πάνω του ναι αλλά δεν χάθηκε . .
    Αλλά όχι και ήταν ραγιάς 2200 χρόνια στο ΚΙΣ . Έλεος ρε παιδιά .

    Μου αρέσει!

 4. Για την εισοδο στο Παλαι ντε Σπορτ, θα εχουν και εισητηριο ?
  Με τοσα δισ. και τρισ. στηνουν παγκαρι και θα εχουν λεφτα να πληρωσουν για το Παλαι ?
  Εκτοςκαι αν κανουν την συγκεντρωση εξω απο το Παλαι…

  Μου αρέσει!

 5. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝΕ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΝΑΝΕ ΕΝΤΥΠΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝΕ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ , Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ.ΜΗΝ ΔΙΝΕΤE ΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

  Μου αρέσει!

  1. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ…

   ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΤΟΥΣ…

   ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ,ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΤΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΒΑΛΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ…

   ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ???
   ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΑΥΤΟ,Ο ΕΝΑΣ ΟΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ…

   ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΜΜΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΖΩΑ ΤΟΥΣ 300 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΤΡΙΧΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ….

   ΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ??

   ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΑΦΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΗΣ ΑΘΩΩΣΗΣ ΣΤΡΑΦΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΦΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ..

   ΜΗ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ.

   Μου αρέσει!

   1. ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΑΣ,ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΖΕΤΕ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΕΡΠΕΤΑ..

    ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΦΥΛΑΞΕΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ..

    ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΠΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΜΙΛΑΜΕ..
    ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΦΤΩΧΕΥΣΗΣ??
    ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ??

    ΤΟΤΕ ΦΑΝΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΩΡΡΑ ΟΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΤΟΤΕ…

    ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΓΕΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ,ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ….

    Μου αρέσει!

 6. Για 1η φορά με την επιμέλεια της EI-END ( EI- End National Debt) και του Προέδρου της Dr. Μανώλη Λαμπράκη, με τη συνδρομή παραδοσιακών συλλόγων από Μακεδονία, Κρήτη, Θράκη, Συλλόγους Μικρασιατών και Ποντίων καθώς και της διασποράς με εκλεκτά επιτελεία μουσικών και δεξιοτέχνες της αυθεντικής παραδοσιακής μουσικής, θα πραγματοποιηθεί το 1ο Ελλήνων Αντάμωμα και Φιλελλήνων.
  Μια εκδήλωση που στόχος είναι να γίνει θεσμός.
  Το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο είναι ένα ξεχωριστό αρχιτεκτονικό οικοδόμημα για τη Θεσσαλονίκη και χρόνια τώρα αποτελεί σημείο συναντήσεων.
  Το Ελλήνων αντάμωμα στόχο έχει να γνωριστούν και να βιώσουν, τα ήθη, τα έθιμα τους χορούς και τις συνήθειες Ελλήνων από όλο τον κόσμο Έλληνες και Φιλέλληνες Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, χορευτικά συγκροτήματα, πολιτιστικοί σύλλογοι και κάθε ομάδα Ελληνική, μεγάλη ή μικρή, που με το δικό της μοναδικό τρόπο συνεχίζει και μεταλαμπαδεύει χορούς, παραδόσεις, έθιμα και ήθη.
  Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 17:00, με το καλωσόρισμα του κοινού από τους διοργανωτές και το χαιρετισμό των προσκεκλημένων της.
  «Προσκαλούμε τους Έλληνες και φιλέλληνες φίλους μας, σε ένα δυναμικό παρών, ένα ελληνικό γλέντι, όπου θα πρωταγωνιστήσει ο πλούτος της ψυχής των Ελλήνων και η εκφραστικότητα της παράδοσης μας.
  Το αντάμωμά μας, το στήριξε και το στηρίζει ολόκαρδα ο Αρτέμης Σώρρας. Θα ανασύρουμε μνήμες και τραγούδια, ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσία ατόμων όλων των ηλικιών στα τμήματα των συλλόγων, με επίκεντρο φυσικά τους νέους ανθρώπους, που είναι το μέλλον μας!!!», σημειώνει σε δήλωσή του με αφορμή το 1ο Αντάμωμα, ο Dr. Μανώλης Λαμπράκης.

  Μου αρέσει!

 7. Στο ξενοδοχείο Porto Palace, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00-15:00, θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες της 1ης Παγκόσμιας Ημερίδας με θέμα: Οικονομική κρίση της Ελλάδας και του πλανήτη.
  Προσκεκλημένοι θα είναι μεγάλοι οικονομολόγοι, αξιωματούχοι και τραπεζίτες. Διακεκριμένοι Έλληνες επιστήμονες, Κρήτες, Μακεδόνες, Θρακιώτες που διαπρέπουν στο χώρο της διασποράς και στελέχη οργανώσεων της Ελλάδας και του εξωτερικού λαμβάνουν μέρος στις εργασίες.
  Χαιρετισμό θα αποδώσει στο συνέδριο ο πρόεδρος της EI-END Dr. Μανώλης Λαμπράκης, ενώ θα καταθέσουν εισηγήσεις ο γραμματέας της Κρητικής Ομοσπονδίας Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας και ο πρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης Μελβούρνης.
  Την πρώτη παγκόσμια ημερίδα θα κλείσει με ομιλία του ο κ. Αρτέμης Σώρρας, καταθέτοντας τις προτάσεις του για την έξοδο της Ελλάδας από οικονομική κρίση. Θα ακολουθήσουν ερωτήματα δημοσιογράφων, αλλά και των παρευρισκομένων.

  Μου αρέσει!

  1. Τί δέν καταλαβαίνουμε;;ότι τά έντυπα μέ τίς υπογραφές ο «σωτήρας» τά ζήτησε.Αυτός ζήτησε 4.000.000 έντυπα μέ υπογραφές καί βάζει άλλους νά τά πληρώσουν;3σεκατομμυριούχος καί δέν μπορεί νά χρηματοδοτήσει ούτε τήν αξία τών εντύπων καί περιμένει από τόν κόσμο;Νά ενισχύσουν οι άφραγκοι τόν «πολυεκατομμυριούχο»;Ελεήστε στραβοί τόν ανοιχτομάτη!

   Μου αρέσει!

 8. Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΘΕ
  ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9-2-2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 17.00 μμ
  ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟN (ΠΑΛΑΙ ΝΤΕ ΣΠΟΡ)
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!
  ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΙ-END
  ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΩΝ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΘΕ!!!

  Το κάλεσμα του Αρτέμη Σώρρα για τις 9/2/2014
  ΑΚΟΥΣΤΕ:

  .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
  ΕΣΣΕΤ’ ΗΜΑΡ
  «ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙ-END»

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://perseasorion.blogspot.gr/2014/01/end.html

  «600 ΔΙΣ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ 28/9/12 ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»!!

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2013/11/600-28912.html

  Μου αρέσει!

 9. ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ 1 ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΤΑ FM ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ …. ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΒΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΕΧΤΕΣ ΣΤΙΣ 01/02/2014 …. ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ …. ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΟΙ … ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΩ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ … ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ http://youtu.be/d5Gh3uaIKEc

  Μου αρέσει!

 10. ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΑΜΑΣΗΤΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΕΒΙΡΟΥΝ!
  ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ e-mail ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ END (Ε4) ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΙΔΙΑ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ END, ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ. ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ Η END ΔΕΝ ΣΚΟΡΠΙΖΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!…
  ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝΑΛΟΓΟ: ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΖΗΤΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ «ΚΑΝΕΙ ΕΡΑΝΟ» Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ;
  ΤΙ ΛΕΤΕ;;

  Μου αρέσει!

  1. Ο Καμμένος δέν ισχυρίστηκε ποτέ ότι μέ τήν περιουσία του θά ξεχρεώσει τήν Ελλάδα.Αυτός ο τύπος όμως ζητάει 4.000.000 έντυπα μέ υπογραφές γιά νά μάς σώσει καί βάζει άλλους νά τά πληρώσουν.Έτσι γίνομαι κι εγώ εθνοσωτήρας.

   Μου αρέσει!

   1. Ο Σώρρας δεν ισχυρίζεται οτι θα μας σώσει,..μας λέει πώς έχει τα εργαλεία που χρειαζόμαστε για να σώσουμε τους εαυτούς μας. Και μάλιστα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ τα έχει δώσει ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ απο τον Σεπτέμβριο του 2012. Αυτό μας κρύβουν ακόμα οι συμμορίτες της βουλής. Για να περάσουν τα εργαλεία στα χέρια μας χρειάζεται να τα ζητήσουμε ΕΜΕΙΣ απο το Κράτος.
    Γι αυτό γίνεται η ένωση όλων τών ελλήνων και γι΄αυτό υπογράφουμε την αίτηση. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ 600δις που ΉΔΗ βρίσκονται κατατεθημένα σε ελληνικό λογαριασμό στο όνομα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    Κατάλαβες Παρε κόσμε;;;

    Μου αρέσει!

  2. Ασε φίλε μου θα μάθουνε αργά ή γρήγορα το μεγαλείο της γελιότητάς τους Ολυμπίες και σία. Εμείς μαζί ενωμένοι και δυνατοί στον αγώνα. Καλή λευτεριά.

   Μου αρέσει!

  3. Εσείς δηλαδή πιστεύετε ότι άν υπογράψετε θά υποχρεωθεί η κυβέρνηση νά πάρει τά… δισεκατομμύρια πού έχει καταθέσει ο Σώρρας.Από πού προκύπτει αυτό τό συμπέρασμα;Υπάρχει κανένας νόμος πού τό λέει αυτό;

   Μου αρέσει!

   1. Αχ σε παρακαλώ…όλες οι απαντησεις βρίσκονται ήδη στις ατέλειωτες ομιλιες και τα άρθρα στις ιστοσελίδες τους που όπως σου έγραψα πιό κάτω καλό θα ήταν να τις ερευνούσες.

    Μου αρέσει!

 11. Καί μήπως ελέγχθηκε από κανέναν από όσους υπέγραψαν πού πήγε τό έντυπο μέ τήν υπογραφή του;..Τί είναι βρέ παιδιά στή διεύθυνση πού τό στείλατε,τό ψάξατε;

  Μου αρέσει!

  1. Αγαπητέ μου ΄΄πάρε κόσμε΄΄δε σου κάνει εντύπωση
   – γιατί δεν έχει πτωχεύσει ακόμα η Ελλάδα; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ 600δις στον λογαριασμό της.
   – γιατί δεν βγάζουν τσιμουδιά τα φερέφωνα ΜΜΕ για το θέμα; γιατί ξέρουν την αλήθεια.
   – γιατί ξαφνικά άνοιξαν όλοι οι φάκελλοι με τις μηνύσεις για την εσχάτη προδοσία τών λαμογιών; γιατί διαπιστώθηκαν και απο τους εισαγγελείς.
   – γιατί κάνουν τα αδύνατα δυνατά να πιστέψεις οτι είσαι τελειωμένος; για να σου αποσπάσουν την προσοχή.
   – γιατί προσπαθούν να σε εξεγείρουν για να επαναστατήσεις; για να σε αφανίσουν οι μισθοφόροι που καραδωκούν και έχουν σκάσει να περιμένουν το μπάμ ώστε να γίνει εδώ της Συρίας.
   Σε νοιάζει σε πια΄διεύθυνση πήγαν οι αιτήσεις; Πήγαν σε απλούς ανθρώπους όπως εσύ και γώ που κάνουν προσωπικό αγώνα για να σώσουνε τους εαυτούς τους.
   Ξέρω είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά και πολύ μεγάλο για να είναι ψέμμα.

   Μου αρέσει!

   1. Τά 600δις αγαπητέ μου,είναι τά περίφημα «ομόλογα» τού κ.Σώρρα πού έχει εκδώσει ο πρώην δικηγόρος Stephen Louis Wozny.Αυτά εμφάνισαν οι ίδιοι στήν τηλεόραση καί μέχρι σήμερα δέν τό έχουν διαψεύσει.Αυτά δυστυχώς δέν έχουν καμμία αξία καί δέν μπορούν νά σωσουν κανέναν.Ο λόγος λοιπόν πού δέν πτώχευσε η Ελλάδα είναι αφ’ενός ότι άν πτωχεύαμε θά κατέρρεε όλη η Ευρωζώνη καί αφ’ετέρου ότι οι δανειστές μας θά ωφεληθούν πολλαπλά από τόν δανεισμό καί τά μνημόνια τά οποία υποχρεωθήκαμε νά δεχθούμε.Εγώ τουλάχιστον αυτόν τόν λόγο βλέπω ως πιθανότερο.Όσον αφορά τήν διεύθυνση πού πάνε τά χαρτιά μέ τίς υπογραφές,δέν θά έπρεπε αυτοί οι πάμπλουτοι άνθρωποι νά έχουν τουλάχιστον νοικιάσει κάποιο χώρο γι αυτήν τήν δουλειά;Τά προσωπικά δεδομένα εκατοντάδων ανθρώπων δέν θά έπρεπε νά είναι ασφαλισμένα σέ κάποιον φυλασσόμενο χώρο ειδικό γιά αυτόν τόν σκοπό;Όσο καί νά προσπαθείτε νά ωραιοποιήσετε τήν κατάσταση,τά πράγματα φωνάζουν απο μακριά ότι πρόκειται γιά μιά τεράστια φούσκα πού κάποια στιγμή θά κάνει μπάμ καί τότε κάποιοι θά τρέχουν νά κρυφτούν..

    Μου αρέσει!

   1. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠ. ΑΡΙΘΜ:67650/13 ΤΗΣ 28/6/2013 ΑΘΩΩΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΔΕ ΟΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗΣ,ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ Η ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ,ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ.

    [.. …Η ανυπαρξία πρόθεσης ανατροπής της πολιτικής κατάστασης της χώρας συνάγεται, άλλωστε, από το γεγονός της κοινοποίησης της προαναφερθείσας πρότασης εξαγοράς του ελληνικού χρέους σε όλα τα θεσμικά όργανα της νομοθετικής, εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας της χώρας … …..

    … …Ουδέποτε οι κατηγορούμενοι επιδίωξαν την ανατροπή του πολιτεύματος ή την αλλαγή του Συντάγματος … …

    … …αποδείχθηκε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος, δυνάμει αμετάκλητου πληρεξουσίου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού, ύψους εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων(600.000.000.000) … …

    … …Το ποσό αυτό έχει ενσωματωθεί σε έξι (6) διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας , εκάστου, εκατό δισεκατομμυρίων δολαρίων(100.000.000.000) …..

    … …τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας … …

    … …Συγκεκριμένα, τούτος προτίθεται να χορηγήσει το ανώτερο χρηματικό ποσό στο ελληνικό κράτος, υπό τη μορφή δανείου, με διάρκεια αποπληρωμής εκατό (100) ετών και με επιτόκιο 0,5%. Οι όροι δε, που έθεσε για την εκταμίευση του ποσού ήταν η διεξαγωγή λογιστικού ελέγχου από επιτροπή διεθνών πραγματογνωμόνων, υπό την εποπτεία του Αρείου Πάγου, προκειμένου να εξακριβωθεί το ακριβές ύψος του δημοσίου χρέους και η διεξαγωγή έρευνας και η απόδοση ευθυνών σε όσους είχαν στη διαχείρισή τους δημόσιο χρήμα …..

    … …Την πρόθεσή του αυτή γνωστοποίησε, στις 28-09-2012, στον Πρωθυπουργό, στον Πρόεδρο της Βουλής, στον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας, στον Υπουργό Οικονομικών, στα μέλη του κοινοβουλίου, στον Άρειο Πάγο, στο Διοικητή τη Τράπεζας της Ελλάδος, στην Πρόεδρο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στην κυπριακή δημοκρατία … …

    . ….Από κανένα αποδεικτικό μέσο δεν αποδείχθηκε η αναλήθεια όσων υποστηρίζουν οι κατηγορούμενοι!!!!!!!!!!!!! Ειδικότερα , ουδόλως αποδείχθηκε η ανυπαρξία του ανωτέρω χρηματικού ποσού ή η πλαστότητα των τίτλων, που το ενσωματώνουν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ….. όπως κατέθεσε ο Διευθυντής και Διαχειριστής Ομοσπονδιακού πρακτορείου μεταφοράς μετοχών και θεματοφύλακας των εν λόγω ομολόγων, το ποσό , που αυτά ενσωματώνουν είναι πραγματικό, ο ίδιος δε, προέβη σε έλεγχο των ομολόγων, βάση της σειριακής γραμμής αυτών και διαπίστωσε τη γνησιότητα τους…..

    … ….Επομένως, από κανένα στοιχείο δεν αποδείχθηκε η πλήρωση της αντικειμενικής και υποκειμενικής υπόστασης του αδικήματος και για το λόγο αυτό αμφότεροι οι κατηγορούμενοι πρέπει να κηρυχθούν αθώοι … ….

    … …Επειδή, ωστόσο, από την ακροαματική διαδικασία και τα αναγνωσθέντα έγγραφα δημιουργήθηκαν στο Δικαστήριο υπόνοιες για την τέλεση αδικημάτων από τρίτα πρόσωπα(Κυβέρνηση, πολιτικά πρόσωπα), πρέπει η δικογραφία να διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών για να διερευνήσει την τυχόν τέλεση αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων … … ]

    ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΞΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΑ 600ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!

    -ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΥΠΟΛΗΨΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΗΝ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ…, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ, ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΙ…

    ΔΕΙΤΕ : Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ Η ΑΘΩΩΣΗ TOY ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ END ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΙΣ 28.06.2013 ΑΠΟ ΤΟ artFM Radio
    ΣΤΟ : https://www.youtube.com/watch?v=4zUbLM1zETw

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: $600 ΔΙΣ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ 28/9/12 ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!!!
    ΣΤΟ : http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2013/11/600-28912.html

    Μου αρέσει!

   2. Αυτό τό σημείο ξέχασες να τό παραθέσεις φίλε μου:…..» όπως κατέθεσε ο Διευθυντής και Διαχειριστής Ομοσπονδιακού πρακτορείου μεταφοράς μετοχών και θεματοφύλακας των εν λόγω ομολόγων, το ποσό , που αυτά ενσωματώνουν είναι πραγματικό, ο ίδιος δε, προέβη σε έλεγχο των ομολόγων, βάση της σειριακής γραμμής αυτών και διαπίστωσε τη γνησιότητα τους»…..εδώ βασίστηκε όλη η υπόθεση,στήν μαρτυρία τού διαχειριστή τών ομολόγων.Στήν μαρτυρία ενός ιδιώτη.Στήν συγκεκριμένη περίπτωση ο μάρτυρας είναι ο Greg Pappas ορκωτός λογιστής στον Καναδά ο οποίος έχει ατομική συμβουλευτική εταιρεία τήν»Federal Stock Transfer & Custody Agents Inc»μέσω τής οποίας είναι κατατεθειμένα τά ομόλογα IBOE τού Σώρρα.Αυτός δηλώνει ότι έλεγξε τά «ομόλογα»καί στήν μαρτυρία του βασίστηκε τό δικαστήριο μή έχοντας άλλο τρόπο νά τά ελέγξει.Τό ζητούμενο όμως θά ήταν νά παρουσιαστούν έγγραφα από τά Υπουργεία Οικονομικών ΗΠΑ καί Καναδά ή από κάποια άλλη αρμόδια αρχή,ώστε νά πιστοποιηθεί επισήμως η αξία τών ομολόγων καί όχι απλώς οι μαρτυρίες κάποιων ιδιωτών.Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα όταν κάποιος δέν θέλει νά δεί πέρα από τήν μύτη του..

    Μου αρέσει!

 12. Αγαπητοί δεν δημοσιέυσατε όλη την ανακοίνωση η οποία τονίζει ότι δεν έχει καμία συμμετοχή σε αυτό ο Σώρρας και η ΕΙ END. Είναι πρωτοβουλία απλών πολιτών που προσπαθούν με αυτό τον τρόπο να ενημερώσουν και άλλους. Δείτε και την συνέχεια της ανακοίνωσης και βγάλτε συμπεράσματα. Να τα λέμε όλα ΈΤΣΙ?

  ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ε4

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ Η ΤΟΥ ΕΙ-ΕΝD !!! ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΙ-ΕΝD !!!.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ !!
  ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ … ΔΙΑΝΟΜΗ … ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ !!!
  ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ
  ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΕΣ..
  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ…ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ … ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ .. ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ..
  ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΗΧΟΥ ..ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ !!!
  ΟΛΟΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΞΟΔΑ !! ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ !!!! ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ
  ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ !!! ΟΛΟΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΦΟΣΟΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ

  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ
  ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ Η ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ … ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ !!!!

  ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ 10.000 ΕΝΤΥΠΑ .. ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ
  ΓΙΑ 1000 ΑΦΙΣΕΣ .. ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΕΛΕΙ !!! ΑΥΤΟ ΑΝ
  ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ …ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ…. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΣΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕ 20–22000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ
  ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !!!

  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΙ-ΕΝD ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ
  ΣΩΡΡΑ !!! ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ !!!

  ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΟΣ 1000 ΑΛΛΟΣ 500 ΑΛΛΟΣ 300 ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ 100 ΕΥΡΩ !!!……

  ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ
  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ !!! .. ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΝΕΝΟΣ !!! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ !!!
  ΑΛΛΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙ Ο ΠΡΟΣΦΕΡΩΝ !!! ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ !!
  ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ !!! ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ !!

  ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ !!!

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ !!!

  ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ ΕΧΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε4 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ !!!

  ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ .. ΚΑΚΟΗΘΗ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
  ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ !!!!

  ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΣΕΙΣ ;;;;

  ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ
  ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ !!!

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΓΙΑ
  ΚΑΝΕΝΑΝ !!!

  ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΧΙ ;;;

  ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ;;; ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΑΝΕΙΚΑ ;;

  ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ Η Ο ΕΙ-ΕΝD ΧΡΗΜΑΤΑ ;;;

  Η ΜΗΠΩΣ ΑΜΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ;;

  ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ !!

  ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΟ ….
  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ
  ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!!

  Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε4 ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ
  ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!!

  ΟΡΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ

  Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ !!!

  Μου αρέσει!

  1. Συγνώμη Αλκμήνη,αλλά αυτά είναι μάλλον αστεία πράγματα.θέλει δηλαδή η ανακοίνωση νά μάς πεί ότι η συλλογή υπογραφών δέν ήταν ιδέα τού Σώρρα αλλά τής ομάδας του;Διότι μόνον έτσι δικαιολογείται τό ότι η οικονομική επιβάρυνση μετατίθεται στίς πλάτες τών υποστηρικτών του καί όχι τού ιδίου.Άλλο τό νά βοηθήσει κανείς εθελοντικά στήν διανομή τών εντύπων καί στήν συλλογή υπογραφών καί άλλο νά πληρώνει τά έντυπα από τήν τσέπη του.Εφ’όσον δηλαδή μιά ωραία ημέρα αποφάσισε ότι πρέπει νά μαζέψει 4.000.000 έντυπα μέ υπογραφές δέν πρέπει νά επιβαρυνθεί καί τό κόστος;Αλλά απ’ότι φαίνεται δέν υπάρχει διαθέσιμο ούτε ευρώ τσακιστό.Φτώχια καταραμένη πού λένε..

   Μου αρέσει!

 13. ΄΄παρε κόσμε΄΄, οι πληροφορίες που έχεις για τα δήθεν ψεύτικα ομόλογα είναι απο κάποια εβραιομασονάκια που μυρίστηκαν χρήμα και νόμισαν οτι θα έπαιρναν μέρος σε ένα ακόμα βρώμικο παιχνίδι απο τα τόσα που ξέρουν, και που απογοητεύτηκαν σε σημείου σόκ, όταν τους πετάξανε με τις κλωτσιές και προπαντός όταν κατάλαβαν οτι πρόκειτο για τον ίδιο τους τον ΄΄θάνατο΄΄.
  Και όχι φίλε μου δεν συμφωνώ με την άποψή σου περι του οτι θα κατάρεε η ευρωζώνη αν φεύγαμε απο το ευρώ γιατί αυτό είναι πρακτικά αδύνατον απο μια τόσο μικρή χώρα που μάλιστα δεν μπήκε και απο τις πρώτες στην ευρωζώνη. Και ελπίζω να γνωρίζεις την διαφορά μεταξύ ευρωπαικής ένωσης και ευρωζώνης καθώς και το ότι σήμερα στην ΕΕ υπάρχουν πολλές χώρες που δεν ανήκουν στην ευρωζώνη.Επίσης άν θέλανε να είχανε όφελος απο τον δανεισμό, θα φρόντιζαν να μας κρατούσαν ζωντανούς και δυνατούς ώστε να μπορούμε να τους πληρώνουμε. Εδώ έγινε ισοπέδωση και γενοκτονία. Εδώ μετράμε 6000 νεκρούς. Άρα αυτός ήταν ο πραγματικός σκοπός τους.
  Όσο για την φύλαξη τών αιτήσεων…
  ποιός σου είπε οτι είναι σάλμα στο δρόμο; Ποιός σου είπε οτι δεν φυλάσσονται; Και ακριβώς επειδή δεν φυλάσσονται απο αυτούς αλλά απο εμάς, είναι πιό σίγουρες.
  Σου δίνώ δίκιο οτι η φούσκα θα σκάσει σύντομα αλλά όχι εναντίον του Σώρρα. Θα σου συνιστούσα να παρακολουθούσες μερικά απο τα πάμπολλα βίντεο και άρθρα που έχουν αναρτήσει οι συνέλληνές σου για να πάρεις μιά πιό αντικειμενική άποψη του θέματος. Ας το πώ και έτσι. Δες και αυτό που δεν συμφωνεί με τον τρόπο σκέψης που έχεις συνηθήσει ή μάλλον που σου επέβαλαν να θεωρείς σωστό.

  Μου αρέσει!

  1. Τά ομόλογα τού Wozny οι ίδιοι τά έδειξαν,δέν τά έβγαλε κάποιος από τό μυαλό του.Τώρα γιά τό θέμα τού δανεισμού,μήν ξεχνάς πώς δέν είναι μόνο θέμα χρημάτων αλλά καί ορυκτού καί άλλου πλούτου πού τόν εποφθαλμιούν οι δανειστές μας.Καί ο τρόπος νά μήν υπάρξει αντίδραση στό ξεπούλημα είναι ακριβώς η εξαθλίωση καί η ισοπέδωση.

   Μου αρέσει!

   1. Εσυ πρεπει να εισαι ο μεγαλος μα@@@ας της ελληνικης βουλης 299+ΑΔΩΝΗΣ που εχεις χε@ει τα βρακια του, αντε πηγαινε να πλυνεις τα χερια σου που βρωμισες την ιστοσελιδα, ουστ απο εδω.!

    Μου αρέσει!

   2. The Ghost of Diogenis B.τό εύκολο είναι νά βρίζεις.τό δύσκολο είναι νά αντιπαρατεθείς μέ επιχειρήματα πού από ότι φαίνεται δέν έχεις.Αλλά τί νά περιμένει κανείς από μαϊντανούς πού θεωρούν ότι μπορούν νά πετάγονται παντού χωρίς νά έχουν νά πούν τίποτα.

    Μου αρέσει!

  2. Pam, τι δεν καταλαβαίνεις;

   06/08/2013, Ομιλία Μανώλη Λαμπράκη στο Ξενοδοχείο Ακάλη στα Χανιά.

   Ερώτηση από ακροατή: Ποιά σχέση έχει ο Σώρρας με το δικηγόρο Γουόσνι (WOZNY);

   Απάντηση Λαμπράκη: Η δεύτερη ερώτηση αν είναι ο Γουόσνι. Δεν ξέρω. Είναι ο Γουόσνι; Δεν είναι; Ισχύει ό,τι μας είπε το Αμερικανικό κράτος. Αυτό το κράτος εντέλλεται ποιος γράφει τα ομόλογα. Δεν έχει δηλαδή σημασία ποιος τα γράφει, σημασία έχει ποιος διατάσσει την κοπή των χρεογράφων.

   Βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=fBFnUaNDFWc (2:46:30)

   Μου αρέσει!

   1. Αυτοί οι άνθρωποι δηλαδή ισχυρίζονται ότι έχουν κάτι ομόλογα αλλά δέν ξέρουν ποιός τά έχει εκδώσει(!)..»ότι τούς είπε τό Αμερικανικό κράτος» …άν είναι ο Wozny δηλαδή-πού από ότι φαίνεται είναι- αυτοί δέν φέρουν καμμία ευθύνη.Πρόκειται γιά παγκόσμια πρωτοτυπία..

    Μου αρέσει!

   1. Βρέ καλώς τονε…το φαντάστηκα που ήταν δικό σου το έργο και εδώ και αλλού.
    Με είδες να έχω κάποια απορία και σπεύδεις να μου δώσεις να καταλάβω;
    Αντιθέτως θα σου πώ τί έχω καταλάβει.
    – Το θέμα σου δεν είναι τα χρήματα, γιατί ώς υψηλόβαθμος μασόνος που είσαι σε φροντίζουν καλά, απλώς το χρησιμοποιεις γιατι νομίζεις οτι λογω της υπερογκότητας δύσκολα πιστεύεται απο έναν πεινασμένο.
    Γι αυτό μέχρι τώρα όπου και να εχεις γράψει ή πληρώσει για να παραπληροφορήσουν, συγκέντρωνες το θέμα στα λεφτά. Ποτέ σου όμως δεν αναφέρθηκες στην ουσία για την οποια θα χρησιμοποιηθούν αυτά τα λεφτά.
    – Απο την εμμονή σου αντιλαμβάνομαι οτι είσαι σε κίνδυνο. Το συνάφι σου καταστρέφεται και έχετε πανικοβληθεί.
    Επίσης λάβε υπ οψιν σου οτι δεν είναι αυτοί οι άνθρωποι που κίνησαν τον τροχό στην σωστή του τροχιά. Κάποιοι πιό μπροστά φρόντισαν να μας ενημερώσουν για το ποιοί είστε και τι έχετε κάνει και τι ακριβώς σκοπεύατε να κάνετε με μας. Αυτούς απλώς τους βλεπω σαν εκτελεστικά όργανα ανώτερης δύναμης που εκεί που πανηγηρίζατε και νομίζατε οτι νικήσατε, βλέπετε ξαφνικά τους κόπους εκατοντάδων ετών να γκρεμίζονται σαν σπιρτόκουτα.
    Παίξατε με τον Θεό και σας στέλνει την ταπεινή του απάντηση. Γιατί ακόμη και αυτό που προσκυνάτε είναι δικό του πλάσμα. Λές να μη ξέρει πώς να το κουμαντάρει;

    Μου αρέσει!

   2. Pamela, όταν ένας πατριώτης μπαίνει στα πόδια σας, τον στολίζετε με του κόσμου τα επίθετα μπας και τον ξεφορτωθείτε. Και μια που μιλάμε για πόδια, έλα, με το δεξί την Κυριακή.

    Μου αρέσει!

 14. Ακομα παντως δεν εμαθα αν πηρε ημερομηνια εκδικασης η μηνυση που κανανε περσι τον Μαρτιο σε ενα καρο πολιτικους.
  Αν εκδικαστει, θα μαθουμε πολλα. Ετσι δεν ειναι ??? Εκει δεν θα υπαρχουν αοριστες απαντησεις, οπως ακουμε συνηθως και οπως διαβαζουμε σε ολα τα blogs του Σωρρα ! Cory – paste ολα ρε συ !!!
  Απο την αλλη, 31 Αυγουστου ληγουν τα «ομολογα» του Σωρρα και λογικα θα παει να τα πληρωθει. Ετσι δεν ειναι ? Το ειπε και ο ιδιος σε αναρτηση του σε καποιο απο αυτα τα blogs.
  Οκ λοιπον. Ας παρει το χρημα (σε νταλικες, σε πλακες χρυσου, σε επιταγες, δεν εχει σημασια, γνησια να ειναι ολα ομως) και ας ερθει εδω να αγορασει χρεος, ΔΕΗ,υδρευση, ΟΣΕ, το ΤΑΙΠΕΔ ολοκληρο, το κτιριο της Βουλης, της Παναγιας τα ματια τελος παντων.
  Φροντισε βεβαια να πει καπου οτι του απαγορευουν να αγορασει χρεος γιατι ειναι ξενος !!!
  Οπως φροντισαν να παρακαλεσουν τους αγροτες να τους αφηνουν να περνανε απο τα μπλοκα την ημερα που θα πανε Θεσσαλονικη !!! Λεγανε οτι θα μαζεψουν 8000 κοσμο και θελουν αλλωθι …

  Τελος τα πολλα λογια. 31 Αυγουστου ληγουν τα ομολογα και 1 Σεπτεμβριου τον περιμενουμε.
  Αν θελει, μπορει να σκεφτει και κανενα αλλο κολλημα … Εχει τον χρονο.

  Μου αρέσει!

  1. 1η Αυγούστου λήγουν.καί νά δώ ποιός θά παρουσιαστεί καί σέ ποιά τράπεζα γιά νά εισπράξει.Αλλά μάλλον επειδή δέν θά έχει ο Ομπάμα νά τόν πληρώσει θά τού κάνει τήν διευκόλυνση νά δώσει μιά παράταση ένα δυό χρονάκια ακόμη καί βλέπουμε.

   Μου αρέσει!

   1. Να δεις που θα σώσει και την Αμερική αυτός. Θα αγοράσει τα αμερικάνικα ομόλογα που έχουν οι Κινέζοι και θα τα χαρίσει στους Αμερικανούς. Σιγά τα ωά. Μερικά τρίς δεν μπορεί να αγοράσει ο Σωρρας;

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.