«Καλοβλέπουν» το τρίτο πακέτο στο Υπουργείο Οικονομικών!

20140203-210537.jpgΘετικά φέρεται να αντιμετωπίζει η ελληνική πλευρά τη συζήτηση για ένα νέο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα στην περίπτωση που δεν υπάρχουν σ’ αυτό δημοσιονομικά και εισπρακτικά μέτρα, αλλά μόνο διαρθρωτικά, σύμφωνα με δηλώσεις κορυφαίου στελέχους του οικονομικού επιτελείου, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα.

Το ίδιο στέλεχος εκτίμησε ότι η συζήτηση που έγινε μετά το Eurogroup της προηγούμενης Δευτέρας μεταξύ των υπουργών Οικονομικών της Γερμανίας και της Γαλλίας είναι σε θετική κατεύθυνση για την Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με δημοσίευμα του Der Spiegel το Σάββατο, ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, Β. Σόιμπλε, φέρεται πως είναι διατεθειμένος να προτείνει τρίτο πακέτο δανειακής βοήθειας στην Ελλάδα, το οποίο θα συνδέεται με όρους.

Επίσης, βάσει ρεπορτάζ της οικονομικής εφημερίδας Handelsblatt, το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών εξετάζει ποικίλα σενάρια για ένα πιθανό τρίτο πακέτο. Όπως σημειώνεται, «τα σχέδια για ένα τρίτο πακέτο βοήθειας έχουν ξεκινήσει» και το ερώτημα που τίθεται «δεν είναι τόσο το αν, όσο το πότε».

6 σκέψεις σχετικά με το “«Καλοβλέπουν» το τρίτο πακέτο στο Υπουργείο Οικονομικών!

  1. ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟ Κ*/ΛΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΛΛΟΣ Γ*/ΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ!!!! ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.