Rise Up: Επίθεση φιλίας στον αλβανικό λαό το αγγλόφωνο «Ελληνικό» τραγούδι της Eurovision – Τι δηλώνει αποκλειστικά ο οικονομικός μετανάστης που κατηγορήθηκε άδικα από τον Πεταλωτή.

Αποκαλύπτει η Τρολυμπία

Ενθουσιασμός στην Αλβανία μετά την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision. Το τραγούδι Rise Up είναι σαφώς επηρεασμένο από την θρυλική αλβανική trance σκηνή που έχει εκατοντάδες οπαδούς στην υφήλιο. Ένας από αυτούς, ο οικονομικός μετανάστης που είχε κατηγορηθεί άδικα από τον τ. υπουργό Πεταλωτή για απόπειρα ληστείας (και ποιός ξέρει τι άλλο). Μετά από προσπάθειες, εξασφάλισα αποκλειστικές δηλώσεις του.

Ο Ricardo καθόταν χαλαρός σε καφενείο της Ρόδου, φορώντας την χαρακτηριστική μαύρη μπλούζα με φούξια φωσφοριζέ στάμπα του γνωστού συγκροτήματος της αλβανικής trance, «Vuta Cameria».

-Ricardo, σε είδα ενθουσιασμένο να λικνίζεσαι στους ρυθμούς του Rise Up σιγοτραγουδώντας το ρεφραίν.

-Ναι, το κομμάτι αυτό μιλά στην ψυχή κάθε αλβανού, κοσσοβάρου και αρετσινοβάρου τράνσερ.

-Θεωρείς ότι είναι λογικό ένα παραδοσιακό αλβανικό τρανς κομμάτι να εκπροσωπεί την Ελλάδα σε έναν διεθνή διαγωνισμό;

-Πιστεύω ότι είναι μία ακόμα επιτυχία της κυβέρνησης μετά την αποστολή του Θεόδωρου Παγκάλου, τον οποίον αγαπάμε πολύ στην Αλβανία, ως εκπροσώπου της Ελλάδας στο στρατιωτικό συνέδριο της ΕΕ. Αυτό το κομμάτι μπορεί να το ακούσει κάλλιστα στο τρανζιστοράκι του ένας αγωνιζόμενος ουτσεκάς, ένας οικονομικός μετανάστης που δουλεύει για την Αλ Νούσρα, ένας κουρασμένος αγωνιστής του Euromaiden στο Κίεβο. Αυτό το κομμάτι πραγματικά αντικατοπτρίζει τη νέα Ευρώπη που έρχεται.

-ΟΚ, καλώς. Μια και σε βρήκα, πως νιώθεις για την δικαίωση σου από την Ελληνική δικαιοσύνη για όσα σε κατηγορούσε ο πρώην υπουργός Πεταλωτής;

-Η υπόθεση ήταν μία παρεξήγηση. Εγώ το άσπρο φωσωοριζέ μαγιό τύπου σλιπ το φορούσα πάντα γιατί είναι απαραίτητο αξεσουάρ κάθε αλβανού τράνσερ. Δυστυχώς αυτή η επίσημη ενδυμασία έχει υιοθετηθεί από άλλα κινήματα, όπως αυτό τον αλβανών colombus με τους οποίους βέβαια δεν έχω καμμία σχέση.

Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στη Νότια Αλβανία για την συμμετοχή της στην Eurovision με το Rise Up.

-Ε;

-Τι «ε»; Με αναγνώριση της βίζας για το Κόσοβο, με Πάγκαλο απεσταλμένο, με Βενιζέλο υποστηρικτή του Euromaiden και Rise Up στην Eurovision, απομένει και η τυπική προσάρτηση σας στην μεγάλη Αλβανία.

Διαβάστε επίσης: Ρατσιστική υστερία υπουργού εις βάρος οικονομικού μετανάστη;

Ακούστε και ένα τραγουδάκι αλβανικής τρανς:

7 σκέψεις σχετικά με το “Rise Up: Επίθεση φιλίας στον αλβανικό λαό το αγγλόφωνο «Ελληνικό» τραγούδι της Eurovision – Τι δηλώνει αποκλειστικά ο οικονομικός μετανάστης που κατηγορήθηκε άδικα από τον Πεταλωτή.

 1. Πάντως ήταν το πιο εύηχο τραγουδάκι αυτό το rise up όπως και της κοπελιάς της Κρουσταλίας, ήταν ωραία άσματα

  Μου αρέσει!

  1. Θα συμφωνήσω. Παρά τις όποιες επιφυλάξεις μπορεί νά’χει κάποιος,

   για όλο αυτό το πανηγυράκι -εμποροπανήγυρη. Επιφυλάξεις αισθητικές,

   πολιτισμικές, μουσικές, χορευτικές, πολιτικές, εμπορικές, κλπ.

   Άπαξ και ως χώρα αποδεχτήκαμε να συμμετέχουμε στον…»θεσμό»,

   ας γίνει τότε και προσπάθεια για κάποια διάκριση. Την χρειαζόμαστε,

   τέτοιες εποχές. Έτυχε να το ακούσω το τραγουδάκι και να δώ και τα παιδιά

   κατά την ερμηνεία του. Πιστεύω, ότι είναι απόλυτα μέσα στις προδιαγραφές,

   έτσι όπως έως τώρα, τις έχουμε μάθει. Τα άλλα, δεν έτυχε να τ’ακούσω.

   Σέβας.

   Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.