Ζήτω ο Λοβερδος. Ζήτω τα εκπαιδευτήρια Δούκα. Ζήτω και οι συνδικαλιστές μας.

20140706-142453-51893679.jpg Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ανακοινωση βγήκε απο μια συνδικαλιστική οργάνωση ιδιωτικών εκπαιδευτικών, μετά το σημερινό άρθρο του ΠΘ, οτι τα εκπαιδευτήρια Δουκα διερευνώνται για σκανδαλο με διαρροή θεμάτων.
Η συγκεκριμένη οργάνωση, είχε σηκώσει το εν λόγω θεμα επειδή το είδε δημοσιευμένο σε μια ιστοσελίδα. Σήμερα όμως, με ανακοινωση της μας ενημερώνει οτι «δεν ειναι τα εκπαιδευτήρια Δουκα» μπλεγμένα στο σκανδαλο, ενώ δηλώνουν την αμέριστη εμπιστοσύνη τους στον Λοβερδο!
Αυτό ειναι κάπως μυστήριο. Αφού οι συνδικαλιστές ειναι σίγουροι πως ΔΕΝ
ειναι ενα συγκεκριμένο εκπαιδευτήριο, γιατί δεν μας λένε και ποιο εκπαιδευτήριο ειναι;
Εαν όμως όντως διερευνά το θεμα η δικαιοσύνη, μηπως την σιγουριά τους αυτη θα έπρεπε να την μοιραστούν με τις αρμόδιες αρχές και οχι με δελτιο τύπου που παραπέμπει σε «αθωωτική αποφαση»; Αλλα και η δικαιολογία που παραθέτουν οτι «μιλήσαμε με εκπαιδευτικούς στα εν λόγω εκπαιδευτήρια και μας διαβεβαίωσαν…» Ειναι λίγο περίεργη; Δηλαδη στα εκπαιδευτήρια που έγινε το σκανδαλο ποιοι συμμετείχαν; Κατέβηκε ο ίδιος ο Δουκας, ο Κόμης, ο Λόρδος και η βασιλοπουλα για να δώσουν τα θέματα χωρίς να ειναι στο κόλπο και κάποιοι εκπαιδευτικοί;
Περίεργα πράγματα. Διαβάστε και μόνοι σας:

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ «ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ»

Με αφορμή σημερινό άρθρο του Πρώτου Θέματος που φιλοξενείται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας με τίτλο «Ψάχνουν τον Δούκα και άλλα σχολεία για τη διαρροή θεμάτων της Α’ Λυκείου – Στον εισαγγελέα η έρευνα» οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι κανένα μέλος του ΔΣ της ΟΙΕΛΕ δεν κατονόμασε τα Εκπαιδευτήρια «Δούκα» ως το σχολείο στο οποίο έγινε η διαρροή ούτε στις υπηρεσίες του Υ.ΠΑΙ.Θ., ούτε στα ΜΜΕ. Επιπλέον ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ δήλωσε στη δημοσιογράφο της εφημερίδας, μετά από επικοινωνία του με εκπαιδευτικούς του σχολείου, ότι τα εν λόγω εκπαιδευτήρια ουδεμία σχέση έχουν με την παραχάραξη της διαδικασίας της Τράπεζας Θεμάτων.

Θεωρούμε ότι οι προσπάθειες της νέας πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, να διαλευκανθεί κάποια υπόθεση ανομίας σε ιδιωτικό σχολείο, σύντομα θα δώσουν καρπούς. Για το θέμα αυτό η ΟΙΕΛΕ κατέθεσε την Παρασκευή συγκεκριμένες προτάσεις προς το Υ.ΠΑΙ.Θ. για να διαλευκανθεί η υπόθεση. Μεταξύ άλλων α) να εντοπιστεί μέσω του ΣΔΗΕ η ταυτότητα του καταγγέλλοντος στο i-school και β) να ελεγχθεί σε ποια ιδιωτικά σχολεία υπήρξε υπέρμετρα μεγάλος αριθμός αριστούχων στην Α’ Λυκείου.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ​ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

4 σκέψεις σχετικά με το “Ζήτω ο Λοβερδος. Ζήτω τα εκπαιδευτήρια Δούκα. Ζήτω και οι συνδικαλιστές μας.

  1. υπεροχη..Ιδιωτικη παιδειααα…!!!!!!

    Το ονειρο σου…

    πραγματικοτητα…

    δεξιε…νεοδημοκρατη!

    Κερδισες …μπαγασααα…!

    Οπως και στην Υγεια….!!!!!!!

    Ευτυχειτε…Δεξιοι!

    απολαυστε το μελλον και τη ζωη!

    Ειναι…μπροστα σας!

    Μου αρέσει!

  2. ..ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ; ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ..

    ΚΑΙ ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ , ΚΑΝΟΥΝ Ο.ΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ !!

    .. ΤΗΝ ΜΙΑ , ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΟ Α.Π.Θ ..ΑΚΟΥΣΟΝ !!

    .. ΤΗΝ ΑΛΛΗ , ΤΡΩΝΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ,

    ..ΤΗΝ ΑΛΛΗ .. ΑΚΟΥΣΟΝ -ΑΚΟΥΣΟΝ .. ΤΜΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ..!!

    ->> Οι καθηγητές του τμήματος ελληνικής φιλοσοφίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης που εδρεύει στην Κομοτηνή, αποφάσισαν στη γενική τους συνέλευση – και μάλιστα ομοφώνως να διαγράψουν τη λέξη «ελληνική» – προφανώς θα τους ενοχλεί και μετονομάζουν το «Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας» σε… «Τμήμα Φιλολογίας»!
    Στο σκεπτικό τους αναφέρουν, ότι, «ο προσδιορισμός «ελληνικής» πριν από τη λέξη φιλολογία στην τρέχουσα ονομασία του Τμήματος δεν προσδιορίζει καμιά επί πλέον δεξιότητα…» και ότι « φαίνεται να είναι πλεοναστικός και σε ορισμένες περιπτώσεις παραπλανητικός και εσφαλμένος». Και αυτό, επειδή οι καθηγητές που διδάσκουν λατινική φιλολογία ή γλωσσολογία δεν σχετίζονται κατά κανένα τρόπο με τον προσδιορισμό «ελληνική» (Στο τμήμα υπηρετούν 24 καθηγητές από τους οποίους οι δύο έχουν γνωστικό αντικείμενο την λατινική φιλολογία).
    Μάλιστα ετοίμασαν και το σχετικό σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που στέλνουν στον υπουργό Παιδείας, μάλλον του… υπαγορεύουν τι να κάνει, σύμφωνα με τη βούληση τους… Βεβαίως αναμένονται αντιδράσεις για την περίεργη αυτή απόφαση τους, σε μια ευαίσθητη για λόγους εθνικούς περιοχή.

    ->> Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα αναμένεται να συνεδριάσει το Συμβούλιο του « Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης», στο οποίο εστάλη η απόφαση της μετονομασίας του τμήματος φιλολογίας.

    –>> ΄Ηδη υπήρξε αντίδραση απο το μέλος του Δ.Σ. του Δ.Π.Θ καθηγητή του Πολυτεχνείου και ακαδημαϊκό Αντώνη Κουνάδη, ο οποίος σε επιστολή του προς τον πρόεδρο του Συμβουλίου του Δ.Π.Θ. κ. Γ. Παναγιωτόπουλο, (πρόεδρο ε.τ. του Συμβουλίου Επικρατείας), σημειώνει, ότι τα «τα επιχειρήματα της μετονομασίας δεν δικαιολογούν μία τέτοια μεταβολή» και εξηγεί τους λόγους, προσθέτοντας ότι «επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό και για λόγους εθνικούς ενόψει και του τόπου όπου εδρεύει το Τμήμα», ζητεί αναβολή της συζήτησης του, ώστε «να συγκεντρωθούν όλα τα αναγκαία στοιχεία ( π.χ. κανονισμοί συναφών τμημάτων-σχολών ΑΕΙ της χώρας) συμπεριλαμβανομένης και της εκθέσεως εξωτερικής αξιολόγησης που υπήρξε η αφορμή εγέρσεως του θέματος».

    ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ..ΜΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑ !!

    Μου αρέσει!

  3. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΕΙΧΑΝ ΔΟΘΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Η΄ΚΑΙ ΛΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΙΧΜΗΣ.

    Απο συγγενικο προσωπο που φοιτουσε στην Α΄λυκείου

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.