ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το Κατάρ χρηματοδοτεί την ισλαμική λαίλαπα!

γαπεμιρηςΤο Κατάρ αποτελεί τον κύριο χρηματοδότη των τζαμιών που κατασκευάζονται σε όλο τον κόσμο, με στόχο την εξάπλωση και την εφαρμογή της Σαρία.

Ο Εμίρης του Κατάρ, Σεΐχης Χαμάντ Μπιν Καλίφα Αλ Θανί, βρίσκεται πίσω από την γιγάντωση του κινήματος των Σαλάφι, των φονταμενταλιστών μουσουλμάνων που θεωρούν ακόμα και τους μετριοπαθείς ομόθρησκούς τους «άπιστους».

Μέσω υποτιθέμενων «επενδύσεων» σε διάφορες χώρες, ο Εμίρης έχει κατορθώσει να ξεπερνά τα εμπόδια της γραφειοκρατίας, καθώς με τις κατάλληλες επαφές εξασφαλίζει ταχύτερη έγκριση και πρόσβαση.

Επιπλέον, το Κατάρ είναι μια από τις κινητήριες δυνάμεις της «Αραβικής Άνοιξης» καθώς και δεκάδων άλλων «υπόγειων» κινημάτων σε όλο τον δυτικό κόσμο.

Την ίδια ώρα που οι Χριστιανοί τελούν υπό διωγμό σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, ο Εμίρης του Κατάρ έχει υποσχεθεί «την εξάπλωση του Ισλάμ με κάθε κόστος» εκτός των ισλαμικών χωρών και γι’ αυτό το σκοπό ξοδεύει δισεκατομμύρια για την κατασκευή τζαμιών και μεντρεσέδων (ισλαμικά θρησκευτικά σχολεία) σε όλη την Ευρώπη.

κορδοβα

«Στην Ισπανία υπάρχουν ενδείξεις ότι το Ισλάμ θα κυριαρχήσει και πάλι»: ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ του πνευματικού ηγέτη της μουσουλμανικής κοινότητας Ahmadiyya στην Ισπανία Hizrat Mirza Masroor Ahmad.

βελγιο

Τεράστιο τζαμί στο Βέλγιο

 

αμβουργο

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο Αμβούργο, η εκκλησία Kapernaumkirche, ένα μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς, έχει μετατραπεί σε τζαμί.

μοναχο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο Μόναχο, οι τοπικοί πολιτικοί διαφωνούν για το πού θα χτιστεί το τεράστιο τζαμί-πολυχώρος που χρηματοδοτείται με 40 εκατ. ευρώ. Στόχος των ισλαμιστών είναι να αποτελέσει ένα στρατηγικό «εργαλείο» για τη διάδοση του Ισλάμ σε όλη την Ευρώπη.

 

ελλαδα

 

 

 

 

 

 

 

Στην Ελλάδα η κυβέρνηση δεσμεύθηκε να δαπανήσει 1,1 εκατ. ευρώ για την κατασκευή ενός επίσημου τζαμιού στην Αθήνα, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από την τουρκική κυβέρνηση. Εκτιμάται ότι στην Αθήνα λειτουργούν ήδη 120 παράνομα τζαμιά, τα οποία «εξυπηρετούν» περίπου 200.000 μουσουλμάνους που ζουν στην πόλη, πολλοί από τους οποίους είναι παράνομοι μετανάστες από το Αφγανιστάν, το Μπαγκλαντές, την Αίγυπτο, τη Νιγηρία και το Πακιστάν.

Ο Τούρκος Πρέσβης στην Ελλάδα, Κερίμ Ουράς, δήλωσε ότι αναμένει το Ισλάμ να έχει μεγαλύτερη προβολή στην Ελλάδα στο μέλλον. Ανέφερε ότι η κίνηση για να ανοίξει το τζαμί ήταν «ένα θετικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Περιμένουμε τη συνέχεια».

ιρλανδια

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην Ιρλανδία, ένα ακόμα τζαμί-πολυχώρος, αξίας 40 εκατ. ευρώ, το οποίο θα ονομάζεται «Islamic Cultural Center» θα κατασκευαστεί σε ένα χώρο έξι στρεμμάτων στην πόλη Clongriffin. Οι φήμες λένε ότι το τζαμί θα χρηματοδοτηθεί από το Κατάρ, το οποίο πρόσφατα δώρισε 800.000 ευρώ ενός παρόμοιου τζαμιού στο Cork.

λουξεμβουργο

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο Λουξεμβούργο, μια μουσουλμανική ομάδα που ονομάζεται Le Juste Milieu (LJM) δαπάνησε 1,8 εκατ. ευρώ για να αγοράσει ένα αυτοσχέδιο τζαμί στο κέντρο της πόλης του Λουξεμβούργου. Τον Αύγουστο του 2012, η ​​γερμανική εφημερίδα Tagelsblatt ανέφερε ότι το Κατάρ πλήρωνε 2.200.000 εκατ. δολάρια για τη δημιουργία τζαμιού και μεντρεσέ στο Λουξεμβούργο.

σκωτια

 

 

 

 

 

 

 

 

Στη Σκωτία, ο καθεδρικός του Αγίου Ιωάννου στο Aberdeen έγινε η πρώτη εκκλησία στο Ηνωμένο Βασίλειο που μοιράζεται τις εγκαταστάσεις της με μουσουλμάνους.

μαδριτη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην Ισπανία, οι μουσουλμάνοι εγκαινίασαν στις 21 Μαρτίου ένα νέο τζαμί στην πόλη Portugalete. Οι περίπου 50.000 μουσουλμάνοι που ζουν στην περιοχή των Βάσκων, οι οποίοι κατάγονται κυρίως από την Αλγερία, το Μαρόκο, το Πακιστάν και την Υποσαχάρια Αφρική, έχουν γίνει πολύ πιο δυναμικοί τα τελευταία χρόνια.

Μέχρι πρόσφατα, στον ιστότοπο της Ισλαμικής Κοινότητας της Μπιλμπάο ήταν αναρτημένη η εξής δήλωση: «Εκδιωχθήκαμε από την Ισπανία το 1609, όχι και τόσο παλιά… Γυρίσαμε πίσω για να μείνουμε, εφόσον ο Αλλάχ το επιτρέψει»…

 

βαλενσια

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στη Βαλένθια, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας, η μουσουλμανική κοινότητα της Ahmadiyya εγκαινίασε ένα νέο τζαμί στις 29 Μαρτίου. Το τζαμί εγκαινιάστηκε από τον πνευματικό ηγέτη της κοινότητας Hazrat Mirza Masroor Ahmad, ο οποίος είπε ότι «στην Ισπανία υπάρχουν ένα εκατομμύριο μουσουλμάνοι και πιστεύουμε ότι σε είκοσι χρόνια ο αριθμός αυτός θα διπλασιαστεί. Στην Ισπανία υπάρχουν ενδείξεις ότι το Ισλάμ θα κυριαρχήσει και πάλι». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η αποστολή του νέου τεμένους θα ήταν να «διαδώσει τις διδασκαλίες του Ισλάμ σε κάθε πολίτη της Ισπανίας».

 

βαρκελωνη

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο δήμο του Salt, μιας πόλης κοντά στη Βαρκελώνη, οι μουσουλμάνοι μετανάστες αποτελούν πλέον το 40% του πληθυσμού. Ήδη έχουν ξεκινήσει τα έργα για την κατασκευή ενός διώροφου τζαμιού, με χρηματοδότηση από τη Σαουδική Αραβία.

γενεβη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην Ελβετία, μια μουσουλμανική ομάδα που ονομάζεται Club Paradise μετέτρεψε μία αίθουσα μπόουλινγκ σε τζαμί. Ο ιμάμης του νέου τεμένους, Fehim Dragusha, ο οποίος κατάγεται από το Κοσσυφοπέδιο, έγινε «πρωτοσέλιδο» στα τέλη του 2011, όταν κάλεσε τους Μουσουλμάνους γονείς να χτυπούν τα παιδιά τους όταν αρνούνται να προσευχηθούν.

Και αυτή είναι μόνο η αρχή. Υπάρχουν ήδη 6.000 τζαμιά στην Ευρώπη, ενώ στον ισλαμικό κόσμο οι εκκλησίες καταστρέφονται και οι Χριστιανοί δολοφονούνται με τον πιο βάναυσο τρόπο!

Και όμως κανείς δεν δίνει σημασία σε όλα όσα γίνονται, ούτε καταλαβαίνει τα σχέδια των ισλαμιστών!

Πρόσφατα ο εμίρης του Κατάρ αγόρασε έξι νησιά στην Ελλάδα, ένα γνωστό κέντρο για τους παράνομους μουσουλμάνους μετανάστες και εξτρεμιστές. Αυτά τα νησάκια είναι πολύ κοντά στο λιμάνι του Αστακού, ένα πολύ στρατηγικό σημείο. Ο δήμαρχος της Ιθάκης ισχυρίζεται ότι ο εμίρης θέλει να αγοράσει και τα 18 νησιά της περιοχής. Επιπλέον θέλει να αναπτύξει περαιτέρω το πλησιέστερο αεροδρόμιο. Κανείς δεν αναρωτιέται γιατί;

Την ίδια ώρα που «διαπραγματευόταν» με τους Ταλιμπάν για την ίδρυση ενός δικού τους «υποκαταστήματος» στη χώρα του και χρηματοδοτούσε τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, ο εμίρης ήταν πολύ απασχολημένος με την απόκτηση όλο και περισσότερων ακινήτων σε όλη την Ευρώπη, με μεγάλες επενδύσεις και αγορές στο Λονδίνο και άλλες πόλεις.

Επίσης, με καταριανά κεφάλαια δημιουργήθηκε και το al-Jazeera, αν και ο σταθμός επίσημα αρνείται την εμπλοκή του Εμίρη. Το al-Jazeera έχει πλέον επεκταθεί τόσο ώστε να μπορεί να λειτουργεί ως μια μηχανή προπαγάνδας παγκοσμίως, παρουσιάζοντας τους Μουσουλμάνους ως θύματα των δυτικών.

Στο μεταξύ το κίνημα των Σαλάφι, το οποίο χρηματοδοτείται από κοινού από τον Εμίρη του Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία, συνεχίζει να εξαπλώνεται με ταχύ ρυθμό…

hellasforce.com

9 σκέψεις σχετικά με το “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το Κατάρ χρηματοδοτεί την ισλαμική λαίλαπα!

 1. Αν το ισλάμ θεωρείται καλύτερο σε σχέση με τις υπόλοιπες θρησκείες τότε δεν θα υπήρχε λόγος αν οιοσδήποτε μουσουλμάνος γινόταν π.χ. χριστιανός.

  Δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι η θρησκεία σου είναι καλύτερη γιατί έτσι θέλω.

  Η πνευματικότητα είναι δικαίωμα του κάθε ανθρώπου και μπορεί να την αναζητεί εκεί που πιστεύει ότι αγαλιάζεται η ψυχή του.

  Μου αρέσει!

  1. Αὐτὰ τὰ περί πνευματικότητος νὰ τὰ πῆς στὸ ἰσλαμικὸ βόδι,τοῦ ὁποίου τὴν φωτογραφία μπορεῖς νὰ δῆς πάνω καί πρίν τὰ σχόλια.

   Αὐτοὶ καταλαβαίνουν μόνο μὲ κυνῆγι καὶ αἱματοχυσία.

   Ὁ δῆμος Ἰθάκης γνωρίζει ὅτι,ποτὲ οἱ Ἑπτάνησος δέν γνώρισε τὸ Ἰσλάμ;

   Τώρα σὲ κάθε νησάκι(τὰ νησιὰ τοῦ Ὀδυσσέα,καθάρματα νεοέλληνες)θὰ κάνη τζαμί τὸ κτῆνος καὶ θὰ γευτοῦν καὶ οἱ Ἑπτανήσιοι τὸν «πολιτισμό» τοῦ Ἰσλάμ.

   Καλά νὰ πάθουν ἀφ᾿οὗ δὲν ἀντιδροῦν.

   Υ.Γ

   Νὰ τοὺς δώσουν καὶ τὰ ἄλλα 18 νησάκια.
   Γιατὶ ὄχι;
   Νὰ νοιώσουν …βαθειά μέσα τους τὶ ἐστὶ βερύκοκκο.

   Μου αρέσει!

 2. ΙΔΟΥ ΤΟ… SUCCESSSTORY: ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 135% Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

  Ρεπορτάζ για τα κύματα των λαθρομεταναστών που έρχονται στην Ελλάδα μέσω Αιγαίου, είχε το καθεστωτικό «Βήμα της Κυριακής», με τίτλο «Ο άγνωστος πόλεμος με τους μετανάστες στο Αιγαίο».

  Και γιατί «άγνωστος»; Διότι η συγκυβέρνηση, οι «ενημερωτές» μας και η δήθεν αντιπολίτευση τηρούν σιγή ιχθύος για τα συμβαίνοντα, για να μη χαλάσουν το κλίμα τεχνητής ευφορίας που καλλιεργούν οι Σαμαροβενιζέλοι.

  Σύμφωνα, λοιπόν, με τα επίσημα στοιχεία του Λιμενικού Σώματος, το πρώτο εξάμηνο του 2014 σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2013 οι συλλήψεις μεταναστών που είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας παρουσίασαν αύξηση κατά 135% (3.915 πέρυσι και 9.208 εφέτος).

  Επίσης στην Τουρκία βρίσκονται τουλάχιστον 761.000 καταγεγραμμένοι Σύριοι πρόσφυγες. Σ’ αυτούς θα πρέπει να προστεθούν λαθρομετανάστες από άλλες χώρες της Ασίας, όπως το Αφγανιστάν και η Δυτική και Υποσαχάρια Αφρική. Οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στα παράλια και περιμένουν την ώρα που θα περάσουν… απέναντι!

  (ΥΓ) 1: Αλήθεια, ο νέος ΠΡΟ-ΠΟ που πήγε στον Έβρο (από τον οποίο ελάχιστοι λαθρομετανάστες μπουκάρουν, λόγω του φράχτη…) και μοίρασε χαμόγελα, θα πάει και σε κανένα νησί του Αιγαίου;

  (ΥΓ) 2: Και δεν έχουν αρχίσει ακόμα να περνάνε στην Τουρκία οι πρόσφυγες από το Ιράκ. Φανταστείτε τι μας περιμένει…

  Μου αρέσει!

 3. Tο Κατάρ και η Σαουδαραβία βάζουν απλώς τα φράγκα. Οι αποφάσεις και οι εντολές είναι από αλλού. Εάν αυτοί οι ουρακοτάγκοι δρούσαν μόνοι τους θα είχε χαλάσει ο κόσμος στην Ευρώπη. Αντ’ αυτού όμως βλέπουμε όχι μόνο να πατάσσεται και να καταπνίγεται η δυσφορία των χριστιανικών λαών αλλά να έχουν τακιμιάσει οι ηγεσίες, οι ελίτ και τα κόμματα με τους ισλαμοκανίβαλους ΕΝΑΝΤΙΟΝ αυτών των ευρωπαϊκών λαών. Δυστυχώς είμαστε περικυκλωμένοι.

  Μου αρέσει!

 4. πως κανετε ετσι βρε κουτα? (θα ελεγε η Μαλβινα) δεν καταλαβατε ακομα πως αυτο ηταν το σχεδιο? οποιος τολμησει να ξεσηκωθει κ να απαιτησει αρνηση χρεους, επιστροφη κλοπιμαιων , φυλακες στους προδοτες θα του παρουμε το κεφαλι….κ επειδη εδω ειναι Ευρωπη κ στους ΕυρωπΕους πολιτες δεν επιτρεπουμε επαναστασεις κλπ μαλακιες καθοτι εχουμε να φαμε ακομα κ αλλα οποιος τολμησει να ξεσηκωθει θα ξαναγινει ο Δεκεβρης του Γρηγοροπουλου μονο που τοτε θα ξεχυθουν οι ισλαμοφασιστες που εχουμε εδω κ με διαφορες απαιτησουλες για τζαμια ισα δικαιωματα κλπ θα φανε καμια 100αρια απο μας τους αλλοθρησκους κ ολοι φοβισμενοι θα ησυχασουμε κ ολα μια χαρα θα πανε κ θα συνεχιστει το φαγοποτι κ θα εχουμε ενδωσει κ στους λαθρο αυτα που ζητανε κ ολοι θα ειναι ευχαριστημενοι εκτος απο σενα γηγενη Ελληνακο αλλα εσενα ποιος σε χεζει? ουτε δικαιωσυνη εχεις ουτε στρατο ασε για εκκλησια μη το συζητας οποτε βγαλε το σκασμο κ αραξε στα λιγοστα κυβικα που σου εμειναν κ μην ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΑΙΤΗΜΟΝΕΣ.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.