Συμβούλιο εφετών: ΑΠΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ – Εξάρθρωστε την συμμορία του μνημονίου!

Με μια ιστορική αποφαση το συμβούλιο εφετών γκρεμίζει όλη την μεθόδευση κυβερνησης – παρακράτους – επίορκων, προκειμένου να συγκαλυφθεί το σκανδαλο αλλοίωσης των στατιστικών στοιχείων που οδήγησε στην μνημονιακή Εθνοκτονία.
Δεν χρειάζεται ειδική γνώση για να γίνει αντιληπτό πως απο την στιγμή που ο Λογοθετης αποκάλυψε πως ο Γεωργιου διατηρούσε σχέσεις με το ΔΝΤ, το έγκλημα ηταν προμελετημένο. Πως ειναι δυνατόν ο εντεταλμένος του «πελάτη» να ειναι συγχρόνως άνθρωπος του «προμηθευτή»; Και όμως, στην τριτοκοσμικά φερόμενη σε βασικά θέματα διοίκησης Ελλαδα, αυτο το έγκλημα γινόταν ακομα και αντικείμενο «αμφισβήτησης» απο οικονομικά αναλφαβητους εώς έμμισθους προπαγανδιστές στον δημόσιο διάλογο.
Η απόλυτη εκτροπή βεβαίως, ηταν η χονδροειδης προσπάθεια αρχειοθέτησης της υπόθεσης, υπό τις ευλογίες της συγκυβερνησης. Απόπειρα δικαστικού πραξικοπήματος, που βεβαίως πρεπει να λογοδοτήσουν οι ενορχηστρωτές. Διότι το θεμα δεν ηταν η φυγάδευση της συμμορίας Παπανδρεου, αλλά η δόλια απεμπόληση του κυρίου νομικού επιχειρήματος της Ελλαδας απέναντι στο οικονομικό έγκλημα που πλέον εξελίσσεται σε εθνικη τραγωδία. Τυχόν συγκάλυψη, θα αφαιρούσε το νομικό όπλο της Ελλαδας οχι μόνον για την διαγραφή του χρέους που προέκυψε εκτος των δομών της ΕΕ και της ελεύθερης αγοράς, αλλα και της διεκδίκησης απο φυσικά πρόσωπα, το ΔΝΤ και την ΕΚΤ των απαιτήσεων αποζημίωσης για την ζημιά που υπέστη η χωρα ελέω του «μηχανισμού στήριξης». Η παραδοχή του εγκλήματος απο το ΔΝΤ βλέπετε, βαπτίστηκε ως «λάθος φακτορας» παρα το οτι το ποσό που προέκυπτε ηταν ακριβως η χαλκευση των στοιχείων του ελλείμματος.

Ακομα και η άθλια ομολογία Παπανδρεου που απο «μέγιστη επιτυχία» βάφτισε το έγκλημα του «πειραματόζωο της συντηρητικής Ευρώπης» και έπειτα «προϊον δεκαλέπτου εκβιασμού», δεν πτόησε τους έμμισθους υπηρέτες των κερδοσκόπων. Η ελίτ που θησαυρισε απο την καταστροφή της Ελλαδας, έπρεπε να υπερασπίσει τον μηχανισμό πλουτισμού της και τους επιτελείς του.
Ολα αυτα μεχρι σήμερα. Το συμβούλιο εφετών εβαλε ταφόπλακα στην φαρσοκωμωδία των εγκληματιών και διέταξε την άμεση απαγγελία κατηγοριών στον Γεωργιου, αλλα και την περαιτέρω διερεύνηση για τις ευθύνες πολιτικών και άλλων προσώπων.
Εξελιξη που είχε διαφανεί μετά και την παρέμβαση του προέδρου του ΣτΕ, όπου κάλεσε τους δικαστές να μην υποκύψουν στον εκβιασμό της διαπλοκής.
Οι αποκαλύψεις διαφθοράς για στελέχη της κυβερνησης που φέρονται να είχαν παρέμβει στην κυρία Πεδιαδιτη, τα καθιστά ακίνδυνα. Οποίος συνδιαλλαγεί πλέον μαζί τους, οχι μόνον δεν θα «προαχθεί» αλλα αντιθετα θα συνθλίβει υπό το βαρος της συνέργειας.
Ούτε βημα πίσω λοιπόν. Εκπροσωπείτε το μέλλον της πατρίδας,την λύση για εθνικη επιβίωση. Έχετε την μέγιστη ευκαιρια να φέρετε το Γουδή πριν την εθνικη καταστροφή.
Φανείτε αντάξιοι της ιστορικής σας ευθύνης.

51 σκέψεις σχετικά με το “Συμβούλιο εφετών: ΑΠΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ – Εξάρθρωστε την συμμορία του μνημονίου!

  1. Καμία δίωξη δεν θα γίνει. Όλα αυτά είναι αστειώτητες.

   Αν δεν αποφανθεί ο Σεραφείμ Πειραιώς καμία δίωξη δεν στέκει και άρα δεν μπορεί να γίνει.

   Άλλωστε το έχει πει ο Υπερτρομερότατος Πειραιώς.

   “Ἀπό τήν ἐνασχόληση μέ ἀνακριτικά καθήκοντα ἀρκετά χρόνια στήν Ἐκκλησιαστική Δικαιοσύνη, ἔχω τήν δυνατότητα νά ἐκφράσω δημόσια τήν γνώμη μου ….

   …για όλα τα θέματα της Δικαιοσύνης.

   Δεν πρέπει σαν καλός χριστιανός να υπερασπιστεί και τον Γεωργίου του Κολεγίου; Στο ίδιο κύκλωμα με τον Μαρινάκη είναι. Στα ίδια Κολέγια τους έστειλαν για να γίνουν προδότες, τζογαδόροι και απατεώνες.

   Μου αρέσει!

   1. Διαβάζω και ξαναδιαβάζω την δήλωση του Πειραιώς υπέρ Μαρινάκη και δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που διαβάζω.

    Δεν πρέπει να έχει γραφτεί μεγαλύτερη «παπαριά» απ’ αυτήν.

    Ακόμα και γκαραζιέρης δεν δέχεται να γράψει τέτοιους είδους «εγγυητική» επιστολή για μεταχειρισμένο αμάξι που δεν γνωρίζει.

    Μου αρέσει!

 1. αμήν και πότε

  αυτή η φωτο που την έχεις βάλει Ολυμπία εδώ και χρόνια να γίνει πραγματικότητα

  δεν πάει άλλο

  κατάλαβαν μέχρι και οι εισαγγελείς ότι αν βρίσκονται τα παιδιά τους στο εξωτερικό, βολεμένα και δεν έχουν πατρίδα

  θα τους συμπεριφέρονται οι ξένοι σαν άχρηστα όντα

  Μου αρέσει!

  1. ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΑΡΑΧΟΝΤΡΥΝΕ

   Μου αρέσει!

   1. ARIS

    σου το αφιερώνω

    αφορά τους δικαστικούς

    και το ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ

    Μου αρέσει!

   2. Πολύ ωραία μας τα λέει η κυρία Λάτση και δεν έχω κανέναν λόγο να αμφισβητήσω τα λεγόμενά της.

    Όμως εδώ, μέσω της παραπληροφορήσεως, άλλα πράγματα ισχυρίζονται οι διάφοροι εφημεριδογράφοι και τελεπαραθυράνθρωποι. Ότι δηλαδή, όλα όσα μας λέει κι ό,τι μας προσφέρει ο κύριος Σόρας, είναι μία καλοστημένη απάτη, η οποία, συμπερασματικά, αποβλέπει σε κάτι άγνωστο και αξεκαθάριστο, που θα του αποφέρει ίσως κάποια μελλοντική δονκιχωτική φιλοδοξία.

    Πώς μπορεί να ξεκαθαρίσει αυτή η υπόθεσις και κάθε κατεργάρης να πάει στον πάγκο του; Δεν υπάρχουν ένδικα μέσα; Πώς εξαπολύονται όλοι αυτο,ί που αυθαίρετα διαψεύδουν τα πάντα, χωρίς κανείς να τους αλλάξει τα φώτα και να τους κάνει να ξανασκεφθούν αυτά που γράφουν, κάνουν και λένε.

    Κάπως πιο οργανωμένα πιστεύω, πρέπει να γίνουν τα πράγματα. Η γνωστή αντίδρασις του, «η σιωπή μου προς απάντησή σου» δεν φαίνεται να επιλύει τίποτα… Κάτι άλλο χρειάζεται…

    Τι; Ιδού η απορία…

    Αυτά.

    Μου αρέσει!

   3. ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΗ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ??

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΠΙΚΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΑ 100 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΤΧΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ??

    ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ??

    Μου αρέσει!

   4. ΜΕΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΦΡΑΝΑΡΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΑΔΙΚΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.??,,
    ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΙΣΗ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ..

    Μου αρέσει!

   5. Α162

    Καλησπέρα.

    Όχι αγαπητέ μου, δεν απορώ.

    Απλούστατα εννοώ, ότι δια της παραπληροφορήσεως και των αυθαιρέτων, αθεμελίωτων συμπερασμάτων, είναι απολύτως φυσικό να υπάρξει μπέρδεμα. Ολοκάθαρα λέγανε μερικοί, ότι όλα όσα ισχυρίζονται ο κύριος Σώρρας κι η ομάδα του, είναι οριστικά απάτη. Γράφω δε «αθεμελίωτο», διότι προσωπικά, δεν είχα δει κάτι, μίαν απόφαση δικαστηρίου, ας πούμε, που να συνάδει μ’ αυτό το «οριστικό» συμπέρασμα. Απορούσα όμως, πώς αυτή η δυσφήμισις δεν πολεμήθηκε. Ενώ κάποιες κινήσεις της ομάδος, οι οποίες επρόκειτο να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση λίαν συντόμως, δεν έμαθα αν έγιναν καν…

    Δεν είμαι εις θέσιν να γνωρίζω τα πάντα, όπως αντιλαμβάνεσθε κι αν κάτι ενδιαμέσως έγινε, ό,τι κι αν ήταν αυτό, δεν μου έγινε γνωστό. Υπ’ αυτάς τας συνθήκας, βουτηγμένοι όλοι μέσα στον καθημερινό βομβαρδισμό ψεμάτων, που προέρχονται από παντού, επόμενον είναι, ο καθένας να μην ξέρει τελικώς τι να πιστέψει…

    Αυτό εννοώ αγαπητέ μου και τίποτ’ άλλο. Όποιος καεί με τον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι, που λένε…

    Εν ολίγοις, χρειάζονται άμεσα κατακέφαλα κτυπήματα οι όποιες στρεβλώσεις…

    Αυτά.

    Μου αρέσει!

   6. @ Α162… πολλοι απο εμας δεν ειναι «οικονομολόγοι»…. το ιδιο και εγώ
    Και λεγω «οικονομολόγοι» εντός εισαγωγικών για τον εξης λόγο :
    Εχω συμπεράνει οτι η τρέχουσα «οικονομικη επιστημη» θεμελιώθηκε επι πράξεων δολιών / προδοτικών, δια μέσων συνομωτικών συσσωρευσης / ελέγχου του (παγκοσμιου) πλούτου σε λιγα «χερια».

    Απο εκει και πέρα όλα τα «οικονομικα εργαλεια» δημιουργηθηκαν για να δρουν προς αυτη την κατεύθυνση μεσα σε ΣΥΓΧΥΤΙΚΗ ΑΓΝΟΙΑ (για τον κοσμο), μεσα σε ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟ ΑΠΟΔΟΧΗΣ της κατάστασης (για τους «ειδικους»).
    Μια εκλαϊκευμένη παρομοίωση της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ, που βρικα επιτυχεστάτη ειναι :
    Τραπεζι ποκερ όπου παιζουν παμπλουτοι, πλούσιοι και πενητες.
    Το αποτελεσμα ειναι στατιστικά αδιαφιλονικητο : οι πενητες τα χάνουν όλα.
    Αν σηκωθουν να «αποχωρησουν» αναγκάζονται δια «καποιας» ΒΙΑΣ να ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΝ… και να συνεχισουν να «παιζουν και να χάνουν»…
    Και αυτο σε παγκόσμιο επίπεδο.
    Αν με αμφιβητησετε ειμαι ετοιμος να σας φέρω τεκμηρια / μαρτυρίες επιφανων πατριωτών, προδοτών και συνομοτών.

    Σε ότι αφορά την ομάδα END και τον Σώρρα.
    Αντιλαμβάνομαι οτι προσπαθει να μαχεται το «συστημα» εκ των εσω… με τα ιδια «εργαλεια του συστήματος».
    Σεβαστό και εξυπνο !!
    Δεν μπορώ να καταλάβω όμως τα «εργαλεια» αυτής της «παγκόσμιας απάτης» … οι γνωσεις μου και ο τρόπος σκέψης μου (επιπεδου Πολυτεχνείου) δεν με βοηθάνε.

    Αρα… επέλεξα, προσωπικά, την ΑΝΑΜΟΝΗ ΝΕΩΝ (σας)…
    Οψόμεθα

    ΥΓ. Οι πατριωτικές κορωνες του κου Σώρρα και συνεργατών του με εμψυχώνουν. Παράλληλα καταλαβαινω οτι μπορει να ειναι γενικότερο «βαλσαμο» στην μαυρισμένες ψυχες των συμπατριωτών μου. Ομως τηρω εν αναμονη και αυτο-περιορισμό (…μικρό καλάθι) διοτι…
    …ιδίως από μεταπολιτεύσεως όλοι οι «πΩλητικοι μας Ηγέτες» (βλεπε βοσκοί) αναρριχηθηκαν στην Εξουσια μέσω «πατριωτικών κορωνών» ή/και μέσω «υλικών παροχών».
    Τα ασπρα μαλλια δεν θα παρασυρθουν περεταίρω !!!!!

    ,,,και πάλι… εν αναμονη νέων σας… ΟΨΟΜΕΘΑ

    Μου αρέσει!

 2. το σχέδιο είναι το εξής :

  είπε ο στουρνάρας ότι χρωστάμε 358 δις€

  λάθος το χρέος των Ελλήνων πολιτών είναι πολύ μεγαλύτερο

  άλλα γράφει στο κρατικό ομόλογο και άλλα εισπράττουμε

  γράφει π.χ. 1 ΔΙΣ€ και εισπράττουμε 130 000 – 150 000 € γιατί δεν είμαστε φερέγγυοι

  το επιτόκιο όμως που πληρώνουμε π.χ. 12-14% για τα τελευταία 233 ΔΙΣ € που πήραν οι τράπεζες

  το πληρώνουμε στην ονομαστική αξία του ομολόγου

  Μου αρέσει!

 3. χθες που ζητήθηκε δάνειο 3 δις € με επιτόκιο 3,5%

  δεν μας είπαν ποιά θα είναι η ονομαστική αξία των ομολόγων

  μας κοροϊδεύουν οι σαμαράδες και οι βενιζέλοι

  τολμούν οι Χαζαρομογγόλοι να κοροίδεύουν

  έναν ολόκληρο ελληνικό λαό

  Μου αρέσει!

 4. να δω να δικαιώνεται η ΕΛΛΑΔΑ και δεν θέλω τίποτα άλλο στην ζωή μου

  θα δικαιωθεί και η ψυχή του παππού μου που σκοτώθηκε 27 ετών πολεμώντας για την ΕΛΛΑΔΑ

  έτριζαν τα κόκκαλά του στον τάφο αυτά τα τελευταία 5 χρόνια που μας κυβερνούν ιχθυοσαυρικοί – για όποιον καταλαβάινει τι γράφω

  Μου αρέσει!

 5. προτείνω στον Χατζηνικολάου να κάνει έρευνα γι αυτό που γίνεται με το

  ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ

  πάνε να πιούν το αίμα των Ελλήνων για 37 δις €

  όταν έχουν προσφορά 100 δις €

  αλλά αυτός που έκανε την προσφορά είναι ΕΛΛΗΝΑΣ και δεν του το δίνουν

  αλλάζει τον νόμο ο στουρνάρας να απορροφηθεί το ΤΑΜΕΙΟ από την τράπεζα του Ροθτσάϊλντ (εννοώ την Τράπεζα της Ελλάδας)

  Μου αρέσει!

 6. και μην σας φανεί περίεργο αν ακούσετε ξαφνικό θάνατο των γιώργηδων

  όταν τους κάνουν την δουλειά και δεν τους χρειάζονται άλλο

  τους ξαποστέλνουν μόνοι τους

  Μου αρέσει!

 7. τώρα είναι ώρα Ολυμπία να γράψεις άρθρο και να αναλύσεις το ΦΕΚ 315 /27-12-1945 ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ

  θα τρέχουν όλοι μαζί να κρυφτούν

  Δεν σου λέω να αναλύσεις πορνοταινία

  ένα ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙς

  μπορώ να το κάνω εγώ για σένα αν μου υποσχεθείς ότι θα το δημοσιεύσεις το άρθρο

  Μου αρέσει!

 8. Ερωτηση :
  Χαίρει ΑΣΥΛΕΙΑΣ ο Γεωργίου ή οχι;;;
  (δεν τον αποκαλώ κάν «κυριο»… δεν ειναι «κυριος του εαυτού του» !! )
  Διοτι, τελικα, η όποια κινηση της Δικαιωσυνης μονον το «περι Δικαιου» αισθημα θα κολακευσει, αλλα τιμωρία ουδεμια !!
  …βεβαια, δημιουργηται η «νομικη βαση» για μια «Νυρεμβέργη» ή Εκτακτο Στρατοδικειο !! …ΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ… !!

  Για τον φιλο «ΦΕΚ…»
  «Την προδοσια πολλοι την αγάπησαν, τον προδοτη ουδεις» ειναι γνωστη… αλλα προδοτης ΠΟΙΟΥ;; …το Ελληνικου λαου και Εθνους, σωστα;;
  Προδιδοντας εναν Λαό και Εθνος δηλωνω -έμεσα πλην σαφεστάτως- οτι ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ σε αυτον. Ανηκω στον ΕΥΕΡΓΕΤΟΥΜΕΝΟ της προδοσίας.
  Ο τελευταίος θα με θεωρησει «πατριώτη» ΤΟΥ, ΗΡΩΑ ΤΟΥ και θα με ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ !!

  «Κάποιοι» κυνηγησαν πανταχου τους ηττηθεντες ΣΦΑΓΕΙΣ τους… ξερομε ποιοι και πως!!

  Μου αρέσει!

  1. Γείτονα.

   Την καλησπέρα μου.

   Υπό τις παρούσες συνθήκες, απολύτως κανείς δεν έπρεπε να χαίρει ασυλίας, διότι και μόνον η χρήσις της λέξεως αυτής, ενοχοποιεί ακόμη και οσίους, αγαπητέ μου.

   Αυτά.

   Μου αρέσει!

   1. Καλησπερα φιλε και γειτονα george n. maris.
    Θα συμφωνησω επι της θεωρίας.
    Θα διαφωνησω επι της πράξης, και σε παρακαλω διόρθωσε το όποιο μου σφάλμα.

    Ελα στην θεση του αρμόδιου και ΠΑΤΡΙΩΤΗ Δικαστη, και εστω δεν σε εχουν «μετακινησει»… ουτε προκειται.
    Θέλεις να τιμωρησεις… αποδειξεις εχεις… θέληση εχεις… ρισκα παίρνεις…
    Βασει ποιου Νόμου; Ποιός Νομος υπερβαινει το Αρθρο 86 του Συνταγματος «περι ευθυνης υπουργών» ;;
    … μόνο υπο συνθήκες Στρατ, Νόμου… με αναδρομικη παυση ισχύος του παραπάνω αρθρου… νομιζω.

    Οι όποιες «ΑΠΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ κατα του ΓΕΩΡΓΙΟΥ» εχουν αξια «δικαιου» και αξία «πολιτικη» αλλα ειναι, επι του παρόντος, ατελεσφορες…
    Κοινώς… αποδεικνυονται τα πάντα… ομως τα αδικηματα «εχουν παραγραφει» ή «το άτομο τελει υπο ισοβιο ασυλια»…

    Δια ΝΟΜΟΥ η ΑΔΙΚΙΑ !!!

    Μου αρέσει!

   2. Γείτονα.

    Σύμφωνοι…

    Αλλά τα πάντα δύνανταί να αναιρεθούν φίλε μου, μόλις οι καταστάσεις αλλάξουν, ασχέτως με το τι πιστεύουν εκείνοι, της διαρκούς ακινησίας. «Τα πάντα ρει» μας λέει ο Ηράκλειτος… κι ο καιρός περνά.

    Αυτά.

    Μου αρέσει!

   3. Λεβέντες απο Βάθη(ς)
    Τα υπολογίζετε ολα σωστά όμως οι ξενοδόχοι (κυβέρνηση/δικαιοσύνη) δεν μπορούν να αποφασίσουν με το πιστόλι στον κρόταφο. όσο για την παρούσα υπόθεση αυτη είναι άλλη «μία» απο τις τόσες που είχαν την ίδια τύχη.
    Δυστυχάς, μόνο αν χυθεί άγριο αίμα θα λυθεί ο γρίφος, το δέ ντόμινο efect θα είναι τόσο φρικιαστικό που τίποτε πλέον δεν θα έχει σημασία.

    Μου αρέσει!

   4. Αγαπητή Πλατεία Πεντέλης.

    Καλησπέρα.

    Οι αλλαγές ονομάτων, οι οποίες ήταν προσφιλείς και προέρχονται απ’ τους σημερινούς μαθητευομένους μάγους, δεν ξέρω πού αποβλέπουν, αλλά προσωπικά, θα μου επιτραπεί, να μην τις δέχομαι…

    Κατ’ αρχήν λοιπόν, η Πλατεία Βάθης είναι Πλατεία Βάθης και όχι Πλατεία Βάθη, οπότε το τελικό «ς», μην το βάζεις σε παρένθεση. Η περιοχή, μετά το 1830 ονομαζόταν Βάθεια ή Βάθη, εξ αιτίας της μορφολογίας του εδάφους, διότι εκεί λιμνάζανε τα νερά ενός χειμάρρου, ο οποίος λεγόταν Κλειστόβορος. Στην περιοχή αυτή περί το μέσα του 19ου αιώνος, ο ηγεμών της Μολδοβλαχίας Μιχαήλ Βόδας Σούτσος, έκτισε το ανάκτορό του, μέσα σ’ έναν απέραντο κήπο. Όταν αργότερα αυτή ρυμοτομήθηκε, έγινε κι η μικρή τριγωνική πλατεία, επί της οποίας υπήρχε η περίφημη Λεύκα της Βάθης, ένα τεράστιο δένδρο, που έριχνε την σκιά του σ’ όλη την πλατεία, το οποίον απεκόπη το 1928.

    Κατά τ’ άλλα, δεν ξέρω για ποιο υποθετικό πιστόλι και σε ποιον κρόταφο εννοείς ότι στοχεύει, ή όποιες άλλες αστείες δικαιολογίες συνοδεύουν το σημερινό μας χάλι…

    Το αναμενόμενο αιματοκύλισμα απεύχομαι…

    Αυτά.

    Μου αρέσει!

   5. Απευχόμαστε βεβαίως, αλλα ειναι μεσα στα σεναρια….
    Για τον φιλο απο «…Πεντέλης», μπορει να μιληση με το δικο του ονομα… ειδ’ άλλως υποβαθμιζεται ο λόγος του.

    Μου αρέσει!

 9. Τα 50 δις ευρω ομολογων των τραπεζων,η επιλεξιμοτητα τους απ’την ΕΚΤ και το νεο πλαισιο κριτηριων. http://projectantisystem.wordpress.com/2014/07/10/%CF%84%CE%B1-50-%CE%B4%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CF%89%CE%BD%CE%B7-%CE%B5%CF%80/

  Μου αρέσει!

 10. A! Εντάξει!
  Το συμβούλιο των Εφετών λέει «απαγγείλτε» κατηγορίες…..
  Σαν να βλέπω τον Χασάπη να παρακαλάει τον Σαμαρά να κάνει αντιπολίτευση…
  ….
  Στην οδό Φυλής να τα πάνε τα δικαστήρια ή στην Συγγρού που είναι και καλή πιάτσα.

  Μου αρέσει!

 11. Πρώτη μας υποχρέωση να δικαστούνε όλοι
  δίκαια μα και αυστηρά θα πρέπει να πληρώσουν
  να μην βρεθούν αργότερα επίδοξοι προδότες
  και τις ζημιές των τραπεζών να μας ξαναφορτώσουν.
  Μαζί τους θα δικάσουμε και όλη την κομπανία
  που ήσανε επίορκοι ασκώντας εξουσία.
  Και για να καταλάβετε αυτό που εννοώ,
  Θα γράψω κάποια ονόματα κι ευθύς αποχωρώ.
  ΚΩΝΣΤΑΣ, ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ, ΤΡΕΜΗ, ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ,
  ΑΥΤΙΑΣ, ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ, ΓΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ κ.τ.λ.
  ΛΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ λέγομαι κι είμαι ο συγγραφέας.
  Μην με μπερδεύετε μ αυτούς όλους τους παραπάνω,
  θύμα και γω με τους πολλούς κοντεύω να ποθάνω. (απ τα νεύρα μου)

  Μου αρέσει!

 12. προσπαθουν να περισωσουν το οποιο κυρος τους αλλα ματαιως παλι θα ξεβρακωθουν κ θα τα κανουν ολα γαργαρα…..ξερρουν απο γαργαρες !!!!!

  Μου αρέσει!

 13. Ουτε μυτη δεν θα ανοιξει , οι δικαστες πηραν τα αναδρομικα μαζι με τους εισαγγελεις και πανε για παραλια μερια !
  Δυστηχως το εχω ξαναγραψει εδω μεσα , αλλα για να κανεις ομελετα πρεπει να σπασεις αυγα…

  Μου αρέσει!

 14. Δεν είναι μόνον η κοροϊδία απέναντι στον πολίτη, που μέσα στα τέσσερα τελευταία χρόνια,

  είδε τους κόπους μιάς ζωής να εξανεμίζονται. Δεν είναι απλά, μιά ακόμη χυδαία πρόκληση

  από μέρους των κρατούντων. Είναι σαδιστικός χλευασμός, της νοημοσύνης μας.

  Όσα βλέπουμε, ακούμε, διαβάζουμε και μαθαίνουμε τις τελευταίες μέρες, προοιωνίζουν

  επικίνδυνες καταστάσεις γιά την κοινωνία. Εξαιρετικά, επικίνδυνες.

  Σέβας.

  Μου αρέσει!

  1. H μονη λυση για να παει η Πατριδα μπροστα ειναι ΟΛΟΙ οι δοσιλογοι προδοτες να πανε για:

   ▂▂
   ▌ |
   ▌ ☻ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
   ▌ /▌\
   ▌ / \

   █████████████

   και αυτο πρεπει να επαναλαμβανεται ανα τακτα διαστηματα , γιατι οι εφιαλτες της προδοσιας θεριευουν γρηγορα.

   ..

   Σημειωση:

   «Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει τους μπάτσους του Τούρκου, που είναι σκλάβος του φόβου του. Ο ραγιάς είναι μισός άνθρωπος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα. Τον κυνηγάς και κρύβεται. Τον δέρνεις και ακόμα σκύβει. Τον σκοτώνεις και σωπαίνει…»

   Ίων Δραγούμης, 1878-1920

   Μου αρέσει!

 15. crazygomountain Γεωργαντα . Το ελλειμμα του 2009 ηταν 3,9% , το δευτερο χαμηλοτερο μετα την Γερμανια……Ολοι αυτο δεν πιστευουμε? Επισης θελω να πω οτι τα προβατακια κανουν μπε και οι κοτουλες κοκοκο……..Αυτο που μας ριχνουν στους ψεκασμους ειναι πολυ δυνατο…………..

  Μου αρέσει!

 16. Απορώ τι περιμένετε εσείς στο Ολυμπία. ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ περιμένετε να παρέμβει; Αντί να είστε ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ με αυτά που γίνονται από Θεούσες, Ντογιάκους, Κλάπες κλπ γιατί πλέον έχει τεθεί θέμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, σφυρίζεται δήθεν αδιάφορα μη στεναχωρήσετε τα Συριζόπαιδα; ΑΝΕΛ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ στις επόμενες εκλογές. Θα το δείτε.

  Μου αρέσει!

 17. Περιμένετε πρώτα να βγει ο οριστική δικαστική απόφαση και μετά πανηγυρίζετε.
  Η παράσταση δεν τελειώνει αν δεν τραγουδήσει η χοντρή.

  Μου αρέσει!

 18. Ο παρακάτω σύνδεσμος http://www.usdebtclock.org/ είναι μία καινοτομία των ΗΠΑ που δείχνει σε πραγματικό χρόνο την πορεία του χρέους των ΗΠΑ.

  Στην ελλάδα αν πάρουμε υπόψην την πρόσφατη δίογκωση του χρέους από τους σιωνιστές για να επικρατήσει όλη αυτή η ανώμαλη κατάσταση θα πρότεινα ένα ανάλογο πίνακα για την οικονομία της Ελλάδας.

  Στον πίνακα θα υπάρχουν έσοδα-έξοδα της οικονομίας και άλλα χρήσιμα οικονομικά στοιχεία ώστε να δείχνουν σε πραγματικό χρόνο την πορεία της οικονομίας.

  Θα σας θυμίσω μία δήλωση του απατεώνα Παπαντωνίου ότι το χρηματιστήριο είναι δείκτης της οικονομίας.

  Το χρηματιστήριο στο μεγαλύτερο βαθμό είναι μία απάτη ξεπουλήματος επιχειρήσεων και τίποτα παραπάνω.

  Η πρόταση για αυτόν τον διαδραστικό οικονομικό χάρτη διευκολύνει και τους σοβαρούς επιχειρηματίες να έχουν πλήρη εικόνα της πορείας της οικονομίας.

  Φυσικά η εφαρμογή του σε όλα τα κράτη εξυπηρετεί την διαφάνεια σε πραγματικό χρόνο.

  Αυτή είναι πραγματικά μία τεχνοκρατική καινοτομία ουσίας και όχι αερολογίας.

  Μου αρέσει!

  1. Οι ΗΠΑ είναι οργανωμένο κράτος, αγαπητέ μου.

   Σ’ εμάς, τα πάντα γίνονται στο γόνατο. Για να μοιράσουμε δε σε δύο γαϊδάρους σανό, ενδέχεται να παρέλθει πενταετία, λόγω της δυσκολίας του προβλήματος, οπότε κι οι δυο θα έχουν ψοφήσει…

   Άλλωστε δεν μας ενδιαφέρει το τι γίνεται αλλού. Εκείνο, που θα έπρεπε να μας εξηγήσουν είναι, το πώς παρέλαβαν, όλοι αυτοί οι μαθητευόμενοι μάγοι, οργανωμένο και χωρίς χρέη κράτος το οποίο κατέστρεψαν και μάλιστα, όπως αποδεικνύεται, προσχεδιασμένα, μεθοδικά και εν συνεννοήσει με εχθρικά διακειμένους ξένους, των οποίων τις εντολές συνεχίζουν παράνομα να εκτελούν.

   Αυτά.

   Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.