ΚΕΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟΥ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ -«Έχουμε πνιγεί στους λαθρομετανάστες»

λαθρο1«Επειδή τα όρια της αντοχής και της ανοχής μας έχουν ξεπεραστεί προ πολλού…

Επειδή κοντεύει να έρθει όλο το Αφγανιστάν πάνω στην Πλ. Βικτωρίας και το 6ο Δ.Δ.

Επειδή η Αστυνομία είναι ένας κρίκος στην αλυσίδα της λαθρομετανάστευσης και του δουλεμπορίου όταν οι Αστυνομικές Δ/νσεις των νησιών αφήνουν ελεύθερους τους λαθρομετανάστες χορηγώντας τους 30ήμερα «Υπηρεσιακά Σημειώματα», τα οποία αναγράφουν τα κατά δήλωση στοιχεία τους και τόπο διαμονής «Διάφορα ξενοδοχεία των Αθηνών», χωρίς να ξέρει εάν αυτοί είναι εγκληματίες, τρομοκράτες, πράκτορες ή ότι άλλο και χωρίς να έχει τη δυνατότητα να τους βρει την 31η ημέρα (ούτως ή άλλως τα κυκλώματά τους μέχρι τότε θα τους έχουν εφοδιάσει με πλαστά έγγραφα)

λαθρο2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επειδή καταπατάται το συνταγματικό μας δικαίωμα στην ασφάλεια

Επειδή τέλος κάποιοι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της Ελληνικής Αστυνομίας διατείνονται ότι θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι από το έργο της Αστυνομίας

Για να τους δείξουμε πόσο ευχαριστημένοι είμαστε

Παραθέτουμε το πρωινό βίντεο 18/7/2014 και δύο φωτογραφίες από την Πλ. Βικτωρίας.

Σας είμαστε ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ!

Επιτροπή Κατοίκων Αγγελοπούλου – Πλ. Βικτωρίας»

72 σκέψεις σχετικά με το “ΚΕΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟΥ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ -«Έχουμε πνιγεί στους λαθρομετανάστες»

  1. Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014
    ΗΠΑ: Με όπλα οργανώνονται ομάδες πολιτών για να αποτρέψουν την συνεχιζόμενη εισβολή παράνομων αλλοδαπών

    Τίποτα δεν αποπνέει μια αίσθηση σαφούς δυσαρέσκειας για τις ενέργειες μιας αδίστακτης κυβέρνησης από πολίτες που διαμαρτύρονται ένοπλοι:

    Περισσότερα από 50 άτομα από όλο το Michigan μαζεύτηκαν για να διαμαρτυρηθούν για το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί ένας χώρος στην πόλη Vassar για να στεγάσει παιδιά και έφηβους από χώρες της Κεντρικής Αμερικής που έχουν καταφύγει παράνομα στις ΗΠΑ.

    Η ομάδα ‘Michiganders for Immigration Control’, με επικεφαλής τον Tamyra Murray βάδισαν περισσότερο από ένα μίλι κουβαλώντας τουφέκια AR-15 και περίστροφα, ενώ άλλοι είχαν τις πατριωτικές σημαίες “Don’t Tread on Me”, αμερικανικές σημαίες και σημαίες της «δεύτερης αμερικανικής επανάστασης» (1775 – 1783) με ένα λατινικό αριθμό ΙΙ στο μέση.

    «Δεν είμαστε ενάντια στα παιδιά», είπε ο Murray, μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης πριν από την πορεία. «Νιώθουμε συμπάθεια για τα παιδιά που χρησιμοποιούνται και γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους Ομοσπονδιακούς».

    Μέχρι και 120 ανήλικοι παράνομοι μετανάστες θα μείνουν έως και τέσσερις εβδομάδες στο Vassar, μια ανατολική πόλη του Μίτσιγκαν, με πληθυσμό περίπου 2.700 κατοίκων.

    Μέρος των εντάσεων οφείλεται στην άρνηση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης να παράσχει πληροφορίες σχετικά με το πού θα διοχετευθούν τα παιδιά που διασχίζουν παράνομα τα σύνορα.

    Ο Δήμαρχος της Μουριέτα της Καλιφόρνια, Alan Long είπε πριν από λίγες ημέρες σε ένα πλήθος από ντόπιους οι οποίοι κινητοποιήθηκαν για να γυρίσουν πίσω λεωφορεία γεμάτα με παράνομους μετανάστες – ότι έχει επανειλημμένα ζητήσει πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των λεωφορείων των μεταναστών που προβλέπεται να καταφθάσουν στην πόλη του, αλλά δεν έχει λάβει απαντήσεις από τους Ομοσπονδιακούς. Τα ίδια δήλωσε και ο κυβερνήτης της Νεμπράσκα Dave Heineman αυτή την εβδομάδα.

    «Οι κυβερνήτες και οι δήμαρχοι έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν, όταν η ομοσπονδιακή κυβέρνηση μεταφέρει μια μεγάλη ομάδα ατόμων και σε αυτή την περίπτωση παράνομων μεταναστών, στην πολιτεία τους», δήλωσε ο Heineman. «Πρέπει να ξέρουμε ποιοι είναι, και μέχρι σήμερα, μας λένε ότι δεν πρόκειται να μας δώσουν αυτές τις πληροφορίες».

    Η κατάσταση νοτιότερα είναι λίγο λιγότερο χαλαρή, όπως το ‘Minuteman Project’ και άλλες παραστρατιωτικές ομάδες ανακοινώνουν σχέδια να στήσουν την παρουσία τους στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό, σε μια προσπάθεια να σταματήσει η ροή των ‘OTM’ (“Other Than Mexicans”) των παράνομων αλλοδαπών από χώρες της Κεντρικής και της Νότιας Αμερικής.

    Μερικά από τα άτομα και τις ομάδες σχεδιάζουν να προσπαθήσουν να εμποδίσουν τη ροή των παράνομων αλλοδαπών-κάτι που ούτε το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, ούτε το Δημοκρατικό Κόμμα, ούτε οι πολιτικοί φαίνεται να έχουν κανένα πραγματικά σοβαρό ενδιαφέρον να κάνουν – έχοντας αποφασίσει να είναι οπλισμένοι, και τουλάχιστον μία ομάδα έχει δηλώνουν δημοσίως την πρόθεσή τους να απειλήσουν τους εισβολείς με πυροβόλα όπλα.

    Η σχεδιαζόμενη αναβίωση του ‘Minuteman Project’ (ακτιβιστική οργάνωση για τον έλεγχο των συνόρων με το Μεξικό που ιδρύθηκε το 2005 από τον Jim Gilchrist) έρχεται εν μέσω πιο επιθετικής έκκλησης για δράση κατά μήκος των νοτιοδυτικών συνόρων, με τη μορφή διαφόρων χαλαρά οργανωμένων αντικυβερνητικών ομάδων με ένοπλους παρατηρητές για περιπολίες στα σύνορα. Οι ομάδες επιμένουν ότι θα τηρούν όλους τους πολιτειακούς και ομοσπονδιακούς νόμους κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους.

    Ο ίδιος όμως ο Gilchrist αποστασιοποιήθηκε από τον Chris Davis, τον 37χρονο οδηγό φορτηγού από το Τέξας και επικεφαλής μιας ομάδας πολιτοφυλακής που είχε υποσχεθεί να αναπτύξει κατά μήκος των συνόρων για να αντιμετωπίσει και να εκφοβίσει τους παράνομους μετανάστες. Ο Davis, ο οποίος δημοσιεύτηκε ένα 21λεπτο βίντεο στο YouTube την περασμένη εβδομάδα, το οποίο στη συνέχεια «κατέβηκε», λέει: «Βλέπεις έναν παράνομο. Τον σημαδεύεις ακριβώς ανάμεσα στα μάτια του, και του λες “Πέρασε πάλι πίσω από τα σύνορα ή θα πυροβολήσω”».

    «Δεν υπάρχει τίποτα κακόβουλο, δεν υπάρχει κακόβουλη πρόθεση – κάθε πρόσωπο έχει ελεγχθεί», δήλωσε ο Davis στην εφημερίδα Los Angeles Times. «Είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε την ελευθερία και την εθνική κυριαρχία».

    Έχουν φτάσει σε τέτοια σημεία απογοήτευσης εξ αιτίας της αποτυχίας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης να εξασφαλίσει την ασφάλεια των συνόρων, ώστε ορισμένοι πολίτες αισθάνονται υποχρεωμένοι να συζητήσουν δημοσίως για τέτοιες ενέργειες επαγρύπνησης.

    Υπάρχουν ανησυχίες ότι η παρουσία αυτών των ομάδων κατά μήκος των συνόρων θα μπορούσε να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με τους λαθρέμπορους παράνομων αλλοδαπών (“coyotes”) και τα καρτέλ των ναρκωτικών που φέρνουν ναρκωτικά κατά μήκος των συνόρων, οι οποίοι είναι συχνά οπλισμένοι, και η πιθανότητα μάχης ανάμεσα σε ένοπλες ομάδες πολιτών και σε εισβολείς είναι μια πολύ πραγματική πιθανότητα.

    ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ /

    Μου αρέσει!

    1. Επειδή η citizen of USA έχει δώσει εκτός απο ΟΡΚΟ ΑΠΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και ΟΡΚΟ ΠΙΣΤΗΣ στην Ομοσπονδιάκη κυβέρνηση των Η.Π.Α. ας προσεύχεται στην φρέγια της και τον όντιν της μην βρέθει κάνενας πονηρός και αποφάσισει να «νεκραναστήσει» την 14η και 15η τροπολογίες του Συνταγμάτος των Η.Π.Α.γιατί τότε θα πρέπει να τα μαζεύει για την mutter deutchland..
      ΥΓ Μήπως η citizen of USA μπορεί να μας διαφωτίσει σχετικά με πως το Λος Αντζέλες βρέθηκε να ανήκει στις Η.Π.Α.;

      Μου αρέσει!

      1. πλακωσαν οι γονοι …του Ασπαρουχ

        Από αυτή την επιγραφή μαθαίνουμε ότι ορισμένη κατηγορία στρατιωτών, οροφυλάκων σε φρούρια (Burgus = μικρό φρούριο, εξ ου Burgarius = οροφύλακας) των συνόρων και στις κατά της ληστείας οχυρωμένους σταθμούς του εσωτερικού ονομάζονταν Βουργάριοι και Βούργαροι, εξ ου Βούλγαροι κατά την εναλλαγή των υγρών συμφώνων λ και ρ (πρβλ. αδερφός, αδελφός).

        Μου αρέσει!

        1. Ζηλέψε η ναζικουρούνα nk και θέλει την «δόση» της ως γνήσια οπαδός του φον μαζώφ…έτσι και αλλιώς γερμανόριζη, γερμανόψυχη και γερμανολιγούρω είναι..
          Για τον Διδάσκαλο του Γένους Ευγένιο Βούλγαρη ή τον Πρώτο Πολεοδόμο τον Σταμάτιο Βούλγαρη «συμπτωματικά» ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΥΣ οπώς και εγώ δεν ακούσε, δεν ξέρει…Θα μου πείς εδω η ναικουρούνα nk ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ ΌΤΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝΟΥΣ….
          Επίσης αναρωτιέμαι αν θα μας παρουσιάσει ΕΝΑΝ ΕΣΤΩ ΑΡΧΑΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ που να μιλά για «Δωρικό χαιρετισμό»….
          ΥΓ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ με την ΒΛΑΜΜΕΝΗ προσπάθεια της ναζικουρούνας nk σε θεμάτα ετυμολογίας…..Καταρχάς το επωνύμο μου στο λατινικό αλβάβητο γραφέται ως Voulgaris και οχι Boulgaris… Φυσικά η ναζικουρούνα nk το λατινικο ουσιαστικό vulgus= λαός, όχλος και το λατινικό επιθέτο Vulgata= λαική δεν τα ξέρει οπώς και το γαλικό τους παραγώγο vulgarisation =εκλαικεύση….Επίσης τα αφεντικά της δεν την έχουν ενημερώσει για τους Bolga Bulgars μέλη των οποιών μεταναστεύσαν στα Βαλκάνια και εδώσαν το όνομα τους στους Σλάβους υποτέλεις τους «βουλγάρους»…Ας αλλάξει κάροτο για να έχει περισσότερη έμπνεύση….

          Μου αρέσει!

        2. ΥΓ2 Φυσικα και δεν περιμένω απο την ναζικουρούνα nk να μας πεί πως το Λος Αντζέλες βρέθηκε να ανήκει στις ΗΠΑ γιατι δεν έχω την απαίτηση να δαγκώσει η nk το χεράκι που την ταίζει….

          Μου αρέσει!

        1. Ναζιτρολλ σε τάσεις αυτοβιογραφίας…μπορεί να ονομάζεται βουλγάρης αλλά συγγενής μου δεν είναι αν και θα το ήθελε….

          Μου αρέσει!

        1. και στα γερμανοφασιστικά τρολλ που δεν γράφουν με το όνομα τους φρίτς ισλαμόγλου δηλαδή θανάτος τους πρέπει…

          Μου αρέσει!

      2. βουργάριος – Ancient Greek – English Dictionary (LSJ)

        Full diacritics: βουργάριος Medium diacritics: βουργάριος Low diacritics: βουργάριος Capitals: ΒΟΥΡΓΑΡΙΟΣ
        Transliteration A: bourgários Transliteration B: bourgarios Transliteration C: vourgarios Beta Code: bourga/rios
        ὁ, = Lat.

        A burgarius, SIG880.52 (Thrace).

        Μου αρέσει!

        1. Υποτονική την βλέπω την ναζικούρουνα nk δεν της αλλάξαν το κάροτο φαίνεται…..ας ξαναδεί τα λατινικά vulgus-vulgata-vulgaris
          ΥΓ Στα αρχαία Ελληνικά δεν υπήρχε ο όρος βουργάριος,,,εμφανίζεται στον Μεσαίωνα…όχι βέβαια ότι η ναζικουρούνα ΄ξέρει την διαφορά ανάμεσα στον Μεσαιώνα και την Αρχαίοτητα εδω δεν ξέρει ότι ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ….

          Μου αρέσει!

        1. Σσσ! μην τους διακοπτείς ο μέγας δασκάλος της ΚΚΚ είναι σε «συνάντηση» με την citizen of USA και δεν θέλουν να τους ενοχλούν…

          Μου αρέσει!

      3. Daniel «Dan» Burros (March 5, 1937 — October 31, 1965) was a Jewish American who was a former member of the American Nazi Party. Later, after a falling-out with founder George Lincoln Rockwell, Burros became a Kleagle, or recruiter, for the New York State branch of the United Klans of America, one of the most violent Klan groups of the time.[1]

        Burros committed suicide on October 31, 1965, hours after his Jewish heritage was made public. He shot himself in the chest and then the head. At the time, he was reportedly listening to music composed by Richard Wagner.[2]

        Μου αρέσει!

      4. Άρη αυτό γιά σένα….

        Εβραίοι, Κου Κλουξ Κλαν και «νεοναζί»

        Ο «Φύρερ» Frank Collin που αποδείχθηκε ότι ήταν Εβραίος ονόματι Cohen!

        Μερικές πληροφορίες για την συμμετοχή Εβραίων στην Κου Κλουξ Κλαν και σε κόμματα και ομάδες «λευκών εθνικιστών» ή «νεοναζί» στις ΗΠΑ. Για κάποιους οι παρακάτω περιπτώσεις αποτελούν κλασσικά παραδείγματα του λεγόμενου συνδρόμου του “self hating Jew”, εκείνου που αν και Εβραίος, έχει «αντισημιτικές» απόψεις, προβαίνει σε «αντισημιτικές» πράξεις και φτάνει τελικά να μισεί τον εαυτό του και την φυλή του. Για άλλους η εισχώρηση Εβραίων σε τόσο ακραίες ρατσιστικές ομάδες αποτελεί σχέδιο διάβρωσης του χώρου των «λευκών εθνικιστών» στις ΗΠΑ και λειτουργεί ως όργανο διαίρεσης των υπόλοιπων μη Εβραίων/‘εθνικών’, με απώτερο σκοπό τον «φυλετικό πόλεμο». Ίσως, επίσης, αποβλέπει και στην καλλιέργεια πνεύματος «συμμαχίας» κατά του «ρατσισμού» και του «αντισημιτισμού» με την ανάλογη κρατική δράση και τους ανάλογους («αντιρατσιστικούς») νόμους.

        Σχετικά με την Κου Κλουξ Κλαν (KKK) είναι γνωστό ότι είχε πολλούς Εβραίους μέλη, ακόμα και ‘Μεγάλους Δράκους’, όπως ο πολύ ενδιαφέρων χαρακτήρας Daniel Burrows (ή Burros 1937 – 1965) που πέρασε χρόνια της ζωής του ως ένα «ηγέτης» της Κου Κλουξ Κλαν, μέχρι που αποκαλύφθηκε ότι ήταν Εβραίος και (όπως λένε οι «πηγές») αυτοπυροβολήθηκε στο στήθος και στο κεφάλι.*

        Ένα άλλος ‘Μεγάλος Μάγος’ της ΚΚΚ στο Μισισιπή αποδείχθηκε ότι ήταν ένας ομοφυλόφιλος Εβραίος με το όνομα Jordan Gollub, που συγκέντρωσε πολλή προσοχή των μέσων ενημέρωσης, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε γρήγορα όταν ανακαλύφθηκαν οι ‘kosher’ ρίζες του.

        Όλοι γνωρίζουν ότι η Κου Κλουξ Κλαν πήρε αρχικά το όνομά της από την ελληνική λέξη «κύκλος» («kyklos»). Παρόλα αυτά η εβραϊκή λέξη «kikel», (προφέρεται Ky-Kul), επίσης σημαίνει κύκλος. Είναι γνωστό ότι μια αργκώ (slang) λέξη για τους Εβραίους στις ΗΠΑ είναι “kikes”, που προέρχεται από το «kikel». Σύμφωνα με τον Leo Rosten, η λέξη ‘kike’ γεννήθηκε στο Ellis Island, όταν οι Εβραίοι μετανάστες που ήταν εκεί, ήταν αναλφάβητοι (ή δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν λατινικά γράμματα), και όταν τους ζητήθηκε να υπογράψουν τα έντυπα εισόδου με το σύνηθες «X», αρνήθηκαν, επειδή συνέδεσαν το Χ με το Σταυρό και τον χριστιανισμό και αντ’ αυτού έκαναν έναν κύκλο.

        Υπάρχουν επίσης πολλοί άλλοι Εβραίοι που παρουσιάζονται ως «λευκοί ρατσιστές», «Ναζί», «λευκοί εθνικιστές», κλπ.

        Πάρτε για παράδειγμα τον Bill White, ηγέτη του ‘Αμερικανικού Εθνικοσοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος’ (American National Socialist Workers Party) που θεωρείται από το (για πολλούς εβραιοκρατούμενο) “αντιρατσιστικό” Southern Poverty Law Center, ως ένας «κακός ναζί, ρατσιστής, υμνητής του Χίτλερ, που μισεί Εβραίου και Αφρο-Αμερικάνους».

        Ο White (φώτο) μεγάλωσε στη γειτονιά Horizon Hill στο Rockville του Maryland. Σύμφωνα με μια συνέντευξη του 1999 στους Washington Times, αρχικά είχε στραφεί στον αναρχισμό όταν διάβασε το Κομμουνιστικό Μανιφέστο όταν ήταν 13 ετών. Ίδρυσε το ‘Ουτοπικό Αναρχικό Κόμμα’ (UAP) και δημοσίευσε ένα περιοδικό που επικεντρώθηκε στην αντίθεση με το εκπαιδευτικό σύστημα, την ψυχιατρική και την επιβολή του νόμου. Από το 1997 έως το 1998, ο White, ισχυρίστηκε ότι είχε συνδεθεί με το Μαοϊκό Επαναστατικό Κομμουνιστικό Κόμμα, τον Συνασπισμό Ενάντια στην Αστυνομική Βία, και την τροτσκιστική Διεθνή Σοσιαλιστική Οργάνωση (ISO).

        Ο White το 1999, εξέφρασε την «υποστήριξή» του στους μακελάρηδες του σχολείου Columbine, Eric Harris και Dylan Klebold (ο Klebold ήταν Εβραίος – διάβασε κι εδώ) που δολοφόνησαν δώδεκα μαθητές και ένα δάσκαλο, γιατί σύμφωνα με τον White, «καταπιέζονταν» από το αμερικάνικο εκπαιδευτικό σύστημα.

        Έχοντας μεγαλώσει σε μια κατεξοχήν εβραϊκή συνοικία και έχοντας παρακολουθήσει κυρίως εβραϊκά σχολεία, στα νιάτα του, ο Bill White για πολλούς είναι ένας ακόμα Εβραίος [επώνυμο Weiss;] που κρύβει την καταγωγή του.

        Ο David Wolfgang Hawke – που έμεινε γνωστός ως «spam Nazi»- ξεκίνησε μια ψεύτικη ναζιστική ομάδα με το όνομα ‘Knights of Freedom’, (Ιππότες της Ελευθερίας) που αργότερα μετονομάστηκε ‘Αμερικάνικο Εθνικιστικό Κόμμα’ (American Nationalist Party), αλλά η φούσκα έσκασε όταν διαπιστώθηκε ότι αυτό το άτομο ήταν Εβραίος με το όνομα Andrew Britt Greenbaum.

        Υπάρχει επίσης η ιστορία του ψευτο-εθνικοσοσιαλιστή/ναζιστή Frank Collin, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Francis Joseph Cohen. Αποδείχθηκε ότι ο πατέρας του ήταν Εβραίος ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι είχε φυλακιστεί στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Νταχάου, αλλά είχε αλλάξει το όνομά του από Cohen σε Collin.

        Ο Collin/Cohen έδρασε στο Skokie του Ιλλινόϊς, στο μέρος όπου υπήρχε ο μεγαλύτερος πληθυσμός επιζώντων του Ολοκαυτώματος. Η πρόθεσή του να κάνει «πορεία» στο εβραιοκρατούμενο εκείνο μέρος ήγειρε θέμα συνταγματικότητας του δικαιώματός του και οδήγησε την υπόθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο, το οποίο έκρινε (1979) ότι είχε το δικαίωμα να το κάνει.

        Εν συνεχεία ανακαλύφθηκε ότι είχε διασυνδέσεις με κυκλώματα παιδεραστίας και καταδικάστηκε σε φυλάκιση από έναν Εβραίο δικαστή και μετά από 3 χρόνια ήταν πάλι ελεύθερος! Σήμερα ο Collin δηλώνει «παγανιστής».

        * Από την ιστορία του Dan Burros προήλθε η «έμπνευση» για την ταινία του 2001 ‘The Believer’ του Henry Bean, με πρωταγωνιστή τον Ryan Gosling, (ως ‘Daniel Balint’), που υποδύεται ένα νεαρό Εβραίο που μεγαλώνοντας γίνεται φανατικός νεοναζί. Η ταινία κέρδισε το Μεγάλο Βραβείο της Κριτικής Επιτροπής στο 2001 Sundance Film Festival και το Χρυσό του Αγίου Γεωργίου στο 23ο Φεστιβάλ Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Μόσχας. Δείτε το trailer:

        Από τ,ην σελίδα ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

        Μου αρέσει!

        1. Μήπως η citizen of USA θα μπορούσε να μας διαφωτίσει για τον τρόπο με τον οποίο οι ΗΠΑ απέκτησαν το Λος Αντζέλες οπώς επίσης και τι ακριβώς ήταν οι ιδρυτές της «Δημοκρατίας της Αρκούδας»(Πολιτείας της Καλιφορνίας)…Μήπως ήταν …λαθρομετανάστες;

          Μου αρέσει!

      5. Burgus = μικρό φρούριο, εξ ου Burgarius = οροφύλακας
        ===

        Glossary

        By Sander van Dorst

        Last update: 15th of Februari 2004.

        Burgarius (LA): soldier stationed at burgus (LA)

        =====

        =http://en.pons.com/translate/latin-german/burgarius

        ====

        Etymology of the Latin word burgarius
        the Latin word burgarius (bourgeois; inhabitant of a castle, fort; defenders of borders)
        Derivations in other languages
        Portuguese burgário

        ===

        Los Angeles
        Los βουλγαρος

        Μου αρέσει!

        1. Το βιολί βιολάκι της η ναζικουρούνα nk πρέπει να της αλλάξουν το καρότο φαίνεται…Για τα λατινικά vulgus-vulgata και το γαλλικό vulgarisation δεν έχει ιδέα, χώρια που ΔΕΝ μπορεί να ξεχωρίσει το v από το b.Βέβαια θα μου πείς ότι εδώ δεν ξέρει ότι ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ….αναρωτιέμαι αν η ναζικουρούνα nk είναι σε θέση να περπάτα με τα δύο πόδια ή μήπως πηγαίνει με τα τέσσερα ΄ως πιθήκι που είναι…
          ΥΓ και φυσικά η ναζικουρούνα nk είναι «μούγκα στην στρούγκα» για το πως οι ΗΠΑ πήραν το Λος Ανζελες…τι είδους πρακτόρισα-καπραζοεισπρακτορίσα θα ήταν αν δάγκωνε το χέρι που την ταίζει και της εισάγει και το καρότο που την ευχαριστεί…λος ναζικουρούνας

          Μου αρέσει!

      6. εβραιοαλβανε Χρηστο σταματα την σεξουαλικη παρενοχληση .
        Ντροπη σου

        Μου αρέσει!

        1. Συνιστάται στο ναζιτρολλ να μην μας δείχνει βίντεο με την καιθημερινή του ζώη! Επειδή λοιπόν το παρενοχλούν σεξουαλικώς ως γαιδούρι που είναι δεν σημαίνει ότι πρέπει να μας το δείχνει κιολάς στο ολύμπια,,,,πάντως στην χώρα του deutchland τα ζώα σαν και αυτόν βρίσκονται σε «οικους χαράς» που τόσο τους ταιριάζουν..ας πάει λοιπόν έκει…
          ΥΓ Σε 50.000.000 χρόνια το ναζιτρόλ θα έχει μάθει ΟΤΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ή είμαι πολύ αισιοδόξος;
          YΓ2 Μια που το φέρε η κουβέντα δεν μας λέει και το δίκο του ονομάτακι ή μήπως ντρέπεται γιατί ονομάζεται φρίτς ισλαμόγλου;
          YΓ3 Ακόμα να πεί πως οι ΗΠΑ πήραν το Λος Αντζέλες… τέτοια ….πίστη στα αφέντικα του έχει το ναζιτρόλ, ας τον προτείνουμε λοιπόν για τον «σιδήρουν σταυρόν» ή πιο ταιριαστά για τον «σιδηρούν γαίδαρον» μια που είναι γαιδούρι το ίδιο…

          Μου αρέσει!

        2. ΥΓ3 Με ενα νέο γερμανικό καρότο θα το ναζιτρόλλ θα έχει καλυτέρη εμπνεύση…..έτσι και αλλιώς ο χιτλέρ συμπαθούσε πολύ τα καρότα…

          Μου αρέσει!

      7. Οι αδερφές «Τζέλες» βρέθηκαν στο εξωτερικό με τον «Ότο»,το φιλαράκι τους και πήγαν «άτα» στα αξιοθέατα των πόλεων.Ο «Λερ»,εν τω μεταξύ,συνεχώς,έκανε «χι-χι»,όταν γελούσε,ήπια και όχι τρανταχτά,σε αντίθεση με την «Μάτα Χάρι».Τα προαναφερθέντα καταγράφηκαν από τον «Ζώη»,τον πρώην βουλευτή των ΑΝ.ΕΛΛ.
        Ο «Γώγος»,πάντως,ήταν ο μέγας εξολοθρευτής των «ιών» και έμεινε στην ιστορία γι’ αυτό.

        Μου αρέσει!

  2. Με Σαμαρισκο για «παριστανοντα τον πρωθυπουργο»,και με Ελληνες να παρακολουθουν απλως το κουκλοθεατρο, παλι καλα που δεν ονομαζομαστε

    ΝΕΑ ΣΚΟΠΙΑ προς το παρον… …αλλα θα διαμαρτυρηθουν και τοτε οι απο πανω…

    Αληθεια,εαν βρισκοταν στις μερες μας ενας Μεγας Αλεξανδρος,ποιο θα ηταν το πεπρωμενο του σ’αυτο το αθλιο κρατιδιο;

    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ!

    Μου αρέσει!

      1. Apollo
        αν στις μέρες μας ο Μεγας Αλέκος έπρεπε να περιμένει τα αποτελέσματα των εκλογών να δει αν βγήκε αγγούρια θα είχε κάνει κι εκείνος.

        Ξεμπερδεψέτο !

        Μου αρέσει!

    1. Αμα μου πεις από πότε τα βρωμοκάναλα, μέσω των λιγουροδημοσιογράφων τους, έχουν να αναφέρουν τον όρο Μακεδονία, κερδίζεις ένα τόμο με τα άπαντα του ινστρούχτορα Πρωτοκλάφτε.
      Το «Μακεδονία μας» έχει προ πολλού αντικατασταθεί από το «Βορεια Ελλάς».
      Ε Γιώργο;;; Που παίρνεις πάντα πολύ σοβαρά μη σε πουν «λαϊκιστή» ;;;

      Κλέων.

      Μου αρέσει!

    2. Ναι,μογγολάκι που βρίζεις τη ρωμιοσύνη και παριστάνεις τον ορθόδοξο,είπα της Ρέας να μου επιτρέψει να πάρω τη δόση μου από το γέλιο που προκαλούν τα κινέζικα σου με ολίγη από εσπεράντο.
      Και να θέλω καρότα,δεν πρόκειται να βρω,αφού τα καθάρισες όλα εσύ για να ικανοποιείς το έντερό σου,παλιόπαιδο.

      Μου αρέσει!

      1. Τσιρίζει πάλι η δαιμονισμένη μογγόλα ανδρέαδη που ΜΙΣΕΙ τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και έχει ΄τόση σχέση με την Ορθοδόξια όση και με την αστροφυσική…..Αφού δεν βρίσκει κάροτα για να ικοανοποηίσει τις ανάγκες της ας δοκιμάσει τα αγγούρια…αν και αυτή προτιμά τα μογγολικά παλούκια,ενίοτε δε και τα μαλτέζικα…Επειδή στα μογγολικά δεν υπάρχουν σημεία στίξης η μογγόλα ανδρεάδη δεν τα χρησιμοποείει στην ξένη για αυτήν Ελληνική γλώσσα.
        ΥΓ Βλέπω ότι κατέβασε την φωτογραφία της.Μάλλον καταλάβε και αυτή πόσο ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ είναι…

        Μου αρέσει!

  3. Έλληνα τι φωνάζεις;
    »Εισβολείς έχουν μπει στο σπίτι μου! »
    Ε..σήκω απ’τον καναπέ και διώξουν , γιατί στο τέλος θα διώξουν αυτοί εσένα!

    Μου αρέσει!

  4. Ολοι αυτοί οι άνθρωποι που βλέπουμε στις φωτογραφίες έχουν διάφορες ανάγκες. Πρέπει να φάνε, να κοιμηθούν, να πλυθούν, να πλύνουν τα ρούχα τους, να αφοδεύσουν και να ουρήσουν.
    Δεν έχουν προβλεφθεί WC για μαζική χρήση και, κυρίως, δεν διαθέτουμε υπαλλήλους που θα αναλάβουν να καθαρίζουν τις τουαλέτες αυτές.
    Μπαίνει, λοιπόν, σοβαρό πρόβλημα Υγείας για τους μόνιμους κατοίκους.

    Μπαίνει επίσης θέμα τροφής και νερού, που επίσης αδυνατούμε να παρέξουμε.
    Βέβαια, υπάρχουν οι αυτοαποκαλούμενοι «τ΄αδέρφια» των «μεταναστών». Πολλοί απ΄αυτούς έχουν ατράνταχτες περιουσίες – όπως διαβάζουμε σε ορισμένα μπλογκ για να μην ξεχνάμε – αλλά δεν τους είδα να στέλνουν κάνα πιάτο φαί στους ξένους.
    Τους αφήνουν στη δική μας καλή θέληση.

    Μπαίνει και τρίτο, σοβαρό θέμα: οι περισσότεροι απ΄αυτούς προέρχονται από χώρες όπου οι γυναίκες τους κυκλοφορούν ντυμένες σαν …κρεμμύδια.
    Η καλοκαιρινή , συγκυριακά, ένδυση του δικού μας πληθυσμού είναι προκλητική κι εγκυμονεί κινδύνους από τους νέους άντρες που καταφθάνουν εδώ.

    Δεν είναι λογικό, δεν είναι καν τίμιο πολύπαθοι πληθυσμοί στις γειτονιές της Αθήνας να υποχρεώνονται ν΄αντιμετωπίσουν, εκ των ενόντων μάλιστα, αναπάντεχους πρόσθετους κινδύνους συγχρόνως με την ανεργία, την ανέχεια, το άδηλο μέλλον.

    Σήμερα το απόγευμα στην Πλατεία Αμερικής θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της περιοχής. Το μόνο που τους έχουν αφήσει ελεύθερο είναι ο αέρας που αναπνέουν. Με τέτοιο συνωστισμό, ακόμα κι αυτός θα λιγοστέψει.
    Ας δώσουμε το παρών.

    Οι προκλητικά καλοβολεμένοι της κυβέρνησης και της Βουλής από πλευράς τους ας αφουγκραστούν τον υποχθόνιο ήχο της καταστροφής που, αδιαμφισβήτητα, θα πλήξει και τους ίδιους όταν ξεσπάσει σ΄όλο του το…μεγαλείο.

    Μου αρέσει!

    1. συνεχίστε να λέτε τέτοια, και να συγκαλείτε συγκεντρώσεις στην Πλατεία, η Κλάπα – Θεοδωροπούλου σας περιμένουν,

      Μου αρέσει!

  5. καθαρισαν την Ομονοια λογω ..τουρισμου..θεμα ..εικονας!

    ε, τους εστειλαν λιγο πιο περα να μην..φαινονται…!

    καπου πρεπει να ειναι ολοι αυτοι και να παραγουν!

    θεμα ..οικονομιας …εργαιας, κλπ…!

    Μου αρέσει!

    1. Πάντα έτσι ήταν Μαχητή.Κάθε μέρα έρχονται καραβανιές εισβολέων.
      Μπροστά πάει ο δουλέμπορος με το κινητό στο χέρι και από πίσω οι εισβολείς με τα μπαγκάζια τους…
      Κάθε μέρα στις 7 περίπου το πρωί, θα τους εντοπίσεις πανεύκολα έξω από υπουργείο υγείας στην Αριστοτέλους.
      Γνωστή εικόνα σε όλους.
      Ετσι, εμένα δεν μου φθάνει η δημοσιοποίηση του προβλήματος η οποία έχει γίνει πια, κτήμα του κάθε πολίτη.
      Εμένα τώρα με ενδιαφέρει η δράση.
      Από καταγγελίες χορτάσαμε.
      Από φωτογραφίες μπουχτίσαμε.
      Ποζάρουν κιόλας στον φωτογραφικό φακό.
      Κάτι πρέπει να κάνουμε εμείς οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής.
      Δραστικά πράγματα κι *επιστημονικά*.

      Μου αρέσει!

      1. Αν περιμένουμε από το κάθαρμα να λύσει το πρόβλημα, ένα πρόβλημα που δημιούργησε αυτός και το άλλο γεροντολιμέντο των βαλκανίων, ΣΩΘΗΚΑΜΕ…
        Το ένα κάθαρμα βγήκε από τους ψήφους των εισβολέων,το άλλο αγοράζει ΑΘΗΝΑ.
        Από όσους κυκλοφορούν στην Αθήνα το 100% είναι παράνομοι με πλαστά χαρτιά.
        Ποιος τους προμηθεύει με χαρτιά,ποιος τους δίνει άδειες να ανοίγουν μαγαζιά;
        Τα χέρια της αστυνομίας είναι δεμένα και το ξέρω πολύ καλά όταν μετά την επίθεση στον άντρα μου από αλλοδαπούς,η μήνυση που κάναμε *χάθηκε*,όπως *χάθηκε* και η γνωμάτευση του νοσοκομείου…
        Αστυνομικοί μας είπαν ότι έχουν διαταγές άνωθεν και τους πιστεύω.
        Το παιχνίδι είναι στημένο στην Αθήνα και όχι απλό.
        Γι αυτό χρειάζονται *άλλα κόλπα* και το γνωρίζουμε ΟΛΟΙ.
        Γι αυτό δεν εμπιστεύομαι καμμία επιτροπή κατοίκων, η οποία μόνο κλαψουρίζει και γκρινιάζει, χωρίς επί της ουσίας να κάνει τίποτα…

        Μου αρέσει!

      2. Σταυρούλα, όσα καταγγέλλεις είναι αληθινά και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.
        Σωστή και η παρότρυνσή σου να κάνουμε κάτι, εμείς οι μόνιμοι κάτοικοι.
        «Μέσα είμαι», μόνο που πρέπει να το σχεδιάσουμε και να το υλοποιήσουμε με τέτοιον τρόπο που να μην αποβεί, αργότερα, προς όφελος των εισβολέων. Και να μην προκαλέσει καινούρια ….αντιρατσιστικά και διώξεις κατοίκων.

        Ο ανεύθυνος επικεφαλής της κυβέρνησης πήγε στην ΕΕ και έβαλε θέμα, είπε, λαθρομετανάστευσης. Για να μας ρίχνει στάχτη στα μάτια.
        Αν θέλανε θα είχανε επιφορτίσει τον στρατό μας δεδομένου ότι γίνεται καθημερινή παραβίαση συνόρων από πλήθος λαθρο.
        Δεν το θέλουνε, λοιπόν.
        Αν θέλανε, θα είχαν κάνει και στην Βικτωρίας και στον Αγ. Παντελεήμονα ό,τι έκαναν και στην Ομόνοια.Δεν το κάνουνε.
        Αν θέλανε δεν θάβγαινε ο κ. Βρούτσης να εξαγγέλλει «πάταξη της αδήλωτης εργασίας».
        Θα προχωρούσε χωρίς φανφάρες στους δρόμους, στις πλατείες, στα βιοτεχνίες, στα χωράφια, στις καφετέριες, στις ταβέρνες – παντού όπου απασχολούν λάθρο.

        Ολη η Ελλάδα εδραιώνει την παρουσία στους παράνομους προσφέροντάς τους εργασία με χαμηλό κόστος και αφήνοντας τα ασφαλιστικά ταμεία χωρίς εισφορές. Για να δικαιολογηθεί σε λίγο η κυβέρνηση που θα μετατρέψει το ανταποδοτικό ασφαλιστικό μας σύστημα σε κεφαλαιοποιητικό, όπου όποιος θα πληρώνει, θά επιζει.
        Και οι κυριούλες που σήμερα δίνουν όλο κι όλο 350 ευρά στις αλλοδαπές για τους γέρους ή τα παιδάκια τους θα αντιληφθούν , πολύ αργά, ότι στερούν μ΄αυτό τον τρόπο το ψωμί και τα φάρμακα από τα παιδάκια τους, όταν αυτά θα γεράσουν.

        Η Γερμανία δεν ανέχεται αδήλωτη εργασία. Οι …επιτηρητές της εδώ, όμως, δεν άκουσα να βάζουν θέμα πάταξης της λαθρο-εργασίας.

        Χωρίς τα εκατομμύρια των λάθρο το μπάχαλο της Πατρίδας μας θα είχε πιθανότητες αντιμετώπισής του. Μ΄όλους τους ξένους που ζουν σε βάρος μας – που χτίζουν σπίτια και ξενοδοχεία στις χώρες τους ή συντηρούν τις 2-3 γυναίκες με τα 20 και πλέον παιδιά τους αρκετοί απ΄αυτούς – δεν θα βγούμε ποτέ από τη στενωπό τη σημερινή.
        Αν είχαμε αληθινή Δικαιοσύνη, θα ήταν αλλοιώς τα πράγματα.

        Μου αρέσει!

      3. Για να απαλλαγούμε απ’ τους λαθρομετανάστες, μάλλον θα πρέπει να απαλλαγούμε πριν απ’ τους κυβερνώντες και τους δήθεν αντιπολιτευομένους

        Μου αρέσει!

      4. Ασφαλώς, ασφαλέστατα , φίλτατε G. N. Maris.
        Αυτοί τους θέλουν, τους φροντίζουν, τους δίνουν δουλειές και κατηγορούνε εμάς για ρατσισμό που η Ιστορία μας αποδεικνύει ότι δεν υπήρξαμε ποτέ φασίστες ή ρατσιστές.
        Δεν πρέπει απλώς ν΄απαλλαγούμε απ΄αυτούς.
        Οφείλουμε να κλείσουμε το…κεφάλαιο της παρουσίας τους στην πολιτική μας σκηνή οριστικά κι αμετάκλητα.

        Μου αρέσει!

      5. Έτσι είναι, αγαπητέ Δύσπιστε φίλε μου…

        Άμα λέω «απαλλαγούμε», εννοώ άπαξ. Μπορεί βέβαια, να προστεθεί σ’ αυτό και το «δια παντός, το συντομότερο δυνατόν», αλλά τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται…

        Αυτά.

        Μου αρέσει!

  6. » ΚΕΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟΥ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ -«Έχουμε πνιγεί στους λαθρομετανάστες» «,

    ΣΩΠΑ βρε παιδια, τωρα το πειρατε χαμπαρι εσεις;; Καλα που ζειτε, στη Γαυδο, στην Μαλτα, στο Μονακο;;

    υ.γ.
    Να κανω μια ρητορικη ερωτηση.
    Πρεπει δηλαδη, οι εισβολεις και το λαθρεμποριο, (20 ΔΙΣ το χρονο φευγουν ΕΚΤΟΣ Ελληνικη επκρατειας), να φτασει εξω απο το σπιτι μερικων για να καταλαβουν πως ο βοθρος γεμισε;; Να τα αποτελεσματα απο την ιδεολογικη εθελοτυφλια, την καφριλα μερικων, γμτ μου.

    Μου αρέσει!

  7. Κα Πετρίδου εσείς τί ακριβώς κάνετε εκτός από το να γράφετε στο μπλογκ; Η συγκεκριμένη επιτροπή έχει ήδη κάνει και συνεχίζει να κάνει πάρα πολλά, πάντα με το νόμιμο τρόπο. Αλλά δεν μπορεί να τα βγάζει ανακοίνωση, για ευνόητους λόγους. Ηδη κινδυνεύουμε αρκετά. Ενα από αυτά που κάνουμε είναι να δημοσιοποιούμε το πρόβλημα. Ενα, όχι το μοναδικό. Για το συγκεκριμένο θέμα εκτός του ότι και εκείνη την ημέρα καλέσαμε όποιο τηλέφωνο αρμόδιου είχαμε με την απαίτηση να τους μαζέψουν, λίγες ημέρες πριν με την ίδια τακτική πετύχαμε να τους κάνουν προσαγωγή και να εγκαταστήσουν περιπολία πάνω στην πλατεία. Και η αλήθεια είναι ότι το πρωί η πλατεία αστυνομεύεται και είναι μια χαρά. Το πρόβλημα πλέον είναι το απόγευμα. Το πρόβλημα που εχουμε αυτή την στιγμή είναι ότι η αστυνομία δεν κάνει προσαγωγές των λαθρομεταναστών με τα 30ήμερα χαρτιά. Τα 30ήμερα τους τα δίνουν τα αστυνομικά τμήματα των σημείων εισόδου. Οι συγκεκριμένοι έρχονται από Μυτιλήνη. Επειδή αυτό που κάνει η αστυνομία είναι παράνομο πρέπει να κατεβάσουμε τους νόμους, για να σταματήσει πρώτον η εισροή και δεύτερον η διαμονή τους στην περιοχή. Κι αυτό θέλει και χρόνο και γίνεται και ήσυχα. Ο,τι πετύχαμε το πετύχαμε με κόπο και χωρίς τυμπανοκρουσίες. Ετσι ήταν η πλατεία το 2011; Τα παράνομα τζαμιά νομίζετε πως έκλεισαν από μόνα τους κα Πετρίδου; Το ίδιο και κάποια παραμάγαζα. Να εκφράζεστε λοιπόν καλύτερα, γιατί δεν μας γνωρίζετε. Εσείς που ήσασταν όταν ήμασταν δίπλα τους και βγάζαμε φωτογραφίες, για να έχουμε στοιχεία για τις ενέργειες μας; Στο κρεβάτι σας και κοιμόσασταν προφανώς. Αν εσείς θέλετε να πάρετε τα όπλα και να αρχίσετε τις τυμπανοκρουσίες δεν έχουμε απλά την ίδια άποψη. Δεν είδα να καταφέρνουν και τίποτα τα κλωτσομπουνίδια του Αγ. Παντελέημονα.

    Μου αρέσει!

    1. Είναι δυνατόν, αγαπητέ κ. Γιάννη Πολίτη, να …μαλώνετε την κα Πετρίδου, που μοιράζεται μαζί σας την αποφορά της εγκατάστασης τόσων λάθρο στην περιοχή μας;
      Αν είχατε λυσει το θέμα χωρίς…κλωτσομπουνίδια, δεν θα γράφατε και ξαναγράφατε για το «κέντρο δουλεμπορίου κλπ.» στο διαδίκτυο.
      Θεωρείτε επιτυχία ότι «το πρωί η πλατεία αστυνομεύεται μια χαρά»;
      Τις υπόλοιπες ώρες τις…χαρίζετε σε ποιούς, αλήθεια; Σ΄αυτούς που έχουν διμοιρίες έξω από τη Βουλή να τους προστατεύσουν από εσάς και μένα;

      Παραδέχεστε, ωστόσο, ότι «δεν βγάζετε ανακοινώσεις για τις ενέργειές σας, επειδή κινδυνεύετε ήδη αρκετά»!

      Φίλτατε κ. Πολίτη, δεν πρέπει να κινδυνεύουμε επειδή υπερασπιζόμαστε τα σπίτια μας, τα μαγαζιά μας, τις οικογένειές μας.
      Το σ
      Σύνταγμά μας επιβάλλει στο κράτος τη μέριμνα για την Ασφάλεια ενός εκάστου πολίτη αυτής της δύσμοιρης χώρας μας.
      Και τέτοια Ασφάλεια, δεν έχουμε.
      Επειδή οι κρατούντες παραβιάζουν και το Σύνταγμα κι όλους τους νόμους.
      Αρα, «με νόμιμους τρόπους» μόνον στοιχειώδη πράγματα θα πετύχουμε.

      Ας επεξεργαστούμε, λοιπόν, ριζικώτερες «θεραπείες» για τη λαθρονόσο, που έχει προσβάλλει και την τελευταία ελληνική γωνιά.

      Μου αρέσει!

      1. και κάποιοι οι οποίοι αντέδρασαν ειρηνικά δημοσιοποιώντας το πρόβλημα μέσω τηλεοπτικών σταθμών τις πέτυχαν; το γνωρίζετε φαντάζομαι, είναι ήδη στην φυλακή διότι κυνηγούσαν δήθεν τους λάθρο

        Μου αρέσει!

      2. Πρόσχηματικές είναι οι κατηγορίες για τους λαθρο, Θεία Δίκη.
        Φυλακή μπήκαν λόγω τρόμου της καθεστηκυίας τάξης να χάσει χρήμα, δόξα, διεθνείς επαφές διαφόρων… τύπων, εξουσία επί του λαουτζίκου και των μαζών, εξασφάλιση των οικογενειών της μέχρι 8ου βαθμού συγγενείας, ατιμωρησία για τις βαρβάτες ανομίες
        της , εδώ και πολλά χρόνια.

        Αν τους αφηναν έξω, θα …παρασέρνανε κι άλλους να τους ψηφίσουν. Επομένως, τους φίμωσαν και – νομίζουν – γλύτωσαν.

        Μου αρέσει!

      3. Πολύ ωραία τα λέει ο Δύσπιστος.

        Θα ήθελα να συμπληρώσω μονάχα ότι, σχετικώς με την αστυνόμευση γενικώς, αστυνομία καλείται η δημοσία εκείνη δύναμις, η οποία είναι επιφορτισμένη με την εφαρμογή των τεθειμένων κανόνων προς τήρησιν της τάξεως, της κοινής ησυχίας και της δημοσίας ασφαλείας. Ο φύλακας της προσωπικής ασφαλείας κάποιου προσώπου, καλείται σωματοφύλαξ και όχι αστυφύλαξ ή αστυνομικός. Οι τρεις σωματοφύλακες δηλαδή, δεν ήταν αστυνομικοί…

        Μήπως κατά την διάρκεια των τελευταίων σαράντα ετών κάποιοι έχουν μπλέξει τις έννοιες; Διότι δεν νοούνται αστυνομικά τμήματα σχεδόν κενά, αστυνομία, η οποία παρεμβαίνει κατόπιν εορτής, λόγω διαφόρων αδυναμιών και κυρίως ελλείψεως μέσων και προσωπικού, αλλά πολιτικοί και διάφορα άλλα πρόσωπα, να απασχολούν αστυνομικούς, για την προσωπική τους ασφάλεια και προστασία. Δεν αμφισβητώ, πως ενδεχομένως χρήζουν προστασίας όλοι αυτοί, αλλά θα έπρεπε να επιβαρύνονται οι ίδιοι σχετικώς.

        Αυτά.

        Μου αρέσει!

      4. Αυτό ακριβώς Δύσπιστε.Οπως τα λες.
        Γιατί εκεί μας πάνε.Στους νόμιμους τρόπους.
        Με τους νόμιμους τρόπους, τους νομιμοποιούμε και μονιμοποιούμε.
        Δεν θα επεκταθώ παραπέρα και δεν θα απαντήσω στον Γιάννη.
        Το μόνο που έχω να πω είναι ότι κανένας εισβολέας δεν έχει φύγει με νόμιμο τρόπο.
        Ξαποσταίνει για λίγο και μετά επανέρχεται δριμύτερος και νομιμότερος…
        Γνωρίζω επίσης ότι από την επιτροπή κατοίκων αρκετοί πήγαν με τον κακλαμάνη στις εκλογές, κόβοντας το ποσοστό του κασιδιάρη.
        Σεβαστό αυτό, αν επρόκειτο για εκλογές μιας άλλης εποχής.
        Τώρα όμως έχουμε πόλεμο κι εμείς που νιώθουμε στο πετσί μας τις συνέπειές του, αρματωνόμαστε με νόμους και συγκεντρωσούλες…
        Αυτό θέλουν,αυτό κάνουμε.
        Κι αν δούμε προκοπή εμένα να μου τρυπήσεις την μύτη…

        Μου αρέσει!

  8. οποιανου δεν του αρεσει αυτο που ζει ας κανει την επανασταση του ! κ οχι να καθεται κ να κλαιγεται περιμενοντας το σωτηρα Τσιπρα -ΚΚΕ να τον σωσει….πραξτε τα δεοντα !!!

    Μου αρέσει!

    1. Μόνο ο Αλέξης δεν κρύβεται πίσω από τις λέξεις.
      Μόνο αυτός μπορεί να καθαρίσει την περιοχή.
      Από τους μόνιμους κάτοικους φυσικά.
      Οι «άλλοι» θα μείνουν…
      Σίγουρα ψηφαλάκια γαρ.

      Και με πιάνει μια μελαγχολία…

      Κλέων.

      Μου αρέσει!

      1. αν πρεπει απο καπου να αναψει ενα φιτιλι κ ας εξελιχτει οπως ……ας ξεκινησει απο τον Αγ Παντελεημονα εκει……………….που οι ανθρωποι δεν μπορουν να ζησουν…………..εκει που δεν μπορουν να εχουν το ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ !!!!
        ας αρχισουν τις διαμαρτυριες η Κερατεα εδωσε ενα μηνυμα οτι οταν εισαι αποφασισμενος δεν κανεις πισω !!!! κ αυτοι μενουν ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ…..για να γινει της πουτανας ενα βραδυ κ να ξεσηκωθει ολο το ισλαμικο στοιχειο εκει περα….. ΤΙΠΟΤΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ ΑΣ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ . εδω ειναι ΑΚΗΡΥΧΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ !

        Μου αρέσει!

  9. Χί χί χί χί χί, ΠΑΑΑΑΛΙ κλαψουρίζουν τά τσαμένα τά …»ελληνάκια»……

    Ρέέέέέέέέ, ΔΕΝ είσαστε ΙΚΑΝΟΙ νά κάνετε τίποτα καλύτερο, εκτός από τό νά νιαουρίζετε ναζιάρικα, κλάψ, κλάψ, κλάψ, κλάψ, κλάψ, , νιάου……

    Είσαστε παρηκμασμένοι, τρυφηλοί, μπουχέσηδες ΚΑΙ γεροξούρες,
    ενώ οι μαυρο-λαθρούληδες ειναι όλοι 20 – 30 ετών.

    ΚΑΙ, νά μήν παραλείψω, ότι είσαστε ΚΑΙ, ΚΑΙ ….Σεργιανόπουλοι,
    καί σάς καλαρέσει πού ψαρεύετε πακισταικό ……»κρέας» , νύκτωρ, στήν Πλατεία Κυριακού.

    ΔΕΝ έχετε μέλλον, ΔΙΟΤΙ, είστε ανίκανοι νά συμφωνήσετε, ΑΚΟΜΑ ΚΙ΄ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,
    σέ μιά μίνιμουμ ΕΘΝΙΚΗ τακτική,
    διότι είσθε ….. ….. πούροι Γύφτοι, «΄Ελληνες»,
    εξυπνάκηδες, απείθαρχοι ΚΑΙ ασυνεννόητοι.

    Καί, πού΄στε, κουτοπονηρούλικα ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ :

    αφήστε ήσυχη τήν ….Μέρκελ καί τούς γερμαν-Ούννους κλπά ΠΟΥΣΤΙΚΑ .
    Ποιός τούς Γ@μεί, ποιός τούς χέζει αυτούς, 2.500 km μακρυά είναι ………..

    Τήν μαύρη σας τήν τρύφλα κυττάτε, ΕΔΩ, ………

    Μου αρέσει!

    1. καλα το «νιαου» που κολλαει;; Υπαρχει γατα αναμεσα μας;;

      υ.γ.
      Δεν ξερω για γατα, αλλα για pussy, ειμαι σιγουρος.

      Μου αρέσει!

  10. Όποιος είναι σε θέση να προσφέρει έργο σ`αυτόν τον τομέα, με οποιαδήποτε μορφή, πρέπει να γίνεται άποδεκτό άπό τους υπολοίπους. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ

    Μικρές η μεγάλες διαφορές πού προκύπτουν από διαφορετική άντιμετώπιση του προβλήματος πρέπει να επιλύονται με καλόπιστο διάλογο,διότι ο εχθρός του ΚΑΛΟΥ είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

    Η λαθρομετανάστευση πρεπει για τους πολιτικάντηδες να γίνει το ΠΡΟΒΛΗΜΑ τους διότι, δεν θα ΠΡΕΠΕΙ να δούν ΨΗΦΟ εώς ότου να βγάλει ο ήλιος κερατα. Εάν αυτό τους γίνει γνωστό κατά τρόπο απόλυτο,τότε, υπάρχει πιθανότητα να κουνήσουν το άθλιο κορμί τους μέσα στα διάφορα συνέδρια πού γίνονται στην Ευρώπη, και μαζί με τους άλλους Ευρωπαίους να βρεθή λύση.

    Εάν δηλωθή ότι οι κάτοικοι μιάς μεγάλης περιοχής της Αθήνας δεν ψηφίσουν τα κόμματα πού ευνοούν τη λαθρομετανάστευσή κατά τρόπο οργανομένο και μαζικό ενδεχομένως να το σκεφτούν σοβαρά

    Η συνεργασία με άλλες πόλεις της ΕΥΡΏΠΗΣ πού αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα ΜΠΟΡΕΙ να είναι μια καλή ιδέα. Τίποτα δεν πρέπει να αποκλείσουμε.

    Αυτά όλα τα γράφω καλόπιστα παρ`όλο του ότι δεν μένω στήν Αθήνα, άλλά στην επαρχία, και ο λόγος είναι ότι κατανοώ το πρόβλημα πού ύπάρχει. στήν πρωτεύουσα μας.

    Μου αρέσει!

  11. Τη Πεμπτη που περασε, πηραμε με τη μητερα μου το λεοφωρειο του ΚΤΕΛ απο το Πεδιον του Αρεως για Σκαλα Ωροπου για να περασουμε απεναντι στην Ερετρια. Μεσα στο λεοφωρειο οι μονοι Ελληνες ημασταν εγω και η μανα μου, ο οδηγος, μια γιαγια που πηγαινε στο σπιτι της στη Μαλακασα και επιασε κουβεντα με τη μανα μου, και ενας παππους που καθοταν λιγο πιο πισω (τον ακουσα που μιλουσε με το γιο του στο κινητο). Το λεοφωρειο ηταν γεματο και ολοι οι υπολοιποι ηταν Αλβανοι και αλλοι Βαλκανιοι και δεν μιλουσαν στα Ελληνικα παρα μονο οταν ηθελαν να πουν στον οδηγο που να σταματησει να κατεβουν.

    Μαζι τους ηταν παρα πολλα παιδια. Να πως γινεται η εσκεμμενη πληθυσμιακη αλλοιωση ενος πληθυσμου που εξυπηρετει αλλα συμφεροντα…

    Μου αρέσει!

  12. O MIΣOTYΦΛOΣ KAI MIΣOTPEΛOΣ ΠOY ΠAPIΣTANEI TON ΠPΩΘYΠOYPΓO TO EIXE YΠOΣXEΘEI ΠPOEKΛOΓIKA OTI ΘA ANAKATAΛABEI TIΣ ΠOΛEIΣ. ΓIA TOYΣ EΛΛHNEΣ; E OXI BEBAIA ,H ΔOYΛAPA TΩN ΞENΩN; NA EIMAΣTE ΣOBAPOI. ΓIA ΛOΓAPIAΣMO TΩN ΛAΘPO ENNOOYΣE O EBPAIOΔOYΛOΣ ANΘEΛΛHNAΣ AΠOTYXHKENOΣ ΠITΣAΔOPOΣ TONY some are ass

    Μου αρέσει!

      1. Εσυ μου θυμιζεις το στυλ μιας ……….Νανσυ
        Εστι εγραφε κι αυτη

        Μου αρέσει!

      2. Παρε και μια πετρουλα η εστω ενα ΒΡΑΧΑκι να σκουπιστεις.
        Μη βρωμιζεις το τοπο ετσι σαν αδεια (απο ψαρια) ψαροκασελα

        Μου αρέσει!

  13. Eιμαι ένας πανιβλακας με πατεντα, αγραμματος αφου δεν βαζω τονους στις λεξεις και αμυαλος.Ολημερις δεν κανω και τιποτις αλλο απο το να προσπαθω την απαξιωση αλλων σχολιαστων που δεν γουσταρουν χρυση αυγη.Ειμαι και τοσο ασχημος που γκομενα δεν εχω και αναγκαζομαι να πληρωνω για να πηδαω.

    Μου αρέσει!

    1. ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΜΕ ΡΕ
      ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΑΛΑΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΑΣ
      ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ
      Η’ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ
      ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΑΣ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ

      Μου αρέσει!

      1. -Παππουλη Σαμαρακο την κανεις τη δουλεια;

        – …φου και φου… (απο τον Γ.Γεωργιου,τον «φου και φου))

        Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.