Αφού οι νεκροί ξεπέρασαν τους 1000, ο Ομπάμα θυμήθηκε να ζητήσει κατάπαυση πυρός στη Λωρίδα της Γάζας

ομπαμαΤην άμεση κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας ζήτησε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε αργά το βράδυ της Κυριακής με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου.
Σύμφωνα με το Reuters, ο Ομπάμα είπε πως για την επίτευξη μιας βιώσιμης ειρήνη στη Λωρίδα της Γάζας προϋποθέτει τον αφοπλισμό των ένοπλων δυνάμεων και την αποστρατιωτικοποίηση της Γάζας.

8 σκέψεις σχετικά με το “Αφού οι νεκροί ξεπέρασαν τους 1000, ο Ομπάμα θυμήθηκε να ζητήσει κατάπαυση πυρός στη Λωρίδα της Γάζας

 1. H Michelle Obama προωθεί μεταλλαγμένα τρόφιμα της Monsanto ειδικά για … παιδιά

  Posted: July 26, 2014 at 11:00 pm, Last Updated: July 26, 2014 at 5:07 pm

  η-michelle-obama-προωθεί-μεταλλαγμένα-τρόφιμα-της-monsanto-ειδικά-για-παιδιά

  Η εταιρία μεταλλαγμένων τροφίμων Monsanto, παρά την πρόσφατη δικαστική ήττα της, προσπαθεί να οικοδομήσει ένα ισχυρό «κοινωνικό προφίλ».

  Σε αυτήν της την προσπάθεια βρήκε μία ισχυρότατη σύμμαχο με πολύ αυξημένη επιρροή: την πρώτη κυρία των ΗΠΑ Michelle Obama που θα συμμετάσχει στην καμπάνια προώθησης των νέων «θρεπτικών» τροφίμων για παιδιά που θα παράγει ο πολυεθνικός κολοσσός.

  Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Associated Press, η Monsanto αναμένεται να δαπανήσει περισσότερα από 50 εκατομμύρια δολάρια εντός χρονικού διαστήματος 5 ετών για την υλοποίηση εκστρατεία προώθησης «υγιεινών» γενετικά τροποποιημένων τροφίμων ειδικά για παιδιά.

  Η Monsanto ανακοίνωσε ότι αναμένεται να προσαρμόσει τα πρότυπα των συγκεκριμένων τροφίμων για παιδιά με τα νέα ομοσπονδιακά πρότυπα που έχουν θέσει οι Η.Π.Α για την κατάλληλη σήμανση και παρουσία θρεπτικών συστατικών στα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, μία ανακοίνωση που θεωρείται το λιγότερο οξύμωρη αν όχι εξοργιστική..

  Η Michelle Obama ανέφερε την Πέμπτη τους λόγους για τους οποίους «επέλεξε» να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη εκστρατεία:

  «Όταν βλέπω μία εταιρεία σαν την Monsanto να ξεκινά μία τέτοια πρωτοβουλία, αισθάνομαι περισσότερο αισιόδοξη από ποτέ. Μπορούμε να βελτιώσουμε τον τρόπο παραγωγής και πώλησης τροφίμων στη χώρα μας».

  Από τη πλευρά του ο Αντιπρόεδρος της Monsanto σε δηλώσεις που πραγματοποίησε τόνισε ότι “η συγκεκριμένη συνεργασία αποτελεί φυσική προέκταση των ενεργειών μας”.

  Η καμπάνια της Michelle Obama με όνομα «Let’s Move», μία προσπάθεια που είχε ως στόχο την αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας και την προώθηση της υγιεινής διατροφής για τα παιδιά, δεν θα μπορούσε να καταλήξει σε πιο άστοχη και επικίνδυνη επιλογή.

  Η επιρροή της Obama θα οδηγήσει εκατομμύρια παιδιά στις Η.Π.Α να τραφούν «υγιεινά με μεταλλαγμένα τρόφιμα» οδηγώντας σε άμεσο ή μακροπρόθεσμο κίνδυνο για την υγεία τους.

  Η παιδική υγεία και ευημερία γίνονται προφανέστατα θυσία στο βωμό του κέρδους και της εξυπηρέτησης των συμφερόντων του πολυεθνικού κολοσσού της Monsanto..

  pentapostagma.gr

  —-http://www.pentapostagma.gr/2014/07/h-michelle-obama-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%89%ce%b8%ce%b5%ce%af-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%84%cf%81%cf%8c%cf%86%ce%b9%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-monsa.html#.U9WWQnkcSM8

  Μου αρέσει!

  1. Δεν έχει να κάνει με κέρδος. Μεταλλαγμένα και εμβόλια Gates έχουν σκοπό την μαζική μείωση του πληθυσμού σε ορίζοντα αιώνα για να μην φανεί. Το έχει δηλώσει δημόσια.

   Μου αρέσει!

   1. Συμφωνώ….. το γνωρίζω……. Ο βασικος δηλητηριασμός επιτυγχανεται από το νερο και το μαγειρικο αλατι και ακολουθουν τα υπολοιπα….. και η προβολή της ανωμαλίας σε μεγάλο βαθμό εκεί εντάσσεται… στη μείωση του πληθυσμού πρωτιστος και κατόπιν στη κρίση αξιων και το λιώσιμο της ηθικής…

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.