«Έσβησε» το μωρό που είχε γεννηθεί με καισαρική από τη νεκρή μητέρα του στη Γάζα

μωροΈχασε τη μάχη με τη ζωή η μόλις 5 ημερών Σαϊμά, το «μωρό-θαύμα» που βγήκε ζωντανό με καισαρική τομή μέσα από το νεκρό σώμα της μητέρας του, η οποία σκοτώθηκε στη διάρκεια ισραηλινής αεροπορικής επιδρομής που χτύπησε το σπίτι της την περασμένη εβδομάδα.

Το κοριτσάκι εξέπνευσε σε θερμοκοιτίδα νοσοκομείου της Γάζας, όπου νοσηλευόταν μετά τον εντοπισμό της νεκρής μητέρας της από τα συνεργεία διάσωσης. Κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε πως ήταν έγκυος και πως το μωρό είναι ακόμη ζωντανό. Χάρη στις προσπάθειες των γιατρών, το βρέφος βγήκε από την κοιλιά της μητέρας του και τοποθετήθηκε κατευθείαν σε θερμοκοιτίδα.

Σύμφωνα με χρήστες του Twitter ο θάνατος της ίσως να οφείλεται στη διακοπή ηλεκτροδότησης έπειτα από την επίθεση Ισραηλινών σε σταθμό ηλεκτροδότησης στην περιοχή.

Ένας από τους γιατρούς της ομάδας που πραγματοποίησαν την επέμβαση από τη νεκρή μητέρα του μωρού, είχε δηλώσει ότι από θαύμα είχε ζήσει το μωρό καθώς η άτυχη 23χρονη μητέρα του είχε πεθάνει δέκα λεπτά πριν ξεκινήσει η εγχείρηση.

5 σκέψεις σχετικά με το “«Έσβησε» το μωρό που είχε γεννηθεί με καισαρική από τη νεκρή μητέρα του στη Γάζα

 1. συντελειται γεννοκτονια δεν το βλεπει η διεθνης κοινοτητα ;;
  συντελειται ολοκαυτωμα των παλαιστινιων
  κανεις δεν εχει τα κοτσια να επεμβει;

  Μου αρέσει!

 2. ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΔΩ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΖΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ; ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ;

  Μου αρέσει!

 3. ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΔΩ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΖΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ;; ΕΕΕ ΓΙΑΤΙΙ;;;

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.