Οι ΗΠΑ επανεφοδίασαν το Ισραήλ…μετά την καταδίκη των επιθέσεων

γαζαΟι ΗΠΑ επιβεβαίωσαν σήμερα ότι επανεφοδίασαν το Ισραήλ με πολεμοφόδια, λίγες ώρες μετά την καταδίκη της Ουάσιγκτον για την επίθεση εναντίον σχολείου του ΟΗΕ στη Γάζα.

Ο ισραηλινός στρατός είχε ζητήσει επανεφοδιασμό στις 20 Ιουλίου προκειμένου να αντιμετωπίσει τη μείωση των αποθεμάτων του, ανακοίνωσε το Πεντάγωνο. Το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας ενέκρινε την πώληση τρεις ημέρες αργότερα.

«Οι ΗΠΑ έχουν δεσμευτεί να εγγυώνται την ασφάλεια του Ισραήλ και είναι καθοριστικό για τα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ να παρέχεται βοήθεια στο Ισραήλ για να αναπτύσσει και να διατηρεί ισχυρή ικανότητα αυτοάμυνας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Τζον Κέρμπι. «Η συγκεκριμένη πώληση αμυντικού εξοπλισμού συνάδει με τους στόχους αυτούς».

Μέρος των πολεμοφοδίων προέρχεται από αποθέματα που είχε αποθηκεύσει ο αμερικανικός στρατός στο ισραηλινό έδαφος για να τα χρησιμοποιήσει ο ισραηλινός στρατός σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και η αξία τους ανέρχεται σε περίπου ένα δισεκατομμύριο δολάρια (746 εκατομμύρια ευρώ).

Όπως ανέφερε ο Κέρμπι τα πολεμοφόδια αυτά ήταν αποθηκευμένα εκεί «εδώ και χρόνια, αρκετά πριν από τη σημερινή κρίση». Σύμφωνα με τον ίδιο, η απόφαση να παραδοθούν πολεμοφόδια από το απόθεμα αυτό ήταν αμιγώς υπουργική και δεν χρειαζόταν την έγκριση του Λευκού Οίκου.

Ωστόσο ο εκπρόσωπος δεν διευκρίνισε εάν ο Λευκός Οίκος ενεπλάκη στην απόφαση για την πώληση του άλλου μέρους των πολεμοφοδίων που παραδόθηκε στο Ισραήλ.

9 σκέψεις σχετικά με το “Οι ΗΠΑ επανεφοδίασαν το Ισραήλ…μετά την καταδίκη των επιθέσεων

 1. Ti ψάχνετε να βρείτε τώρα!-Αξίζει κάθε έπαινος στο Ισραήλ που έχει βάλει στο τσεπάκι του μια «παγκόσμια» «δύναμη»…τρομάρα της!

  Μου αρέσει!

 2. Αφού ήταν η μόνη χώρα που δήλωσε «κατά» όταν ο ΟΗΕ ψήφισε για το αν το Ισραήλ διαπράττει εγκλήματα πολέμου, τί να λέμε τώρα…. ιδού και η απόδειξη:

  http://dimpenews.com/2014/07/25/%CE%BF%CE%B7%CE%B5-%CE%BF%CE%B9-%CE%B7%CF%80%CE%B1-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B9%CF%83%CF%81%CE%B1%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%83/

  Μου αρέσει!

 3. Κατ’αρχήν δεν ειναι η ΗΠΑ που ανεφοδίασαν το Ισραήλ, αλλά αυτές οι εντολές εδόθησαν απο την γνωστή Αόρατη παγκοσμιοποιημένη ελίτ χείρα.

  Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε οτι οι ΗΠΑ, μέσα απο τον ρου της Ιστορίας τους……δεν κυβερνώνται απο αυτούς που τα ΜΜΕξαπάτησης……… θέλουν, με διάφορους τρόπους, να μας προβάλουν, αλλά απο το ……..»Novus Ordus Seclorum'» οπως αποτυπώνεται και στο αμερικάνικο νόμισμα .

  Ατελείωτα τα μυστικά

  Οπως για παράδειγμα στην ..μεταπολεμική επιχείρηση του Β’Π.Π……………Operation Paperclip ως ενα ακόμη απόλυτο απόρρητο μυστικό ……κατά την διάρκεια της οποίας η τότε κυβέρνηση απήγαγε απειράριθμους Γερμανούς επιστήμονες, προκειμένου να εκμεταλλευτεί τις ειδικές τους γνώσεις στις έρευνες για λογαριασμό των …ΗΠΑ

  Μάλλον ολοι αυτοί Δεν αγωνιούν και δεν δίνουν και τοσο αξία και δεν σημαίνουν οι ΗΠΑ κάτι λιγότερο ή περισσότερο , απο τον υπόλοιπο κόσμο.!!!

  Αυτούς τους ενδιαφέρει ο επεκτατισμός…η πραγματοποίηση της ιδέας της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της παγκόσμιας επιρροής τους, εξομαλύνοντας τις σχέσεις με καθεστώτα …..ακόμη και στην Μέση Ανατολή, .όπου αυτοι θα αποτελούν την κινητήρια δύναμη για την οργάνωση μιας σκιώδους κυβέρνησης, όπως αυτή ……ήδη εφαρμόζεται ανάμεσα στις διάφορες σημερινές γνωστές ελιτίστικες οργανώσεις.

  Συγχρόνως Νομικά οι ισραηλινοί οπως ειχαμε επισημάνει και σε άλλο άρθρο…..δεν κατοχυρώνονται ωστε να εχουν κανένα δίκιο για να εχουν παρουσία σε αυτήν την περιοχή.
  Ειναι γνωστή η μέθοδος υποκλοπής των εδαφών των παλαιστινίων.

  Η ανακήρυξη του κράτους του Ισραήλ έγινε με την συνένωση τεραστίων εκτάσεων τα οποία ειχαν αγοράσει οι πλούσιοι Ισραηλίτες. Τώρα που βρήκαν τα χρήματα !! ( ειναι γνωστές οι τοκογλυφικές δραστηριότητες τους, καθώς και η υποστήριξη απο την οικογένεια των Ρότσιλντ )

  http://olympia.gr/2014/07/12/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%82/

  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/10/blog-post_2882.html

  Πολύκαρπος

  Μου αρέσει!

 4. Τελικά η υπερδύναμη είναι το ισραήλ είτε το θέλουμε, είτε όχι.
  Και οι εβραίοι είναι αδίστακτοι,πολεμοχαρείς,γενοκτόνοι από την ιστορία τους,κακοί,άπληστοι και συγχρόνως δειλοί.
  Κρύβονταν πάντα πίσω από κάποιον άλλο, ώστε αυτός να τρώει τα πυρά κι αυτοί να μένουν αλώβητοι.
  Ποτέ δεν έκαναν κανενός είδους αντίσταση σε κανέναν κατακτητή (συνεργασίες όμως έκαναν) όσο βρίσκονταν σε εμπόλεμο έδαφος και από την στιγμή που έκαναν κράτος, μόνον επιθετικούς πολέμους διεξάγουν.
  Οι γενοκτονίες αποτελούν προσφιλή τους μέθοδο (ακόμη και τα ζώα των αντιπάλων σκότωναν) και δυστυχώς ήρθε η ώρα των Παλαιστινίων να το νιώσουν.
  Ο διάολος επί της γης…

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.