(Βίντεο) Κόλαση στην συνέντευξη τύπου των ε. ΕΔ & σωμάτων ασφαλείας: Η φράση «προδότη Σαμαρά» έβαλε φωτιά στην συνέντευξη τύπου.

sleeping-shadowsΗ φράση «προδότη Σαμαρά» που ακούστηκε από τα χείλη απόστρατου των ενόπλων δυνάμεων έβαλε φωτιά στην συνέντευξη τύπου των ενστόλων το πρωί, οδηγώντας μάλιστα τους προέδρους των Ενώσεων της Αστυνομίας, του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής να σηκωθούν και να φύγουν από την συνέντευξη…

Λίγη ώρα μετά την έναρξη της κοινής συνέντευξης τύπου των Ενώσεων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, η ατμόσφαιρα άρχισε να μυρίζει μπαρούτι. Το κλίμα ενότητας και κοινής συνενόησης που θέλησαν να περάσουν δυναμιτίστηκε επικίνδυνα και λίγο έλειψε κάποιοι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι να πιαστούν ακόμη και στα χέρια!

Η φράση «είμαστε ένα εκατομμύριο ψηφοφόροι. Αργά η γρήγορα θα έχουμε εκλογές. Ας το λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν» που ξεστόμισε ο Αντιπτέραρχος ε.α.και πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αποστράτων Αεροπορίας, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, άναψε το φυτίλι.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας των αστυνομικών υπαλλήλων, κ. Φωτόπουλος παρενέβη για να ηρεμήσει τα πνεύματα ενώ ενημέρωσε ότι είχε επικοινωνία με τον Χρ. Σταϊκούρα ο οποίος και τον διαβεβαίωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμη νομοθετική ρύθμιση σε εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ.

«Δεν απειλούμε κανέναν απλώς κάνουμε προειδοποιήσεις ενδεχόμενα αυστηρές. Δεν θα πρέπει να το κάνουμε αυτό; Αν δεν το κάναμε δεν θα λέγατε ότι λειτουργούμε συντεχνιακά; Ότι άλλες διαθέσεις έχουμε;», σημείωσε ο κ. Φωτόπουλος.

«Σε αντίθετη περίπτωση η κυβέρνηση συνολικά θα πρέπει να αντιληφθεί ότι θα είμαστε απέναντί της και σίγουροι ότι εμείς γνωρίζουμε και να κρίνουμε και να αποδίδουμε δικαιοσύνη αναλόγως των ενεργειών της. Η ώρα που θα κληθούμε να εκτελέσουμε το υπέρτατο δημοκρατικό μας καθήκον, η ώρα της κάλπης ίσως να είναι πολύ κοντά», επισήμανε ο Aντιστράτηγος ε.α. και πρόεδρος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού, Βασίλης Ρόζης, συμπληρώνοντας: «Η πολιτεία κατάφερε με αυτή τη στάση της να συσπειρώσει απόστρατους και εν ενεργεία απ’ όλα τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Ανοίγει τον λάκκο της και θα πέσει μέσα. Θα κερδίσουμε την αγάπη της κοινωνίας. Θα το δείτε πολύ σύντομα αυτό» είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντας ορισμένους να αναρωτιούνται μήπως μιλούν ακόμη και για ενέργειες που φτάνουν στα όρια του πραξικοπήματος!

Πάντως οι παρευρισκόμενοι έσπευσαν να διευκρινίσουν ότι τιμούν τους νόμους κι ότι δεν απειλούν με τις ενέργειές τους ή τα λόγια τους τη νομιμότητα, πολλώ δε μάλλον τη Συνταγματική νομιμότητα της χώρας.

Όμως η φράση «προδότη Σαμαρά» που ακούστηκε από τα χείλη απόστρατου των ενόπλων δυνάμεων έβαλε φωτιά στην συνέντευξη τύπου των ενστόλων το πρωί, οδηγώντας μάλιστα τους προέδρους των Ενώσεων της Αστυνομίας, του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής να σηκωθούν και να φύγουν από την συνέντευξη! Και κάπου εκεί «ξύπνησαν» και οι συνδικαλιστικές διαφορές μεταξύ των Ενώσεων, κυρίως σε ότι αφορά την διαχείριση των αποθεματικών των ταμείων αλλα και το γεγονός αποκλεισμού επί σειρά ετών των αστυνομικών από το ταμείο των Ενόπλων Δυνάμεων.

http://planet-greece.blogspot.com/2014/10/video_470.html#more

18 σκέψεις σχετικά με το “(Βίντεο) Κόλαση στην συνέντευξη τύπου των ε. ΕΔ & σωμάτων ασφαλείας: Η φράση «προδότη Σαμαρά» έβαλε φωτιά στην συνέντευξη τύπου.

 1. Ο/Η ο πατερας ΠΛΕΥΡΗΣ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ θανασακης ειναι βουλευτης- βασικο στελεχος του ΕΒΡΑΙΟΥ πρωθυπουργου σας λέει:

  Η φράση “προδότη Σαμαρά”

  ——-

  και τεζα τα κοπροσκυλα-συνδικαλοσκυλα ….του σαμαρα

  Μου αρέσει!

 2. Ο/Η ο πατερας ΠΛΕΥΡΗΣ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ θανασακης ειναι βουλευτης- βασικο στελεχος του ΕΒΡΑΙΟΥ πρωθυπουργου σας λέει:

  Το θράσος του κατοχικού γερμανοπρωθυπουργού

  «αλήτη-προδότη-Σαμαρά» (το σύνθημα είναι των οπαδών της ΝΔ το 1993…),

  δεν έχει όρια!

  Την 1η Νοεμβρίου, θλιβερή επέτειο της άνανδρης δολοφονίας των Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, από όργανα του παρακράτους, η Χρυσή Αυγή διοργανώνει εκδήλωση Τιμής και Μνήμης, στον χώρο της δολοφονίας τους.

  Και το κόκκινο παρακράτος –ασφαλώς «με εντολή Σαμαρά»-

  διοργανώνει αντισυγκέντρωση λίγο πιο πέρα, για να τιμήσει τους δολοφόνους!

  Μου αρέσει!

 3. «οδηγώντας μάλιστα τους προέδρους των Ενώσεων της Αστυνομίας, του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής να σηκωθούν και να φύγουν από την συνέντευξη………»

  ι κλοσις σικοθικανι να φιγουνι

  Μου αρέσει!

 4. Να ποιοι ψηφήσαν Σαμαρά. Οι συνταξιούχοι των Ε.Δ. και λοιπών σωμάτων…

  Μαζί με αυτούς μια μεγάλη πλειοψηφία των υπόλοιπων συνταξιούχων.

  Καλά έλεγε ο Χίος αλλά και πολλοί άλλοι να τους κλείσουμε στα φρενοκομεία πριν τις εκλογές…….

  Μου αρέσει!

 5. Τήν ἴδια αὐτή ὥρα πού ἡ Πατρίδα ἔχει μετατραπεῖ καί ἐπίσημα σέ Προτεκτοράτο Ἰσραηλινο – Τοκοφλύφων, οἱ κάθε λογῆς καί…τσέπης Ἔνστολοι δέν…Χ.Α.νουν εὐκαιρία νά μᾶς «ὐπενθυμίζουν» μέ κάθε τρόπο, ὅτι τό μόνο πού «ὑπηρετούν» είναι τό νιτερέσσο τῆς…τσέπης τους, καί νά προσκυνούν, «ἀναλόγως», τά κάθε λογῆς κουμά$ια τῆς Ὀκτακομματικῆς $υμμορίας…

  Καμμία ἔγνοια γιά τήν Πατρίδα, καμμιά συστολή γιά τίς…πομπές τους…

  Ψακκί…
  Φωτιά…
  Διπλό σβάρνισμα…
  …OHNE GNADE.

  Μου αρέσει!

  1. («Σέ»…προδίδουν τά ἑλληνικά…»εἰσαγωγικά» σου, ἀλλά δέν είναι πρός τό παρόν ἡ ὥρα…»σου»…
   Θά σέ…»περιποιηθῶ» δεόντως καί προβλεπόμενα σέ χρόνο πού θά ἐπιλέξω ἐγώ…
   …»Ἐνημερώθηκες»).

   Μου αρέσει!

 6. ε…βεβαια…θα εφευγαν……

  κατηγορησε …τα αφεντικα τους!

  και ειναι …ενστολοι οι..κομματοσυμοριτες ??

  Ησυχασα…!

  ειναι…ομως …δημοκρατες!

  Και ελυσαν τη διαφορα …με ..δημοκρατικο διαλογο!!!!!!

  Ψηφιστε τους…κοθωνια!

  Σας ..υπερασπιζουν..ενθερμοι..ντημοκρατες…που δεν δουλευουν..αλλα σας δουλευουν!

  Μου αρέσει!

 7. «- είμαστε ένα εκατομμύριο ψηφοφόροι
  – Δεν απειλούμε κανέναν απλώς κάνουμε προειδοποιήσεις
  – εμείς γνωρίζουμε και να κρίνουμε και να αποδίδουμε δικαιοσύνη
  – και Θα κερδίσουμε την αγάπη της κοινωνίας»

  ειδικά μετά από αυτά τα ηλίθια φαιδρά που είπατε!!!

  πιο κομματο-τραμπουκόσκυλο πεθαίνεις

  Μου αρέσει!

 8. ΑΦΟΥ ΕΣΩΣΑΝ ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑ-ΔΗΜΟΣΙΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟΥ ΜΠΛΑΚΓΟΥΟΤΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ-ΠΑΥΛΑ- ΜΠΑΤΣΟΙ-ΠΑΥΛΑ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ…

  (ΨΗΛΑ-ΤΟ-ΚΕΦΑΛΙ-ΤΕΤΟΙΕΣ-ΔΙΑΤΑΓΕΣ-ΠΗΡΑ-ΓΙΑ-ΝΑ-ΣΑΣ-ΛΕΩ-ΚΛΙΜΑ-ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ-ΕΤΣΙ-ΜΑΣ-ΕΙΠΑΝ-ΟΙ-ΗΠΑ-ΚΑΙ-ΤΑ-15-ΔΙΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ-ΠΟΥ-ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ-ΜΗ-ΒΑΡΑΤΕ-ΚΑΛΕ=ΨΗΛΑ-ΤΟ-ΚΕΦΑΛΙ–ΝΑ-ΧΑΜΕ-ΝΑ-ΛΕΓΑΜΕ)…

  ΤΩΡΑ ΑΝΕΦΟΝΙΣΑΝ ΚΙ ΕΝΑ «ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΤΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ…ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ.

  ΕΤΣΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΑ ΞΑΛΑΦΡΩΣΟΥΝ ΗΠΑ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΓΑΛΛΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ BONDS ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΒΟΛΙΚΑ ΜΟΛΙΣ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ CDS ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΔΕ ΘΑ ΕΙΑΝΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΠΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΜΑΣ. ΙΣΑ ΙΣΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΕΡΙΑ ΓΙΑ ΞΕΠΛΗΡΩΜΗ.

  ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΜΟΧΛΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΙΣΡΑΗΛ, ΗΠΑ, ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

  ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΚΑΘΗΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!

  ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!!!!!

  Μου αρέσει!

  1. ΚΑΠΟΤΕ Ο ΚΛΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΕΙΠΕ, «ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ» ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ….

   Ο ΝΕΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ «ΠΡΩΤΑ ΜΠΑΤΣΟΥΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ» ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

   Μου αρέσει!

  2. ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΥΧΛΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΗ ΞΕ-ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΣΥΝΕΣΗ!!!!!

   ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Η ΜΑΦΙΑ ΣΑΣ.

   Μου αρέσει!

  3. 8 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΟΙ ΗΠΑ
   3.5 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ
   2,5 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ Η ΓΑΛΛΙΑ

   ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ «ΞΑΛΑΦΡΩΣΟΥΝ» ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ..ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΒΟΛΕΨΑΝ ΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ…ΜΕ ΤΑ PSI ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΠΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΦΑΠΑΞ

   ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

   ΡΩΣΙΑ ΚΙΝΑ ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ 2 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΜΑΖΕΜΕΝΑ.

   Μου αρέσει!

  4. «Η φράση “είμαστε ένα εκατομμύριο ψηφοφόροι. Αργά η γρήγορα θα έχουμε εκλογές. Ας το λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν” που ξεστόμισε ο Αντιπτέραρχος ε.α.και πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αποστράτων Αεροπορίας, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, άναψε το φυτίλι.»

   ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΙΣ ΗΠΑ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΩ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΛΑ ΑΝΑΔΙΑΝΕΜΕΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ.

   ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΙΜΙΟΣ Ο ΚΟΣ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ?

   Μου αρέσει!

 9. Δώσε μας λεφτά, να σε ψηφίσουμε!!!
  Αυτό είπαν νέτα-σκέτα οι συνδικαλησταράδες.
  Αρα, αν αύριο τους δώσει λεφτά το τσιπρί ή η ΧΑ, θα τους ψηφίσουν!!!

  Κι αν δεν τους δώσει κανείς λεφτά;
  Εδώ σε θέλω, μάγκα μου.

  Για να συνειδητοποιούμε τι κακό μας έκανε το παστόκ όλα αυτά τα χρόνια, μαζί με τα συνεταιράκια του τα αφανή του τσύριζα.
  Διαλύσανε και τις ΕΔ.

  Αϊ, αϊ, μάνα μου.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.