Ο αριθμός των δυτικών δημοσιογράφων που δολοφονήθηκαν φέτος αποτελεί αρνητικό ρεκόρ.

Ο αριθμός των δυτικών δημοσιογράφων που δολοφονήθηκαν φέτος αποτελεί αρνητικό ρεκόρ.

60

Η Επιτροπή Προστασίας των Δημοσιογράφων στην ετήσια έκθεσή που παραχώρησε,ανάφερε ότι ο αριθμός των δυτικών δημοσιογράφων που δολοφονήθηκαν αυξήθηκε κατά πολύ.

  Σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον εξήντα δημοσιογράφοι σκοτώθηκαν κατά την διάρκεια της εργασίας τους.Επίσης,οι δολοφονίες των ξένων δημοσιογράφων που διαπράχθηκαν από το «ισλαμικό κράτος» κατέστησαν το 2014 την πιο θανατηφόρα χρονιά για την συγκεκριμένη κατηγορία.

  Η έκθεση της Επιτροπής Προστασίας των Δημοσιογράφων, από την οποία σας παραθέσαμε και τα πιο σημαντικά στοιχεία,δημοσιεύθηκε σήμερα Τρίτη 23 Δεκεμβρίου.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ο αριθμός των δυτικών δημοσιογράφων που δολοφονήθηκαν φέτος αποτελεί αρνητικό ρεκόρ.

  1. Το γεγονός οφείλεται διότι οι δημοσιογράφοι θεωρούν τους εαυτούς τους υπεράνω ανθρωπίνων συναισθημάτων και μπλέκονται σε έριδες και ιδεοληψίες. Πολλές φορές τα «οικονομάν» όπως ο Χεμιγουέυ, άλλες φορές την «πατάνε» όπως στην Συρία. Πολλές φορές υποστηρίζουν ιδεολογίες και γίνονται αντιπαθητικοί στους αντιπάλους. Βλέπε το «ακόντιο μάχης Στυλογράφο» της Ελευθεροτυπίας. Ο αντίπαλος το νιώθει σαν πολεμική σύρραξη και εκεί όλα επιτρέπονται μέχρι την νίκη (ιδεολογική ή σωματική).

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.