Άνοιξε στο Λός ΄Αντζελες το πρώτο Τέμενος στο κόσμο για γυναίκες! Πρόοδος!

ΤΖΑΜΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝΆντε με το καλό  να δούμε και το δεύτερο Τέμενος για γυναίκες στο κόσμο (!) να ανοίξει κάπου κοντά στην … «άχρηστη» Βουλή των Λόρδων. Δεν είναι μακριά από το Φόρειν ΄Οφις.  Να προσεύχεται εκεί και η τουρκικής καταγωγής βαρόνη μας για την επιβολή τηςτουρκο-βρετανικής  διζωνικής δικοινοτικής διάλυσης της Κύπρου μας!!!

Φανούλα Αργυρού Λονδίνο.

http://www.voanews.com/media/video/2704575.html

 Unconventional All Women’s Mosque Opens In Los Angeles

4 σκέψεις σχετικά με το “Άνοιξε στο Λός ΄Αντζελες το πρώτο Τέμενος στο κόσμο για γυναίκες! Πρόοδος!

 1. Πες το ψέμματα και θα γίνει. Οι μέδουσες των θρησκειών σκοτώνουν και το βλέπουμε στην Κένυα. Είναι τόσο ηλίθιοι και θρησκόληπτοι που πιστεύουν με πνεύμα θα γονιμοποιούν ουρί του Παραδείσου.

  Μου αρέσει!

 2. Μην το πείτε στην Χριστοδουλοπούλου και στεναχωρεθεί, αλλά τσάκωσαν στην Αμαλιάδα τους δυο Πακιστανούς που διέλυαν μετασχηματιστές για τον χαλκό

  Ήρθαν και έφεραν… «τεχνογνωσία» από το Πακιστάν οι «ταξικοί αδερφοί» της Χριστοδουλοπούλου.
  Χρειάστηκε να περάσουν περισσότερα από τρία χρόνια για να πέσουν τελικά στα χέρια των αστυνομικών αρχών, δυο Πακιστανοί «κυνηγοί» χαλκού, οι οποίοι είχαν ρημάξει το δίκτυο μετασχηματιστών της Δ.Ε.Η. στην ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας προκαλώντας μεγάλη οικονομική ζημιά στην Επιχείρηση!

  Οι δυο αλλοδαποί, ηλικίας 45 και 31, λεηλάτησαν τουλάχιστον 18 μετασχηματιστές από τους οποίους είχαν αρπάξει τον χαλκό που η αξία του ξεπερνούσε τα 150.000 ευρώ! Όλες οι κλοπές, είχαν γίνει στο διάστημα από τις 2 Νοεμβρίου του 2011 ως τις 22 Ιανουαρίου του 2012 αλλά οι δράστες δεν είχαν βρεθεί για να συλληφθούν ενώ ο ανακριτής είχε εκδώσει εντάλματα σύλληψης σε βάρος τους

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.