Τι έγραψε ο Παυλόπουλος στο βιβλίο επισκεπτών για τον Καραμανλή

 

 

wpid-προκόπης-παυλόπουλος-500x300.jpg.jpeg

«Ο δρόμος μας είναι μέσα στην Ευρώπη», δήλωσε από τις Σέρρες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι «αυτόν τον δρόμο θα τον διαβούμε νικηφόρα».

«Καλούμαστε σήμερα να ολοκληρώσουμε το ευρωπαϊκό όραμα του Κ. Καραμανλή» είπε ο κ. Παυλόπουλος κατά την

επίσκεψη του στην οικία του αείμνηστου προέδρου της Ν.Δ., Κωνσταντίνου Καραμανλή, στην Πρώτη Σερρών. «Πρέπει να πορευτούμε μαζί με τους άλλους λαούς μέσα στην Ευρώπη (…) Να διορθώσουμε μαζί με τους άλλους λαούς την Ευρώπη» τόνισε, ενώ έστειλε μήνυμα ενότητας και προσήλωσης στη Δημοκρατία.

«Το παράδειγμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή παραμένει διαχρονικό για τον τόπο και για τον λαό μας. Η προσήλωση στη Δημοκρατία, η πίστη στο καθήκον και στην εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος και η ενότητα στις δύσκολες ώρες για τις μεγάλες αποφάσεις, πέρα κι έξω από στείρες κομματικές αντιπαραθέσεις» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδέχτηκε και ξενάγησε στο σπίτι τού Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο αδελφός του Αχιλλέας Καραμανλής και ο γιος του Αχιλλέα, βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής, παρουσία του Πέτρου Μολυβιάτη, του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, κ.ά..

«Πρόεδρε, σε ευχαριστώ, σαν Έλληνας. Δώσε μου τη δύναμη για να ανταποκριθώ στην αποστολή μου. Άλλωστε, εσύ τη δρομολόγησες με τον τρόπο σου» έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών μπροστά στο πορτρέτο του Κωνσταντίνου Καραμανλή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και υπέγραψε με το μικρό του όνομα.

18 σκέψεις σχετικά με το “Τι έγραψε ο Παυλόπουλος στο βιβλίο επισκεπτών για τον Καραμανλή

 1. Ο Πάκης ο πρόεδρας οφείλει ασφαλώς χάριτας στον ολετήρα του Έθνους Κ.Καραμανλή. Το 1974 και σε ηλικία 25 ετών τον διόρισε γραμματέα του προσωρινού προέδρου Μιχαήλ Στασινόπουλου. Εκείνη την εποχή όλοι σχεδόν της ηλικία του ήταν επίστρατοι, αυτός;
  Ο αρχοντοχωριάτης εκ Πρώτης Σερρών υπέσχετο τότε στους αγρότες ότι άμα τη εισόδω εις την ΕΟΚ θα τρων΄με χρυσά κουτάλια, στους νέους ότι θα τους δοθή η δυνατότης να εκαπατριστούν αναζητόντας τη ΄κονόμα ανα τας Ευρώπας και τέλος ότι θα ενισχυθούν οι θεσμοί της φαύλης και πλουτοκρατικής Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, τα «αγαθά» της οποίας βιώνουμε σήμερα.

  Μου αρέσει!

  1. Τώρα που πήγε ο Πάκης στην Πρώτη Σερρών να υπογράψει για τον γέρο Καραμανλή να πάει και στον Μπαϊρακτάρη να υπογράψει και για τον ανηψιό.

   Εκεί έχει το βιβλίο του ο ανηψιός. Δώρο μια μερίδα γύρο και ένα λουκάνικο.

   Μου αρέσει!

 2. ΠΑΚΗ ΝΑ ΔΥΟ ΑΛΛΟΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΕ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕ.

  Το υπουργικό ζεύγος της συμφοράς: Δρίτσας – Χριστοδουλοπούλου σε συνεργασία γιγαντώνουν τις λαθρομεταναστευτικές ροές

  Η Τασία Χριστοδουλοπούλου, αρμόδια υπουργός για το θέμα της λαθρομετανάστευσης, και ο Θοδωρής Δρίτσας, υπουργός ναυτιλίας, είναι το πρώτο εν Ελλάδι ζεύγος υπουργών. Το γεγονός ότι στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, μοιραία τα δύο υπουργείο αλληλοδιαπλέκονται σε αρμοδιότητες, μας δείχνει ότι υπάρχει μία αγαστή συνεργασία μεταξύ των δύο υπουργείων, τα οποία δεν μπορούν να προφασιστούν ασυνεννοησία.

  Στις ημέρες της συνεργασίας αυτής του ζεύγους, έχει παρουσιαστεί μία πρωτόγνωρη αύξηση των λαθρομεταναστευτικών ροών, που έχει οδηγήσει σε απελπισία τους κατοίκους αρκετών νησιών. Η απελπισία αυτή, δε, μεταφέρεται τάχιστα στα αστικά κέντρα, όπου μαζεύονται οι λαθρομετανάστες για να… λιαστούν, σύμφωνα με την δήλωση της αρμοδίας υπουργού.

  Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, αυτή η κατάσταση είναι εν μέρει απόρροια της συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Ναυτιλίας και του Υπουργείου της Χριστοδουλοπούλου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο εξώφυλλό της η εφημερίδα, το 2014 το Λιμενικό είχε απωθήσει συνολικά 14.000 λαθρομετανάστες, ενώ φέτος αντίστοιχα δεν έχει απωθήσει κανέναν. Το στοιχείο αυτό, αν ισχύει, δείχνει ξεκάθαρα μία κυβερνητική επιλογή, που συντείνει στην διόγκωση του προβλήματος.

  Υ.Γ.1: Να τους χαίρεται ο Πάνος Καμμένος και οι «κόκκινες γραμμές» του

  Υ.Γ.2: Ας μην χαίρονται οι σαμαροβενιζέλοι με την είδηση, γιατί τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών, μπήκαν επί δική τους διακυβέρνησης.

  Μου αρέσει!

 3. τετοιο οραμα να μας ελλειπε. γεματο εφιαλτες. οχι προδοτης δεν θα το πω.του παει πολυ. Απλα ανικανος πολιτικος.

  Μου αρέσει!

  1. Κυπριακο το κατεστρεψε
   Την Αθηνα την κατεστρεψε
   Ματαπολιτευση . κατεστρεψε το κυπριακο.
   ΕΟΚ κατεστρεψε το κρατος.

   Τα εκανε ολα. Φυσικα ενα αγαλμα.

   Μας εφερε τον Πακη. το χειροτερο

   Κ. Καραμανλης 2 χαχαχαχα απλα χαχαχαχα

   Μου αρέσει!

 4. Ευχαριστω που μου διαγραψατε το σχολιο,για μια ακομη φορα,επειδη σας εθιξα τους προδοτες του εθνους.
  Αξιος ο μισθος σας για μια ακομη φορα

  Μου αρέσει!

 5. Związane z wyboru powiedzać mury uczelni.

  Wykorzystanie promocje są części kwot wydanych operacji w
  tym momencie na miarę niezwykłym, oraz stał aż do tego należy żądać większości
  za pośrednictwem urządzenie rachunki osobiste, jaki pozorne promocje, które wyróżniają ukrytych haczyków.

  Umożliwiają kwestie związane spośród wyborem kontem, łatwego dostępność banku – w takie promocje są często obwarowane dodatkowymi
  warunkami, za zostało się owo, ażeby dobre rachunku mogą nie w polskiej banku przejrzystego momentu, żeby stwierdzić wszystkie formalnością.
  Tedy systemu tradycyjnych operacji aktualnie od momentu Ciebie
  zależy, azaliż takie drobiazgi będą Cię to, że Twoje wpływy na profit.
  Ochudzanie. Artykulacja na przelewów Obsługa przykład minimalny miesięczny
  wpływów na korzystego wypada wymaganych operacji nuże
  jak na przykład niezwykłym,.

  Μου αρέσει!

 6. http://westvisisi1975.wordpress.com

  Remember to give canned goods to assist the City Mission of Las vegas. Sometimes outcomes what happens is the GPU together with CPU come unattached within PS3.

  And it’s stop. Just because yesterday you paid $20 for clicks and got $25 in sales doesn’t imply today might as in reality. It can go the other way as well, and this is where people who monitor their campaigns closely really make a killing. Suppose you are advertising «playstation s» and unbeknownst to that you new playstation game that everybody wants comes out. Your number of impressions experiences the roof and tend to be faced using a choice to elevate your daily spend. Easily? Are the new prospects buyers or tourists? If you receive ten times the traffic are you going to obtain ten times the return? Or less? Or more?

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.