Πρωτοφανής αθλιότητα από Παπαχρήστο – Πρώτο Θέμα: Ε, δεν συμβαίνει και τίποτα στην Μέση Ανατολή!

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗΈνα άθλιο μαύρο μέτωπο της διαπλοκής και του ψεύδους στραγγαλίζει την Ελλάδα. Μετέρχεται κάθε μέσου προκειμένου να προωθήσει τα άνομα συμφέροντα που εξυπηρετεί, φτάνοντας στο σημείο να αποκρύπτει τις θηριωδίες των ισλαμοφασιστών νομίζοντας ότι έτσι κάνει δολιοφθορά στην κυβέρνηση! Στον οχετό λάσπης

λοιπόν που εξαπέλυσαν στην σκιά της ακύρωσης της προγραμματισμένης συνάντησης Αμερικανου και Έλληνα ΥΕΘΑ, τολμούν και ξεστομίζουν το προκλητικό: «Δεδομένου ότι αυτές τις ημέρες τίποτα εξαιρετικό δεν συνέβη στην Μέση Ανατολή που να καθιστά απαγορευτική την συνάντηση»!

Αυτά γράφει ο κύριος Παπαχρήστος του ΔΟΛ και αναπαράγει πρόθυμα το Πρώτο Θέμα! Την ίδια στιγμή, οι ισλαμοφασίστες είχαν εισβάλλει στο Ραμάντι κάνοντας απίστευτες θηριωδίες και έμπαιναν στην Παλμύρα, σφάζοντας 400 γυναικόπαιδα. Δηλαδή την ίδια στιγμή που ο Παπαχρήστος και το Πρώτο Θέμα «δεν έβλεπαν κάτι στην Μέση Ανατολή», στα μεγαλύτερα ΜΜΕ του πλανήτη, πρώτη είδηση επί ημέρες ήταν η πρωτοφανής προέλαση των τζιχαντιστών. Που για πρώτη φορά πλησίαζαν τόσο σε Δαμασκό και Βαγδάτη αντίστοιχα.

RAMADI CBS

Την ίδια στιγμή ο Αμερικανος ΥΠΕΘΑ ακύρωνε τις συναντήσεις του όχι μόνο με τον Πάνο Καμμένο αλλά και με τον Σουηδό ομόλογο του (έχουν Ξηρό και οι Σουηδοί) και έβλεπε τον πρόεδρο της Τυνησίας που μάχεται για να αναστείλει την στρατολόγηση των ισλαμιστών στην χώρα του.

Οι οθόνες γέμισαν με τρόμο, με εικόνες σφαγμένων αμάχων να γεμίζουν τους δρόμους και με την παγκόσμια ανησυχία για το «διαμάντι της ερήμου», την Παλμύρα. Αλλά για τους ντόπιους νταβατζήδες, δεν έτρεχε τίποτα. Μακάρι να έλθουν και εδώ οι τζιχαντιστές για να τελειώνουμε μια και καλή με τους ανυπότακτους Έλληνες…

21 σκέψεις σχετικά με το “Πρωτοφανής αθλιότητα από Παπαχρήστο – Πρώτο Θέμα: Ε, δεν συμβαίνει και τίποτα στην Μέση Ανατολή!

   1. Αν Το εν λόγω ξενοδοχείο ήταν όχι δίπλα στην Μ. Βρετάνια αλλά στο Χίλτον θα έμοιαζε σαν την παράγκα του Καραγκιόζη ενώ οι τιμές του είναι, USD495/Night Stay 2 Nights & Receive The 3rd Night Free (δλδ $333/η βραδυά).
    Το πιό φθηνό για να πας μια γκόμενα (σταθμό Λαρίσης δλδ) αρχίζει απο $125 είναι πολύ μακρυά και πιθανόν να χρειαστεί να παρκάρεις και σε δρόμο αμαρτιών. Ξέρω καλά, κατοικώ στο Washington πολλά* χρόνια. Αν σας λέω ψέματα να μην σώσω να ξαναδώ την πατρίδα μου ποτέ.
    Δεν το γράφω απο πολιτική έγνοια ή προς χάρη κανενός, αλλά την πουστιά και τον πούστη δημοσιογράφο δεν τα πάω με τίποτα.

    Μου αρέσει!

   2. Ορίστε;

    Τα Four Seasons είναι μια κατηγορία πάνω από τα Hitlon. Μη λέμε ό,τι θέλουμε τώρα!

    Γι’ αυτό άλλωστε η πολυπληθής συνοδεία του Π. Καμμένου έμεινε στο Mariott, ενώ ο ίδιος στο Four Seasons.

    Μου αρέσει!

   3. Τα ονόματα και οι δια τηλεπάθειας υπλογισμοί δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα ιδίως όταν είσαι πολύ μακρυά και ακόμη χειρότερα Έλληνας.
    Σημασία έχει η τιμή του δωματίου και τo γεγονός ότι βρίσκεται σε ίδια απόσταση απο λευκό οίκο όπως και απο το Greek Military Attache και την ελλ. πρεσβεία.

    Αν έχεις msn (bird’s eye) or google map μπορείς να δείς μόνος σου περι τίνος συζητάμε και για να καταλάβεις ποιό είναι το ξενοδοχείο «μύθος» όπως το αποκαλεί ο ηλίθιος δημοσιογράφος.
    2800 Pennsylvania Ave NW, Washington, DC 20007

    Τα καλύτερα ξενοδοχεία του Washington βρίσκονται στην Virginia (Arlington / Alexandria) στην άλλη μεριά του ποταμού.

    Δεν προσπαθώ ούτε και μ’ ενδιαφέρει να σε πείσω, μάθε και άνοιξε τα μάτια σου μόνς σου.

    Μου αρέσει!

   4. Για τα Four Seasons ισχύει επακριβώς ό,τι έχω γράψει. Μεμονωμένα ξενοδοχεία της αλυσίδας μπορεί να είναι κατώτερα π.χ. του καλύτερου Hilton, αλλά τη διακύμανση ποιότητας που έχουν τα Hilton, η αλυσίδα Four Seasons δεν την έχει και γενικώς είναι ακριβότερη των Hilton.

    Εσύ, βέβαια, επιμένεις σε ισχυρισμούς εκτός πραγματικότητας. Μας λες δηλαδή ότι ο Π. Καμμένος έστειλε την πολυπληθή συνοδεία του στο Mariott, ενώ εκείνος προτίμησε το… φθηνό και… κατώτερο Four Seasons, για λόγους… απόστασης, λες και θα πηγαινοερχόταν με τα πόδια εκεί που ήθελε να πάει. Για… περίπατο μάλλον ταξίδεψε ως την Ουάσιγκτον, έτσι;

    Το παραμύθι με τα… $333 ανά δωμάτιο φυσικά δεν παίζει, αλλά και ΑΝ (λέμε: ΑΝ) έχει εμφανιστεί τέτοια προσφορά, προφανέστατα θα αφορά σε κάποια ειδική περίπτωση, που δεν μπορεί κάποιος να τη γνωρίζει εκ των προτέρων, ώστε να προγραμματίσει το ταξίδι του. Οι τιμές του συγκεκριμένου ξενοδοχείου είναι 3-4 φορές παραπάνω, όπως μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς και αν μπορείς βρες παραδείγματα που να λένε το αντίθετο, αντί να αναπαράγεις τις αστειες δικαιολογίες του Μεγάλου Αρχηγού.

    Παίζει να είναι και η πρώτη φορά στον πλανήτη που διατυπώνεται ο εξωφρενικός ισχυρισμός περί σχετικά… φθηνών τιμών του Four Seasons – δηλαδή, τι να απαντήσει κανείς σε τέτοια πράγματα; Το επόμενο στάδιο είναι να πούμε ότι το Ritz είναι ξενοδοχείο της φτωχολογιάς…

    Είναι πραγματικά θλιβερό το φαινόμενο των οπαδών αυτού του τύπου – ό,τι απίθανη σαχλαμάρα και να ισχυριστεί, όποιο χονδροειδές ψέμμ ακαι να κατεβάσει, τα καταπίνετε αμάσητα, μήπως και καταρρεύσει στο μυαλό σας η εικόνα τελειότητας που έχετε σχηματίσει για αυτόν…

    Μου αρέσει!

   5. Πάρε τηλέφωνο να μάθεις αν παίζει ή τι παίζει και ποιός παίζει
    με δεδομένο την ημερομηνία που συνέβη.
    Four Seasons DC Hotel
    (202) 342-0444

    Δεν είμαι οπαδός κανενός αν φυσικά το χοράει το μυαλό σου. Στό εξήγησα.

    Μου αρέσει!

   6. Το τι τιμές έχει ένα ξενοδοχείο μπορεί να τις βρει όποιος θέλει στο Internet.

    Τα νούμερα που ισχυρίζεσαι απλώς Δ Ε Ν παίζουν για το Four Seasons. Για παράδειγμα, έβαλα διάφορες ημερομηνίες εντός του Μαΐου του 2016 και τα «φθηνότερα» δωμάτια που βρήκα κόστιζαν πάνω από $700 τη βραδιά – άσε που ένας υπουργός δεν πάει στα φθηνότερα, οπότε μιλάμε άνετα για χιλιάρικο.

    Λοιπόν, εάν δεν πείθεσαι, είσαι ελεύθερος να ψάξεις και, αν βρεις τις τιμές που λες, να μας τις πεις (με ημερομηνίες).

    Μέχρι τότε, θα μου επιτρέψεις να μην αποδέχομαι τους εξωφρενικούς ισχυρισμούς του Μεγάλου Αρχηγού…

    Μου αρέσει!

 1. Nαι Λαλάκη;…Τότε γιατί ο μισός πληθυσμός της Ελλάδας αποτελείται από φυγάδες από κείνα τα μέρη; -Ουστ φρόκαλο!

  Μου αρέσει!

 2. Με κανέναν Σουηδό Υπουργό δεν ακύρωσε συνάντηση ο Αμερικανός Υπουργός Άμυνας.

  Το άλλο άρθρο που δημοσιεύσατε με τον σχετικό τίτλο, παραθέτει ανακοίνωση των Αμερικανών που λέει ότι ο Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ συναντήθηκε με τον Υπουργό Άμυνας της Σουηδίας. Δεν λέει τίποτα για τον ίδιο τον Αμερικανό Υπουργό Άμυνας, ούτε για καμιά ακύρωση, την οποία πιθανώς φαντάζεστε, στη διαρκή προσπάθεια αυτογελοιοποίησης, στην οποία έχετε αποδυθεί εδώ και κάμποσους μήνες.

  Φοβερός συνειρμός, πάντως: αφού έχει συνάντηση ο Αναπληρωτής Υπυργός, άρα την είχε ο Υπουργός και την ακύρωσε.

  Που και έτσι να ήταν δηλαδή, το φτύσιμο στον Μεγάλο Αρχηγό δεν αλλάζει.

  Τώρα πρέπει να μας πείτε πόσο… καλή είναι η Β. Νούλαντ, με την οποία ξανασυναντήθηκε ο Π. Καμμένος και φωτογραφήθηκε χαμογελαστός μαζί της σε μια γωνία. Ή μήπως η Β. Νούλαντ που βρίζατε νυχθημερόν μέχρι πριν από μερικούς μήνες, ήταν άλλη;

  Δυστυχώς συνεχίζετε την πορεία προς τον πάτο με διαρκώς επιταχυνόμενους ρυθμούς. Κρίμα…

  Μου αρέσει!

 3. Έγραψε και κάτι άλλο εδώ και μέρες που όμως το κάνετε γαργάρα!

  Ζήτησε ο Καμμένος να εμφανίσει επιτέλους τις αποδείξεις με τα …300 ευρώ την ημέρα από το Four Seasons!!!

  Αερολογίες ναι, αποδείξεις γιοκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Μου αρέσει!

 4. Ποια μεση ανατολη βρε παπάρα ?
  Χρονια τωρα ειναι διπλα σου και μαλιστα σε υψηλο αξιωμα. Εκτος και αν δεν βλεπεις τι ειναι ο Ερντοκαν, για καποιους λογους !!!

  Μου αρέσει!

 5. Θα έχει πολλή πλάκα να δημοσιευτούν οι αποδείξεις από το Four Seasons, που είναι μια από τις ακριβότερες αλυσίδες ξενοδοχείων στον κόσμο (καθαρά ανώτερη π.χ. των Hilton). Εάν, βέβαια, οι αποδείξεις αυτές περιέχουν τα κανονικά ποσά, όπως υπονοεί ο δημοσιογράφος.

  Διότι, ειδικά σε υπουργεία με μυστικά κονδύλια, θα μπορούσε η πληρωμή να γίνει εν μέρει σε μετρητά, ή με άλλη κάρτα ή με άλλον τρόπο.

  Αναμένωμεν με ενδιαφέρον…

  Μου αρέσει!

  1. Διάβασε κάτω απο το 1ο σχόλιο αυτά που έγραψα του ΑRIS
   αν έχεις κάποια ερώτηση θα σου απαντήσω ευχαρίστως.
   Απο μακρυά φίλε ΑΚΗ και με την φαντασία οδηγό η προπαγάνδα δεν πιάνεται!

   Μου αρέσει!

   1. Σου απάντησα.

    Χωρίς παρεξήγηση, είσαι εντελώς λάθος. Τα Four Seasons είναι πολυτελέστατα και μια κατηγορία πάνω από τα αντίστοιχα Hilton.

    Μου αρέσει!

 6. Εντωμεταξυ στην Απω Ανατολη

  Κλιμάκωσης της έντασης μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ για τη Νότια Κινεζική Θάλασσα

  https://projectantisystem.wordpress.com/2015/05/25/%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%BA%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BE%CF%8D-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%BA/

  Μου αρέσει!

 7. ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ ΩΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,Δεν φτιάχνετε ένα εργοστάσιο παραγωγής στην Ελλάδα;(και τεχνογνωσία υπάρχει,και καινοτομίες στο θέμα)…Μηπως και αυτό το απαγορεύει η ΕΕούλα μας!-ΝΑ ξέρατε(που το ξέρετε)πόσες πωλήσεις(αρα και έσοδα)θα είχατε ετησίως!..Άσε τα στόματα που θα τρώγαν μιά μπουκιά ψωμί από αυτό!

  Μου αρέσει!

  1. Αυτές είναι ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ στην κακοδαιμονία μας, και όχι οι άρες μάρες κουκουνάρες των ενδοκομματικών μακακιών σας!

   Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.