Οχετός από τη Bild: Γι’ αυτό είμαστε υπέρ του Grexit

grexitΤους λόγους για τους οποίους η Bild τάσσεται ανοιχτά υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη παραθέτει η γερμανική φυλλάδα σε ένα νέο παραληρηματικό δημοσίευμα λίγο πριν τις κρίσιμες διαβουλεύσεις στις Βρυξέλλες.

Σε άρθρο της στην ιστοσελίδα της η Bild κατηγορεί μεταξύ άλλων για «θρασύτητα» την ελληνική κυβέρνηση, μιλά για «ακροαριστερούς» και «ζημιά στη δημοκρατία».

Η Bild επισημαίνει ότι η Ελλάδα έχει ήδη χρεοκοπήσει και δεν θα είναι ποτέ σε θέση να αποπληρώσει τα δάνεια που έχει λάβει. «Η ζημιά που δέχεται η δημοκρατία μας και η εμπιστοσύνη των ανθρώπων στη γερμανική πολιτική από ένα επιπλέον πακέτο στήριξης, ενάντια σε κάθε λογική, είναι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι η ζημιά που θα προξενούσε ένα πιθανό Grexit» αναφέρει.

Η γερμανική εφημερίδα εκπέμπει επίσης και το μοιραίο μήνυμα που στέλνει η στάση των Ευρωπαίων προς την υπόλοιπη Ήπειρο. «Κάθε φορά που υποκύπτουν οι Ευρωπαίοι μπροστά στην θρασύτητα της ελληνικής κυβέρνησης εκπέμπεται ένα μοιραίο μήνυμα. Ψηφήστε ακροαριστερούς, που αντιτάσσονται σε όλους τους ευρωπαϊκούς κανόνες και συμβάσεις και θα ανταμειφθείτε με βοήθεια δισεκατομμυρίων. Το Podemos στην Ισπανία λέει «ευχαριστώ»»

12 σκέψεις σχετικά με το “Οχετός από τη Bild: Γι’ αυτό είμαστε υπέρ του Grexit

 1. Θυμάμαι τους χιλιάδες ΗΛΙΘΙΟΥΣ εδώ στην Ελλάδα αλλά και στην υπόλοιπη Ευρωπη όταν ενωθηκε ξανά το Βερολίνο και η Γερμανία.Ολοι χαιρόντουσαν και ΟΥΔΕΙΣ κάθησε να σκεφτει τι θα παθαιναμε σε λίγα χρόνια.Τα Γερμανά είναι λαός γεννημένος για να καταστρεφει την Ευρωπη όπως άλλωστε το εκανε 2 φορές στο παρελθον και τουτη εδώ είναι η 3η και η φαρμακερή.
  ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΟΤΑΝ ΕΠΕΦΤΕ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ.

  Μου αρέσει!

  1. Το τείχος συμβόλιζε τον κομμουνισμό, και σωστά γκρεμίστηκε, κατέρρευσε μαζί με το τέλος του κομμουνισμού στην ευρώπη. Τα σύνορα στην ευρώπη θα έπρεπε να είναι χωρισμένα ανάλογα με τα έθνη που κατοικούν στα εδάφη αυτά, κι όχι τεχνητά, όπως αποφάσισαν τρίτοι (στην περίπτωση αυτή Ρούσβελτ, Στάλιν, Τσώρτσιλ).

   Μου αρέσει!

   1. Τό τέλος τοῦ κομμουνισμοῦ δὲν ἦρθε·ἁπλούστατα μέσῳ τῆς Νέας Τάξεως ἔχει πρόγραμμα νὰ ἐξαπλωθῆ σὲ ὅλη τὴν Εὐρώπη.
    Πρόσεξε καλὰ τὶ κινήσεις γίνονται γιὰ ἑνοποίησι δῆθεν τῆς Εὐρώπης σὲ συνδιασμὸ μὲ τὸ δόγμα Kallergi καὶ θὰ καταλάβης πολὺ καλὰ πόσο ζοφερὸ θὰ εἶναι τὸ μέλλον σὲ αὐτὴν τὴν καταστροφικὴ ἕνωσι.

    Μου αρέσει!

   2. η ευρωπαϊκη ενωση αντικατεστησε την σοβιετικη.

    πολλη γραφειοκρατια, ανυπαρκτη δημοκρατια, μια πολιτικη κι απαγορευεται αλλη, ολοι φτωχοι και οι λιγοι και καλοι πλουσιοι, αρτηριοσκληρωση, κεντρικος σχεδιασμος για τα παντα, κυνηγι εθνων, υπερ μεταναστων, υπερφορολογηση, ατελειωτη προπαγανδα και τακτικες………….

    Μου αρέσει!

   3. ΔΕ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΩ ΝΑ ΣΚΥΒΩ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΒΑΛΤΕΡ ΟΥΛΜΠΡΙΧΤ ΠΟΥ ΤΟΦΤΙΑΞΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΙΓΗ ΤΗΣ ΚΩΛΟΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΠΙ 28 ΧΡΟΝΙΑ

    Μου αρέσει!

 2. Δλδ οἱ Γερμανοὶ δὲν γνωρίζουν ὅτι κυβερνῶνται ἀπὸ ἀκροαριστεροὺς τῆς Ἀνατολικῆς Γερμανίας,Μέρκελ καὶ Σώϋμπλε,ἤ εὐελπιστοῦν ὅτι ἔχουν ἀλλάξει καὶ πιστεύουν τώρα σὲ δημοκρατικὰ ἰδεώδη;

  Τὸ ντύσιμο τῆς Μέρκελ,καθαρὰ σταλινικὸ δὲν τὸ βλέπουν,καὶ γιὰ νὰ μὴν ἔχει ξεσυνηθίσει τὸ ντύσιμο καταλαβαίνει κανεὶς τὶ ἄλλο δὲν ἔχει ξεσυνηθίσει.

  Μου αρέσει!

 3. Στους συντάκτες και αρθρογράφους του εν λόγω εντύπου αξίζει να κάνουμε μιά ακόμη θυσία από το υστέρημά τους οι Ε Λ ληνες. Να τους προσκαλέσουμε εντελώς δωρεάν για λίγες μέρες σε ένα Αιγαιοπελαγίτικο νησί, να τους φιλοξενήσουμε να βιώσουν όλα όσα υποστήκαμε από αυτούς, οι οποίοι φυσικά για το καλό μας το έκαναν γράφοντας τόση λάσπη εναντίον μας όλο αυτό το διάστημα. Στη Μακρόνησο !!! Στην άνυδρη και άφυτη, σαν την καρδιά τους, γη. Μπας και καταλάβουν κάτι από την παραβολή.

  «© Χ₱Ι∑ṱѲϟ ®™. ΜasterTrans.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.