Στουρνάρας και Γεωργίου αρνούνται πάλι να προσέλθουν στην βουλή. Είναι σίγουροι ότι η κυβέρνηση θα γκρεμιστεί.

Γι’ αυτό λέμε, το ζητούμενο δεν ειναι οι δυο μονάδες ΦΠΑ αλλά η παραδειγματική τιμωρία των βαρόνων της διαπλοκής.
Αρνήθηκε και πάλι ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας να καταθέσει στη Βουλή για το σκάνδαλο της Siemens. Απαντώντας στην πρόσκληση της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου να παραστεί αύριο στην Επιτροπή ΔΕΚΟ, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος πρότεινε να πάει μετά τις 6 Ιουλίου.
Προσφάτως ζήσαμε και την άρνηση Γεωργιου να προσέλθει στην εξεταστική, λόγω ασθένειας.

15 σκέψεις σχετικά με το “Στουρνάρας και Γεωργίου αρνούνται πάλι να προσέλθουν στην βουλή. Είναι σίγουροι ότι η κυβέρνηση θα γκρεμιστεί.

 1. Αν μη τι αλλο συτο δειχνει ποσο μπ#ρδελλο εχει καντατησει η βουλη και οτι το πολιτικο συστημα εχει σαπισει τελειως. Καθε μακακας με πλατες γραφει τα παντα στα μεζεα του.

  Μου αρέσει!

 2. Δεν μπορω να την καταλαβω αυτη τη σταση τους. Κανουν σαν να φοβουνται κατι.Πολυ περιεργο για προσωπα σε τετοιες θεσεις.
  Ε ? Ε ?

  Μου αρέσει!

  1. Έχουν ευθύνες και θέλουν να το περάσουν ως πολιτική δίωξη. Θα προσπαθήσουν να τις κρύψουν πίσω από το ντόρο που θα ξεσπάσει.

   Μου αρέσει!

 3. Ο Στουρνάρας δεν «μαγείρευε» π’εντε ολόκληρους μήνες «τσιγαρίζοντας» τους δανειστές ούτε έκανε υποδείξεις ότι «η υπομονή είναι αρετή», ότι η «δημιουργική ασάφεια εξυπηρετεί» κλπ., όπως ο κ. >Βαρουφάκης.
  Σήμερα δε , απ΄ό,τι διάβασα, θα είναι εκτός Ελλάδος για υπηρεσιακούς λόγους.

  Η κα Κων/λου, που τόχει καθιερώσει -εξουσία, βλέπετε – να στήνει τους βουλευτές κάτι ώρες και παραπάνω, όπως κι ο κ. Βαρουφάκης που, μέσα στον χαμό, καθυστέρησε προχθές μισή ώρα υποχρεώνοντας και τον κ. Τσακαλώτο να πάνε μαζί κι άφησε τους δανειστές να περιμένουν την αυτού…μεγαλειότητα , ας μάθουν ότι «η υπομονή είναι αρετή» κι ας αναμείνουν την εβδομάδα από τις 6 Ιουλίου, για να …ανακρίνουν τον κ. Στουρνάρα. Που, όπως έχει αποδείξει, ξέρει τη δουλειά του. Κάτι που δεν μπορώ να πω για πολλούς από τους τιμητές του.
  Και μας λείπουν απελπιστικά οι ειδήμονες και αποτελεσματικοί δημόσιοι λειτουργοί.

  Μου αρέσει!

 4. Αυτοί οι δυό είναι κουράδες στο σαλονι μας που άφησαν οι τοκογλύφοι τροικανοί γερμανοαμερικάνοι και γελούν με την αδυναμία μας και την δειλία μας να τους ξεφορτωθούμε.Οσο αυτές οι κουράδες παραμένουν στην μέση του σαλονιου μας οι τοκογλύφοι είναι ήσυχοι και θεωρούν ότι είμαστε δειλοί ιθαγενείς χωρίς αξιοπρέπεια,τιμή υπερηφάνεια,αυτοεκτίμηση και μνήμη.Οταν παραδοθούν σιδηροδέσμιοι στην ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Δικαιοσύνη τότε και μόνο τότε θα αλλάξουν χαβά και θα κλάσουν μαλλί..

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.