Γιατί έκλεισαν τράπεζες; Γιατί να πάρουμε όλοι κάρτες; Όλα εξηγούνται…

1Στόχος, η υποδούλωση του ΠΡΟΣΩΠΟΥ. Είμαστε πειραματόζωα, μας το έχουν πει κατάμουτρα. Μας έχουν πει επίσης ότι «χρειαζόμαστε παγκόσμια διακυβέρνηση και τη χρειαζόμαστε τώρα». Δείτε και τι έρχεται…

Από το Βιβλίο «Σκεύος Εκλογής» γραμμένα το 1996, σα να διαβάζεις σημερινή εφημερίδα…
1110

Ο Θεός της Ελλάδος είναι μεγάλος και το έχει αποδείξει στο πέρασμα των αιώνων, έχει μακροθυμήσει ουκ ολίγες φορές. Η Μάνα μας η Παναγιά θα μας στηρίξει, αρκεί να σηκώσουμε το κεφάλι και να ζητήσουμε τη βοήθειά της.
Μακάρι οι κυβερνήτες («άρχοντα του λαού σου ουκ ερείς κακώς»), να αντέξουν και να προετοιμάσουν τον «μαλθακό» λαό, για όλα τα ενδεχόμενα άμεσα. Όταν ο Μεταξάς έλεγε ΟΧΙ, ήξερε ότι το μεγαλύτερο μέρος του λαού θα ακολουθούσε. Σήμερα πόσοι ήταν έτοιμοι για όλα; Θα έρθει (ίσως γρήγορα;) και η ώρα να μετρηθούμε, οπότε ας προετοιμαζόμαστε.

Το επόμενο που θα θελήσουν να κάνουν, αυτοί που επιβάλλουν όλα αυτά από το παρασκήνιο, θα είναι ΑΥΤΟ!

efimeridakyvernisis

1200 χρόνια μάχης έχουμε με αυτούς… δε θα ησυχάσουν αν δεν μας σβήσουν εντελώς και το γιατί διαβάστε το παρακάτω,

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ… ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΠΙΟΝΙ!

Να θυμάστε και να βάλετε καλά στο μυαλό σας, ότι το πρόβλημα της Ελλάδος δεν είναι οικονομικό, αλλά ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ!

Καλό αντάρτικο αδέρφια, με φιλότιμο και αγάπη προς τον πλησίον, ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

Ίσως τα ξαναπούμε…

25 σκέψεις σχετικά με το “Γιατί έκλεισαν τράπεζες; Γιατί να πάρουμε όλοι κάρτες; Όλα εξηγούνται…

    1. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΕΝΟΙ ΣΒΗΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

      ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ

      –καταργούνται απαλλαγές και εξαιρέσεις για αγροτικές επιδοτήσεις και αποζημιώσεις

      — Κατάργηση της επιδότησης πετρελαίου για τις αγροτικές καλλιέργειες

      –επιβολή ΦΠΑ 13%

      — Ο φόρος στους αγρότες υπερδιπλασιάζεται, από 13% σε 29%.

      — Για εισόδημα 12.000 ευρώ ο φόρος αυξάνεται στις 3.520 ευρώ από 1.560 ευρώ.

      — Προκαταβολή φόρου 100% για το επόμενο έτος !

      — Εξοντώνει και τους τελευταίους αγρότες, με το να τους…εντάσσει στον ΟΑΕΕ!

      — Εκεί που αγρότες πλήρωναν 200-300 ευρώ το εξάμηνο ανάλογα με την παραγωγή που είχαν, τώρα, ο πολιτικός εγκληματίας Τσίπρας θα τους υποχρεώνει να πληρώνουν ασφάλιστρα 800 ευρώ το δίμηνο, όσο δηλ. πληρώνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες!

      Μου αρέσει!

  1. Τι γίνεται εδώ στο Ολυμπία; Κάνετε Βαρουφακομποϋκοτάζ ; Καμία είδηση πλέον για το ίνδαλμα σας; Για το ίνδαλμα που κάνατε κάθε φορά που θα εμφανιζόταν σαν να βλέπατε κάτι σαν Μικ Τζάγκερ ή Μαϊκλ Τζάκσον

    Μου αρέσει!

    1. Γιατί, μόνο ο Βαρουφάκης τα έλεγε αυτά;

      Για κοιτάξτε τι έλεγε ο νεομνημονιακός ΑΛΕΞΗΣ Τ Ζ Ι Φ Ρ Α Σ!
      (αυτός ντε, που είναι «καρντάσι» του Καμμένου που λύσσαγε για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων! Αλλά άμα ξεκινήσεις τις κολοτούμπες εκεί θα κολλήσεις;)

      Μου αρέσει!

  2. η Ολυμπια χάλασε τελευταία και προσπαθεί να δικαιολογήσει τους Τσιπροκαμμένους σούπερ μνημονιακούς κρυφές ρεζέρβες του μνημονίου που μας ξεγέλασαν και τους στηρίζαμε τόσο καιρό (αλίμονο μας) πιιστεύοντας τα ψέμμάτα που αράδιαζαν. Δυστιχώς φεύγουν απο το σάιτ πολλοί γιατί προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα των Τσιπροκαμμένων και ειδικά του Καμμένου που μας πουλούσε μούρη και πατριωτισμό για χρόνια. Τώρα ξεσκεπάστηκε και αυτός αλλά το σύστημα πρέπει να έχει κα άλλες ρεζέρβες για να πάνε το μνημόνιο μέχρι τέλους …

    Μου αρέσει!

    1. ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

      1) ΟΛΑ ΤΑ ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

      2) ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

      3) ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ

      4) 15 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΤ

      5) ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ (ΕΛ.ΠΕ)

      6) ΤΑ ΕΛΤΑ

      7) ΤΟ ΣΕΦ

      8) ΤΗΝ ΔΕΗ

      9) ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ

      10) ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ

      ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΜΟΝΟ !!!

      Μου αρέσει!

    1. ΣΟΣ 108 ΑΠΟ ΤΑ 201 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΦΗΦΙΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΗΣ ΚΕ ΑΠ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΩΡΕ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ

      Μου αρέσει!

      1. «Η κατάσταση δεν αλλάζει μαγικά και μηχανικά. Χρειάζονται να πολλαπλασιασθούν οι άνθρωποι που κάνουν Αντίσταση.

        Που παραμένουν πιστοί στις παραδόσεις μας, στις αξίες μας, στην ιστορία μας και στους αγώνες μας. Οι αναθεωρητές πολύ κακή συγκυρία επέλεξαν για να γκρεμίσουν από τις καρδιές των Ελλήνων τα κάστρα των θυσιών.

        ΣΤΑΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ στις επάλξεις σας και μη ξεπουλήσετε τα πρωτοτόκια μας.

        Διδάξτε στα παιδιά σας την αλήθεια, όπως την εβίωσαν οι αείμνηστοι Πατέρες μας. Ο λαός μας ξέρει να υπερασπίζεται τα ιερά και τα όσιά του.

        Το έχει κατ’ επανάληψιν αποδείξει. Και θα το αποδείξει και πάλι. Αντίσταση και Ανάκαμψη. Για να ξαναβρούμε ο,τι έχουμε χάσει, για να υπερασπισθούμε ο,τι κινδυνεύει.»

        ΞΥΠΝΑ ΑΡΙΣ ΚΙ ΑΣΕ ΤΟ ΧΑΖΟΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ

        ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΪΚΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΙΩΝΙΩΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΕΙΝΟΛΟΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΛΩΡΟΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΛΟΥΜΕΝΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΩΣ

        ICXCNIKA

        Μου αρέσει!

  3. Που είναι ο Ιερώνυμος να πει όλους τους μητροπολιτες να κάνουν αγρυπνία για το έθνος μας δεν μιλά καθόλου για το ποίμνιο του

    Μου αρέσει!

  4. Πρώτα κατάργηση του χρήματος σε φυσική μορφή,
    Μετά ηλεκτρονικό χρήμα με κάρτες,
    και μετά το χάραγμα στο χέρι ή στο μέτωπο, δήθεν γιά να μην χάνουμε τις κάρτες.
    Διαβολικό σχέδιο.

    Μου αρέσει!

  5. Μαζέψτε υπογραφές για άρνηση της κάρτας του πολίτη μόνο έτσι θα φοβηθούν θα δουν ότι ο λαός είναι ενήμερος και δεν θα τολμήσουν.

    Μου αρέσει!

  6. Καλά, μη χρησιμοποιείτε κάρτες, μάθετε τουλάχιστον web-banking ρε παιδιά, δεν θα ‘χουμε για τσιγάρα σε λίγο με αυτά τα μνημόνια.

    Μου αρέσει!

  7. Οπως προαναφερθηκε πιο πανω,το προβλημα ολων με την ελλαδα ειναι θρησκευτικο.ειναι η πιστη μας,η ορθοδοξια μας,ο Ιησους Χριστος,η μανα Παναγια.θελουν να μας εξοντωσουν, 40 μνημονια θα μας φερουν μεχρι να μας αιχμαλωτισουν ολοκληρωτικα ψυχη και πνευμα.ομως δεν θα τους περασει γιατι τα παντα επιβλεπονται και παραχωρουνται απ’τον Κυριο.θελει να δει την ποστη μας και την μετανοια μας.την καταλληλη στιγμη θα παρει σκουπα και φαρασι και θα καθαρισει καθε παρασιτο και σκουπιδι σε τουτη την ευλογημενη χωρα.και δεν ειναι μακρυα η στιγμη που θα γινει αυτο.κοντα ειναι η λυση καιη παρεμβαση του αναστημενου θεανθρωπου Χριστου μας.μολις 1 δευτερολεπτο χρειαζεται ο κυριος για να φερει τα πανω κατω.μολις γονατισουμε και πουμε ολοι μαζι:κυριε ημαρτον δεξαι με μετανοουντα ελεησον και σωσον ημας και τη χωρα μας,τοτε καθε σοιμπλε και μνημονιο και καθε σορος και γαπ θα μοιαζουν φτερο στον ανεμο.

    Μου αρέσει!

    1. «Κράτα γερά μέσα σου τα ζώπυρα της πίστεως που παρέλαβες από τους γονείς σου. Η Ελλάδα είναι η χώρα των μεγάλων αγώνων για την κατίσχυση των μεγάλων ιδανικών. Μην αφήσεις τη χώρα σου να χάσει το χαρακτήρα της και να μετατραπεί σε μάζα ανθρώπων, χωρίς συνείδηση, χωρίς εθνικότητα και χωρίς ταυτότητα. Μέσα σ’ αυτή τη μάζα κινδυνεύεις να γίνεις ένα νούμερο, ένας αριθμός, να χάσεις την ελευθερία της προσωπικότητάς σου. Αδελφοί, μείνατε εδραίοι και αμετακίνητοι σε όσα μάθατε και σε όσα επιστώθητε. Μείνατε σταθεροί στην πίστη και στα ιδανικά του Γένους. Αυτό είναι το χρέος μας.»

      Μου αρέσει!

  8. Πατροκοσμάς ο Αιτωλός:»Τα πάντα μπορούν να σας τα πάρουν. Τα πάντα μπορεί να σας τα ζητήσουν και να τα πάρουν. Δώστε τα, μην φοβάστε.

    Μόνο Χριστός και ψυχή, σας χρειάζονται. Αυτά μην τα δώσετε. Ακόμη και όλος ο κόσμος να πέση επάνω σας για να σας τα πάρη μην τα δώσετε, γιατί μόνο με την θέλησή σας μπορούν να σας τα πάρουν.»

    Μου αρέσει!

  9. Πίστη στο Χριστό μας και στην Παναγία μας χρειαζόμαστε για να σωθούμε μη φοβάστε για τα υλικά αγαθα πανε κι ερχονται! την ψυχη μας να φυλάμε καλά

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.