Πλήρης δικαίωση του Ολυμπία: Χάρισαν την ΑΤΕ για να κρύψουν 5 δις ευρώ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ!

ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕ ΝΥΧΤΑ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.

Διαβάστε τι αποκαλύπταμε: ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: 200 ΔΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΗΜΙΤΗ ΣΤΗΝ ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ – ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ!

Το καθεστώς Σαμαρά εξαφάνισε νύχτα την Αγροτική και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για να συγκαλύψουν τα εγκλήματα Σημίτη – Παπανδρέου!

Στοιχεία «φωτιά», περιλαμβάνει το πόρισμα που διαβιβάστηκε από την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Ενέργειες στην Εισαγγελία της Αθήνας και αφορά στις παράνομες χορηγήσεις δανείων από την Αγροτική Τράπεζα σε διάφορα πρόσωπα και φορείς κατά το χρονικό διάστημα από το 2000 μέχρι το 2012.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ καλά πληροφορημένη πηγή, τα αμαρτωλά δάνεια της ΑΤΕ κατευθύνθηκαν και σε ιδιοκτήτες ΜΜΕ, οι οποίοι ωστόσο δεν περιλαμβάνονται στο πόρισμα καθώς γι΄ αυτούς έχουν ήδη επιληφθεί οι δικαστικές αρχές και συγκεκριμένα ο οικονομικός εισαγγελέας.

Η διαβίβαση του πορίσματος από την Αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, προκάλεσε την έκδοση σκληρής ανακοίνωσης από το Γραφείο του υπουργού Επικρατείας Παναγιώτη Νικολούδη, στην οποία τονίζεται ότι «με το πόρισμα αυτό και τη σχετική Έκθεση Ελέγχου της Τράπεζας της Ελλάδος τεκμηριώνεται η ποινικά αξιόλογη συμπεριφορά όσων διοίκησαν την ΑΤΕ και όσων παρανόμως έλαβαν δάνεια τα οποία ουδέποτε επέστρεψαν. Για κάποιους από αυτούς ζητήθηκε η δέσμευση περιουσιακών στοιχείων».

«Χωρίς καμία αμφιβολία η περίπτωση της ΑΤΕ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά σκάνδαλα των τελευταίων δεκαετιών, αφού η εν τέλει ζημία του Δημοσίου από την εγκληματική αυτή δραστηριότητα φτάνει τα 5 δισεκατομμύρια ευρώ» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και επισημαίνει ότι το συγκεκριμένο πόρισμα αφορά δείγμα μόνο του συνολικού αριθμού των παρανόμως χορηγηθέντων και ουδέποτε επιστραφέντων δανείων.

«Εμείς ανοίξαμε τον δρόμο και τώρα είναι η σειρά της τακτικής Δικαιοσύνης να προχωρήσει στον δρόμο αυτό και να διεκπεραιώσει το πραγματικά δύσκολο έργο της απόδοσης ευθυνών για κάθε ένα από τα 1300 αγύριστα δάνεια. Είμαστε βέβαιοι ότι, παρά τις δυσκολίες χειρισμού αυτής της τεράστιας σε όγκο υπόθεσης, η Δικαιοσύνη θα επιτελέσει το καθήκον της με επιτυχία» αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου του υπουργού Επικρατείας και προσθέτει: «Ήδη όμως αποκαλύπτονται όλα εκείνα για τα οποία κατ΄ επανάληψη κάναμε λόγο και τώρα πλέον έχουν συγκεκριμένο σχήμα και μορφή και κυρίως έχουν συγκεκριμένα ονόματα, έστω κι αν έχει αποκαλυφθεί μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Η ποινική έρευνα, που θα ακολουθήσει, θ’ αποκαλύψει ολόκληρο το παγόβουνο και τότε θα γίνει σε όλους σαφές ότι το «σκάνδαλο της ΑΤΕ» δεν είναι απλά και μόνο ένα οικονομικό σκάνδαλο, αλλά, πρωτίστως και κυρίως, ένα διαρκές, διαχρονικό και καλοσχεδιασμένο πολιτικό σκάνδαλο, που βαρύνει όλους σχεδόν εκείνους που είχαν την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας, κατά το χρονικό διάστημα που αναφέρθηκε παραπάνω.

Η ΑΤΕ δεν είναι απλά μια Τράπεζα που χρεοκόπησε. Η ΑΤΕ χρησιμοποιήθηκε επί σειρά ετών ως η δεξαμενή από την οποία οι κατά περίπτωση κρατούντες άντλησαν τα μέσα για την εξυπηρέτηση πολιτικών επιδιώξεων.

Η ΑΤΕ ήταν το όχημα το οποίο χρησιμοποίησαν οι κυριότεροι εκφραστές του κρατικοδίαιτου καπιταλισμού. Ήταν το σημείο στο οποίο η επιχειρηματικότητα συναντήθηκε με την εγκληματικότητα.

Ήταν τέλος, σε ορισμένες περιπτώσεις, το μαγικό φίλτρο που χρησιμοποιήθηκε έτσι ώστε κάποιοι θεσμοί (Αγροτικοί Συνεταιρισμοί) να καταντήσουν εσμοί».

Η πλήρης δικαστική διαλεύκανση της υπόθεσης και η απόδοση ευθυνών εκεί που πρέπει, αποτελεί δίκαιο αίτημα της Ελληνικής Κοινωνίας, το οποίο τώρα ικανοποιείται, αναφέρει επίσης η ανακοίνωση και καταλήγει: «Τέλος, για όλους εκείνους που δείχνουν να αδημονούν και να απαιτούν από εμάς άμεσες πράξεις κάθαρσης και τιμωρίας, θέλουμε να τονίσουμε ότι όλα όσα πρέπει να γίνουν θα γίνουν στην ώρα τους και με τον σωστό τρόπο. Η Δικαιοσύνη δεν ξεχνά αλλά και δεν πρέπει να ενεργεί βιαστικά και παρορμητικά».

59 σκέψεις σχετικά με το “Πλήρης δικαίωση του Ολυμπία: Χάρισαν την ΑΤΕ για να κρύψουν 5 δις ευρώ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ!

  1. Εσύ δεν είχες μαζί τα φάγατε. Εγώ όμως που είχα 1000 μετοχές της ΑΤΕ με ένα ευρώ έκαστη = 1000 Ευρώ και τώρα αυτές όλες τιμολογούνται με 15 ευρώ έχω φαγούρα. Αν χρειάζονται δήμιο για τους ένοχους εδώ είμαι και άνευ αποδοχών.

   Μου αρέσει!

   1. Το ήξερες ότι αδελφός του ΓΑΠ (λεπτά υπάρχουν) Νικολάκης ήταν στο συμβούλιο της ΑΤΕ διορισμένος από τον πατέρα του δημαγωγό Ανδρέα;

    Μου αρέσει!

   2. Αν εσυ δεις τους ενοχους να πληρωσουνε εμνα να με χεσεις πατοκορφα.
    Ειναι αλλος ενας αντιπερισπασμος για την προδοσια που μας φορεσανε οι σανελ.
    Θα πρεπει να καταλαβαιτε ολοι οτι το μισο και επειχηρηματικο συστημα πρεπει να παει φυλακη αν θελησουν να κανουν κατι.
    Εκτος αν βαλουν κανενα ποντικακι μεσα και να το περασουν ως καθαρση.

    Μου αρέσει!

   3. και που να ψαξουν για την Γενικη! Εκει να δειτε ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!
    Ολο το Πασοκισταν εν δρασει! Κατι ψηλομναδες!

    Μου αρέσει!

  2. Ποιοιι χάρισαν την ΑΤΕ; Δε θυμάμαι… Α! μόλις θυμήθηκα.. Αυτοί που ψηφίζουν τα μηνμόνια μαζί με τον Αλέξη και τον κρατάνε πρωθυπουργό…
   Για κοίτα ρε κάτι πράγματα….

   Α πα πα πα πα

   Μου αρέσει!

  3. ΕΣΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΤΣΑ…

   ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ;;;
   ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ;;;;

   ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΛΟΙ «ΛΑΔΑΚΙ» ΒΓΑΙΝΟΥΝ…

   ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ -ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ (ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ).

   ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ Σ’ ΑΥΤΟ;;;;

   Μου αρέσει!

  4. Γ.Μηλιός: «Υπήρχε εναλλακτική, αντί της υπογραφής του τρίτου μνημονίου»

   Ολόκληρο το άρθρο:

   «1. »Δεν υπήρχε εναλλακτική λύση» στο Μνημόνιο 3;
   Η πλειοψηφία όσων στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, ευρύτερα όσων ανήκουν στην Αριστερά, αλλά και η πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας συμφωνούν ότι η κυβέρνηση υπέστη μια οδυνηρή ήττα στη Σύνοδο Κορυφής της 12ης Ιουλίου, όταν συνομολόγησε το 3ο Μνημόνιο.
   Η συντριπτική αυτή ήττα, που έχει χαρακτηριστικά συνθηκολόγησης, οδηγεί αυθόρμητα στην αποδοχή της άποψης ότι «δεν υπάρχει εναλλακτική λύση» (το περίφημο θατσερικό ΤΙΝΑ). Αυτό υποστηρίζουν πρωτίστως τα κόμματα της Δεξιάς και «κεντροαριστερής» αντιπολίτευσης και οι οπαδοί τους. Αλλά όχι μόνο.

   Ακόμα και η κυβέρνηση φαίνεται να προσχωρεί με τον τρόπο της σε μια παραλλαγή της ιδέας της ΤΙΝΑ. Δηλώνει πως έπραξε «μέχρι το τέλος» ό,τι ήταν δυνατό και τελικώς υπέκυψε σε ένα αδυσώπητο εκβιασμό: Μνημόνιο ή η καταστροφική πρόταση Σόιμπλε για Grexit. Ισχυρίζεται πως συνθηκολόγησε «ηρωικώς μαχόμενη» απέναντι σε έναν αντίπαλο με συντριπτικά υπέρτερες δυνάμεις, επιλέγοντας το μικρότερο κακό. Επομένως σχεδόν τίποτα δεν ήταν δυνατό αλλά ούτε και θα είναι δυνατό να αλλάξει (ΤΙΝΑ), αφού ο αντίπαλος θα έχει πάντα υπέρτερες δυνάμεις και το μόνο που θα επιδιώκει θα είναι η συνέχιση της νεοφιλελεύθερης πολιτικής.

   Το δίλημμα στο οποίο ισχυρίζεται ότι βρέθηκε η κυβέρνηση, να επιλέξει ανάμεσα στο Μνημόνιο 3 και στο «καταστροφικό σενάριο» για έξοδο από το ευρώ, προκαταλαμβάνει μια άλλη παραλλαγή του ΤΙΝΑ, που αναδύεται αυθόρμητα στο εσωτερικό της Αριστεράς αλλά και της ελληνικής κοινωνίας: Την εκδοχή ότι «δεν υπάρχει εναλλακτική λύση (ΤΙΝΑ) εντός της Ζώνης του Ευρώ». Η κυβέρνηση ταυτίζει την έξοδο από το ευρώ με το «καταστροφικό σενάριο», με το επιχείρημα πως για να μην καταρρεύσει η συναλλαγματική ισοτιμία του νέου εθνικού νομίσματος, απαιτούνται συναλλαγματικά διαθέσιμα σε διεθνές νόμισμα, επομένως ένα νέο δημόσιο δάνειο, άρα παρόμοιοι μνημονιακοί όροι για τη σύναψη αυτού του δανείου. Στους όρους αυτούς θα προστεθούν η μείωση της αγοραστικής δύναμης μισθωτών και συνταξιούχων από την «ελεγχόμενη υποτίμηση» που θα υπάρξει έτσι κι αλλιώς, η διατήρηση των υφιστάμενων ιδιωτικών χρεών σε διεθνές νόμισμα κ.ο.κ.

   Πρέπει επομένως να αποδεχθούμε τη μια ή την άλλη εκδοχή του ΤΙΝΑ; Ή, για να διατυπώσω το ίδιο ερώτημα με πιο «επίκαιρο» τρόπο: Βρέθηκε η κυβέρνηση σε ένα πρωτοφανή εκβιασμό, και συνθηκολόγησε διότι δεν υπήρχε εναλλακτικός δρόμος; Η απάντηση είναι ναι, όμως ναι, διότι η ίδια η κυβέρνηση είχε εξαρχής επιλέξει το δρόμο που οδηγούσε σε αυτό το αδιέξοδο και σε αυτόν το συμβιβασμό. Είχε επιλέξει να λειτουργήσει ως κυβέρνηση του «υπάρχοντος», ως κυβέρνηση του υπαρκτού ελληνικού καπιταλισμού, θεωρώντας ότι το τέλος της λιτότητας μπορεί να αποτελέσει το «κοινό πρόγραμμα» κεφαλαίου και εργασίας.

   Οποία αυταπάτη! Η κρίση του καπιταλισμού είναι έλλειψη υπεραξίας, όχι έλλειψη ζήτησης. Γι’ αυτό και το κεφάλαιο, η άρχουσα τάξη στην Ελλάδα όπως και παντού γνωρίζει μόνο μία στρατηγική για έξοδο από την κρίση, σε αντιστοιχία με τα ταξικά της συμφέροντα: Τη λιτότητα, την απαξίωση και πολιτική-συνδικαλιστική υποβάθμιση της εργασίας, την ιδιοποίηση του δημόσιου από το ιδιωτικό, τη συρρίκνωση του κράτους πρόνοιας.

   2. H στρατηγική του κεφαλαίου μετά την κρίση του 2008

   Η παγκόσμια οικονομική κρίση του 2008 δημιούργησε νέα δεδομένα στην Ευρώπη αλλά και παγκοσμίως. Διαμορφώθηκε μια νέα πολιτική «διεθνής» του κεφαλαίου, με σημαία τη λιτότητα και τον άγριο νεοφιλελευθερισμό.

   Η λιτότητα αποτελεί την πλέον προσήκουσα πολιτική για την αντιμετώπιση της πτώσης της κεφαλαιακής κερδοφορίας (της «κρίσης του κεφαλαίου»), καθώς αποτελεί συνιστώσα της ευρύτερης στρατηγικής για μείωση του κόστους ανά μονάδα παραγόμενου προϊόντος. Οι στρατηγικές μείωσης του κόστους είναι εξ ορισμού πολιτικές συρρίκνωσης της ζήτησης και ως εκ τούτου αρχικά παράγουν αποτελέσματα ύφεσης, προσβλέποντας όμως σε μια μελλοντική ανάπτυξη μέσω της αυξημένης κερδοφορίας.

   Τα παραπάνω σημαίνουν ότι η αριστερή πολιτική μπορεί να είναι μόνο συγκρουσιακή, πολιτική ρήξεων με το κεφάλαιο, πολιτική αναδιανομής υπέρ της εργασίας: Αναδιανομής πλούτου, εισοδήματος και ισχύος (συνδικαλιστικά δικαιώματα, δημοκρατικοί θεσμοί, πλαίσιο συνεργατικής-αλληλέγγυας αναδιοργάνωσης τομέων της οικονομίας κ.λπ.). Αυτό ήταν άλλωστε το περιεχόμενο του Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως εγκρίθηκε και από το ιδρυτικό 1ο Συνέδριό του.

   3. Το πρόγραμμα που δεν υλοποιήθηκε – Η στρατηγική που πρέπει να συγκεκριμενοποιήσουμε

   Μετά τις ευρωεκλογές του 2014, όταν αναδείχθηκε πρώτο κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ διολίσθησε σε μια στρατηγική «ιστορικού συμβιβασμού», ουσιαστικά προαναγγέλλοντας μια κυβέρνηση «εθνικής ενότητας»: Εξομάλυνση και άμβλυνση των κοινωνικών αντιθέσεων, με «κοινό για όλους» «εθνικό στόχο» την ανάπτυξη της ελληνικής καπιταλιστικής οικονομίας (καπιταλιστική ανάπτυξη που κατ’ ευφημισμόν ονομάζεται «παραγωγική ανασυγκρότηση») και την προστασία των θυμάτων εκείνων των μνημονιακών πολιτικών, που βρέθηκαν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας («αντιμετώπιση ανθρωπιστικής κρίσης»). Το «Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης» αποτύπωνε αυτό το συμβιβασμό, καθώς απ’ αυτό απουσίαζαν αφενός όλες οι πολιτικές για την προώθηση εναλλακτικών μορφών παραγωγής απέναντι στην καπιταλιστική επιχειρηματικότητα και τις αγορές, και αφετέρου όλες οι προτάσεις φορολόγησης του κεφαλαίου και του μεγάλου πλούτου.

   Η στρατηγική του «ιστορικού συμβιβασμού», αποτέλεσε εξαρχής, αλλά και αποδείχθηκε τελικώς, αυταπάτη, και συνέπειά της δεν μπορούσε να είναι παρά μόνο η ήττα της αριστερής στρατηγικής.

   Ο τρόπος που έγινε η διαπραγμάτευση με τους δανειστές καθορίστηκε απόλυτα από τον τρόπο που ασκήθηκε η πολιτική στο εσωτερικό, δηλαδή από τον «ιστορικό συμβιβασμό» του ΣΥΡΙΖΑ με το κεφάλαιο, και την πολιτεία μιας κυβέρνησης που λειτουργούσε ως οιονεί κυβέρνηση «εθνικής ενότητας»: Τηρούμε «κάθε λέξη» του Συντάγματος και πληρώνουμε τα χρέη μας στο ακέραιο (μέχρι να εξαντληθούν όλα τα ταμειακά διαθέσιμα του ελληνικού Δημοσίου). Η συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου επιβεβαίωσε αυτή τη συμμόρφωση της κυβέρνησης στις επιταγές του κεφαλαίου και των δανειστών.

   Έτσι και η διαπραγμάτευση σύρθηκε σε ένα «καθησυχαστικό» κλίμα, που προδίκαζε την επερχόμενη κατάληξη: Τον τελικό εκβιασμό, μετά την αποδυνάμωση των τραπεζών και την εξάντληση των ταμειακών διαθεσίμων του Δημοσίου.

   Αντίθετα με αυτή την πορεία, από το Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ απέρρεε μια εντελώς διαφορετική πολιτική στρατηγική: Καθυστέρηση πληρωμών προς τους δανειστές του ελληνικού δημοσίου ήδη από τον Φεβρουάριο, μέχρι την επίτευξη συμφωνίας αντίστοιχης με τη λαϊκή εντολή, διασφάλιση των αναγκαίων για το κοινωνικό κράτος δημόσιων εσόδων μέσα από τη φορολογία του πλούτου και του μεγάλου κεφαλαίου, προώθηση μέτρων και ενός νομοθετικού πλαισίου για τον περιορισμό του χώρου εξουσίας της αγοράς, μέσα από συνεταιριστικά-συνεργατικά σχήματα που θα «ενώνουν» το άνεργο εργατικό δυναμικό με το αργούν παραγωγικό δυναμικό των κλειστών επιχειρήσεων, ενεργητική άσκηση των δικαιωμάτων του Δημοσίου επί των τραπεζών κ.λπ.

   Αυτό το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν υλοποιήθηκε ποτέ. Και επειδή ποτέ δεν δοκιμάστηκε, η «διαπίστωση» πως «δεν υπήρχε εναλλακτική λύση» πέρα από τη συνθηκολόγηση, είναι άτοπη. Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ προϋπέθετε μία άλλη διακυβέρνηση και μία άλλη διαπραγμάτευση με πυξίδα τη μεροληψία υπέρ των λαϊκών τάξεων! Αυτό θα αποτελούσε την εναλλακτική στρατηγική.

   Οι δυνάμεις του κεφαλαίου στην Ελλάδα δεν έχουν αντιμαχόμενα συμφέροντα με τους δανειστές. Είναι όλοι αυτοί που μαζί με τους συμμάχους τους και τους κάθε λογής εκπροσώπους τους πάλεψαν με φανατισμό για να υπερισχύσει το «Ναι» στο πρόσφατο δημοψήφισμα, οι «πατρίκιοι» που ηττήθηκαν από το 61% της ψήφου των «πληβείων».

   Ο αγώνας των λαϊκών τάξεων για βελτίωση της ζωής τους και αλλαγή της κοινωνίας δεν μπορεί να έχει ως κέντρο, ως «Γενικό Επιτελείο», μια κυβέρνηση που έχει οδηγήσει τον εαυτό της στο να υλοποιήσει το 3ο Μνημόνιο, δηλαδή ένα πρόγραμμα οικονομικών και κοινωνικών μετασχηματισμών ενταγμένο απόλυτα στο νεοφιλελεύθερο πλαίσιο εμπέδωσης των συμφερόντων του κεφαλαίου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η συμφωνία δεν πρέπει να περάσει»!

   Μου αρέσει!

   1. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μιά κυβέρνηση φτωχών ΣΑΝΕΛ υπηρετεί τους δικαστές και τους άλλους των ειδικών μισθολογίων να κυβερνούν. Οι μόνοι που θα χάσουν σε περίπτωση δραχμής είναι αυτοί, με πληθωρισμό 30%. Οι ΆΛΛΟΙ ψωμί θα βρούν. Εκτός και αν τρέφουν τους λαθρομετανάστες και στερούν από τον Έλληνα το φαγητό.

    Μου αρέσει!

 1. Όλα αυτά τα σκάνδαλα θα παραμένουν στην κατάψυξη για να μας τα ζεσταίνετε κάθε φορά που είστε έτοιμοι να διαπράξετε ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Νομίζεις ότι κάποιος διαβάζει αυτά που γράφεις Ολυμπία;; Τελείωσες κορίτσι μου, έχασες την αξιοπιστία σου.

  Τι θα ψηφίσουν αύριο οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ Ολυμπία;;

  Και άλλαξε αυτό το όνομα γιατί το ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙΣ.

  Μου αρέσει!

  1. Στην Ελλαδάρα όλα αλλάζουν συνεχώς, ακόμη
   και οι κυβερνήςεις αλλά όλα τα ίδια μένουν.
   Διαβάστε, ωρέ Ελληνίδες και ´Ελληνες μια μόνο
   παράγραφο από ενα κυβερνητικο φετφά για την
   «καταπολέμηση της φοροδιαφυγής»:
   Ξεκινάει, μας λέει το κράτος, μπαράζ ελέγχων
   στην αγορά….
   Ήτοι στις επιχειρήσεις εστίασης και αναψυχής
   (ταβέρνες, εστιατόρια, ψησταριές, πιτσαρίες,
   καφενεία) – όπου, όπως ειναι γνωστο τοις πάσι
   διασκεδάζει η πλουτοκρατία – είναι απαραίτητη
   η είσοδος των ελεγκτών στο κατάστημα ή στους
   εξωτερικούς χώρους για να διαπιστώνεται η επί
   τοπου κατανάλωση φαγητών, ποτών κλπ.!!!!!!!
   Τους βουτάς, ρε από το γιακά τους υπεύθυνους
   και τους πετάς χωρίς δεύτερη κουβέντα απο την
   θαλπωρή του Δημοσίου να μάθει ο κώλος τους
   τί εστί βερύκοκο;
   Φυσικά, για να το κάνεις αυτό πρέπει:
   Πρώτον, να έχεις αρχίδια, και,
   Δεύτερον, να σουτάρεις από την κυβέρνηση και
   τον οποιοδήποτε Βούτση που λέει οτι ουδείς θα
   φύγει από το δημόσιο.
   Έχεις αρχίδια, ωρέ Τσίπρα;
   Αλλιώς, άει στο διάολο κοπρίτες
   Δεσμός

   Μου αρέσει!

   1. Στη χώρα της φαιδράς (ή χαμογελαστής) πορτοκαλέας
    έχουμε ανάλογα φαινόμενα και από την πλευρά του
    επίσημου θρησκεύματος.
    Έγραφε χθες μια φυλλάδα σε ολοσέλιδο τίτλο:
    Γέροντας (δηλαδή ηγούμενος σε μοναστήρι όπου μα-
    ζεύονται και καλοπερνάνε οι τεμπέληδες και καλοπε-
    ρασάκηδες):
    «Μην φοβασθε, οι Άγιοι (της Ιεράς Συνόδου;) είναι με
    την Ελλάδα»
    και δεν βγήκε ο αρχιεπίσκοπου να πει στους εκδότες:
    σταματείστε τις μαλακίες, η Ελλάδα δεν είναι θεοκρα-
    τικό κράτος – ή, μήπως είναι και δεν το ξέρουμε εμείς
    οι πολίτες που παίζουμε στα δάκτυλα του ενός χεριού
    την οικουμένη;
    Δεσμός

    Μου αρέσει!

   2. Είναι του «ΝΑΙ» και ο Ιερώνυμος, τι θα πει. Πάντα με τους κυβερνήτες (Τούρκοι ή Έλληνες ή ΝΑΖΙ είναι) και πάντα συντρόγωντες και συνπροσκινούντες τους Εβραίους πατέρες ΗΜΩΝ (των εβραιοπροσκυνητών χριστιανών

    Μου αρέσει!

   3. Πάντως, αν θέλει ο νέος υπουργός Αναπληρωτής
    Οικονομικών που ειναιαρμόδιος για τα κρατικά έςοδα
    να μαζέψει αμέσως λίγο «ζεστό χρήμα» στο δημόςιο
    ταμείο να ψάξει στο χώρο των ιστολογίων όπου τον
    τελευταίο καιρό έπεσε μπόλικο παραδάκι χωρίς βε-
    βαίως αποδείξεις και άλλες τέτοιες μαλακίες που είναι
    μόνο για τον λαουτζίκο.
    Οι αιτίες που έρριξαν αυτο το παραδάκι ήταν η εκλογή
    νέου ΠτΔ, οι βουλευτικές εκλογές και το δημοψήφισμα
    /μαλακία του Τσίπρα με την ουρίτσα του.
    Να ζητήσει, λοιπόν, ο αρμόδιος υπουργός από τους
    διαχειριστές ιστολογίων πώς τα βγάζουν πέρα χωρίς
    διαφημίσεις και συνδρομές που είναι οι μοναδικές πη-
    ζωές εσόδων που μπορούν να έχουν.
    Όχι, βεβαίως, γιατί εμείς οι μη προνομιούχοι θα βάλου-
    με κάτι στην τσέπη αλλά γιατί θα γελάσουμε με την ψυ-
    χή μας με τα τερτίπια που θα προβάλουν για να απο-
    κρούςουν τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή.
    Εκτός, βεβαίως, βεβαίως αν αυτός ο έλεγχος έχει πλέον
    απαγορευθεί μετά την συνάντηση του μυστικοσύμβουλου
    του Τσίπρα κυρίου Νίκου Παππά με τον κυρ Σταύρο…
    Ο καιρός θα δείξει αν οι Συριζαίοι του Τσίπρα έχουν ξεχάσει
    όσα έλεγαν για τους εκδότες και καναλάρχες και έχουν
    καταπιεί την γλώσσα τους, αλλά οι ορισμένοι πολίτες δεν
    ξεχνούν και θα βγάζουν τα άπλυτά τους στη φόρα.
    Δεσμός

    Μου αρέσει!

  2. Βιαστικό το σχόλιό σου.
   Αυτή η κυβέρνηση βγάζει πράγματι από την κατάψυξη τα σκάνδαλα (χθες του ΤΑΙΠΕΔ σήμερα της ΑΤΕ).
   Άλλο τα μέτρα και άλλο η αποκάλυψη των σκανδάλων και η παραπομπή των υπευθύνων.
   Ωστόσο πρέπει να κρατάμε μικρό καλαθι μέχρι να δούμε τη συνέχεια…

   Μου αρέσει!

   1. Δυστυχώς τίποτε….
    Βγάζουμε τα σκάνδαλα να κρατάμε χειροπόδαρα δεμένους αυτούς που θέλουν να μας κρατήσουν στην κυβέρνηση…
    Εκλογές έρχονται… Τι θα κάνουν οι σαμαροβενιζέλοι αν δουν τι θα βγει στην φόρα….
    Ελλαδα είμαστε και οτι καλάθι και να κρατήσεις αγαπητή Μαριαλένα .. τρυπιο θα είναι…
    Ολοι στο κόλπο … το σύστημα θέλει τα γρανάζια του καλολαδωμένα…. και ο τσίπρας είναι λίγος για να τολμήσει …

    Μου αρέσει!

 2. Και ο πανταλάκης κύριε ???

  Και τα 8 μυρριάκια στο εξωτερικό είναι φορολογημένα και δουλεμένα ????

  Και τα δάνεια της αγροτικής στα ΒΟΘΡΟκόμματα κύριε ???? (Πόσα ? διακόσα ???) αποπληρώνονται ????

  Μου αρέσει!

  1. Αν μετρήσουμε φίλε μου πόσα έχουν βγάλει έξω βουλευτές, πρόεδροι, στελέχη και και….. τελειώνουμε με το χρέος…

   Οταν έχεις τον σταθάκη στην κυβέρνηση και την βαλαβάνη με 1 εκατομμύριο και 800.000 αντίστοιχα (τα φανερά) που τα έχουν βγάλει έξω .. τον πανταλάκη σκέφτεσαι?

   Πρώτα ξεκίνα να έχεις καθαρό το σπίτι σου και μετά κηνυγάς και τους άλλους… Με το δικό σου κόμμα βρώμικο… πιστεύεις οτι θα κυνηγήσει άλλους?

   Μου αρέσει!

 3. Τα σκάνδαλα διαδέχονται το ένα το άλλο σαν αυτόματο «Uzi» κάθε μέρα
  όλη μέρα με νέα σκάνδαλα και υποσχέσεις για διερεύνηση κλπ,
  παπαριές, τίποτα δεν γίνεται, μονο η Χρυσή Αυγή θέλει
  και μπορεί να δικάσει τους κλεφτες και να εξαποστείλει
  την αφροασιατική ακρίδα που έχει εισβάλει.

  Μου αρέσει!

  1. Ω βέβαια …οι κολλητοί -«,ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ» χαζαυγούλοι…θα ΄φέρουν λέει την κάθαρση ποτάμι-χ.α. σερβίρουν στο ίδιο μαγαζί…

   Μου αρέσει!

    1. Άλλο ένα ναζιτρόλ που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΣΙΠΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΗΜΟ ΤΟΥ….΄βέβαια εδω ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ…ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΠΑΝΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΑΤΟ (ΤΥΠΙΚΟ ΧΑΖΑΥΓΟΥΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΓΕΝΙΟ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΙΟ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ¨ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ» ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΦΕΝΤΙΑ ΜΟΥ.,,,

     Μου αρέσει!

    2. ΥΓ »Οταν το ΓΕΡΜΑΝΟΛΙΓΟΥΡΙ filolaos ΜΑΘΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΑΣ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΠΟΣΟ ΠΑΝΑΣΧΣΤΟ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ ΕΝΩ Ο ΕΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ;ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ Η ΉΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΒΟΙΔΟΣΧΟΛΗ ΤΗΣ Χ,Α,’

     Μου αρέσει!

    1. Καλέ το ΝΑΖΙΣΤΙΚΙΟ Χ.Α. ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΟ ΣΙΧΑΜΑ zagloSS ..μιλά για ήθος …από την στιγμή που δεν του δίνουν το μπάν για το οποιοι δίψα ….Ας δούμέ τώρα το «΄ήθος» του
     Ο/Η ΒΑΣΙΛΗΣ λέει:

     Δεκεμβρίου 19, 2010 στο 19:49

     Σουηδο»ελληνα» τουρκοχαφιέ τι έγινε ???

     Τρως και από αλλού κατραπακιές???

     Εχεις γίνει ο Αλέκος Τζανετάκος του ιστολογίου με τη γραφικότητα σου.

     Αντε πήγαινε στις ιερόδουλες σου αποτυχημένε και φτυσμένε άντρα της αλλοδαπής που θα κάνεις και μαθήματα ιστορίας στους Ελληνες για το τόπο τα σύμβολα και τη θρησκεία τους από την αλλοδαπήν που είσαι.

     Απάντηση του Ζάγκλου!:

     Ο/Η Zanglos λέει:

     Δεκεμβρίου 19, 2010 στο 20:06

     Γαμώ το μουνί της μάνα σου μπαγλαμά.

     Ο/Η ΒΑΣΙΛΗΣ λέει:

     Δεκεμβρίου 19, 2010 στο 22:27

     Παρακαλώ πολύ τους Ελληνες του ιστολογίου να με βοηθήσουν να απαντήσω τις κάτωθι ερωτήσεις γιατί δηλώνω αδυναμία.

     1)Πως ονομάζεται αυτός που κατά ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ Ζεί, διαμένει, εργάζεται, ψηφίζει, δεν ομιλεί σωστά ελληνικά και δεν έχει κάνει θητεία ?????

     2)Πως ονομάζεται αυτός ο κάτοικος της ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ που οι απόψεις του σε βασικά θέματα όπως η σημαία η θρησκεία οι αξίες και οι παραδόσεις του τόπου έρχονται σε πλήρη αντίθεση με το αίσθημα των Ελλήνων το οποίο λοιδωρεί διαρκώς.

     3)Πως λέγεται αυτός ο ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ Σουηδο»έλληνας» που οι απόψεις του έχουν χαρακτηριστεί από τη πλειοψηφία των φίλων του blog περιθωριακές και έχουν απορριφθεί και από την ελληνική κοινωνία?

     4)Πως λέγεται αυτός που κάθε δεύτερη κουβέντα είναι βοθρος και η φρασεολογία του ΜΝΗΜΕΙΟ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ?

     5)Πως λέγεται αυτός που βάφτισε διμερείς διαφορές τις τουρκικές αξιώσεις επί της ελληνικής κυριαρχίας συμβουλεύοντας μας μάλιστα ότι πόλεμο κάνουν οι ΠΑΚ, ΑΦΓΑΝ 29.11

     6)Πως λέγεται αυτός που τη βρίσκει μόνο με φτηνές ανατολικές Ιερόδουλες όπως μας είπε και διαθέτει χοντρό πορτοφόλι?

     7)Πως λέγεται αυτός που από το εξωτερικό δίνει μαθήματα ιστορίας στους γηγενείς έλληνες?

     8)Πως Λέγεται αυτός που επικαλείται τη παλαιότητα με βάση τον ΑΛΈΚΟ στη ταινία της Καρέζη?

     Παρακαλώ πολύ για τη βοήθεια σας για να τελειώνουμε με κάποιες γραφίδες.

     Ο/Η Zanglos λέει:

     Δεκεμβρίου 19, 2010 στο 23:07

     Και πούσαι λουλού, μην ξεχάσεις την συνταγή, ξέρεις, ένα χλιαρό ντούς, τρία δάκτυλα εκεί που ξέρεις και ένα παιχνίδι με το πουλί σου, ζούλα αδελφούλα!

     Αυτά και μερικά άλλα ακόμη, στον παρακάτω σύνδεσμο!:

     -http://national-pride.org/2010/12/18/%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%B1-%CE%BF-%CE%BD%CE%B1%CE%BF%CF%83-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%B1%CF%83/

     Απάντηση

     Ιωάννης ο Αριστερόχειρας said

     Ιουλίου 20, 2015 στις 5:04 μμ Μιλά και το ZagloSS που είναι ότι ακριβώς χρειάζεται για εμφύλιο σπαραγμό!:

     Ο/Η Zanglos λέει:

     Δεκεμβρίου 20, 2010 στο 10:06

     Ξεκωλιάρα μαϊμού, θα σκάσεις επιτέλους, παλιοκατινα? Δεν είδα να παίρνεις κανεις το μέρος σου σε αυτές τις ακραίες αντιδημοκρατικές θέσεις. Εσύ θα προσδιορίσεις τα κριτήρια ποιος είναι Έλληνας και ποιος όχι? Με ποιο μέτρο μωρή μουνάρα? Σε είπα, είμαι 100% Έλληνας Χαλκιδικιώτης, το ότι δεν γράφω καλά Ελληνικά αυτό με κάνει λιγότερο Έλληνα από σένα? Πούστη! Οι πολιτικές, κοινωνικές και θρησκευτικές μου απόψεις είναι γούστο και καπέλο μου. Ναι, μισώ αφάνταστα τον χριστιανισμό, την ταφόπλακα του Ελληνισμού.

     «..Εθνική ασφάλεια και κυριαρχία..» ? Τι λες ρε ομοφυλόφιλε τι κράζεις ρε πουτάνας υιέ? Είμαι εγώ κίνδυνος για την πατρίδα μου? είσαι ο πιο σιχαμερός πούστης χωρίς αξιοπρέπεια που ποτε επικοινώνησα…
     Επίσης ας δούμε τί λένε άλλοι για αυτο….
     α)Υποβλήθηκε 21/06/2015 00:21
     Η χρήση της χυδαίας γλώσσας είναι χαρακτηριστικό πολέμου που κάνουν πληρωμένοι σχολιαστές ΄όπως το zagloSS . Μπορεί να μην είναι τέτοιος, μπορεί και να είναι. Ποιός όμως οικογενειάρχης άνθρωπος με αρχές έστω εθνικιστή, θα έβγαινε να δειξει στα σχόλια τι κάνει με το πο…..κι του; Εξευτελίζει έτσι ή όχι τον εθνικισμό που λέει; Αν ζούσε την εποχή των ναζί, και έλεγε ότι είναι δικός τους, θα τον είχαν εκτελέσει.
     β)Υποβλήθηκε 19/06/2015 18:21
     Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη, τα άτομα που βωμολοχούν και τσακώνονται με χυδαίο τρόπο σαν το zagloSS κρύβουν καταπιεσμένες σεξουαλικότητες.

     Μου αρέσει!

    2. ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΟΠΡΑΚΤΟΡΑ ΝΑΖΙΒΛΑΜΕΝΟΥ ZAGLOSS
     Και για του λόγου τ’ αληθές Άννα δες παλαιότερο σχόλιο του εμετικού αυτού τύπου!:

     Ο/Η zanglos λέει:
     Φεβρουαρίου 4, 2011 στο 11:53

     Καμια φορα σκέφτομαι, αυτή η απέραντη αδικία και το μίσος κατά του Ελληνισμού που εγώ σήμερα βλέπω/ζω από την εκκλησία, άραγε οι πρόγονοι μας πως σκέφτονταν βλέποντας τα ιερά τους να καταστρέφονται, οι ίδιοι να διώκονται και να θανατώνονται, ακόμη και να λέγονται Έλληνες τους απαγορεύθηκε!!!
     Αυτή η πίκρα με φέρνει ένα κόμπο στο λαιμό και ανεβάζει το μίσος μου κατά του ιουδαιουχριστιανισμού στα ύψη!
     Φτάνω στο σημείο πολλές φορες να σκέφτομαι ότι κάλιο μια ισλαμική Ελλάδα παρα αυτό ανθελληνικό σίχαμα.

     το link
     -http://national-pride.org/2011/02/02/%CF%83%CF%86%CE%BF%CE%B4%CF%81%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B7-%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1/

     Μου αρέσει!

   1. Απο ότι φαινέται το ΙΣΛΑΜΟΝΑΙΖΙΤΡΟΛΛ ZAGLOSS είναι μέγας μαζοχιστής…και επείδη «χαιρέται» να τις τρώει ας π’αρει την «δόση» του για να το ευχαριστέται
    α)Υποβλήθηκε 21/06/2015 00:21 Σιδηρούντιος
    Η χρήση της χυδαίας γλώσσας είναι χαρακτηριστικό πολέμου που κάνουν πληρωμένοι σχολιαστές ΄όπως το zagloSS . Μπορεί να μην είναι τέτοιος, μπορεί και να είναι. Ποιός όμως οικογενειάρχης άνθρωπος με αρχές έστω εθνικιστή, θα έβγαινε να δειξει στα σχόλια τι κάνει με το πο…..κι του; Εξευτελίζει έτσι ή όχι τον εθνικισμό που λέει; Αν ζούσε την εποχή των ναζί, και έλεγε ότι είναι δικός τους, θα τον είχαν εκτελέσει.
    β) Υποβλήθηκε 19/06/2015 18:21Σιδηρούντιος
    Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη, τα άτομα που βωμολοχούν και τσακώνονται με χυδαίο τρόπο σαν το zagloSS κρύβουν καταπιεσμένες σεξουαλικότητες.
    anti zompies said
    Ιουλίου 20, 2015 στις 4:10 μμ

    Ο απατεώνας Ζαγκλός
    που τον μπανάρισε η Ολυμπία εδώ και δυο χρόνια περίπου
    πήρε σβάρνα μετά όποιο ιστολόγιο έβρισκε μπροστά του
    όπου διάβαζες αυτόν τον ανώμαλο έβλεπες.
    Μέχρι που τον έκαναν ban όλοι, τώρα ξανάρχισε τα ιδια
    εκμεταλλευόμενος την ανεκτικότητα του μπλογκ, δεν τον βλέπω να μακροημερευει για πολύ ξανά κλωτσιά θα φάει,
    τον τρώει ο κώλος του.
    Βρίζει το ζαγγλος;;;
    Όχι μωρέ δεν βρίζει!!

    Αν εξαιρέσει κανείς τις προθέσεις και τα άρθρα, τα σχόλια του περιέχουν κυρίως τα εξής κοσμητικά επίθετα:

    μωρή πατσαβούρα
    μωρή ξεκωλι@ρα
    Είσαι πουστρακι και σε γαργαλάει η σούφρα σου?
    σε θεωρώ κατώτερο και εμμονικο έκτρωμα ιερόδουλης βουλγάρας
    πόσο μπαγλαμάς είσαι ρε γιδοβοσκέ!
    Παπαριές
    βλήτα
    ασβέ.
    Αντε και σε κάλη μερια και να μην «χαίρεται» πολύ και βγάλει τρίχες στις παλάμες….Επίσης για να «χαρεί» περισοτερο ας δεί ένα άρθρο που έχω βάλει για γτο ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ που τρώνε οι ισλαμιστές ομοενθνείς του και ομοιδεάτες του απο τους Κουρδούς…

    Μου αρέσει!

   2. Θα σε προτρέψω να μελετήσεις το σύνδρομο Τουρέτ (ADHD)
    Πάσχεις από μεγάλης μορφής εμμονισμου.

    Αυτά που επαναλαμβάνεις συνεχεια τα ίδια και τα ίδια για μένα τι είπα πριν 5-6
    χρόνια, είναι ενδείξεις για την ασθένεια σου και βασικά για μένα το μόνο που
    κάνεις κάθε φορα που τα διαβάζω, είναι να απλώνονται τα αρχίδια μου!

    Μου αρέσει!

    1. To ΙΣΛΑΜΟΝΑΖΙΤΡΟΛ zagloSS γράφει για μένα …κοιτώντας τον ευατό του στο καθρέπτη και περιγράφωντας αυτο που βλέπει….ας «ξαναχαρεί » λοιπόν
     α)Υποβλήθηκε 21/06/2015 00:21 Σιδηρούντιος
     Η χρήση της χυδαίας γλώσσας είναι χαρακτηριστικό πολέμου που κάνουν πληρωμένοι σχολιαστές ΄όπως το zagloSS . Μπορεί να μην είναι τέτοιος, μπορεί και να είναι. Ποιός όμως οικογενειάρχης άνθρωπος με αρχές έστω εθνικιστή, θα έβγαινε να δειξει στα σχόλια τι κάνει με το πο…..κι του; Εξευτελίζει έτσι ή όχι τον εθνικισμό που λέει; Αν ζούσε την εποχή των ναζί, και έλεγε ότι είναι δικός τους, θα τον είχαν εκτελέσει.
     β) Υποβλήθηκε 19/06/2015 18:21Σιδηρούντιος
     Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη, τα άτομα που βωμολοχούν και τσακώνονται με χυδαίο τρόπο σαν το zagloSS κρύβουν καταπιεσμένες σεξουαλικότητες.
     anti zompies said
     Ιουλίου 20, 2015 στις 4:10 μμ
     Ο απατεώνας Ζαγκλός
     που τον μπανάρισε η Ολυμπία εδώ και δυο χρόνια περίπου
     πήρε σβάρνα μετά όποιο ιστολόγιο έβρισκε μπροστά του
     όπου διάβαζες αυτόν τον ανώμαλο έβλεπες.
     Μέχρι που τον έκαναν ban όλοι, τώρα ξανάρχισε τα ιδια
     εκμεταλλευόμενος την ανεκτικότητα του μπλογκ, δεν τον βλέπω να μακροημερευει για πολύ ξανά κλωτσιά θα φάει,
     τον τρώει ο κώλος του.
     Βρίζει το ζαγγλος;;;
     Όχι μωρέ δεν βρίζει!!
     Αν εξαιρέσει κανείς τις προθέσεις και τα άρθρα, τα σχόλια του περιέχουν κυρίως τα εξής κοσμητικά επίθετα:
     μωρή πατσαβούρα
     μωρή ξεκωλι@ρα
     Είσαι πουστρακι και σε γαργαλάει η σούφρα σου?
     σε θεωρώ κατώτερο και εμμονικο έκτρωμα ιερόδουλης βουλγάρας
     πόσο μπαγλαμάς είσαι ρε γιδοβοσκέ!
     Παπαριές
     βλήτα
     ασβέ.
     Δυστυχώς Άννα μου , ενώ του τα χώνεις τόσο αποτελεσματικά, εξού και ο έπειτα εκνευρισμός του , δεν γίνεται να μην του απαντά κανείς γιατί το άτομο αυτό εκτός από πονηρό, είναι κακόβουλο και φυσικά ύπουλο και προσπαθεί με χίλιους δύο τρόπους επικίνδυνη προπαγάνδα κατά της χώρας μας.Τον έχω παρακολουθήσει και σε άλλα ιστολόγια και γνωρίζω πολύ καλά το «ποιόν» του.
     Το γνωρίζεις ότι σε σχόλιο του είχε πει ότι προτιμά την Ελλάδα ισλαμική, παρα χριστιανική??

     Μου αρέσει!

 4. Και να’χαν φάει 5 δις ευρώ πήγαινε στον διάολο.Εδω εχουν φάει τα διπλοτρίδιπλα και δεν πρόκειται να την πληρώσει απολύτως ΚΑΝΕΝΑΣ.Με τους αλητοκαργι@λες.ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΧΩΡΑ Ποτέ.Ο καθένας ενδιαφέρεται για την πάρτη του και οι υπόλοιποι να πάνε να γ@μηθούνε.Ωραία χώρα στησανε τα πολιτικα γουρούνια και από κοντά ακολουθούνε και οι πολίτες οι ταγμένοι ψυχή και τσέπη με τα αποκόμματα.ΣΙΧΑΜΑ ΣΚΕΤΟ.

  Μου αρέσει!

 5. …σκληρή ανακοίνωσης από το Γραφείο του υπουργού Επικρατείας Παναγιώτη Νικολούδη
  «Εμείς ανοίξαμε τον δρόμο και τώρα είναι η σειρά της τακτικής Δικαιοσύνης να προχωρήσει στον δρόμο αυτό και να διεκπεραιώσει το πραγματικά δύσκολο έργο της απόδοσης ευθυνών για κάθε ένα από τα 1300 αγύριστα δάνεια………>>

  μας φλόμωσαν στη μαλ.κία
  και μόνο απ΄αυτή την φράση καταλαβαίνει κανείς οτι δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα και σαν λαμόγια γραφειοκράτες
  πετάνε το μπαλάκι παρακάτω.
  ΄Εφυγαν τα λαμόγια της ΝΔ και ήρθαν αυτά του «Σύριζα»

  *Πανο σε κοροϊδεύουν ….βάλτους να κάνουν γραμμή εργοστασίου… και 10-20 ανακριτές να μοιραστούν τις υποθέσεις

  Μου αρέσει!

 6. Ρέ τούς Γραικύλους…μου…

  …Ρέ – τούς – γα – μω – Γραι – κύ – λους…ΜΟΥ. 🙂

  Ἅμα τά μπεῖ στήν…Γιαλαδο – Κολοκύθα πού τά ἔλαχε γιά…IQ ὅτι…δικαιώθηκαν, δέν τούς τό βγάζεις οὔτε μέ τήν…Τρίαινα τοῦ Ποσειδώνα λέμε..

  Δέν φτάνει πού στήσανε τό ἐργάκι μέ τά θαλασσοδάνεια γιά νά τήν ἀπαξιώσουνε…κάργα καί νἄχουνε μετά…δικαιολογία νά τήν πα$$άρουνε

  στόν κολλητό μου τόν…Paulson τά Στουρναρο – Βενιζέλια…

  Δέν φτάνει πού σφυρίξανε στούς…Χ.Α.ύγο – «Παναγιώταρους» οἱ Προβοπουλο – Στουρναραῖγοι μαζί μέ ΜιΧ.Α.λολιάδες καί Λεωντσάκους γιά τά

  8 ἀδήλωτα Πανταλάκη γιά νά τόν ἀπαξιώσουνε πού ψιλλιάστηκε «ΠΟΥ» τήν πήγαιναν τή «δουλειά» καί ἀντιστεκότανε στό…»Παναήρι» μέ τά

  ὑποθηκευμένα λειβαδο – χώραφα καί τά ὑποστατικά τῶν ἀγροτο-τέτοιων…νε πού τά στείλανε…σούμπιτα στά…τίμια «καρτνά$ια» μου…

  Δέν φτάνει πού κάνουνε…γαργάρα τό…«Repetition» μοντελάκι «ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ» μέ τήν…»ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ» ἀπό τούς $υριζο – Στουρναρο –

  Βαρουφάκηδες, πάλι στό κολλητάρι μου τόν Paulson…

  Δέν…»φτάνει» πού οἱ ἀγροτο – τέτοιοι…ΜΟΥ θά ΤΑ Χ.Α.ΣΟΥΝΕ ΟΛΑ τώρα μέ τήν…BRRD μας

  …Νοιώθουνε καί…δικαιωμένα τά…Γραικυλο – «ἀριστερίλικα»…Τρωκτικά μου. 🙂

  Δέν είναι…Χ.Α.ρμα τά…

  …$υριζο – Χ.Α.ρο – «Καμμένα»…ΜΟΥ; 🙂

  Ackermann The…

  La$t Knight.

  Μου αρέσει!

 7. Η ΑΤΕ δόθηκε στην Πειραιώς που πήρε πακέτο βοήθειας από το κράτος. Αφού είναι γνωστό πώς και γιατί, ο ‘αδιάφθορος’ ‘αριστερός’ Τσίπρας γιατί δεν πήρε πίσω την ΑΤΕ αλλά σφυρίζει αδιάφορα και βάζει πάνω απ’ όλα τον αμαρτωλό χρηματοπιστωτικό τομέα.
  Εγώ ξέρω πως οι αγρότες πληρώνουν επί δεκαετίες τα δάνειά τους που έχουν ξεχρεωθεί 10 φορές, για να καλυφθεί το κόστος απ’ τα δάνεια των κομμάτων. Αλλά ένας δεν ήταν τίμιος ώστε να διατάξει ορκωτούς λογιστές να ελέγξουν ποιος χρωστά και ποιος έχει ξεπληρώσει τα χρέη του.
  Μια φορά ο πατέρας μου ρώτησε τον τοπικό διευθυντή της ΑΤΕ γιατί δε μειώνεται το χρέος του αφού κάθε χρόνο η τράπεζα του κρατά το μεγαλύτερο μέρος των επιδοτήσεων και της σοδειάς και του απάντησε: ‘μην το ψάχνεις, δεν πρόκειται ποτέ να ξεχρεωθείς’.

  Μου αρέσει!

  1. Σιωπή ἐσύ…λιμό, πού μοῦ θές…πίσω καί τήν ΑΤΕ…μας…

   Ἀκόμα μοῦ…χρωστάτε ἐσεῖς οἱ…ἀγροτο – τέτοιοι…

   Ξοφλήστε…μας πρῶτα καί μετά νά σκούζετε γιά τό…Τ$Ιπρί μου…

   Ζήτουλες καί…θκιανοναραῖγους μᾶς…καταντήσατε βρέ…

   Μόνο…κλέφτες δέν γίναμε γιά νά σᾶς…

   …προ$τατεύσουμε.

   ELA…γαμω – «Meow»…

   …Γιαλαδο – …μπαταχσήδες.

   Ackermann The…

   La$t Knight.

   Μου αρέσει!

   1. Και η Πειραιώς σε ποια τούρκικη έδωσε την ΑΤΕ ???
    Ετσι… να μπορεί να δημεύσει την ελληνική περιουσία ότι ώρα θέλει…

    Μου αρέσει!

   2. Ἄσε…

    Γίνανε πολλές…ἀλλαξοκωλιές μεταξύ Σάλλα – Ziraat καί Πειραιῶς…Αἰγύπτου…

    «Κουβάρι» τήν ἔκανε τή δουλειά τό φιλαράκι μου ὁ…PAULSON ἀπό τήν…»Καταπακτή», καί ἄσε τά λιμά νἄβρουνε ποιός είναι…»ποιός» καί

    ποιός κατέχει…

    …»ΤΙ». (…πλέον).

    Ἀλλά ἔχω ἐμπιστο…$ύνη στόν Τ$ίπρα…

    Θά τά πάρει ὅλα…πίσω…

    …Μά…»ΟΛΑ» σέ λέω.

    Meow.

    Μου αρέσει!

   3. Συγχώνευση τραπεζών σε 2… εκ των οποίων καμία ελληνική…
    Πειραιώς αύξηση μετοχικού κεφαλαίου να μπουν το φιλαράκι μας ο ροκφελερ..
    Εθνική… αυξηση μετοχικού κεφαλαίου για να παρουν μεγαλύτερο ποσοστό…

    Και πότε… χμμ ποια εποχή … οταν με ενα πακέτο τσιγάρα έπερνες και δώρο μια μετοχή τράπεζας…
    Πουλάμε υποθήκες.. μεταφέρουμε στεγαστικά … εταιρικα… οτι μπορουν να αρπάξουν να μην έχουν κανένα προβλημα…

    Και εμεις εδω.. θα φωνάζουμε ακόμα για τους πληστειριασμούς… αλλα πλέον.. ανήκουν αλλου..
    Αν μπορούμε ας πάμε να τους κάνουμε .. ένσταση εις τας γερμανίας…

    Μου αρέσει!

 8. Ποιοιι χάρισαν την ΑΤΕ; Δε θυμάμαι… Α! μόλις θυμήθηκα.. Αυτοί που ψηφίζουν τα μηνμόνια μαζί με τον Αλέξη και τον κρατάνε πρωθυπουργό…
  Για κοίτα ρε κάτι πράγματα….

  Α πα πα πα πα…

  Μου αρέσει!

 9. Χθες πληρώθηκε στο ακέραιο 100% ένα ομόλογο της ΕΚΤ που είχε αγοράσει στο 20%…
  3,3 δισεκατομμύρια η ζημιά, κύριε Δραγασάκη!
  Για τη σωτηρία της πατρίδας φυσικά, όχι μίζες & προμήθειες…
  Γιατί οι φυλακόβιοι του μέλλοντος πρέπει να έχουν όνομα!

  Το να μπείτε μέσα, είναι το αισιόδοξο σενάριο…
  Παίζει βέβαια και το να μη βρουν να θάψουν…

  Μου αρέσει!

 10. ΘΕΛΕΙ Η ……. ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ.

  ΜΟΝΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ .ΤΥΧΑΙΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕ

  Στο Αγιο Ορος επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα, οι φωτογραφικές μηχανές, ο ορειβατικός εξοπλισμός και τα laptops. Όλα τα μοναστήρια διαθέτουν καρτοτηλέφωνο, φαρμακείο, ιατρείο. Για ασύρματο ίντερνετ χρησιμοποιήστε παρόχους κινητής τηλεφωνίας.
  Στο Άγιο Όρος επίσης υπάρχουν Ταχυδρομείο (Καρυές & Δάφνη), Αγροτική Τράπεζα (Καρυές), 2 ιδιωτικά εστιατόρια (Καρυές & Δάφνη), Καταστήματα Πωλήσεων (Καρυές & Δάφνη).
  http://www.lectus.gr/el/agiooros.htm

  Μου αρέσει!

 11. Ολυμπια…
  καποια λαυρακια που εχεις βγαλει..
  δεν ειναι Κακουργημα..
  Εχεις μεινει πισω νομικα…
  Ειναι Κρεμαλουγημα πλεον….
  Αυτα τα ρεμαλια θελουν τις χαριτωμενες Κρεμαλες μου!
  Μηπως εχεις καμια πληροφορια
  αν τελικα..μου δωσουν τα ρεμαλια..
  και δουλεψουν οι χαριτωμενες μου?
  Και.Αν..δουλεψουν….
  Ανυπομωνω…..

  Μου αρέσει!

 12. γιατί δεν στεναχωριέσαι και για τα 6000 χιλιάδες νησιά που πουλάει ο τσίπρας μαζί με τον χοντρό με το Hummer;
  τέτοια προπαγάνδα ούτε στη βόρεια Κορέα. Όταν θέλω να γελάσω διαβάζω το «πατριωτικό» site Ολυμπία:

  Μου αρέσει!

 13. Η ΝΤΟΡΑ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ!

  ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

  Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Κ. ΘΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ,

  ΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ

  ΤΟΣΟ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ

  ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ Κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΟΥΔΗΣ.

  ===

  συντροφε ………η δημοκρατια δεν εχει αδιεξοδα

  ΜΟΝΟ …ΕΞΟΔΑ

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.