Η άρνηση, βαφτίζεται «επιστημονική άποψη», για να συγκαλύψει τους ανθρωποφάγους, με τι αντάλλαγμα;

10000greeksΠρώτη Τουρκική Εθνοσυνέλευση… (όταν οι ίδιοι οι τούρκοι παραδέχονται τα εγκλήματά τους, τότε ίσως όλα τα άλλα περιττεύουν, αλλά για τις ψυχές των προγόνων μας, εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε από οποιοδήποτε πόστο!)

Κεμαλικοί βουλευτές, ιδιαίτερα της περιοχής του Πόντου κατηγορήθηκαν από το συνάδελφό τους βουλευτή της Προύσας Eμίν μπέη, στη συνεδρίαση της 21 Aυγούστου 1922, ως «οπαδοί του Ποντιακού ιδεώδους» και παραπέμφθηκαν σε εξεταστική επιτροπή για τις μετριοπαθείς θέσεις τους και την παθητική τους στάση.
Στην τουρκική Eθνοσυνέλευση της Άγκυρας, ιδιαίτερα ξεχώρισε ο βουλευτής της Σινώπης Xακκί Xαμή μπέης, ο οποίος δυναμικά διαφοροποιήθηκε με τα μέτρα των εκτοπίσεων της κυβέρνησής τους.
Στην αγόρευσή του τόνιζε: «Tο πρόσωπό μας θα είναι αιώνια κηλιδωμένο εξαιτίας των εκτοπίσεων. Eάν οι εκτοπισμοί γίνονται προκειμένου να δολοφονηθούν ανθρώπινες ψυχές, τότε, κύριοι, αυτό είναι άκρως αποτρόπαιο ζήτημα. Mας κηλιδώνει ενώπιον του σύμπαντος κόσμου. Γιατί τότε η κυβέρνηση δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της… Tα είδα με τα ίδια μου τα μάτια.

Στο ίδιο πνεύμα κατά την αγόρευσή του μίλησε και ο βουλευτής Mερσίνης Σαλαχατίν μπέης: «…Mήπως είναι αυτή η επιθυμία της Eθνοσυνέλευσης να μην απομείνει κανένας μη μουσουλμάνος, να εξοριστεί και αφανιστεί και ο τελευταίος;»

—————-

Μαρτυρίες ανθρωποφαγίας

Απόσπασμα από  τηλεγράφημα του Αμερικανού περιηγητή Γκίμπονς.

…Οχι μόνο η Τραπεζούς, αλλά και όλα τα ελληνικά χωρία της περιοχής ταύτης, υπάρχουν ενδείξεις ασφαλείς, ότι τροφοδοτούν με κρέατα ΑΝΘΡΩΠΩΝ τας σιαγόνας του Μολώχ του Τζεβισλίκ!

Οι εξέχοντες Τούρκοι του Τζεβισλίκ ήλθον εις Τραπεζούντα έντρομοι να διαμαρτυρηθούν. «Το Τζεβισλίκ κράζει προς τον ουρανόν καθ΄ημών» εδήλωσεν εις εξ αυτών «θα είμεθα καταδικασμένοι μεταξύ των εθνών». Άλλος κατεχόμενος υπό σφοδράς λύπης και τρόμου απέσπα την κόμην του έμπροσθεν του Βαλή, ικετεύων όπως μη κηλιδούται πλέον η εθνική τουρκική τιμή, δι’ εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας…

Πάμπολες είναι οι μαρτυρίες ευρωπαίων και αμερικανών περιηγητών, όχι μόνο στον Πόντο αλλά σε όλη τη Μικρά Ασία, που περιγράφουν έντρομοι ότι «Στά τσιγκέλια των κρεοπωλείων κρέμονταν ανθρώπινα κορμιά.»

—————–

Ο ΟΗΕ με απόφασή του, που ΔΕΝ υπέγραψε η Τουρκία, ξεκαθαρίζει ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

—————–

όσοι έχουν γερό στομάχι, αν αντέχουν, ας διαβάσουν,

Ένα από τα πιο συγκλονιστικά ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ της Γενοκτονίας των Ποντίων! Η κόλαση στον Άγιο Γεώργιο τον Πάτλαμα

—————–

Έχει αποδειχθεί ότι οι τούρκοι ΛΑΔΩΝΑΝ πανεπιστήμια και καθηγητές για να «ξαναγράψουν την ιστορία τους» και να βγάλουν προς τον έξω κόσμο, ένα άλλο προφίλ και να κρύψουν τα εγκλήματα που διέπραξαν κατά των γηγενών πληθυσμών. Το 1928 σε μια προσπάθεια αποδίωξης του «αραβικού συμπλέγματος» και «εξευρωπαισμού», καταργήθηκε η αραβική γραφή με νόμο. Με εντολή του κεμάλ η τουρκική ιστορία, ξεκίνησε να γράφεται από το 1933 και έπειτα. Πως γράφτηκε; Διαβάστε:

Η ιστορία έχει γραφτεί κάθε άλλο παρά αντικειμενικά ώστε ανάλογα με την εθνικότητα ή τα συμφέροντα του κάθε ιστορικού, τα γεγονότα έχουν παρερμηνευτεί ή εντελώς παραποιηθεί, ούτως ώστε να παρουσιάζονται διαφορετικά κατά περίπτωση και σύμφωνα με μεθοδευμένους υπολογισμούς. Έχουν αποκαλυφθεί αναρίθμητα σκάνδαλα που αφορούν στην πολιτική της τουρκικής κυβέρνησης να χρηματοδοτεί αμερικανικά πανεπιστήμια, όπως τα πανεπιστήμια Πρίνστον και Πόρτλαντ, για να εξασφαλίζεται η διδασκαλία της ιστορίας με τέτοιο τρόπο ώστε να ευνοείται η Τουρκία. Μια ιστορία που παραλείπει να αναφερθεί στις γενοκτονίες των Αρμενίων, των Ελλήνων και των Ασσύριων. Έχοντας πολλές έδρες τουρκικών σπουδών στα αμερικανικά πανεπιστήμια, η αναθεωρημένη αυτή εκδοχή των γεγονότων από την πλευρά της Τουρκίας είναι πιθανό να επηρεάσει μεγάλο τμήμα των φοιτητών της Αμερικής.

Στις 27 Οκτωβρίου 1995, το περιοδικό The Chronicle of Higher Education δημοσίευσε άρθρο της Amy Magaro Rubin όπου αναφερόταν ότι Αμερικανοί λόγιοι είχαν υπογράψει μια δήλωση, καταγγέλλοντας ότι η τουρκική κυβέρνηση χρησιμοποιούσε ακαδημαϊκούς στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ για να διαστρεβλώνει την ιστορία της και να μην γίνεται αναφορά στη γενοκτονία των Αρμενίων. Ακολούθησε δημοσίευμα της εφημερίδας Boston Globe στις 25 Νοεμβρίου 1995, όπου επιβεβαιωνόταν ότι γίνονται ύποπτες δωρεές από ξένες κυβερνήσεις, γεγονός που είχε δημιουργήσει μεγάλη ανησυχία στα αμερικανικά εκπαιδευτικά ιδρύματα. Στις 30 Νοεμβρίου 1995, άρθρο της εφημερίδας The Philadelphia Inquirer αναφερόταν στην ανήθικη χρήση κονδυλίων από την Τουρκία στο πανεπιστήμιο Πρίνστον. Ακολούθησε άρθρο της New York Times στις 22 Μαΐου 1996 που ανέφερε ότι το Πρίνστον «λειτουργούσε ως βιτρίνα της τουρκικής κυβέρνησης». Και τη Κυριακή 30 Νοεμβρίου 1997, άρθρο στην εφημερίδα Tlie Los Angeles Times ανέφερε ότι μια προσφορά ενός εκατομμυρίου δολαρίων από τη τουρκική κυβέρνηση προς το πανεπιστήμιο UCLA δεν είχε γίνει αποδεχτεί, εξαιτίας του απόηχου του σκανδάλου στο πανεπιστήμιο Πρίνστον.

Στις 18 Αυγούστου 2000, το περιοδικό The Chronicle of Higher Education αποκάλυψε ότι η τουρκική κυβέρνηση είχε απειλήσει ότι θα συλλάμβανε διευθυντικά στελέχη της εταιρίας λογισμικού Microsoft στην Τουρκία και ότι θα απαγόρευε την κυκλοφορία των προϊόντων της, αν η εταιρία δεν άλλαζε το κείμενο που υπήρχε στις σελίδες της εγκυκλοπαίδειας Encarta στο διαδίκτυο για την γενοκτονία. Μετά την έγκριση ψηφίσματος για την αρμενική γενοκτονία από δύο αμερικανικές υποεπιτροπές του Κογκρέσου, η Τουρκία απείλησε να διώξει τις αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις από την Τουρκία, να εφαρμόσει αντιαμερικανικές εμπορικές κυρώσεις, να ακυρώσει κερδοφόρα συμβόλαια αγοράς αμυντικών εξοπλισμών και να πραγματοποιήσει άλλες πιο κεκαλυμμένες απειλές, στην περίπτωση που το ψήφισμα εγκρινόταν από το Κογκρέσο. Την παραμονή της ψηφοφορίας της ολομέλειας τον Οκτώβριο του 2000, ο πρόεδρος Κλίντον πίεσε το μέλος του Κογκρέσου Dennis Hastert, ρεπουμπλικάνο από την πολιτεία του Ιλινόι και εισηγητή του ψηφίσματος για τη γενοκτονία των Αρμενίων, να αποσύρει την πρόταση και να μην περιληφθεί στην ημερήσια διάταξη. Ο Hastert υποχώρησε, Ο βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος Frank Pallone από την πολιτεία του Νιου Τζέρσυ κατηγόρησε την αμερικανική κυβέρνηση ότι «υπέκυψε στις απειλές της τουρκικής κυβέρνησης κατά των Αμερικανών στρατιωτών». Το Ευρωκοινοβούλιο, η Ιταλία, το Βέλγιο και η Αργεντινή είχαν ήδη εγκρίνει παρόμοια ψηφίσματα. Τον Ιανουάριο του 2001, το Κοινοβούλιο της Γαλλίας αρνήθηκε να υποκύψει σε παρόμοιες απειλές από την Τουρκία. Ενέκρινε ομόφωνα το ψήφισμα που αναγνώριζε τη σφαγή 1.500.000 Αρμενίων στην Οθωμανική Αυτοκρατορία το 1915 ως γενοκτονία. Ο Πρόεδρος Ζακ Σιράκ κατόπιν επικύρωσε το ψήφισμα. Παρόλα αυτά, τον Ιανουάριο του 2001, η Βρετανία αρνήθηκε να συμπεριλάβει αναφορά στη γενοκτονία των Αρμενίων κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων μνήμης του Ολοκαυτώματος. Η γενοκτονία του 1.500.000 Ελλήνων και Ασσυρίων δεν έχει τεθεί ως θέμα ποτέ…

Το olympia, έχει δεξιά σε μόνιμη στήλη τα Ντοκουμέντα της Γενοκτονίας. Και θα παραμείνουν εκεί, μέχρι να δικαιωθούν οι νεκροί που έμειναν άταφοι και τους  έφαγαν τα όρνια του ουρανού και να αναπαυθούν οι ψυχές των νηπίων που εσφάγησαν, μπροστά στα μάτια των μανάδων τους…

Η μόνη υπηρεσία προς την Πατρίδα που μπορεί να προσφέρει ο αρνητής της Γενοκτονίας, που «τυχαίνει» να είναι και Υπυργός Παιδείας!!! και συνεχιστής της Ρεπούσιας «επιστημονικής άποψης» περί συνωστισμού στη Σμύρνη, είναι η ΑΜΕΣΗ παραίτησή του!

2

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Η άρνηση, βαφτίζεται «επιστημονική άποψη», για να συγκαλύψει τους ανθρωποφάγους, με τι αντάλλαγμα;

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.