Οικογενειακά Επιδόματα. Πότε θα πληρωθούν;

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΟΓΑΟ ΟΓΑ ανακοίνωσε επίσημα ότι το επίδομα τέκνων θα καταβληθεί

αύριο, Πέμπτη (05/11/2015) στους 643.290 δικαιούχους, ενώ όσοι έχουν κάνει την αίτηση Α21 μπορούν να δουν μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής εάν θα πληρωθούν.
Σύμφωνα με το paraskhnio.gr, τα χρήματα είθισται να μπαίνουν την προηγούμενη ημέρα το απόγευμα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων, δηλαδή σήμερα, Τετάρτη (04/11/2015), αν κι αυτό εξαρτάται από τη διαδικασία πίστωσης που ακολουθείται.

Συγκεκριμένα, η Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοινώνει ότι:

«Την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015 καταβάλλονται τα Οικογενειακά Επιδόματα Γ’ τριμήνου 2015 (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών) στους δικαιούχους που υπέβαλλαν αίτηση Α21 μέχρι 4-9-2015 και πληρούν τις προϋποθέσεις. Η πληρωμή αυτή αφορά 643.290 δικαιούχους και η συνολική δαπάνη για τις πληρωμές αυτές ανέρχεται στο ποσό των 223.481.455,65€».

Διευκρινίζει, επίσης, ότι όσοι από τους ενδιαφερόμενους δικαιούχους των οικογενειακών επιδομάτων υπέβαλαν αίτηση Α21 έως τις 4-9-2015 και δεν τους καταβληθεί το επίδομα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oga.gr ), στην ειδική εφαρμογή «Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων», προκειμένου να ενημερωθούν για το λόγο μη πληρωμής τους και τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν στον ΟΓΑ.

Η πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων σε αυτούς τους δικαιούχους θα γίνει μετά την προσκόμιση και τον έλεγχο των δικαιολογητικών από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού (Κεντρική Υπηρεσία ή αρμόδιο Υποκατάστημα).

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Οικογενειακά Επιδόματα. Πότε θα πληρωθούν;

 1. Πρώτη φορά Αριστερά…..

  Θα μας πει ο Σούλτς τι θα γίνει με τα χρέη εκατομμυρίων νοικοκυριών.

  Τέτοια ξεφτίλα δεν έχει ξαναγίνει πάντως για κυρίαρχο κράτος.

  Έρχεται ένας διεφθαρμένος και αγράμματος Γερμανός -που παριστάνει τον Πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου και άρα απολύτως αναρμόδιος- και δηλώνει «ότι θα «σκεφτούνε το θέμα της πρώτης κατοικίας».

  Απέναντί του ένας απαξιωμένος απολύτως Πρωθυπουργός της «επανάστασης» τον ανέχεται χωρίς να αντιδρά.

  Πως να αντιδράσει όταν δεν μπορεί να χαράξει εθνική πολιτική και παρακαλάει για έλεος συγκρίνοντας τους Έλληνες με τους πρόσφυγες;

  Τέτοια ξεφτίλα ειναι σίγουρο ότι δεν έχει ξαναγίνει. Τουλάχιστον δημοσίως μεχρι τώρα κρατούσαν τα προσχήματα.

  Τώρα έρχεται κανονικά ο Ναζί και δίνει υποσχέσεις στους κατακτημένους…..

  Γιατί να μην το κάνει; Εδώ ολόκληρος Πρωθυπουργός έφυγε απο την Αθήνα για να μην συναντηθεί με τους μαθητές που διαδήλωναν.

  Ο αριστερός που έστειλε τα παιδιά του στα πανάκριβα ιδιωτικά…

  Ο «δημοκράτης» που έβαλε την γυναίκα του σε δύο δημόσιες θέσεις…..

  Ο «συμπάσχων» που όχι μόνο κατάπιε την «εντολή» του για κόψιμο των βουλευτικών μισθών αλλά για κάποιους συνεργάτες του εξασφάλισε και αυξήσεις…..

  Αν αρχίσουν να τον «ψάχνουν» όσοι τους δούλεψε θα τον δούμε να επισκέπτεται «ασθενείς» στην Σπιναλόγκα.

  Λέτε να μας λυπηθούν οι ΝΑΖΙ;……Λέτε να μας λυπηθεί ο χερ Σουλτς;

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.