ΕΛΛΗΝΙΚΑ BLOGS ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ISIS

 

ΕΛΛΗΝΙΚΑ BLOGS ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ISIS 3Τα νεκρά παιδάκια πουλάνε πολύ οπότε ας τα εκμεταλλευτούμε να πάρουμε πολλά και εύκολα κλικς στα μπλογκς και λαικ στα φέις.


Το περίεργο είναι που αυτές οι φώτο διαδόθηκαν ταυτόχρονα από ακροδεξιούς και υπεραριστερούς….η τελικά μάλλον δεν είναι καθόλου περίεργο.
Βέβαια υπάρχει κάτι που ενώνει όλους αυτούς….το αντισύριζα.
Πρέπει να επέμβει η Γαλλική Πρεσβεία και ο εισαγγελέας άμεσα.

Οι φώτο και τα γεγονότα είναι από χτύπημα με χημικά στην Δαμασκό το 2013(τότε που ήθελε να μπουκάρει ο Βενιζέλος για να ανατρέψει τον Άσαντ) η ακόμη και από την Γάζα,όμως καμία δεν είναι από τους πρόσφατους βομβαρδισμούς των Γάλλων

ΕΛΛΗΝΙΚΑ BLOGS ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ISIS

Θα ήταν ενδιαφέρον να γίνει μια έρευνα από που ξεκίνησαν αυτές οι αναρτήσεις για να δούμε κάποιες υπόγειες σχέσεις του οργανωμένου εγκλήματος με την τρομοκρατία

Αλήθεια το facebook γιατί δεν κατεβάζει αυτές τις φώτο?


Από το ellinikahoaxes.gr

Είναι σύνηθες το φαινόμενο να παίρνεις παλαιότερες φωτογραφίες και να τις τοποθετείς στο τώρα και στη προκειμένη περίπτωση στα γεγονότα με τους γαλλικούς βοβαρδισμούς εναντίον θέσεων των τζιχαντιστών.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ BLOGS ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ISIS

Ας δούμε το άρθρο.

 

Τα ανθρωπόμορφα κτήνη του Ολάντ, βομβαρδίζουν νοσοκομεία στη Συρία!

 

Το αίμα των αθώων παιδιών και το αίμα των Γάλλων νεκρών, στα κεφάλια των φονιάδων ιμπεριαλιστών!

Ναταλί Γλέζου
Το αίμα τους να σας πνίξει ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ!!! ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ASSAD ΘΕΛΑΤΕ!!! ΤΑ ΧΕΡΙΑ Ο Λ Ω Ν ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΑΙΜΑ!!!

Αυτό που θα εξετάσουμε λοιπόν εδώ είναι το αν οι φωτογραφίες προέρχονται από τους γαλλικούς βομβαρδισμούς στη Συρία, όχι πολιτικές θέσεις και απόψεις (ο καθένας με τον πόνο του) και συγκεκριμένα τον ισχυρισμό…Τα ανθρωπόμορφα κτήνη του Ολάντ, βομβαρδίζουν νοσοκομεία στη Συρία!

Οι φωτογραφίες από μόνες τους έχουν μια τραγική ιστορία, ένας βομβαρδισμός με αθώα θύματα είναι κατακριτέος από όποια εμπλεκόμενη μεριά και αν προέρχεται, πόσο μάλλον όταν πρόκειται και για βομβαρδισμό νοσοκομείου.

Τις φωτογραφίες τις συναντάμε και το Μάρτιο του 2015.

H Γαλλία όμως συμμετείχε για πρώτη φορά σε βομβαρδισμούς εναντίον θέσεων του ισλαμικού κράτους πριν από δύο μήνες και συγκεκριμένα σε στρατόπεδο εκπαίδευσης των τζιχαντιστών κοντά στο Ντέιρ Εζόρ, ως εκ τούτου δεν μπορεί οι φωτογραφίες σε καμία περίπτωση να θεωρηθούν ως απόδειξη των τωρινών γαλλικών βομβαρδισμών.

http://www.ert.gr/i-gallia-vomvardizi-gia-proti-fora-thesis-tou-ik-sti-siria/

Γιώργος Ζ.

3 σκέψεις σχετικά με το “ΕΛΛΗΝΙΚΑ BLOGS ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ISIS

  1. Α ναι αφού το είπε το νεοταξίτικο ellinika-hoaxes.gr έτσι θα είναι. Γιαυτούς τα πάντα είναι συνομωσιολογία. Δεν υπάρχει ούτε ΝΤΠ ούτε ηλεκτρονικό φακέλωμα, ούτε ανοιχτή κοινωνία του Σόρος, ούτε παγκόσμιοι τραπεζίτες , ούτε τίποτε. Η πληροφόρηση της CIA μέσα από το διαδίκτυο έχει όνομα.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.