Ο στρατηγός Γουέσλι Κλάρκ τελειώνει την Τουρκία: Είναι συνεργός της ISIS!

Wesley-ClarkeΟ στρατηγός Γουέσλι Κλάρκ είναι ο πρώην διοικητής του ΝΑΤΟ και ο δημοφιλέστερος στρατιωτικός στις ΗΠΑ. Ουδείς μπορεί να τον κατηγορήσει για «φιλορωσική στάση», αντίθετα θεωρείται ο «γκουρού» στην γεωπολιτική ανάλυση υπό το πρίσμα των Αμερικανικών συμφερόντων. Η συνέντευξη του λοιπόν στο CNN για την κατάρριψη του ρωσικού βομβαρδιστικού από τους τούρκους έχει προκαλέσει σάλο στην Τουρκία, αφόπλισε όμως και όλο το…φιλοτουρκικό λόμπι των ΗΠΑ που προσπαθούσε διακαώς να εμπλέξει το ΝΑΤΟ ουσιαστικά στο πλευρό των τρομοκρατών.

Ο στρατηγός Κλαρκ απέρριψε κατηγορηματικά κάθε εμπλοκή του ΝΑΤΟ στην ρωσοτουρκική διένεξη, τονίζοντας ότι «Η τουρκία έριξε το αεροσκάφος και όχι το ΝΑΤΟ. Η συμμαχία δεν είχε καμμία εμπλοκή και εξ’ όσων γνωρίζω δεν θα έχει εμπλοκή στην αεράμυνα (!!)».

Όσον αφορά την τουρκία και τις σχέσεις της με την τρομοκρατία, ο στρατηγός ήταν καταιγιστικός: «H ISIS δεν είναι απλώς μία τρομοκρατική οργάνωση. Είναι μία Σουνίτικη τρομοκρατική οργάνωση που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Τουρκίας και της Σαουδικής Αραβίας. Η Τουρκία βοηθά την ISIS με κάθε τρόπο από την αρχή. Στέλνει τρομοκράτες, τους διευκολύνει και αγοράζει το πετρέλαιο τους.»

Κοινώς, η Τουρκία έριξε το ρωσικό αεροσκάφος για να σώσει την ISIS και αυτό το λέει ο κορυφαίος Αμερικάνος στρατιωτικός στο μεγαλύτερο ειδησεογραφικό δίκτυο. Η Τουρκία δεν μπορεί να εμπλέξει κανέναν στην επερχόμενη καταστροφή της.

13 σκέψεις σχετικά με το “Ο στρατηγός Γουέσλι Κλάρκ τελειώνει την Τουρκία: Είναι συνεργός της ISIS!

 1. Οι Τούρκοι είναι , κατά τήν Θεωρία του Δαρβίνου ,αιμοδιψείς ορδές Μογγόλων μέ γονιδιακά καταγεγραμμένα τά χαρακτηρηστικά νά σφάζουν , νά καταστρέφουν , καί νά αρπάζουν.

  Κανείς δε γλύτωσε.

  Γενοκτονία 500,000 Έλλήνων του Πόντου -εθνικος ηρωάς τους ο Τοπάλ Αλί , εσφαξε τούς περισσότερους -απελάμβανε νά ξεκοιλιάζει εγκύους καί νά σπάει κεφαλάκια μωρών στά βράχια..

  Γενοκτονία 2,000,000 Αρμενίων και Ασσυρίων – όλοι τους χριστιανοί.

  Μικτασιατικη Καταστροφή – Γενοκτονία 2,000,000 Έλλήνων μέ τίς ευλογίες τών συμμάχων καί τών μπολσεβίκων τού στάλιν.

  Γενοκτονία Κούρδων μουσουλμάνων.

  Πογκρόμ Ελλήνων Κωνσταντινούπολης 1942- Γενοκτονία χιλιάδων στά τάγματα εργασίας λόγω μή δυνατότητος πληρωμής σκόπιμα επιβληθέντος τεραστίου φόρου περιουσίας ( βαρλίκι ).

  Πογκρόμ Ελλήνων Κωνσταντινούπολης 1955- Φόνοι , καταστροφές Ελληνικών Εκκλησιών , Νεκροταφείων , Ελληνικών περιουσιών.

  Πογκρόμ Ελλήνων Κωνσταντινούπολης 1964 – 67 – Απελλάσεις , δημεύσεις περιουσιών , κλείσημο Ελληνικών Σχολείων.

  Οι διωγμοί καί οι σφαγές συνεχίστηκαν και μετέπειτα στα κατεχόμενα της Κύπρου, στην Κωνσταντινούπολη στην Ίμβρο-Τένεδο στη Σμύρνη και αλλού.

  Αλλά και σήμερα συνεχίζονται με τις επιθέσεις κατά του Οικουμενικού Πατριαρχείου και με το κλείσιμο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης καί αρπαγές περιουσιών Ελλήνων τής Πόλης , πού από 250,000 εχουν μείνη 1,800 γέροντες καί γερόνισσες , καταστροφές καί καταπατήσεις Ελληνικών Νεκροταφείων καί Εκκλησιών.

  Από τήν στιγμή τήν οποία θά σταθεροποιηθή Τό Ιράκ καί Τό Κουρδιστάν μέ φιλοαμερικανικό καί φιλοευρωπαικό προσανατολισμό οπως εγινε καί με Τίς πρωην Καυκάσιες καί παρακάσπιες σοβιετικές Δημοκρατίες καί επέλθη πλήρης ελεγχος τών κοιτασμάτων πετρελαίου Τής Μουσούλης – των μεγαλυτέρων τού κόσμου – τότε πλέον δέν θά υπάρχει λόγος διατηρήσως αυτού τού εκτοπλάσματος από τούς Αμερικανούς καί Ευρωπαίους σέ αστρονομικό κόστος καί βεβαίως επί κατεχομένων εδαφών Ελλάδος , Συρίας , Αρμενίας , Κουρδιστάν καί θά διαλυθή εις τά εξ’ων τό συνέθεσαν λίαν συντόμως οι “Σύμμαχοι” καί τώρα υλοποιούν τίς αποφάσεις τους μετά από την συμφωνία ΗΠΑ – ΕΕ καί Ιράν !

  Οι “Σύμμαχοι” συνέθεσαν αυτό τού εκτόπλασμα οταν διεπίστωσαν οτι λόγω τής προαιωνίου κατάρας τής διχόνιας – οταν αεροπλάνα τής αντιπολιτεύσεως πετούσαν επανω από τήν πρώτη γραμμή τού μετώπου καί εριχναν προκυρήξεις εις τούς στρατιώτας μας ” πετάξτε τά οπλα καί φύγετε διότι εδώ θά αφήσετε τά κόκκαλα σας – δέν θά ηδυνάμεθα νά διατηρήσωμε τά πάτρια εδάφη τά οποία μάς βήθησαν νά επανακτήσωμε εις τήν ΙΩΝΙΑ καί μάς εγκατέλειψαν μέ αποτέλεσμα Τήν Μικρασιατική Καταστροφή !

  Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ !

  ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΣΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΙΜΟΒΟΡΕΣ ΑΡΠΑΧΤΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΤΑΤΑΡΟΜΟΓΓΟΛΩΝ !

  Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΗ !

  Μου αρέσει!

  1. Αγαπητέ μου η Ιστορία είναι ο πλέον αδέκαστος μάρτυρας στην διαδρομή μας ανα τους αιώνες. Και όποιος εθελοτυφλεί, λησμονεί ή αγνοεί άμεσα ή έμμεσα, από τον πιο απλό πολίτη μέχρι και τον ίδιο τον ΠΔ, συνεχίζει την αποδόμηση του έθνους μας!
   Οι τούρκοι σαν λαός είναι θρασύδειλοι και αν δεν είχαν τις ευλογίες εξ ανατολών (Ρωσία με τον Λένιν τότε και όχι τον Στάλιν) και εκ δυσμών όλους τους άρπαγες (αγγλία, γαλλία, Γερμανία κλπ) δεν θα είχε κάνει το παραμικρό.

   Όταν το φορειν οφις άνοιξε τμήμα του φακέλου της κύπρου, η τούρκικη βουλή σύσσωμη αρνήθηκε στον Κίσσινγκερ να εισβάλλει στην Κύπρο.
   Η αιτιολογία; Ένας Έλληνας μπορεί να σκοτώσει 10 τούρκους, θα μας σκοτώσουν όλους!!
   Μόνο με την βοήθεια και πάλι των εβραίων και της αμερικής έγινε η εισβολή. (Αδιάψευστος μάρτυρας ότι όλοι μηδενός εξαιρουμένου στην τότε »κυβέρνηση» της Ελλάδας ήταν μασώνοι και είχαν μάλιστα φωτογραφηθεί με όλους τους πρωτεργάτες της εισβολής από αμερική και Ισραήλ).

   Η μόνη τους ευκαιρία να υπερισχύσουν έστω και παροδικά ήταν και είναι η στροφή προς τον σουνιτισμό (το έκανε και ο κεμαλ, το κάνει και ο νέος κεμαλ)
   Και τώρα απλά κάποιος είχε το θάρρος να πει αυτό που όλοι ξέρουν και ουδείς παραδέχεται.
   Το τέλος τους είναι προδιαγεγραμμένο και υπάρχουν πολλοί εξ αυτών που το γνωρίζουν και μάλιστα δίνουν σημασία μέχρι και στις δικές μας προφητείες.
   Φοβούνται ήδη το 1/3 του πληθυσμού τους που στατιστικά πιστεύουν οι ίδιοι ότι είναι κρυπτοχριστιανοί.

   Απλά αν δεις και μόνο το γεγονός ότι μέσα στην Αγία Σοφία δεν πλησιάζουν την πύλη του μαρμαρωμένου βασιλιά φτάνει να καταλάβεις.
   Απλά προσπαθούν με κάθε τρόπο … να καθυστερήσουν αυτό που ξέρουν και αυτοί ότι θα γίνει!!

   Μου αρέσει!

  1. ΠΑΠΟΙΟΣ να ΠEI ΣTHN OΛYMΠΩ OTI O KYPIOΣ AYTOΣ EINAI O ΓNΩΣTOΣ ΨYXAΣΘENHΣ ΠOY BOMBAPΔIZE TH ΣEPBIA KAI HΘEΛE NA XPHΣIMOΠOIHΣEI KAI ΠYPHNIKA.
   ΠPOKEITAI ΓIA ΠAPANOIKO ΣXIZOΦPENH TEΛIKOY ΣTAΔIOY KAI ΔEN MAΣ AΠAΣXOΛEI TI ΛEEI EITE YΠEP H KATA TΩN TZIXANTIΩN ΓIATI OTI KAI NA ΛEEI EINAI AYTO ΠOY TOY ΛENE TA AΦENTIKA TOY.
   ΠANTΩΣ ΠYPHNIKA ΓI AYTOYΣ ΔEN ΘA ΠPOTEINE EIMAI ΣIΓOYPOΣ .
   OΛYMΠΩ ΣE ΔEKAXPONA NOMIZEIΣ OTI MIΛAΣ MΩPH BPΩMA;

   Μου αρέσει!

   1. και κάτι άλλο Άννα Χαθη

    εγώ προαίσθημα ότι η δουλειά του Παρισιού από τους τζιχαντιστές

    μοιάζει πολύ μα πάρα πολύ με την δουλειά των δίδυμων πύργων

    λες να βγω λάθος;;;;

    Μου αρέσει!

  2. διότι κατ’αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να απαλλάξει την Αμερική; να ξεγελάσει την Υφήλιο ότι οί ΗΠΑ δεν γνώριζαν, κι ούτε βοήθησαν την Τουρκία, αν δεν οί υψηλοί ενορχηστρωτές;

   Μου αρέσει!

 2. Υπενθυμίζουμε ότι ο στρατηγός Κλαρκ ήταν ο δικοικητής του ΝΑΤΟ που εβομβάρδισε την Γιουγκοσλαβία. Τo πατρικό επώνυμο του είναι Κakhane. Ο Εβραίος πατέρας του απεβίωσε σε νεαρή ηλικία και η μητέρα του παντρεύτηκε κάποιον αγγλοσάξωνα Κλαρκ, όστις τον υιοθέτησε ονομάζαντας τον Γούσλευ.
  Μετά τα «κατορθώματα» του εναντίον των Σέρβων επιχείρησε να είναι υποψήφιος πρόεδρος με τους Δημοκρατικούς.

  Μου αρέσει!

 3. Η γεωστρατηγική των ΗΠΑ περιέχει την αποσταθεροποίηση της Ευρώπης μέσω λαθρομετανάστευσης

  Η λαθρομετανάστευση είναι μέρος της γεωστρατηγικής των ΗΠΑ για να αποσταθεροποιηθεί η Ευρώπη. Η λαθρομετανάστευση είναι αποτέλεσμα σχεδιασμού και «παράπλευρων συνεπειών» των μηχανορραφιών σιωνιστών τραπεζιτών, πετρελαϊκών εταιριών και του στρατιωτικοβιομηχανικού συμπλέγματος της Ουάσιγκτον για την Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική.

  Η λαθρομετανάστευση είναι αποτέλεσμα της γεωπολιτικής των ΗΠΑ που έχει στόχο την κυριαρχία στην Ευρασία. Η Σαουδική Αραβία και άλλες σουνιτικές μοναρχίες του Αραβικού Κόλπου εκμεταλλεύονται αυτές τις παράπλευρες συνέπειες και σχεδιασμούς των ΗΠΑ χρηματοδοτώντας την λαθροεποίκιση της Ευρώπης και μέσω αυτής την εξάπλωση του Ισλάμ στην χριστιανική ήπειρο.

  Για όποιον αμφισβητεί τα σχέδια των ΗΠΑ για την Ευρώπη και τα απορρίπτει ως θεωρία συνωμοσιολογίας παραθέτουμε απόσπασμα από το βιβλίο του ιουδαίου συγγραφέα Γιάσα Μούνκ (περιοδικό Spiegel, τεύχος 40/2015): «Στην Ευρώπη πραγματοποιείται ένα πείραμα το οποίο είναι μοναδικό στην ιστορία της μετανάστευσης. Χώρες οι οποίες εκ καταβολής τους ορίζονται ως μονοεθνικές, μονοπολιτισμικές και μονοθρησκευτικές υποχρεώνονται να απαρνηθούν την ταυτότητα τους. Δεν γνωρίζουμε αν το πείραμα θα λειτουργήσει, αλλά γνωρίζουμε ότι πρέπει να λειτουργήσει».

  Δεν πρόκειται λοιπόν για μια συνωμοσιολογική θεωρία, αλλά για ένα σχέδιο των Αμερικανοσιωνιστών το οποίο ήδη έχει τεθεί σε εφαρμογή, με θετικά ως τώρα αποτελέσματα για αυτούς που το εμπνεύστηκαν.

  Η γεωστρατηγική των Αμερικανοσιωνιστών ήταν εξ αρχής συμβατή με τα οράματα των ιδρυτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Coudenhove-Kalergi) που επιθυμούσαν μια Ευρώπη κατοικούμενη από μια φυλή ανοιχτού καφέ χρώματος, αποτέλεσμα το οποίο θα επέλθει μέσω της ακατάσχετης λαθρομετανάστευσης. Επακόλουθο της λαθρομετανάστευσης θα είναι τα ευρωπαϊκά έθνη-κράτη, ή ότι τέλος πάντων θα απομείνει από αυτά, να μην δύνανται να αγωνιστούν εναντίον των παγκόσμιων ηγεμονικών βλέψεων της σιωνιστικής Ουάσιγκτον, το αποτέλεσμα θα είναι μια ήπειρος εύκολα διαχειρίσιμη και δουλική.

  Εάν κάποιοι νομίζουν ότι και τα ανωτέρω αποτελούν στοχασμούς συνωμοσιολογίας κάποιων «κακών» Εθνικιστών παραθέτουμε δήλωση του αμερικανού ιστορικού Eric Zuesse: «Η κυβέρνηση Ομπάμα στοχεύει στην αποσταθεροποίηση της Ευρώπης μέσω της λαθρομετανάστευσης». Παραθέτουμε επίσης την δήλωση του πρώην υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ Paul Craig Roberts: «Οι ΗΠΑ και το Ισραήλ φέρουν την ευθύνη της λαθρομετανάστευσης προς την Ευρώπη».

  Η γεωστρατηγική λοιπόν των ΗΠΑ, η γεωστρατηγική των Αμερικανοσιωνιστών περιέχει την αποσταθεροποίηση της Ευρώπης των Εθνών μέσω της λαθρομετανάστευσης. Ο μόνος τρόπος, η μόνη λύση για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, πλην βέβαια της φραγής των συνόρων και απέλαση όλων αυτών των δήθεν κατατρεγμένων, είναι ο αγώνας εναντίον της αμερικανοσιωνιστικής πολιτικής των ΗΠΑ και εναντίον αυτών που υποστηρίζουν αυτή την ψυχασθενή πολιτική.

  Μου αρέσει!

 4. EΔΩ TA ΛEEI O ΠOYTIN KAI H OΛYMΠIA AΣXOΛEITAI ME ΨYXOΠAΘEIΣ AMEPIKANOYΣ ΠPΩHN ΣTPATHΓOYΣ.

  Τους ξεμπρόστιασε ο Πούτιν: Η Τουρκία συνεργάζεται και χρηματοδοτεί τους τζιχαντιστες.

  Μία εξόχως δυσάρεστη έκπληξη για τους τούρκους επεφύλαξε χθες ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, στην συνάντηση που είχε με τον γάλλο ομόλογό του, Φρανσουά Ολάντ.

  Ο Πούτιν, λοιπόν, στο πλαίσιο κοινών δηλώσεων με τον Ολάντ, οι οποίες προφανώς μεταδόθηκαν και στη χαροκαμένη από τους τζιχαντιστές Γαλλία, είπε ότι υπάρχει εμπορική συναλλαγή μεταξύ Τουρκίας και Ισλαμικού Χαλιφάτου, υπό τη μορφή λαθρεμπορίας πετρελαίου και μάλιστα σε μεγάλη «εμπορική κλίμακα».

  Συγκεκριμένα είπε: «Μιλάμε για εμπορικής κλίμακας προμήθεια πετρελαίου από τις συριακές περιοχές, τις οποίες έχουν καταλάβει τρομοκράτες. Από αυτές τις περιοχές προέρχεται το πετρέλαιο και μπορούμε να δούμε από αέρος, που πάνε αυτά τα αυτοκίνητα. Μέρα και νύχτα πηγαίνουν στην Τουρκία. Τα φορτηγά πάντα πηγαίνουν γεμάτα και γυρίζουν από εκεί άδεια».

  Έσπευσε, δε, ειρωνικά να συμπληρώσει: «Υποθέτουμε ότι η κορυφαία πολιτική ηγεσία της Τουρκίας μπορεί να μην γνωρίζει για αυτό το παράνομο εμπόριο. Δύσκολο να το πιστέψει κανείς αλλά θεωρητικά είναι πιθανό»

  Οι δηλώσεις αυτές, οι οποίες – υπενθυμίζουμε – μεταδόθηκαν στη Γαλλία, ήταν ένα σαφές μήνυμα τόσο στον Ερντογάν, όσο και στις ηγεσίες των δυτικών χωρών (ιδιαιτέρως στον Ολάντ), οι οποίες λίγες μέρες πριν είχαν σταθεί στο πλευρό της Τουρκίας για την υπόθεση της κατάρριψης του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους.

  Οι όποιοι λεονταρισμοί των τούρκων, οι οποίοι ήδη έχουν βάλει την «ουρά στα σκέλια», έχουν ήδη αρχίσει και «κόβονται» τώρα σε επίπεδο στρατιωτικών επιχειρήσεων, όσο και σε διπλωματικό επίπεδο. Είναι βέβαιο ότι ο Ολάντ αισθάνθηκε εξαιρετικά άβολα όταν μεταδόθηκε στη χώρα του ότι στέκεται στο πλευρό συνεργών του τρομοκρατικού χτυπήματος στο Παρίσι. Συνεπώς, θα πρέπει είτε να αναθεωρήσει άμεσα τη στάση του, είτε να υποστεί το πολιτικό κόστος.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.