Ο Πάνος Καμμένος γκρέμισε την προδοτική υπογραφή Σημίτη για τη «νέα δομή του ΝΑΤΟ»

καμμενοςΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ, ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ «ΝΕΑ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Οι υμνητές του Σημίτη στην χθεσινοβραδυνή συνεδρίαση της ολομέλειας, είχαν το θράσος να «ζητούν εξηγήσεις για τον τρόπο εμπλοκής του ΝΑΤΟ στο μεταναστευτικό»! Ποιοί; Αυτοί που ανέχθηκαν επί 19 χρόνια την προδοτική υπογραφή της συμμορίας του Σημίτη για συνδιαχείριση του Αιγαίου με την Τουρκία, μέσω του ΝΑΤΟ! Ας θυμηθούμε λοιπόν:

5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1997. Η κυβέρνηση Σημίτη παρουσιάζει τηνΕλληνοτουρκική συμφωνία επί της νέας δομής του ΝΑΤΟ. Το μνημείο αυτό του αίσχους που ήταν η επίσημη αποδοχή “συνδιαχείρισης” του Αιγαίου με την Τουρκία προκαλεί αντιδράσεις μέσα στην κυβέρνηση. Ενδεικτικό είναι ότι ο Τούρκος υπουργός Αμυνας, Σεζγκίν, ισχυρίστηκε ότι με τη νέα δομή του ΝΑΤΟ, το Αιγαίο τίθεται υπό κοινή ευθύνη.

τσουκατος μαντεληςΟ Γεράσιμος Αρσένης εκφράζει ανοιχτά την διαφωνία του όπως και άλλοι βουλευτές. Αρχίζουν λοιπόν επιθέσεις εναντίον των διαφωνούντων από τους πολύ στενούς φίλους του πρωθυπουργού, όπως ο Τάσος Μαντέλης, που κατηγόρησε τους έχοντες αντίθετη άποψη από την επίσημη “γραμμή” ότι κινούνται σε “σοβινιστική” κατεύθυνση, ενώ, έκανε λόγο για “ακροδεξιές απόψεις” μέσα στο ΠΑΣΟΚ!

2016: Η κυβέρνηση μέσω των ενεργειών του Πάνου Καμμένου και της συμβολής του ΠτΔ αποσπά μία ιστορική απόφαση: Τα τουρκικά πλοία της Νατοϊκής δύναμης να παραμένουν… και να ενεργούν μόνο μέσα στα τουρκικά σύνορα! Επιπλέον η Νατοϊκή δύναμη θα επικεντρώνεται στον έλεγχο των τουρκικών παραλίων ώστε όταν κάποιο δουλεμπορικό αποπλέει να αναχαιτίζεται εντός τουρκικών υδάτων και βάσει του δικαίου της θάλασσας, οι επιβαίνοντες να διασώζονται και να επιστρέφουν στην Τουρκία.

Όλα αυτά γιατί ο Καμμένος δεν είναι σε καμμία γερμανοτουρκική λίστα με βαλίτσες, δωράκια ή «εξυπηρετήσεις». Διαβάστε τώρα όλο το παρασκήνιο εκείνης της εποχής και πως η συμμορία Σημίτη σύρθηκε εκβιαζόμενη να υπογράψει την εθνική μειοδοσία:

27/1/1996»ΕΤΣΙ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΑ ΙΜΙΑ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ.

Η τουρκάλα γυναίκα του Χριστοφοράκου, χορηγού του Μαντέλη.(Φωτό: Η τουρκάλα γυναίκα του Χριστοφοράκου, χορηγού του Μαντέλη.)

Αυτός ο άνθρωπος που έχει το θράσος να αρθρογραφεί για την κρίση που ο ίδιος δημιούργησε, για την απώλεια εθνικής κυριαρχίας που ο ίδιος επέτρεψε, για το σύστημα σήψης, διαφθοράς, εθνικής κατάπτωσης που ο ίδιος οραματίστηκε, φαίνεται ότι δεν έχει καν το ελαφρυντικό του «σφάλματος».

Το ότι ο αρχιερέας της μειοδοσίας άφησε στο περιθώριο τον αρχηγό της ΕΥΠ τις κρίσιμες ώρες διαχείρισης της κρίσης, είναι πλέον ευρέως γνωστό. Τον είχε στο σαλονάκι, στον προθάλαμο της βουλής, όπου γινόταν η κρίσιμη σύσκεψη, απαξιώνοντας να το δεχθεί! Αυτό όμως που πέρασε στα ψιλά ενώ είναι εξέχουσας σημασίας είναι άλλο… Ο τότε διοικητής της ΕΥΠ ναύαρχος Λεωνίδας Βασιλικόπουλος απαίτησε να δει τον πρωθυπουργό για να τον ενημερώσει με στοιχεία – φωτιά που είχε στην κατοχή του. Αφού τον έψαχνε…ε όπως ήταν επόμενο στο Πεντάγωνο, ενημερώθηκε ότι ο τελευταίος βρισκόταν μαζί με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Λυμπέρη στην βουλή!

Πηγαίνει αμέσως εκεί και ενημερώνεται από την γραμματέα του κυρίου Σημίτη, κυρία Μαρία Πλευράκη, ότι «δεν μπορούσε να εισέλθει». Επιένοντας, της ζητά να μιλήσει με τον πρωθυπουργό για θέμα «μείζονος σημασίας» και εκείνη του ζήτησε να περιμένει δύο λεπτά.

Μπήκε στην αίθουσα συσκέψεων, ενημέρωσε τον κ. Σημίτη και – λίγο αμήχανη – του είπε πως «ο πρόεδρος είπε να δείτε τον κ. Μαντέλη και να τον ενημερώσετε»!!

Ο ψηλός και συνήθως νευρικός απόστρατος αξιωματικός δύσκολα συγκράτησε την αγανάκτησή του και επέμεινε: «Μα, αντιλαμβάνεσθε πως είμαι ο αρχηγός της ΕΥΠ και πρέπει να μιλήσω μόνο στον πρωθυπουργό».

Αυτό δεν συνέβη και ο κ. Βασιλικόπουλος κάθησε σε έναν καναπέ για πολλή ώρα.

Ο πρωθυπουργός της χώρας λοιπόν, παρέπεμψε εκείνες τις κρίσιμες ώρες τον αρχηγό της ΕΥΠ, στον επίορκο Μαντέλη! Τον άνθρωπο που όπως μάθαμε μετέπειτα, χρηματίστηκε από τον Χριστοφοράκο. Τον σύζυγο της Τουρκάλας συγγενούς του …Ντεμιρέλ!

Τον άνθρωπο που μετέπειτα πρωτοστάτησε για να περάσει η συνδιαχείριση του Αιγαίου με τους Τούρκους, υβρίζοντας και αποκαλώντας «ακροδεξιούς» τους ίδιους τους συντρόφους του στο ΚΥΣΕΑ που αντιδρούσαν!

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΥΠ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΔΙΑΤΡΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ!

Ο Κώστας Σημίτης είναι ακόμα αμετανόητος και ελεύθερος. Το ίδιος και ο κύριος Μαντέλης.

Αντίθετα η Ελλάδα είναι υπόδουλη και έρμαιο της συμμορίας Σημίτη, ακόμα και σήμερα.

Διαβάστε: Ξεριζώστε τα καρκινώματα της πατρίδας.

5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1997. Η κυβέρνηση Σημίτη παρουσιάζει την Ελληνοτουρκική συμφωνία επί της νέας δομής του ΝΑΤΟ. Το μνημείο αυτό του αίσχους που ήταν η επίσημη αποδοχή “συνδιαχείρισης” του Αιγαίου με την Τουρκία προκαλεί αντιδράσεις μέσα στην κυβέρνηση. Ενδεικτικό είναι ότι ο Τούρκος υπουργός Αμυνας, Σεζγκίν, ισχυρίστηκε ότι με τη νέα δομή του ΝΑΤΟ, το Αιγαίο τίθεται υπό κοινή ευθύνη.

Ο Γεράσιμος Αρσένης εκφράζει ανοιχτά την διαφωνία του όπως και άλλοι βουλευτές. Αρχίζουν λοιπόν επιθέσεις εναντίον των διαφωνούντων από τους πολύ στενούς φίλους του πρωθυπουργού, όπως ο Τάσος Μαντέλης, που κατηγόρησε τους έχοντες αντίθετη άποψη από την επίσημη “γραμμή” ότι κινούνται σε “σοβινιστική” κατεύθυνση, ενώ, έκανε λόγο για “ακροδεξιές απόψεις” μέσα στο ΠΑΣΟΚ.

Λίγες ημέρες μετά, πάλι τον Δεκέμβρη του 1997, ο Τάσος Μαντέλης υπογράφει την ανάθεση έργων ύψους 222,7 δισεκατομμυρίων δραχμών στην Intracom και 150 δισ. στη Siemens. Την επονομαζόμενη και ως σύμβαση της ντροπής.

Αμέσως μετά, (εάν δεχτούμε τους ισχυρισμούς του ίδιου του Μαντέλη) αρχίζουν και πέφτουν οι μίζες στους λογαριασμούς του. Υπάρχει βέβαια και ο “ανώνυμος πληροφοριοδότης” που υποστήριξε ότι και το 1997 (πριν την υπογραφή) έπεφταν οι μίζες ύψους μάλιστα 10 εκατομυρίων. Αυτό όμως ο αξιότιμος κύριος Μαντέλης το διαψεύδει.

Όπως όμως έχουμε εξηγήσει και στο παρελθόν, τσάμπα φιλότουρκος δεν υπάρχει. Έχουμε αποδείξει δε ότι ΟΣΟΙ ΠΗΡΑΝ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS είναι έρμαια της Τουρκικής πολιτικής αφού απλούστατα το Τουρκικό βαθύ κράτος γνωρίζει ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΗΡΑΝ έστω και ένα Ευρώ από το βρώμικο χρήμα: Πως ήταν η μέρα σου Γιαβρί μ’; Λάδωσα δυό υπουργούς και δυό διοικητές αγάπη μου.

Έτσι ο κύριος Μαντέλης, ο πολέμιος του “Ελληνικού Εθνικισμού” και του πατριωτισμού, υπηρέτησε και αυτός “συμπτωματικά” τα Τουρκικά συμφέροντα στο έπακρο. Συκοφάντησε αγνούς ανθρώπους, δαιμονοποίησε τον Πατριωτισμό κατά την προσφιλή τακτική όλων των ελεεινών υποκειμένων που ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΤΗ ΣΑΡΚΑ αυτής της χώρας και υποδούλωσαν τον λαό στους τοκογλύφους.

Γιατί όπως έχουμε πει, υπάρχουν δύο άκρα: Αυτός που βάζει την πατρίδα πάνω από το τομάρι του και τα λαμόγια που αρμέγουν την πατρίδα για να “σπουδάσουν τα παιδάκια τους”.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα κοιτάξετε τα παιδάκια σας κατάματα, εξηγήστε τους ότι γεννιώνται υποδουλωμένα γιατί κάποιοι κύριοι Μαντέληδες προτίμησαν την μοσχαροκεφαλή τους και την κοιλάρα τους από το να υπηρετήσουν τον συνάνθρωπο τους ως όφειλαν.

Και επειδή ο κύριος Μαντέλης κυκλοφορεί ελεύθερος, εάν τον συναντήσετε εξηγήστε του ότι η “χορηγία” που έλαβε από τη Siemens, ήταν πληρωμένη από το ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Ήταν οι χαμένες συντάξεις. Τα αποθεματικά των ταμείων. Ήταν κομμάτι από τη σάρκα αυτής της χώρας που τα καρκινώματα τύπου Μαντέλη την ξέσκισαν για να γεμίσουν τις σαπιοκοιλιές τους. Και τώρα ήρθε ο λογαριασμός.

Οπότε κύριε Μαντέλη, εάν κάποιος σας σταματήσει στο δρόμο για να σας εξηγήσει την προέλευση των χρημάτων που καρπωθήκατε, μη δώσετε σημασία.

“Εθνικιστές” θα είναι Τάσο μου. Εθνικιστές.

Πηγές. Διαβάστε τες για να δείτε τι εστί λαμόγιο και τι Πατριώτης.

http://www.hri.org/news/greek/ant1gr/1997/97-12-05.ant1gr.html#05

http://www1.rizospastis.gr/storyPlain.do?id=3707463&action=print

http://www.hri.org/news/greek/ant1gr/1997/97-12-18.ant1gr.html

ΙΜΙΑ-ΕΥΠ-CIA : Η τελευταία νύχτα …Tα φοβερά ντοκουμέντα !

Αποκάλυψη από τον Βετεράνο : Ποτέ οι Αμερικανοί δεν έθεσαν θέμα απομάκρυνσης της Ελληνικής Σημαίας από τα Ιμια !

Λίγα 24ωρα πριν από την κορύφωση της κρίσης, οι Ελληνικές Μυστικές Υπηρεσίες

πήραν στα χέρια τους το περιεχόμενο μιας συνομιλίας του τότε αρχηγού του Τουρκικού ΓΕΝ ναυάρχου Ερκαγια, ο οποίος εξηγούσε ότι η ιστορία των γκρίζων ζωνών ήταν «δικό του παιδί».

Ο Ερκαγια αποκάλυπτε πως όταν ήταν ακόμη αρχηγός του Στόλου είχε δώσει εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες να ψάξουν όλα τα επίσημα αρχεία του τουρκικού κράτους και να προσπαθήσουν να βρουν για ποιες νησίδες και βραχονησίδες στο Αιγαίο θα μπορούσαν να εγείρουν διεκδικήσεις.

«Εστειλα τη μελέτη στο ΓΕΕΘΑ, το οποίο και την υιοθέτησε αμέσως» ανέφερε ο Ερκαγια και συμπλήρωσε: «Είμαι βέβαιος πως με τα στοιχεία που έχουμε μπορούμε να διεκδικήσουμε τους Καλογήρους, τους Φούρνους».

Σε αυτό το σημείο η συνομιλία διεκόπη γιατί γινόταν από ανοικτή γραμμή. Οι αναλυτές της ΕΥΠ ήξεραν όμως αμέσως ότι είχαν στα χέρια τους μια σημαντικότατη είδηση που έδειχνε ότι η κλιμακούμενη κρίση στα Ιμια δεν ήταν η απρόβλεπτη εξέλιξη μιας τυχαίας υπόθεσης αλλά εσκεμμένο σχέδιο του Ερκαγια.

Το σχετικό τηλεγράφημα προωθήθηκε στους υπουργούς Εξωτερικών και Αμυνας.

* H επιδρομή των κομάντος

Ως τότε οι ελληνικές υπηρεσίες δεν είχαν άλλη ένδειξη για ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο. H μόνιμη αγωνία τους ήταν η διεξαγωγή μιας καταδρομικής επιχείρησης των Τούρκων στη Μυτιλήνη ή άλλο νησί κοντά στα τουρκικά παράλια.

Και αυτό γιατί από όλες τις πληροφορίες προέκυπτε ότι η Αγκυρα πίστευε ότι έλληνες πατριώτες κρύβουν τον αρχηγό του PKK Αμπντουλά Οτσαλάν σε μυστική τοποθεσία σε νησί. «Ο φόβος μας ήταν μια επιδρομή με 2-3 ελικόπτερα και κομάντος στη Μυτιλήνη ή κάπου αλλού» ανέφερε αξιωματούχος της ΕΥΠ εκείνη την περίοδο, ο οποίος πρόσθεσε πως «ξέραμε ότι ένα τέτοιο επεισόδιο, έστω και αν δεν έβρισκαν τον Οτσαλάν, θα προκαλούσε απίστευτη κρίση».

Το δεύτερο ερώτημα που μένει αναπάντητο είναι κατά πόσο υπήρξε έγκαιρη προειδοποίηση για την τουρκική απόβαση στα Ιμια. Ο σταθμός της ΕΥΠ στην Αλεξανδρούπολη είχε εντοπίσει, από ανοικτά κανάλια επικοινωνίας (και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία), εντολές του τουρκικού ΓΕΝ προς δύο περιπολικά το απόγευμα της 29ης Ιουνίου.

H εντολή ήταν σαφής, να πλησιάσουν και στις δύο βραχονησίδες και να ελέγξουν αν και πού υπάρχουν έλληνες κομάντος αλλά και ελληνική σημαία.

Ο κυβερνήτης του ενός περιπολικού ρωτήθηκε μάλιστα επίμονα από το κέντρο κατά πόσο θα μπορούσε να διαπιστώσει την τακτική κατάσταση κατά τη διάρκεια της νύχτας και με δεδομένες τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν.

Ο τούρκος αξιωματικός απάντησε πως αυτό θα εξαρτιόταν από τις συνθήκες που θα αντιμετώπιζε την ώρα που θα προσέγγιζε τις βραχονησίδες. H σχετική συνομιλία μεταφράστηκε το βράδυ της 29ης Ιανουαρίου και στάλθηκε στην κεντρική υπηρεσία της ΕΥΠ το επόμενο πρωί.

Από εκεί στάλθηκε από τον απόρρητο τηλέτυπο στο κέντρο επιχειρήσεων του ΓΕΝ. Είναι σαφές πως οι επιτελείς δεν έδωσαν την ανάλογη σημασία στην κρίσιμη πληροφορία, ενδεχομένως επειδή βομβαρδίζονταν εκείνη την ώρα με πληροφορίες για τις κινήσεις των τουρκικών πλοίων.

Το βέβαιο πάντως είναι πως η ΕΥΠ είχε δώσει έγκαιρη προειδοποίηση για την προετοιμασία των Τούρκων. Ο Κώστας Σημίτης ενημερώθηκε γι’ αυτό το έγγραφο και ζήτησε από τον τότε διοικητή της ΕΥΠ ναύαρχο Λεωνίδα Βασιλικόπολο αντίγραφο, το οποίο και έλαβε στις 31 Ιανουαρίου.

Ενα από τα σοβαρά προβλήματα εκείνων των ημερών ήταν ασφαλώς η καχυποψία που υπήρχε ανάμεσα στον Σημίτη, ο οποίος μόλις είχε αναλάβει την πρωθυπουργία, και ανθρώπους σαν τον Βασιλικόπουλο, τον ναύαρχο Λυμπέρη ή τον πτέραρχο Κουρή που ήταν τότε υφυπουργός Αμυνας.

Οι αξιωματικοί αυτοί είχαν μάθει να λειτουργούν με τον Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος λάτρευε τις συσκέψεις με στρατιωτικούς, τις υπηρεσίες από κλειστές πηγές και τη διαχείριση κρίσεων όπως εκείνη του Μαρτίου του 1987. Ο Σημίτης τους θεωρούσε «ανδρεϊκούς», ξένους στη δική του κουλτούρα και ύποπτους για το στήσιμο παγίδων τις κρίσιμες εκείνες ώρες.

Ο Διοικητής της ΕΥΠ διαπίστωσε το χάσμα όταν επισκέφθηκε τον πρωθυπουργό το πρωί της 30ής Ιανουαρίου. Λίγο πριν είχε συναντήσει στο κτίριο της λεωφόρου Κατεχάκη τον σταθμάρχη της CIA στην Αθήνα Μπιλ P., ο οποίος τον ενημέρωσε ότι «σε λίγες ώρες θα μιλήσει ο πρόεδρος Κλίντον με τον έλληνα πρωθυπουργό.

Τα πράγματα είναι σοβαρά». Ο σταθμάρχης παρέδωσε επίσης μια επιστολή του ελληνοαμερικανού αρχηγού της CIA Τζορτζ Τένετ, ο ο οποίος έγραφε πως «θα ήταν καταστροφικό για την Ελλάδα, την Τουρκία, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ να προκληθεί ένας πόλεμος λόγω της κλιμάκωσης του επεισοδίου».

Ο κ. Βασιλικόπουλος πήγε στο γραφείο του πρωθυπουργού, ο οποίος στεκόταν όρθιος όσο του μιλούσε, τον άκουσε και του είπε: «Δεν σας χρειάζομαι άλλο».

* H πρόταση της CIA

Αρκετές ώρες αργότερα ο σταθμάρχης επισκέφθηκε για δεύτερη φορά το κτίριο της Κατεχάκη. Αυτή τη φορά δεν έκρυβε την ανησυχία του και δήλωσε στον κ. Βασιλικόπουλο πως μεταφέρει μια πρόταση του αρχηγού της CIA.

«Να αποσύρετε εσείς ένα τμήμα της φρουράς που έχετε στα Ιμια σε ένδειξη καλής θέλησης και οι Τούρκοι σε ανταπόδοση θα αποσύρουν ναυτικές δυνάμεις» πρότεινε ο Μπιλ P. και συνέχισε: «Τρέχουμε το ίδιο σενάριο με την Αγκυρα και πιστεύομε ότι είμαστε σε καλό δρόμο».

Ο κ. Βασιλικόπουλος γέλασε αρχικά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δηλαδή πόσους κομάντος να αποσύρουμε, δεν έχουμε και καμιά μεραρχία;». «Δεν έχει σημασία πόσους, έστω και λίγους, για να δείξετε την καλή σας πρόθεση» ανταπάντησε ο σταθμάρχης.

Αμέσως μετά άρχισε μια συζήτηση για την ακριβή διατύπωση, αν θα αναφερόταν σε λίγους (few), κάποιους (some of them) ή κάποια άλλη φράση. Ο αρχηγός της ΕΥΠ ρώτησε τον Μπιλ P. αν στη φόρμουλα της CIA ετίθετο ζήτημα απομάκρυνσης της Ελληνικής Σημαίας από τα Ιμια. «Οχι, σε καμία περίπτωση» απάντησε εκείνος.

Καθώς έβγαινε από το γραφείο του κ. Βασιλικόπουλου, ο σταθμάρχης σταμάτησε, γύρισε προς το γραφείο του και του είπε: «Σας παρακαλώ, μη χάσετε χρόνο, δώστε μου μια απάντηση. Τα πράγματα είναι κρίσιμα».

Ο κ. Βασιλικόπουλος σήκωσε το πορτοκαλί τηλέφωνο και ζήτησε να μιλήσει με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Λυμπέρη για να τον ενημερώσει. Οι υπασπιστές του του είπαν πως είναι «εκτός επικοινωνίας» γιατί βρισκόταν στο γραφείο του κ. Σημίτη στη Βουλή.

Εν συνεχεία τηλεφώνησε στον υφυπουργό κ. Κουρή, ο οποίος βρισκόταν – μόνος του – στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων στα υπόγεια του Πενταγώνου. «Δεν μου φαίνεται και τόσο κακή ιδέα, γιατί πάμε για μεγάλη κρίση» του είπε ο κ. Κουρής και τότε ο κ. Βασιλικόπουλος μπήκε στο υπηρεσιακό του αυτοκίνητο και κατέβηκε ο ίδιος στη Βουλή.

Πήγε στο γραφείο του πρωθυπουργού και εκεί συνάντησε την πάντοτε ευγενέστατη ιδιαιτέρα του Μαρία Πλευράκη. Της ζήτησε να μιλήσει με τον πρωθυπουργό για θέμα «μείζονος σημασίας» και εκείνη του ζήτησε να περιμένει δύο λεπτά.

Μπήκε στην αίθουσα συσκέψεων, ενημέρωσε τον κ. Σημίτη και – λίγο αμήχανη – του είπε πως «ο πρόεδρος είπε να δείτε τον κ. Μαντέλλη και να τον ενημερώσετε».

* Η επικοινωνία με τον πρωθυπουργό

Ο ψηλός και συνήθως νευρικός απόστρατος αξιωματικός δύσκολα συγκράτησε την αγανάκτησή του και επέμεινε: «Μα, αντιλαμβάνεσθε πως είμαι ο αρχηγός της ΕΥΠ και πρέπει να μιλήσω μόνο στον πρωθυπουργό».

Αυτό δεν συνέβη και ο κ. Βασιλικόπουλος κάθησε σε έναν καναπέ για πολλή ώρα. Κάθε λίγο το γραφείο του τον ειδοποιούσε πως είχε τηλεφωνήσει ο Μπιλ P., τονίζοντας πως είναι επείγον να επικοινωνήσει μαζί του.

Επειτα από μία ώρα και κάτι η πόρτα της αίθουσας συσκέψεων άνοιξε και βγήκε ο υπουργός Εξωτερικών κ. Θ. Πάγκαλος για να τηλεφωνήσει στον αμερικανό υφυπουργό Εξωτερικών κ. Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ από ένα διπλανό δωμάτιο.

Ο κ. Βασιλικόπουλος βρήκε την ευκαιρία, μπήκε στην αίθουσα και βρέθηκε δίπλα στον κ. Σημίτη. Τον ενημέρωσε και εκείνος του απάντησε πως «το θέμα το χειρίζεται ο κ. Πάγκαλος, μην κάνετε τίποτα, μην ασχοληθείτε άλλο».

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρόταση των Αμερικανών δεν προέβλεπε απευθείας επαφή του αρχηγού της ΕΥΠ με τον διοικητή της MIT πρέσβη Οξάν, καθώς όλη η διαπραγμάτευση θα γινόταν μέσα από το κανάλι της CIA.
ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΓΕΝ

Λίγο πριν από τη 1 π.μ. της 31ης Ιανουαρίου, οι Τούρκοι έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο απόβασης των κομάντος τους στα Δυτικά Ιμια. Την ίδια ώρα που η φρεγάτα «Γιαβούζ» πλησίαζε πολύ κοντά στην επίμαχη βραχονησίδα, οπότε και πιστεύεται ότι άφησε τη λαστιχένια βάρκα με τους κομάντος, δύο τουρκικά ελικόπτερα «Μπλακ Χοκ» πετούσαν από πάνω. Οι επιτελείς του ΓΕΝ πίστευαν ότι τα δύο ελικόπτερα θα αποβίβαζαν εκείνα κομάντος ενώ στην πραγματικότητα επιχείρησαν να παραπλανήσουν τις ελληνικές δυνάμεις.

31 Ιανουαρίου, 00.47: Από φρεγάτα «Ναυαρίνο» (κέντρο επιχειρήσεων για τα Ιμια) προς ΓΕΝ: Ελικόπτερα κινούνται βόρεια προς βραχονησίδες.

00.55 ΓΕΝ προς Ναυαρίνο: Δεν θα πατήσει Τούρκος στα νησιά. Να βληθούν προειδοποιητικές βολές και αν συνεχίσουν να καταρριφθούν. Να προστατευθούν τα Ιμια και το Φαρμακονήσι.

01.04 ΓΕΝ προς Ναυ.: Δύο τουρκικά ελικόπτερα Μπλακ Χοκ βρίσκονται στην περιοχή, το ένα σε αιώρηση πλησίον της Γιαβούζ (φρεγάτα), 1.000 γιάρδες δυτικά από τα Ιμια. Το άλλο υπερίπταται Γιαβούζ.

01.25 ΓΕΝ προς Ναυ: Εξασφαλίσατε την ετοιμότητα ημετέρων μονάδων. Στοχοποιήσατε κάθε τουρκική μονάδα. Να ευρίσκεσθε σε ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο.

01.37 ΓΕΝ προς Ναυ.: Εφόσον τα ελικόπτερα προσπαθήσουν να βγάλουν κόσμο, να ριφθεί μια φωτοβολίδα. Δεύτερον, να ριφθεί προειδοποιητική βολή, τρίτον να καταρριφθούν.

01.55 Ναυ. προς ΓΕΝ: Τα ελικόπτερα είναι κοντά στη φρεγάτα. H φρεγάτα είναι 500 γιάρδες από το νησί.

Τα ελικόπτερα απομακρύνονται αλλά το ελληνικό Πεντάγωνο δεν ανησυχεί μόνο για τα Ιμια, καθώς έχει να προστατεύσει μια σειρά από νησίδες στην περιοχή.

02.00 ΓΕΝ προς Ναυ.: Εφιστάται η προσοχή σας μήπως η απομάκρυνση ελικοπτέρων είναι παραπλανητική για να κάνουν ενέργεια στο Φαρμακονήσι.

Στις 03.00 αρχίζουν να έρχονται οι πρώτες πληροφορίες πως οι Τούρκοι έχουν καταλάβει τα Δυτικά Ιμια. Δίνεται η εντολή να ανέβει η δεύτερη ομάδα βατραχανθρώπων αλλά η εκτέλεσή της καθυστερεί επειδή πέρασαν πρώτα από τα Ανατολικά Ιμια για να πάρουν φορτισμένες μπαταρίες ασυρμάτων. Για 45 λεπτά της ώρας Ελλάδα και Τουρκία βρέθηκαν πολύ κοντά στο να έχουν κομάντος τους πρόσωπο με πρόσωπο στα Δυτικά Ιμια.

03.15 ΓΕΝ προς Ναυ.: Υπάρχουν πληροφορίες ότι ίσως κάτι γίνεται στη Δυτική Ιμια. Εξακριβώσατε και πείτε μου.

03.16 ΓΕΝ προς Ναυ.: Πρι… Διατάξτε Πολεμιστή (περιπολικό ναυτικού) να αποβιβάσει Μονάδα Υποβρυχίων Καταστροφών στη Δυτική Ιμια και να μου πείτε έναρξη και πέρας.

03.30 ΓΕΝ προς Ναυ.: Υπάρχει πληροφορία ότι έχουν ανέβει 30 άτομα στο δυτικό νησί Ιμια. Να πάει ο Πολεμιστής να ελέγξει με προβολέα και στη συνέχεια να αποβιβάσει MYK (βατραχανθρώπους).

03.36 Ναυ. προς ΓΕΝ: Τώρα αποβιβάζονται MYK στη βάρκα και εκτιμάται ότι η κίνηση θα περατωθεί σε 30 λεπτά.

03.38 ΓΕΝ προς Ναυ.: Πείτε μου άμεσα αν υπάρχει κανένας Τούρκος κρατημένος δίπλα στο νησί. Με ενδιαφέρει άμεσα αν είναι κανένας πάνω στο νησί.

03.42 ΓΕΝ προς Ναυ.: Απογειώσατε ελικόπτερο και ελέγξατε δυτικό νησί προ αποβιβάσεως MYK.

04.08 ΓΕΝ προς Ναυ.: Τονίζεται η απαίτηση πριν βγουν οι MYK να είμαστε βέβαιοι ότι δεν υπάρχει άνθρωπος στη Δυτική Ιμια.

Το ελικόπτερο απογειώνεται από το Ναυαρίνο και πετάει, σε εξαιρετικά κακές συνθήκες, πάνω από τις βραχονησίδες. H πίεση από το κέντρο είναι ασφυκτική.

04.25 Ναυ. προς ΓΕΝ: Ελικόπτερο άνωθεν Δυτικής Νήσου, Αναμένω αποτελέσματα.

04.26 Ναυ. προς ΓΕΝ: Δεν έχει εντοπίσει ακόμη τίποτα. Ορατότητα χαμηλή.

04.28 Ναυ. προς ΓΕΝ: Βρέχει στην περιοχή. Ορατότητα χαμηλή. Προσπαθεί να εντοπίσει οτιδήποτε.

04.29 ΓΕΝ προς Ναυ.: Περιμένω να μου πείτε για το ελικόπτερο και το αποτέλεσμα της έρευνας. Το αναμένει ο πρωθυπουργός.

04.47 Ναυ. προς ΓΕΝ: Εχει περάσει τέσσερις φορές πάνω από το νησί. Αποτελέσματα αρνητικά. Πετάει σε ύψος 40-50 μέτρα και προσπαθεί.

04.50 Ναυ. προς ΓΕΝ: Υπάρχουν μερικά άτομα πάνω στο νησί.

Το ελικόπτερο αναφέρει πως πρόκειται για δέκα τούρκους κομάντος πάνω στο δυτικό νησί.

05.02 ΓΕΝ προς Ναυ.: Οι δικοί μας βατραχάνθρωποι να παραμείνουν στον Πολεμιστή και να γίνει συλλογή στοιχείων.

05.04 ΓΕΝ προς Ναυ.: Το ελικόπτερο να επιστρέψει.

05.05 Ναυ. προς ΓΕΝ: Εχω απώλεια επικοινωνίας με το ελικόπτερο. H τελευταία του αναφορά EMRGENCY EMERGENCY βόρεια 1,5 μίλι από το σημείο του ενδιαφέροντος.

Στις 05.40 το ΓΕΝ διατάζει τον κυβερνήτη του Πυρπολητή να πάρει τους έλληνες βατραχανθρώπους από την περιοχή.

05.40 ΓΕΝ προς Πυρπολητή: Θα εκτελεσθεί αποχώρηση φίλιων και εχθρικών μονάδων από την περιοχή.

05.58 ΓΕΝ προς Ναυ.: Οι οδηγίες για τον Πυρπολητή είναι ότι από την περιοχή θα φύγει ένα δικό τους και ένα δικό μας. H διαταγή θα δίνεται από το ΓΕΝ. Ο Πυρπολητής θα φύγει τελευταίος αφού πάρει τους ΟΥΚ και τη σημαία. Εσείς παραμείνετε για το ελικόπτερο. Θέλω τα ονόματα του πληρώματος.

07.12 ΓΕΝ προς Πυρπολητή: Να αρχίσετε να παίρνετε τη Σημαία και τον κόσμο. Να μου πείτε αν γίνεται το ίδιο και από τους άλλους.
OI ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ K. ΣΗΜΙΤΗΣ Πρωθυπουργός N. ΚΟΥΡΗΣ Υφυπουργός Εθνικής Αμυνας XP. ΛΥΜΠΕΡΗΣ Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Λ. ΒΑΣΙΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Αρχηγός ΕΥΠ

Εγκαιρη ή καθυστερημένη ενημέρωση;

Το κρίσιμο ερώτημα είναι αν οι ελληνικές υπηρεσίες ενημέρωσαν έγκαιρα για την απόβαση των τούρκων κομάντος στα Δυτικά Ιμια. Οι αξιωματούχοι που χειρίζονταν την κρίση εκείνο το βράδυ επιμένουν πως οι αναλυτές της ΕΥΠ παρακολουθούσαν συνεχώς τα τουρκικά κανάλια για να συλλέξουν πληροφορίες.

Μόλις είδαν ότι ανακοινώθηκε η απόβαση των κομάντος, ενημέρωσαν το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ. Θυμούνται μάλιστα πως ο υφυπουργός κ. Κουρής έδωσε αμέσως εντολή να ετοιμασθεί το σχέδιο ανακατάληψης της βραχονησίδας.

Το αν το ΓΕΕΘΑ μπόρεσε να επικοινωνήσει εγκαίρως με τον κ. Λυμπέρη, ο οποίος βρισκόταν στη Βουλή, δεν είναι σαφές.

Τα συμπεράσματα δικά σας !

135 σκέψεις σχετικά με το “Ο Πάνος Καμμένος γκρέμισε την προδοτική υπογραφή Σημίτη για τη «νέα δομή του ΝΑΤΟ»

  1. ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ – ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ (δεν αφορά ελληνόφωνους) οι κρεατομαζες .με IQ VAREMENOU – εκτος δηλαδή της βλακειας τους και πνευματικης αναπηρίας τους- αποδειχτηκαν ψευτες -απατεωνες – αεριτζήδες, τυχοδιώκτες, φευγουν… δεν υπάρχει αμφιβολια, ετσι και αλλιως ειναι υπό περιορισμό… δεν μπορουν να πανε πουθενα .. οι κυκλοφορια τους επιτρεπεται μονο στο κεντρο – κεντρο των ΑΘΗΝΏΝ ..και μονο υπό αυστηρά επιτήρηση .. για την ασφαλεια τους με σωματοφυλακής..οπως ακριβως συμβαινει με ολους τους γκανγκστερ .
    καθε εκτονωτική προσπαθεια των μισθοσυντήρητων κολαούζων τους..δεν θα εχει αποτελεσμα … αρκετα με το δουλεμα μιας ολόκληρης κοινωνίας …ξεκολλήστε απο την ρημάδα την καρεκλα μη εξευτελιζετε περισσοτερο με το να αφήνετε την ξελιγωμαρα σας να σας οδηγει … ο αγώνας αυτος καταρρίπτει της καθεστωτικες κομματικές γραμμες καπελωματα και ποδηγετήσεις.. μιλάει η κοινωνία… κυρίως ΌΧΙ προς του δικούς μας ‘ντελιβεραδες -διαχειριστες ‘ αλλα μήνυμα προς ΔΝΤ – ΕΚΤ – ΕΕ- ΗΠΑ κλπ, ..αρκετα ..αρκετα.. περνετε ολα τα ανισσοροπα μέτρα σας και στον αγυριστο..η εξαθλίωση τελος… και το κερασάκι στην τούρτα… επειδη ο ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟς ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ειναι το φαρμακι τους… Εεεεε…. λοιπων τους το σερβίρουμε και αυτο….το δουλεμα τελος, υπάρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια !!! Και να βάλετε καλά μέσα στο μυαλο σας.. το δουλεμα και η κοινωνικη εξαθλίωση τελειωνει νισάφι πια…. Πατριώτες ούτε βημα πισω ‘καλυτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρονια σκλαβιάς και φυλακης’ μην τους φοβάστε, ειμαστε η κοινωνία και ενα μια ομαδα !!!!

    Μου αρέσει!

      1. Ο ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥΡΚΟ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ !!!

        ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ……..ΕΛΛΕΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΤΩΧΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΣΩΡΡΑ !!!

        Τι ακριβώς αναφέρεται όμως στην ανακοίνωση των «υπερ-πατριωτών» του Αρτέμη Σώρρα;

        Ιδού :

        Η μάνα μας, η Ελλάδα, η πατρίδα μας, έχει όλα τα παιδιά της ανάγκη.

        Μέρα νύχτα οι εχθροί της την δυναστεύουν και την βιάζουν. Σκοτώνουν τα παιδιά της με έναν λυσσαλέο οικονομικό πόλεμο που δεν έχει σταματημό. Πρέπει να το σταματήσουμε! Πρέπει όλοι να πολεμήσουμε με τα μέσα και τους τρόπους που διαθέτουμε για την οικονομική απελευθέρωσή της.

        Έχουμε ήδη μοιράσει 3 εκατομμύρια έντυπα ψηφίσματα για την αποδοχή των 600 δις και τον έλεγχο του κράτους σε όλη τη χώρα και το εξωτερικό και χρειαζόμαστε να εκτυπώσουμε και άλλα. Ξεκίνησε η εκτύπωση 2 εκατομμυρίων εντύπων και χρειάζεται η οικονομική υποστήριξη όλων μας, καθώς επίσης και για την εκτύπωση σημαιών, καπέλλων, μπλουζάκια κ.λπ.

        Όποιος θέλει να βοηθήσει οικονομικά, ανοίχτηκε λογαριασμός στην Τράπεζα Eurobank με αριθμό 0026.0097.48.0200 558911 για κατάθεση από Eurobank, ενώ από άλλες τράπεζες ή το εξωτερικό ΙΒΑΝ: GR 430 2600 970000 480 200 558911

        Οι λογαριασμοί ανήκουν στην μη κερδοσκοπική εταιρεία Ε4 που έχει αναλάβει την εκτύπωση, διανομή και συλλογή των ψηφισμάτων. Για λόγους διαφάνειας όποιος καταθέσει χρήματα και το ζητήσει θα δημοσιευτεί το όνομά του και το ποσό. Αναμένεται η συνεισφορά στον ιερό αγώνα όλων των Ελλήνων!

        Μου αρέσει!

      1. ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝΕΛ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ , ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΚΡΗΣ ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΒΟΛΗ ΠΟΥ ΤΡΑΥΛΙΖΕ ΚΑΙ ΕΧΑΝΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ,…..ΜΕΤΑ ΛΑΚΙΣΕ,……..

        Μου αρέσει!

  2. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ……….ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ……….ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ………
    ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ………
    ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

    Πρωην αριστερος

    Μου αρέσει!

      1. Ο Σώρρας δίνει δανεικά στον Πούτιν και τον Ομπάμα…..

        δείτε το….. θΑ χεστήτε απο τα γέλια!!!!

        Μου αρέσει!

    1. O κος Καμμένος μέλος της αντεθνικής σπείρας της Νδούλας φόρτωσε δεκάδες δις στις πλάτες των Ελλήνων, τα οποία μετετράπησαν σε απόκτηση πλούτου και πολυτελή ζωή, ό,τι πλεόναζε καταθέσεις εις τας Ελβετίας και ετέρους προρισμούς , που δημιούργησε η Νέα Τάξις για τα μέλη της.
      Ο Μπουχέσας παρἐλαβε χρέος 185 δις και παρέδοσε εντός πενταετίας 285, σε αυτή την καταστροφή πρωταγωνίστησε και ο Καμμένος.
      Τώρα θέλει να μας σώσει. Από τι;

      Μου αρέσει!

    2. Αδιανόητο:

      Εδωσαν σε Γερμανό εγκληματία πολέμου την διοίκηση του Αιγαίου!!!

      Εχει σφάξει 102 αθώους!!!

      Στάζουν αίμα αθώων τα χέρια του Γερμανού αξιωματικού στον οποίο ανέθεσε το ΝΑΤΟ με έγκριση της ελληνικής κυβέρνησης, να διοικεί το Αιγαίο:

      Υπό την διοίκησή του, ΝΑΤΟϊκά στρατεύματα σκότωσαν 102 αμάχους, μεταξύ των και 27 παιδιά στο Αφγανιστάν το 2009, με αποτέλεσμα να κατηγορηθεί ως εγκληματίας πολέμου από την ίδια την γερμανική κυβέρνηση!

      Συγκεκριμένα το 2009, ο Γερμανός διοικητής Γιοργκ Κλάιν, κάθισε νστο εδώλιο του κατηγορουμένου στο στρατοδικείο καθώς έδωσε εντολή να σφαγούν άμαχοι στην Κοντούζ του Αφγανιστάν, όμως αθωώθηκε από τον γερμανικό στρατό.

      Ο Κλάιν είχε κατηγορηθεί ότι αψήφισε τις οδηγίες και τους κανόνες κια έδωσε εντολή σε αεροσκάφη του ΝΑΤΟ και στρατεύματα της συμμαχίας να κτυπήσουν ένα χωριό στο οποίο υποτίθεται ότι υπήρχαν Ταλιμπάν.

      Δεν έδωσε σημασία στις προειδοποιήσεις ότι υπήρχαν άμαχοι με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 102 άμαχοι μεταξύ των οποίων και 27 μικρά παιδιά ηλικίας από 6 μηνών μέχρι 12 ετών στην Κοντούζ, στο βόρειο Αφγανιστάν, στις 4 Σεπτεμβρίου 2009.

      Ανακλήθηκε στην Γερμανία, πέρασε από δίκη και μετά από τεράστιες πιέσεις… αθωώθηκε, για να μην υπάρξουν επιτπώσεις στο… ηθικό του γερμανκού Στρατού!

      Αξιος διάδοχος, των συναδέλφων του, του Β’ΠΠ, τώρα η ελληνική κυβέρνηση τον ενέκρινε να διοικεί το Αιγαίο!

      Μου αρέσει!

    3. Λύσαξαν τα φεέφωνα του γιαλαντζί – ναζισμού. Οι δήθεν πατριώτες… Τα Χρυσά Αυγά . Βρίζουν από χθες τον Καμμένο γιατί ξεσκέπασε και αντέστρεψε την προδοτική συμφωνία για το Αιγαίο του ελληνόφωνου Σημίτη, «αρχιερέα» του ίδιου «συστήματος», που και αυτοί υπηρετούν.
      Σας πήρανε χαμπάρι και οι πέτρες… τσογλάνια της Αδόλφαινας (της γκόμενας του … Βλαδίμηρου).

      Μου αρέσει!

      1. Οι Έλληνες πολέμησαν όλους τους ολοκληρωτισμούς. Έλληνες σαν τον ήρωα Κωνσταντίνο Περρίκο, αξιωματικό της Ελληνικής Βασιλικής Αεροπορίας, ανατίναξαν το Φλεβάρη του 1943, στο κέντρο της Αθήνας το κτήριο της προδοτικής οργάνωσης ΕΣΠΟ, γεμάτο από γερμανούς Ες-Ες και ελληνόφωνους γερμανοπροδότες, που προσπαθούσε να στρατολογήσει νέους για να πολεμήσουν, μαζί με τους Ναζί, στο ρωσικό μέτωπο. Πράξη μοναδική σε όλη την κατεχόμενη Ευρώπη.
        Θιασώτες του κάθε μορφής φασισμού, παρτε το χαμπάρι: ΣΕ ΤΟΥΤΑ ΕΔΩ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΚΙΑ ΣΚΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ.

        Μου αρέσει!

      2. Τρία πολεμικά πλοία από την μόνιμη Ναυτική Ομάδα 2 του ΝΑΤΟ έχουν εντολή να “αρχίσουν να κινούνται τώρα” και να κατευθυνθούν στο Αιγαίο για να διεξάγουν επιχειρήσεις αναγνώρισης και επιτήρησης, δήλωσε την Πέμπτη ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg.

        Ο Stoltenberg είπε ότι η αποστολή δεν είναι για ”να σταματήσει ή να γυρίσει πίσω βάρκες των προσφύγων.”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        “Αυτό γίνεται για να βοηθήσει την Ελλάδα, την Τουρκία και την Ευρωπαϊκή Ένωση στον περιορισμό της ροής των μεταναστών και των προσφύγων και την αντιμετώπιση με μια πολύ απαιτητική κατάσταση”, δήλωσε o Stoltenberg, περιγράφοντας την κατάσταση ως «ανθρώπινη τραγωδία».

        “Το ΝΑΤΟ θα συμβάλει με κρίσιμες πληροφορίες και επιτήρηση για να βοηθήσει στην καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων και των εγκληματικών δικτύων.”

        Μου αρέσει!

  3. Ο/Η ΣΑΝΕΛ:ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ-ΠΟΥΣΤΡΟΔΟΥΛΑΚΙΑ-ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ+ΞΕΝΩΝ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΩΝ λέει:

    TO ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    Μου αρέσει!

    1. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

      ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε.

      ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ

      ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

      ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΘΟΥΜΕ

      Μου αρέσει!

  4. Μπροστά στην κονόμα σας δεν υπολογίζεται τίποτα. Και την μισή Ελλάδα να πάρουν οι Τούρκοι επί Καμμένου υπουργού εσείς θα τον αποθεώνετε. Κατάντια!

    Μου αρέσει!

    1. Ο/Η ΣΑΝΕΛ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΟΓΛΥΦΤΕΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ-ΠΟΥΣΤΡΟΔΟΥΛΑΚΙΑ-ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ+ΞΕΝΩΝ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΩΝ λέει:

      ΕΜΕΙΣ ΈΤΣΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ=TO ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΓΑΜΩ ΤΟ….ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Μου αρέσει!

  5. ΤΟ ΑΠΟΛΛΟΛΩΝ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΌΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΑΜΩΚΑΡΕΚΛΑ. ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΦΩΤΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ.

    Μου αρέσει!

    1. Ο/Η ΣΑΝΕΛ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ-ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ-ΠΟΥΣΤΡΟΔΟΥΛΑΚΙΑ-ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ+ΞΕΝΩΝ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΩΝ λέει:

      ΠΑΛΑΒΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΦΟΡΑ, ΚΑΤΗΦΟΡΑ……ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΕ
      ΕΜΕΙΣ ΈΤΣΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ=TO ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΓΑΜΩ ΤΟ….ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Μου αρέσει!

    2. να γυρίσει σε αυτούς που με το πασοκ ένωσαν τα σκάνδαλα τους ρε χαλβά?
      τους είδες χθες πως έκαναν για τους καναλάρχες που χρεοκόπησαν την χωρα
      αλλα αν δεν υπήρχαν και κάποιοι σαν εσένα δεν θα είχαμε βουλιάξει

      Μου αρέσει!

      1. για το βρώμικο μικροπολιτικό σας παιχνίδι μέχρι και με τους καναλάρχες είχατε πάει φοβούμενοι μην κερδίσει η συγκυβέρνηση πόντους
        και ενώ όλοι είχατε μπούκα τα κανάλια επειδή το έκανε ο τσίπρας καμμένος και όχι οι δικοί σας που αποδείχτηκαν mega ρουφιάνοι χθες σκυλιάσατε
        περαστικά

        Μου αρέσει!

  6. τον ακούσατε τον κούτρα στον σκάει μπαμ με καλεσμένο τον κουρουμπλή?
    ο κούτρας του είπε οι αγορές και οι τράπεζες κανονίζουν για τα δάνεια
    τι είπε ρε το τσατσάκη που όταν δεν μπορούσε να πάρει ούτε euro κάποιος που δεν χρωστάει τίποτα ο σκάει μπαμ πήρε 35 εκατομμύρια

    Μου αρέσει!

  7. Ἀπὸ τὴν ἀρχὴ ὁ Καμμένος ἤθελε νὰ παραδόσῃ τὸ Αἰγαῖον στὸ ΝΑΤΟ!!!
    by Φιλονόη

    Ὅταν ὁ Καμμένος ἐπεσκέφθη τὶς Η.Π.Α. τὸν Μάρτιο τοῦ 2015, γιὰ νὰ παραστῇ στὶς ἐκδηλώσεις γιὰ τὶς ἑορτὲς μνήμης τῆς Ἐπαναστάσεως τοῦ 1821 ἀπὸ τὴν Ὁμογένεια, ἔσπευσε παραλλήλως νὰ λάβῃ ὁδηγίες ἀπὸ τὸ ἑβραϊκὸ λόμπυ. Τὸν ἔκραξε τὸ πανελλήνιον, ἰδίως μετὰ τὶς δηλώσεις του γιὰ παραχώρησιν νήσου μας στὸ ΝΑΤΟ, πρὸ κειμένου τὰ ἀμερικανὰ νὰ […]

    Ανάγνωση του υπολοίπου άρθρου

    ΜΠΗΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΦΙΛΟΝΟΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ…

    Μου αρέσει!

      1. Αγαπητε μου η μεθοδος και τα συγκεκριμενα βηματα ειναι το ζητουμενο και αυτο δεν ερχεται με το χαος οχλων στα μπλοκα εκτος αν εχεις κερδισει εκλογες ωστε να ηγηθεις του πολεμου.
        Προτιμω λυσεις που περιλαμβανουν αυτους που διωχθηκαν επι πενταετιας για τον αγωνα τους και εκτεθηκαν εξαρχης σε οσους συντελεσαν στην υποδουλωση μας. Απλα και τα δυο.

        Μου αρέσει!

      2. Η οριστικη ρηξη με τον εχθρο θα ερθει ετσι κι αλλοιως. Οι εξωτερικοι παραγοντες σε τετοιους καιρους ειναι οι αποφασιστικοι για την επιταχυνση των εξελιξεων και οι μεγαλοι μονον αυτους παιρνουν υποψη εδω που εφτασαν οι παγκοσμιες εξελιξεις.
        Τιποτε απ οσα επιδιωκουν οι δανιστες δεν θα επελθει,ειναι αργα πια γι αυτους.
        Τη στιγμη που η εθνικη ενοτητα ειναι το πρωτο επαγγελεσαι ανεξελεγκτες συμπεριφορες που θα ευνοησουν ξενους ρυθμιστες χωρις να ξερεις το επομενο βημα σου.
        Εγκληματικο ?

        Μου αρέσει!

    1. Ποτε θα καταλαβετε οτι εχουν αρκετους λογους οι εντολοδοτες σας να υπονομευσουν την Ελλαδα ?
      ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ?

      Μου αρέσει!

      1. Ο/Η ΣΑΝΕΛ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ-ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ-ΠΟΥΣΤΡΟΔΟΥΛΑΚΙΑ-ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ+ΞΕΝΩΝ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΩΝ λέει:

        ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΦΟΡΑ, ΚΑΤΗΦΟΡΑ……ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΕ
        ΕΜΕΙΣ ΈΤΣΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ=TO ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΓΑΜΩ ΤΟ….ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Μου αρέσει!

      2. Σε πιστευω,απ την αρχη το φιλογερμανικο καθεστως σας φουσκωσε καλα για να καπελωνετε καθε πατριωτικη κινηση και να εγκλωβισετε οποιον θερμο ελληνα απαγοητευθει και να υποκαταστησετε τη φωνη του κι αν δεν ψηνεται ειναι προδοτης.

        Μου αρέσει!

      3. ΡΕ ΠΑΛΙΑΡΧΙΔΙ ΔΙΑΚΟ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟΚΑΜΜΕΝΟ ΤΙ ΠΑΤΡΙΩΣIΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΡΕ ΑΛΗΤΑΚΟ;;;;;;

        Ε;;;; ΑΛΗΤΑΚΟ

        Μου αρέσει!

  8. ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟ ΝΑΥΑΡΧΟ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΝΟ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

    Μου αρέσει!

  9. Χέστηκαν τά…γατόνια «Πλουτάρχου καί Μαραθωνοδρόμων» ἀπό….Χ.Α.ρά, καί ρίξανε στόν…«ἀγῶνα» τούς πεμπτοφαλαγγίτες τουρκο-οβραιο-πιθήκους $υνοδοι-…«πόρους» τῶν $υριζο – Καμμένων, τά Χ.Α.ὐγο – Gelada, νά βγάλουν κάνα…«ροφό».

    Τρελλό γέλιο μέ τίς προβλέψιμες…$ουφρα – «Ζέττες».

    Είναι οἱ NeoCons κρυπτο – Χ.Α.ζαρο – Μπολ$εβίκοι…ΗΛΙΘΙΕ.

    Μου αρέσει!

    1. «Πάνος Καμμένος», ἕνας…πατριώτης στήν…Ρόζ $υν – «κυβέρνηση».

      PENTAPOSTAGMA:

      [..] Είναι τόσο…πατριώτης, ὥστε νά…«Παλεύει καί νά διατυμπανίζει μέ κάθε τρόπο καί…μέσο τήν Στρατηγική Συμμαχία (sic) μέ τό Ἰσραήλ, τούς βασικούς δηλαδή χρηματοδότες, ἐκπαιδευτές καί παρόχους ἀσυλίας – νοσηλείας (σέ Ἰσραηλινά Νοσοκομεῖα) τῶν συμμοριτῶντοῦ ISIS, καί βασικῶν διαχρονικά Συμμάχων τῆς Τουρκίας, πού κατά τά «λοιπά»…καταγγέλλει…

      Ἰσραήλ, πού Αἴγυπτος, Λίβανος καί Συρία ἔχουν ξεκαθαρίσει πρός κάθε «Κατεύθυνση», ὅτι Δέν πρόκειται νά τοῦ ἐπιτρέψουν νά λεηλατήσει τόν ὑποθαλάσσιο ὀρυκτό τους πλούτο, στά πλαίσια τῶν ὁποίων (ἐπιδιώξεων) ἐντάχθηκε καί ὁ Τουρκο – Βρετανο – Ἰσραηλινός…Καραγκιόζ-Μπερντές…»Barbaros»…

      Είναι τόσο…πατριώτης, ὥστε νά μήν λέει λέξη γιά τίς λεηλασίες ΠΑΝΓΑΙΑ καί Energean ἀπό τίς Ἑβραϊκῶν συμφερόντων Invel – Mirabella καί ThirdPoint – Ratio Petroleum ἀντίστοιχα, ὅπως καί τό ξεπούλημα – ἀνάθεση ἐρευνῶν – ἐκμετάλλευσης τῶν χερσαίων κοιτασμάτων πετρελαίου στήν Ἤπειρο στούς τελευταίους…[..]

      h..p://www.pentapostagma.gr/2015/04/%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%E1%BC%95%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BD.html#.VTJvnyGqqkp

      Μου αρέσει!

  10. εκ πρώτης όψεως α) δε γινόταν αλλιώς στην παρούσα φάση β) δε γινόταν καλύτερα με τα οσφυοκαμπτικά μυαλά που κουμαντάρουν οι έλληνες πολιτικοί

    εκ πρώτης όψεως η πρώτη δική μου αντίδραση είναι να μπει στα συν με ερωτηματικό αυτό που έκανε ο Καμμένος.

    είναι δεδομένο ότι ούτε ο Καμμένος ούτε κανείς θα μπορούσε να κάνει μια τέτοια ενέργεια ως υπουργός Εθνικής Αμύνης χωρίς να έχει βρεθεί στην κατάλληλη κυβέρνηση – μονο που αυτή είναι η ακαταλληλότερη για πλήθος άλλων θεμάτων.

    το πως θα χειριστεί πλέον αυτό που πέτυχε για να μην γίνει Κυριακής χαρά Δευτέρας λύπη είναι σίγουρα το ζητούμενο κι αυτό που θα στέψει την όποια αναστρεψιμότητα μπορεί να υπάρχει στις εθνικές προδοσίες του Σημίτη.

    προσωρινά μόνο λοιπόν δεν έχω καμμιά ιδιαίτερα αυστηρή κριτική για τον τρόπο που χειρίστηκε το ζήτημα με βάση τα όλα όσα διαρρέουν επιφυλάσσομαι όμως.

    Μου αρέσει!

  11. Μονιμη συμπορευση νταβατζογιωργακηδων με Χ.Α.λτακους σε ολους τους τομεις υπερ τουρκογερμανων.
    Ποτε θα καταλαβετε οτι εχουν αρκετους λογους οι εντολοδοτες σας να υπονομευσουν την Ελλαδα ?
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ?

    Μου αρέσει!

    1. εσείς αγαπητέ πότε θα καταλάβετε ότι

      α) δεν μπορείτε να γνωρίζετε τι κάνει μες το 24ωρο ένας πολιτικός είτε για να τον κρίνετε θετικά είτε για να τον κρίνετε αρνητικά;
      β) δεν μπορείτε να ξέρετε λοιπόν αν δουλεύει για κάποιον και για ποιον δουλεύει ώστε να παρακολουθήσετε το 24ωρο του αφεντικού του και να δείτε ποιο αφεντικό έχει το αφεντικό του αφεντικού.
      γ) δεν πρέπει λοιπόν να παθιάζεστε ή να έχετε ελπίδες, μπορείτε να είστε θετικά προσκείμενος μόνο και ανοιχτός σε όλα τα δεδομένα και τις πληροφορίες εφόσον νοιάζεστε και να μην σας καίγεται καρφάκι για την προσωπικότητα οποιουδήποτε πολιτικού.
      και
      δ) δεν μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουρος για κανέναν και για τίποτα, παρά μόνο για το τι θέλετε, αυτό που θέλετε εσείς πρέπει να είναι ξεκάθαρο και να μην κάνετε σκόντα στην επίτευξή του, πρέπει πρωτίστως εσείς να τραβάτε τουτ’ έστιν μεταφορικά γιακάδες, να μην αφήνετε το χαλινάρι διότι οι πολιτικοί βρίσκονται διαρκώς ανάμεσα σε εκβιασμούς και πειρασμούς ΟΛΟ ΤΟ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟ.

      Μου αρέσει!

    2. Ο/Η ΣΑΝΕΛ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ-ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ-ΠΟΥΣΤΡΟΔΟΥΛΑΚΙΑ-ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ+ΞΕΝΩΝ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΩΝ λέει:

      ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΦΟΡΑ, ΚΑΤΗΦΟΡΑ……ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΕ
      ΕΜΕΙΣ ΈΤΣΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ=TO ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΓΑΜΩ ΤΟ….ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Μου αρέσει!

    3. Το γνωρίζουν και κάποιοι πληρώνονται μερικές πενταροδεκάρες κιόλας.
      Βέβαια οι περισσότεροι τρώνε τις υποσχέσεις που τους σερβίρουν προς το παρών.
      Έτσι και αλλιώς τα χρυσαύγουλα από υπάλληλοι της νουδούλας θα γίνουν ουρά τους.
      Το είπε ο μπαλτάκος με άλλα λόγια……
      Δεξιά της δεξιάς……

      Μου αρέσει!

      1. ΡΕ GEYMAN ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΣΑΝ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤE!!!

        Μου αρέσει!

  12. Η οριστικη ρηξη με τον εχθρο θα ερθει ετσι κι αλλοιως. Οι εξωτερικοι παραγοντες σε τετοιους καιρους ειναι οι αποφασιστικοι για την επιταχυνση των εξελιξεων και οι μεγαλοι μονον αυτους παιρνουν υποψη εδω που εφτασαν οι παγκοσμιες εξελιξεις.
    Τιποτε απ οσα επιδιωκουν οι δανιστες δεν θα επελθει,ειναι αργα πια γι αυτους.
    Τη στιγμη που η εθνικη ενοτητα ειναι το πρωτο επαγγελεστε ανεξελεγκτες συμπεριφορες που θα ευνοησουν ξενους ρυθμιστες χωρις να ξερετε το επομενο βημα σας
    Εγκληματικο ?

    Τα μεγαλα γεγονοτα στην περιοχη ειναι αυριο, οχι καποτε.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ και το εχω εξηγησει πολλες φορες πολυ καιρο πριν.

    Μου αρέσει!

    1. ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΡΕ ΜΟΥ.ΝΟ ΠΑΝΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ 3 ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΒΟΛΗ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΜΦΥΛΙΟ!!!!

      ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΟΝΟ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ!!!!!!!

      ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ!!!!!!!

      Μου αρέσει!

  13. Ἀνεκδοτάκια;

    Ὁ $ΥΡΙΖΑΣ θά βάλει τόν Στουρνάρα…φυλακή γιά ἐσχάτη προδοσία.
    Οἱ ΑΝ(θ).ΕΛ. θά βάλουν τόν Στουρνάρα…φυλακή γιά ἐσχάτη προδοσία.
    Τό ΚΚΕ θά βάλει τόν Στουρνάρα…φυλακή γιά ἐσχάτη προδοσία.
    Οἱ Χ.Α.ύγοί θά βάλουν τόν Στουρνάρα…φυλακή γιά ἐσχάτη προδοσία.
    Οἱ ΝΔούλοι θά βάλουν τόν Στουρνάρα…φυλακή γιά ἐσχάτη προδοσία.
    Ὁ Πα$οκοι θά βάλουν τόν Στουρνάρα…φυλακή γιά ἐσχάτη προδοσία.
    Ὁ Λεβέντης θά βάλει τόν Στουρνάρα…φυλακή γιά ἐσχάτη προδοσία.
    Ὁ ΠΟΤΑΜΗΣ θά βάλει τόν Στουρνάρα…φυλακή γιά ἐσχάτη προδοσία.
    Οἱ ΛΑ(μ)Ε θά βάλουν τόν Στουρνάρα…φυλακή γιά ἐσχάτη προδοσία.
    Τά ΕΠΑΜια θά βάλουν τόν Στουρνάρα…φυλακή γιά ἐσχάτη προδοσία.
    Οἱ Βαρουφάκηδες θά βάλουν τόν Στουρνάρα…φυλακή γιά ἐσχάτη προδοσία.

    Καί…
    Καί…λέμε:
    Οἱ νεο-Γραικύλοι δέν θά…ξαναψηφίσουν κανέναν ἀπό τούς παραπάνω.

    Μου αρέσει!

  14. ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ

    Μου αρέσει!

  15. Ο/Η ΣΑΝΕΛ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ-ΟΙ ΧΕΣΤΡΕΣ-ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ-ΠΟΥΣΤΡΟΔΟΥΛΑΚΙΑ-ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ+ΞΕΝΩΝ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΩΝ λέει:

    ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

    Οι αγρότες, βοήθεια!

    Του Γιώργου Καραμπελιά

    Ένα ρίγος διαπερνά τα Εξάρχεια και το… Γκάζι. Οι αγρότες κατεβαίνουν στην Αθήνα με τα τρακτέρ-τανκς για να ρίξουν την κυβέρνηση της «αριστεράς». Στα Εξάρχεια, στο Γκάζι, στα Λαδάδικα, μπορεί πια να μην είναι τόσο φανατικοί με τον ΣΥΡΙΖΑ όπως άλλοτε, μπορεί να υπάρχουν πια πολλοί θαυμαστές της Ζωής και επικριτές της «κωλοτούμπας» του Αλέξη, ωστόσο, ε, όχι και με τους αγρότες! Αυτοί είναι ανεκτοί ως παραγωγοί λαδιού και ως πλαίσιο κάποιας βουκολικής σκηνογραφίας, αλλά όχι και να καθορίζουν και την πολιτική ζωή του τόπου, και μάλιστα να εισβάλουν στην πρωτεύουσα!

    Η πολιτική ζωή ρυθμείται στο «Φίλιον» από την ημερήσια σύναξη των διανοουμένων, στο «Ντα κάπο» από τη μεσημβρινή σύναξη των δημοσιογράφων ή, έστω, στην «πλατεία», από τη νυκτερινή σύναξη των παιδιών με τις μολότωφ. Δεν μπορεί να αποφασίζουν γι’ αυτήν οι άξεστοι χωρικοί, ακόμα περισσότερο οι κτηνοτρόφοι και οι κατσίκες τους. Εξάλλου, «τόσες επιδοτήσεις παίρνουν για να κάθονται και να γυρνάνε στα σκυλάδικα».

    Η «σκληρή στάση» του Αλέξη απέναντι στους αγρότες δεν είναι τόσο τυχαία και άσχετη, απευθύνεται σε βαθύτερα αντανακλαστικά των κατοίκων των πόλεων, κατ’ εξοχήν όσων δεν έχουν πια σχέση με το χωριό ή την αγροτική παραγωγή και δεν έχουν σχέση με χειρωνακτικές εργασίες. Και αυτοί είναι πλέον πολλοί.

    Εξάλλου, ο σκληρός πυρήνας του ΣΥΡΙΖΑ είναι προνομιακά συνδεδεμένος με τα αστεακά και τα αστικά στρώματα, πολύ περισσότερο από το ΚΚΕ, που ακόμα και στις πόλεις έχει πολλά μέλη και ψηφοφόρους που κρατούν δεσμούς με τα χωριά και την αγροτική παραγωγή.

    Η αριστερά του Σύριζα, της Ανταρσύας, των αντιεξουσιαστών, των φεμινιστριών και των βορείων ή ημιβορείων προαστίων, ακόμα και αν επικρίνει τον «Αλέξη», κατά βάθος δεν μπορεί να δεχτεί πως η πρωτοπορία των αγώνων πέφτει στα χέρια των «χωματόκωλων» (culs-terreux τους αποκαλούσαν οι Γάλλοι αστοί). Γι’ αυτό και στη μεγάλη κινητοποίηση της 4ης Φεβρουαρίου έγινε χαμός στις επαρχιακές πόλεις, ενώ στην Αθήνα οι διαδηλώσεις ήταν μαζικές μεν αλλά έμοιαζαν περισσότερο με κηδεία. Ήταν οι συριζαίοι που ενταφίαζαν, με πόνο ψυχής, τις αυταπάτες τους!

    Πάντως, έρχονται οι αγρότες, και αυτή η αλλαγή του κοινωνικού υποκειμένου της πρωτοπορίας των αγώνων δείχνει πως φτάσαμε πια στη βαθύτερη Ελλάδα. Πιο Ελλάδα δεν γίνεται. Καλή αρχή για κάτι καινούργιο και ζωντανό. Επί τέλους, οι αγρότες είναι μια κάποια λύση.

    (Από την ΡΗΞΗ που κυκλοφορεί το Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου)

    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΈΡΧΟΝΤΑΙ ………………………….Οι αγρότες, βοήθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Μου αρέσει!

  16. Εγώ βλέπω πλοία στο Αιγαίο υπό γερμανική δ/ση να ελέγχουν τα σύνορα της χώρας, επειδή οι τσιπροκαμμένοι είναι ανίκανοι να τα ελέγχουν όπως θα έπρεπε, τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο.

    Μου αρέσει!

    1. Θα τα ελέγξουν; είσαι σίγουρος ότι αυτό θα κάνουν; ή μήπως νομίζεις ότι θα στέλνουν τις βάρκες με τους λαθρομετανάστες στην τουρκιά. Για άλλο λόγο γίνονται όλα αυτά, διάβασε και κανένα πατριωτικό site ή σκέψου λίγο γιατί θέλουν το Αιγαίο κάποιοι (πάντως όχι για τα πετρέλαια, ο βυθός είναι ακατάλληλος και μεγάλο το βάθος).

      Μου αρέσει!

  17. Καποτε, η Ολύμπω, αφηνε να ανεβαζουμε κανα αρθρο.
    Τωρα, πλεον πρεπει να ειναι «βολικα», ετσι Ολύμπω???
    Δεν ειναι περιεργο που οι αναγνωστες σου μειωνονται.
    Μετρα εναν ακομα μειον.
    Και εις κατωτερα.

    Μου αρέσει!

  18. Το ότι τρώμε στην μάπα κάθε μέρα το καμμένος εδώ
    καμμένος εκεί καμμένος παραπέρα, δεν είναι και το χειρότερο!
    Θα μορούσε να ήταν παΐσιος εδώ, άγιος φανούριος εκεί και χριστόδουλος παραπέρα!

    Και να πούμε και του παιδιού το δίκαιο, τόσο του κοφτη τόσο κάνει!
    Αυτός που είναι ο ραδιούργος και οδηγεί τον παιδοβούβαλο, είναι ο αναρχικός τσίπρας.
    Αλλα και εσύ ρε ολυμπιτσα το παραγάμησες με τον μπούλη,!

    Μου αρέσει!

    1. Μας..ριχνει σταγονουλες…
      Και ο ουρανος μαζι μας….!
      Ομορφη νυκτα…
      Ελλαδα ..
      Υπαρχουμε…ολοι μαζι..
      Ζηλεια σας…πολιτικοι
      ..

      Μου αρέσει!

      1. Κλειστη..η βολη…
        Πενθει..
        πενθειτε γιδια…
        ;;;;;
        Που δεν μπορειτε τη σημερινη ημερα να μας καπελωσετε;;;;;;
        αλλη…φορα….αλλη φορα…!

        Μου αρέσει!

      2. Για και χαρα σας βρε…πατριωτττςςς
        και μενα οι παπουδες μου ησαν αγροτες….
        Μπασατε τον..βολευτη στη..βολη…
        αφαντοι…αφαντοι…βρωμικοι…λιγδιαρηδες..
        μολυσμενοι!

        Μου αρέσει!

      3. Ανακοινωσαν..
        Κουτσουμπας παρων εδω..
        Δεν θα σχολιασω.
        Ολο το κκε με παμε ειναι παρων εδω..
        Σεβας λοιπον..
        ΕΣΥ…ΠΑΤΡΙΩΤΤΤΤ…ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ,;;;;

        Μου αρέσει!

      4. ΠΑΤΡΙΩΤ, ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ!!!

        ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ.

        ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΤΕΣ ΑΝΤΑΡCIA ΚΕΕΡΦΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΠΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ!!!

        Μου αρέσει!

      5. Nik

        αυτοι ειναι εκει και δεν μας καπελωσαν…

        εσεις ολοι που εισθε?

        Ευκαιρεια ηταν ..μια και ολοι…λεγατε

        οτι ποιος θα σας δωσει την ευκαιρεια…

        ησαν εκει πατριωτη

        δεν δικαιουμαστε λοιπον υποθετικη..κριτικη!

        Ας κρινετε ολοι τον εαυτο σας

        γιατι απουσιαζατε

        και..τι δικαιωμα δωσατε στην κυβερνηση με την απουσια σας σε τοσο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ.

        Ερχονται λοιπον…αυξησεις νεων φορων στα ακινητα…

        ερονται σημαντικες μειωσεις αρχη στις συνταξεις

        και αργοτερα σε μισθους..

        συνεχιζουν την εξαθλιωση..

        βολευουν με αυτα που θα κρατησουν τους..νεοφερμενους αγνωστους μας..

        και τοτε..θα γκρινιαζετε ολοι οπως παντα εδω μεσα..

        Οι ΑΓΩΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

        ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΩΡΙΑ….

        τοτε εχεις αποτελεσμα.

        Μου αρέσει!

    2. Στρατηγικός σχεδιασμός Ἀγροτο-…«ἐπαναστατημένων» καί
      λοιπῶν…πανηγυρτζήδων «Syntagma Circus & Saltapida» γωνία:

      «Μαζευόμαστε, κορνάρουμε, χτυπάμε καμμιά…φασολάδα, κορνάρουμε, κουραζόμαστε, τά…μαζεύουμε».

      Ἐγγυημένη…ἐπιτυχία, σάν τίς…καθέσεις σας ἑνα πράμμα.

      ΥΓ. Sms μόλις ἀπό φίλο πού…συμμετέχει:
      «Ὅλα είναι ὅπως μοῦ τἄλεγες ἀδερφέ.
      Μαζευτήκαμε καί…κοιταζόμαστε».

      Μου αρέσει!

      1. Μιχαηλ

        καλα σου τα ειπε ο φιλός σου..

        ετσι ακριβως!

        Ειμαστε ομως εκει..και οχι..καφετερια…

        Δινουμε παρων με το κορμι μας και οχι..θεωριες και φιλοσοφιες..

        Και κοιταζομαστε ..πραγματι…

        και..αναρωτιομαστε …και..απορουμε….

        Κοιταζομαστε γιατι..ειμαστε λιγοι….

        σε μια ..χηροκλαμενουσα κοινωνια των 6 ..μυριων!

        πουτανιστικη λοιπον αι..κοινωνια…διπλα μας..

        αναρωτιθομαστε..

        γιατι να ακουμε ολη την ωρα κλαμα..

        γιατι να πληρωνω εγω φορους

        για αχρηστη κενωνια……

        και απορουμε…που μας λειπουν σε τετοια γενικη συγκεντρωση

        ενωμενων ολων μας..

        οι…σωτηρες σας…

        που καθε αλλη φορα ησαν επανω στα τρακτερ….

        αν..καθεσθε..στην πολυθρονα ραγιαδες νεοελληνες..

        και..περιμενετε να δειτε την ταινια..

        αν ..οι λιγοι εμεις θα ..φαμε ξυλο…

        για να σας σωσουμε…

        μαθετε λοιπον οτι δεν το κανουμε για εσας…

        ειμαστε ενεργοι…ξερουμε..θα..επιβιωσουμε..

        εσεις ολοι που δεν ..ηρθατε…

        απαρνηθηκατε την ιδια σας τη ριζα….!

        Κολονακαι..οι……κηφησιωτες…Παριζιανοι!

        Μου αρέσει!

      2. τα ιδια ακουγαμε και τοτε..στις αρχες της προδοσιας…απο τους πολλους…αναπαυτικους και πονηρους!

        λασπη..λασπη…ειρωνεια…

        οταν ομως μπηκε το αγγουρι στο..κωλο τους λεωωω…

        γεμισε σχολια ..αγανακτισμνενων η ολυμπια…..και γενικως..

        και ..χρονια τους ακουω …καθε ωρα να κλαινε….σαν τις χηρες….

        Αλεξη..Σοιμπλε…Μερκελ και 300 του..Αλεξη..

        ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΝΟ!

        ειναι μαζοχες οι ραγιαδες…

        χωστους….χωστους…

        μεχρι να φυγουν απο εδω……

        Μου αρέσει!

    3. μία ερωτηση με ολο το σεβασμο, στη διαμαρτυρια κατά της σενγκεν και του μααστριχτ ήσουν Μαχητή;

      τότε ήταν ο αγώνας. τότε. ορκιστηκα να μην ξαναπατήσω το ποδι μου σε διαδήλωση διαμαρτυρια πήγα να σπάσω τον όρκο μου μια φορά μετά την μαρφιν αλλά οχι

      να πάω εγώ να διαμαρτυρηθώ για ποιον; γι’ αυτους που εβγαλαν τσιπρα έβγαλαν γαπ το πήγαιναν απο πασοκ σε νδ δεκαετίες έχωναν τα παιδιά τους σε θεσεις ακομα χωμένα είναι δημοσιο ιδιωτικο τομεα γι’ αυτους που δεν έχουν μυαλο απο το πολύ λιπος ενώ είναι τρομερά λίγοι αυτοί που απο το πολύ μυαλό δεν έχουν λίπος;

      οχι.

      περιμένω κι εύχομαι, νοητικά στηριζω ορισμένα πράγματα με ψήφο ποτέ ξανά απέχω, αυτη τη στιγμή ακόμα να καταλάβετε τι συμβαίνει. είναι αυτοί αγρότες που κατάλαβαν; οσο ήταν οι φορτηγατζήδες κι ολοι άλλοι…

      αντι να πουν

      ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

      ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑΛΕΦΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ;;;;;;;

      ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ; Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ!

      δεν ανεβαίνει σε τρακτερ στο λεω εγώ. δεν αγοράζει μεταλλαγμενουςσπόρους δεν αγοραζει χημικα για σοδειες μουρλια και τιγκα στο ταληρο.

      δεν τα σκορπάει στα άντε μην πω τι της επαρχίας ούτε στα καζίνα

      είναι λίγοι οι πραγματικοι πατριωτες ανάμεσα τους. όπως ήμασταν ΛΙΓΟΙ και τοτε στης σενγκεν τη διαμαρτυρια.

      Μου αρέσει!

      1. μία ερωτηση με ολο το σεβασμο, στη διαμαρτυρια κατά της σενγκεν και του μααστριχτ ήσουν Μαχητή

        οχι μονο ημουν..

        αλλα δεν επαψα ποτε να το συζητω στο κοσμο επι χρονια..

        δεν..ολοκληρωνα σε κανενα..

        με..σημαιοστολιζαν αμεσως σαν ΚΚΕ…!

        ακομα και αυτοι που..με ηξεραν τι ειμαι αληθινα….!

        μαθε λοπον..

        οτι παντα οταν ενοιωθα το αδικο..

        κατεβαινα στους δρομους….απο παιδι…..

        παντα…ζεστη ή κρυο..

        αδιαφορο ποιοι με καλουσαν…

        εγω πηγαινα για το σκοπο…

        και παντα ελεγα..

        ας με..καλουσαν οι δικοι σας!

        που ποτε βεβαιως ..ποτε……

        παντα ημνουν Ελληνας..

        κατεβαινα σε Αιτημα-Δικιο!

        και θα συνεχισψω βεβαιως..

        οσο με κρατουν τα ποδια μου…..!

        γιατι..σκεψου το..

        Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ

        ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΕΜΟ!

        Μεχρι να ξυπνησουν οι Ελληνες…..!

        και αν..απογοητευτηκες μια φορα…

        δεν σε δικαιολογω..

        Δεν ..κατεβαινα…περιμενοντας τους αλλους τι θα κανουν…

        Κατεβαινα με διαφορους….

        επειδη ετσι ΕΝΟΙΩΘΑ ΕΓΩ….

        για τη χωρα μου

        γιατη ζωη μου

        για τα παιδια μου……!

        να γιατι σας γραφω οτι λιγοι χρειαζονται…λιγοι..

        εκλεκτοι..ΕΛΛΗΝΕΣ…ΑΡΙΣΤΟΙ..

        ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ….

        Ο Λεωνιδας

        με λιγους εκανε επος..οι πολλοι ..καθονταν με δικαιολογιες στις καφετεριες στη σπαρτη..

        ο Κολοκοτρωνης

        με εξη φιλους τραβηξε στα βουνα..

        και οχι ολους τους Τριπολιτσιωτες….

        κλπ..κλπ..

        που γραφουν τα ιερα μαρμαρα μας….

        και..δεν ημουν μαγκας…

        παντα διαδηλωσα και επεμενα ειρηνικα..

        ασχετα αν..μας εριχναν ληγμενα για την πλακα τους..και ξυλο….

        επεμενα γιατι ηθελα να μετρουν την παρουσια μου τα γιδια σας..και..εσεις…

        οτι εκει..ειναι ενα ακομα κεφαλι!

        που ελεγε ΟΧΙ!

        Μου αρέσει!

      2. πρωι..περασα ..εδωσα παρων..οση ωρα μπορουσα..

        Ξερεις ποιοι ησαν παροντες εκει???

        αγροτες και..ΚΚΕ!

        Ω! Ναι!

        ολοι οι ΚΚΕ…ολη η πλατεια με σημαιες ΠΑΜΕ!

        ΚΚΕ..δεν ειμαι..

        ουτε κομματοσκυλο 30 χρονια κανενος!

        Ε$πειδη πιστευω απλα…

        οτι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΚΟΜΜΑΤΑ..

        ΟΧΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!

        και..σε λιγη ωρα θα ..ξανακατεβω…

        επειδη εκει αντιστεκονται πατριωτες μου…..

        ΟΙ..ΑΛΛΟΙ …ΠΟΥ ΕΙΣΘΕ???????????

        ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ?

        εχετε αντιληφθει…τι σας ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΜΗΝΩΝ??

        μαλλον οχι..γιατι ολοι ‘

        θα ειχατε κατεβει….

        θα..κατεβειτε ομως…σιγουρος ειμαι..

        ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!

        γραψτο το τελευταιο μου…κρατα το…

        Μου αρέσει!

        1. ναι εγώ σε ρώτησα για δεκαετίες πριν στη διαδήλωση κατά της σενγκεν όταν ψηφιζόταν μες τη βουλή κατέβηκες; μας θεωρούσαν γραφικούς τότε είχε έρθει κι ο Καρατζαφέρης και τράβηξε κόσμο. τώρα αυτά που μου λες για ποιο πράγμα διαμαρτύρονται; δεν με ενδιαφέρει. όταν θα διαμαρτυρηθούν για όλα όσα έχουν γίνει από την διαμαρτυρία τη δική μου μέχρι σήμερα και όχι για τα δικαιώματά τους και τα παζάρια με την εξουσία ΜΠΟΡΕΙ και να κατέβω.

          Μου αρέσει!

      3. οι αγρότες τώρα γιατί δεν μιλάνε για τους λαθρομετανάστες την προσφυγική κρίση τους χιλιάδες που έρχονται εβδομαδιαία για να μην πω κάθε μέρα; τι είναι αν όχι αντιπερισπασμός στο πραγματικό πρόβλημα, που και χωρίς κρίση θα μας χτύπαγε να το ξέρεις. δηλαδή τότε τι θα κάναμε; θα τους δεχόμασταν κι επειδή όλα πήγαιναν νορμαλ με την οικονομία και δεν είχαμε τροικες πάνω από το κεφάλι μας θα τους βολεύαμε κιολας; σύμφωνα με τη συνθήκη σενγκεν; κατάλαβες που πηγάζει το όλο πρόβλημα;;

        έξω από το ευρώ άμεσα
        κλείσιμο των συνόρων
        στρατός σε ετοιμότητα
        αναχαίτιση προσφυγων να πάνε από ιστανμπουλ άμα γουστάρουν να μπουνε από αλλού.

        φυσικά αυτά δεν πρόκειται να γίνουν

        οι αγρότες γιατί δεν δίνουν δουλειά μόνο σε έλληνες; ή έστω σε νόμιμους μετανάστες; γιατί δίνουν δουλειά σε μετανάστες ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΝΤ; οποιος μπήκε ΜΕΤΑ και βρίσκει δουλειά ή σπίτι είναι χειρότερη περίπτωση προδοσίας από αυτον που μπήκε ΠΡΙΝ.

        δεν με πείθουν.

        Μου αρέσει!

      4. α ήσουν στη διαμαρτυρία τώρα είδα το σχόλιο πιο πάνω. και γιατί πας στις άλλες; γιατί τους κάνεις τη χάρη; μην ασχολείσαι. γιατί ασχολείσαι; μην ασχολείσαι. δεν θα κατέβει ποτέ κανείς για τίποτα που να είναι έξω από τα συμφέροντά του ή του κόμματος του και της ιδεολογίας του.

        δεν θα κατέβει ποτέ κανείς γιατί δεν θα οργανωθεί ποτέ κι από κανεναν διαμαρτυρία έξω από τις μασωνικές στοές με αίτημα μαζικό να ξεκουμπιστουν τα μασωναριά να χάσουν τις έδρες τους οι μασώνοι βουλευτές και δικαστές να διαφυλαχτουν τα σύνορα να έχουμε εθνικό νομισμα και να έχουμε αυστηρή νομοθεσία για το θέμα της μετανάστευσης, η τελευταία φορά που άξιζε να μπεις στον κόπο ήταν τότε, δεν υπάρχει άλλος λόγος να ξαναπας να στηθείς απέξω από τη βουλή.

        Μου αρέσει!

    4. ή για τους αγρότες που απασχολουν ως επί το πλείστον μετανάστες – μερικοί λενε πως τα ελληνοπουλα δεν πάνε στα χωράφια να δουλέψουν, δικιο έχουν πως θα φάνε τα ελληνοπουλα μαρουλι αν δεν το μαζεψει μετανάστης μονο του θα έρθει το μαρουλι στο πιάτο, οχι, πρέπει να το μαζεψει μετανάστης να το ψωνισει η καλη ελληνιδα μανα απο τη λαικη που το έφερε ο καλός μεσάζων από τον καλό farmer να το πλυνει η μανουλα να του βάλει λαδάκι ξυδάκι αλατάκι για να το φάει το καλό μιλλενιουμόπουλο μην σου πω και το καλό 20thcenturyόπαιδο.

      έχουμε τελειώσει. finished. εντελώς και με το νομο. για δες καιρο που διάλεξε ωπ μια χαρά καιρός είναι, η Ελλάδα τέλειωσε όταν τέλειωσε κι ο κόσμος.

      η επόμενη διαμαρτυρία που θα συμμετάσχω θα είναι μεταθανάτια.

      Μου αρέσει!

      1. Αυτά που γράφεις δυστυχώς είναι η πραγματικότητα, καλημέρα Νικολέττα. Χθές έβλεπα καμιά 10αρια πακιστανούς να μαζεύουν μαρούλια και ιταλικά ραδίκια εδώ στην περιοχή που κατοικώ. Σήμερα θα τα πουλήσουν στην λαϊκή οι παραγωγοί αγρότες. Αναρωτιέμαι πόσα τους δίνουν και αν τους κολλάνε ένσημα. Σιγά μην πάρουν Έλληνες για αυτή την δουλειά, σιγά μην τους κολλήσουν ένσημα!

        Μου αρέσει!

      2. καλημέρα Αρμονία, τα πράγματα έχουν φρικιαστικές προεκτάσεις πλέον και η διαβίωση στον πλάνητη έχει ξεπεράσει κάθε σκατένιο προηγούμενο, και πως έχουν μάθει πλέον ή θα μάθουν να φέρονται οι νέου τύπου αγρότες; ε; να φέρονται ως μικροτσιφλικάδες πετροφυσσουνηδες άντε μετά να έχουν τρόπους στους εργάτες τους αν πιεστουν να πάρουν έλληνες θα είναι η χειροτερη δουλειά μετά τα ορυχεία να δουλεύεις για αγρότη μικροτσιφλικά

        αναδιακατανομή της γης εδώ και τώρα, όλοι από ένα χωράφι ζώα σπίτι να αποκτήσουν ζωή τα τόσα χωριά μας όσα φάγανε φάγανε τουτοι οι αγρότες κλεισιμο των καζίνο των υποπτων μπαρ στην επαρχία.

        Μου αρέσει!

  19. Έχει χαθεί η μπάλα με αυτούς τους κλόουν.Θυμήθηκαν και τον τάπα που ήταν πρωθυπουργός πριν 12 χρόνια για να κρύψουν την ασχετοσύνη τους..

    Μου αρέσει!

  20. ΑΡΑΓΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ……………ΑΠΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ

    Μου αρέσει!

  21. Χρειάζεται ένα νέο σχήμα με την δημοκρατική προσωπικότητα του Β. Λεβέντη, χωρίς ακροδεξιούς που καυγχάζουν. Θα τον ήθελα στο Άμυνας λόγω εντιμότητας και ψυχραιμίας.

    Μου αρέσει!

      1. Ολοι αυτοι ειναι ΣΥΜΜΟΡΙΑ, οχι ο καθενας.
        Ο καθενας φυσικα και θα ηταν καλλιτερος απο τη σταμπαρισμενη συμμορια.
        Θα προτιμουσα εσενα για παραδειγμα για ηγετη. Ανετα.

        Μου αρέσει!

  22. Εχει στησει και….παραεμποριο-παραμαγαζο η κ….
    ixnos.blogspot.gr/2011/08/blog-post_16.html
    Με γροθιεs και κλωτσιεs χτυπουσε»ο Κυριακοs Τομπραs την πρ…
    http://www.capital.gr/forum/thread/3734288
    Υ.Γ οπωs ελεγε και ο ψαλτηs….πολυ βαρυ χερι το κωλοπαιδο ο Κυριακοs χαχαχαχαχα

    Μου αρέσει!

  23. Που διαολο τουs βρηκε;Στα μπαζα;
    Κλειδερηs Γεωργιοs
    Aρβανιτη-Πρεβεζανου Ευγενια
    Βαρδαs Μιχαληs
    Στεφανουδακηs Γιαννηs
    ixnos.blogspot.gr/2015/09/blog-post_70.html
    Υ.Γ απο που κλανει ο λ.α.γ.Ο.Σ;πριτs πρατs προυτs χαχαχαχαχεχεχεχεχεχοχοχοχο…

    Μου αρέσει!

  24. Ο Καμμενος το μονο πράγμαου γκρεμίζει ειναι η Ελλαδα.
    Άχρηστε προδότη. Ελπιζω να ζήσω να σας δω κρεμασμένους στο Σύνταγμα.

    Μου αρέσει!

    1. «Αν θες να κερδίσεις την συμπάθεια της μάζας πρέπει να της λες τα πιο ηλίθια και τα πιο ωμά ψέματα» (Αδόλφος Χίτλερ, «Ο Αγών μου»)…Έτσι σας κουμαντάρει ο χειριστής σας…με τα λόγια του μεγάλου ηγετη που θαυμαζουν τα στελέχη σας…Χρυσαυγίτες είστε ο πιο χειραγωγημενος κομματικός στρατός

      Μου αρέσει!

  25. Όσο βλέπετε τα δέντρα, δηλαδή τα κόμματα, και δεν βλέπετε το δασος, δηλαδή το καθεστωτικό απολυταρχικό ξενόδουλο πολιτικοκοινωνικό σύστημα που μας επέβαλαν από το 1832 οι προτέκτορες μεγάλες δυνάμεις διά των βασιλιάδων και των παραμάγαζων τους κομματων, θα χάφτετε τα ωραία τους προεκλογικά λόγια και της εκθέσεις ιδεών τους, ποιότητας δημοτικού.

    Υπήρχε πάντα και υπάρχει από τότε διάσταση κράτους και διαχειριστών του κομματων και ελληνικής κοινωνίας. Το κράτος και τα κόμματα ήταν και είναι και ha είναι ξενόδουλες πόρνες. Καλά το διαβάσατε…πρόκειται για ξενόδουλες πόρνες και αυτές τις ξενόδουλες πόρνες ψηφίζεται ανεγκέφαλοι μαζόχες.

    Μου αρέσει!

  26. Όσο βλέπετε τα δέντρα, δηλαδή τα κόμματα, και δεν βλέπετε το δασος, δηλαδή το καθεστωτικό απολυταρχικό ξενόδουλο πολιτικοκοινωνικό σύστημα που μας επέβαλαν από το 1832 οι προτέκτορες μεγάλες δυνάμεις διά των βασιλιάδων και των παραμάγαζων τους κομματων, θα χάφτετε τα ωραία τους προεκλογικά λόγια και της εκθέσεις ιδεών τους, ποιότητας δημοτικού.

    Υπήρχε πάντα και υπάρχει από τότε διάσταση κράτους και διαχειριστών του κομματων και ελληνικής κοινωνίας. Το κράτος και τα κόμματα ήταν και είναι και θα είναι ξενόδουλες πόρνες. Καλά το διαβάσατε…πρόκειται για ξενόδουλες πόρνες και αυτές τις ξενόδουλες πόρνες ψηφίζεται ανεγκέφαλοι μαζόχες.

    Μου αρέσει!

  27. Λέμε όλο και περισσότεροι να ελευθερώσουμε την Ελλάδα. Από ποίους να την ελευθερώσουμε όμως? Κανένας σας δεν γνωρίζει.

    Από το πολιτικοκοινωνικό της σύστημα και τα βρομοκομματα λοιπόν πρέπει να την ελευθερώσουμε. Αυτοί είναι οι δούρειοι ίπποι των ξένων και διά αυτών ελέγχουν και καταστρέφουν την Ελλάδα. Γνωρίζω τι λέω. Είμαι αυτό που πριν δεκαετίες σας ανακοίνωνα αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία χρονια. Είμαι εκείνος που σας από το 2008-2009 σας ανακοίνωνα ότι διαβάζετε στις εφημερίδες με ακρίβεια ημέρας.

    Μου αρέσει!

  28. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥς ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ «ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ»;;;
    ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑΙΖΕΙ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. .ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ
    ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΓΑΤΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΚΙΝΗΣΟΥΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΦΟΝΤΟΥΛΑΚΗ ( Γενική Επίτροπος Επικρατείας των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων) και ΚΑΣΤΑΝΗ ( Πρόεδρος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών) και οι κύριοι Τσουκαλάς (γραμματέας) και ΚΟΝΤΟΣ (Προιστάμενος της Γραμματείας του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών).δεν έχουν καταλάβει ΄ότι τα ρούχα και τα βρακιά που φοράνε είναι τα μόνα δικά τους (και
    αυτά χάρη σε εμάς που τους πληρώνουμε καλά, για να αγοράζουν τα ακριβότερα) και όχι το γραφείο, η καρέκλα, ο στυλός,
    το κτίριο, και ο χώρος που στεγάζεται αυτό. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΑΛΛΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΗΛΑΔΗ
    ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. Οι γάτες είναι ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΕΣ από ΕΜΑΣ σε αυτό το δημόσιο χώρο, και εσείς δεν είστε οι οικοδεσπότες που θα αποφασίσετε για το αν πρέπει να τον επισκέπτονται. Ειδικά όταν δεν ενοχλούν κανέναν σε εκείνο τ
    ο σημείο που βρίσκεται στο πίσω μέρος, και όταν είναι το μόνο ασφαλές μέρος για αυτά.. Εμείς λοιπόν που σας πληρώνουμε,αποφασίσαμε να πούμε ένα μπράβο στην υπάλληλο που ταίζει και φροντίζει τα αδέσποτα ξοδεύοντας
    χρήματα και συναισθήματα κάτι που θα έπρεπε να κάνετε και εσείς,, καθώς αυτή είναι μια υποχρέωση που επιβαρύνει
    όλους μας. Τέτοιες αντιλήψεις και συμπεριφορές και ειδικά όταν προέρχονται από ένα χώρο όπου ασχολείται και με
    υποθέσεις που αφορούν την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων, δεν δικαιολογούνται.Παντού γύρω μας βλέπουμε κακοποιήσεις και θανατώσεις ζώων και εσείς θα έπρεπε να είσαστε το παράδειγμα. Υπάρχουν άξιοι άνθρωποι που θα μπορούσαν να βρίσκονταν στη θέση σας οι οποίοι θα έκαναν αυτό που δεν κάνετε εσείς, και δεν θα έκαναν αυτά που
    κάνετε εσείς. Έχετε μπερδέψει το ρόλο σας, ο οποίος είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ. Ο τραμπουκισμός ο εκφοβισμός
    και οι απειλές προς μία ευαίσθητη υπάλληλο η οποία θα έπρεπε να είναι μόνο παράδειγμα, είναι μόνο πρόκληση σε εμάς
    που βιώνουμε χρόνια τώρα την απουσία κράτους δικαίου.Φτάσατε στο σημείο να της κοινοποιήσετε αναφορά με 15(!) παραβιάσεις λες και είναι ένας κοινός εγκληματίας. Κατηγορίες που τις ακούς από στόματα γηραιών ανθρώπων που
    βρίσκονται σε κάποια απομονωμένα χωριά..Η πράξη σας αυτή αποτελεί υπέρβαση εξουσίας αλλά και παράβαση νόμου και
    το ίδιο ισχύει και για όσους τάχτηκαν υπέρ αυτής. Οι Νόμοι θεσπίζονται για να επιβάλλουν τη δικαιοσύνη όπως ο Νόμος 4235/2014:που επιτρέπει τη σίτιση αδέσποτων σε δημόσιους χώρους, και εσείς που εργάζεστε για αυτήν μόνο την προσβάλλεται.
    Πετάξατε και τα μπολ με την ξηρά τροφή των αδέσποτων γατιών !!! και τις κούτες που είχαν για πρόχειρο κατάλυμα!!!
    Εκεί στο Υπουργείο Δικαιοσύνης θα πρέπει να καμαρώνετε για τους σπουδαίους αυτούς ανθρώπους.
    Οι κατάλληλοι άνθρωποι στις σωστές θέσεις..

    Μου αρέσει!

    1. Τι λες άνθρωπε μου. Είναι δυνατόν να συγκατοικήσουν τα φίδια με θηλαστικά; Η προτεινόμενη λύση , είναι τους πατήσεις το κεφάλι χρησιμοποιώντας το δικό τους φαρμάκι…
      (Και μην σας δουλεύουν. Ότι και να βάλουν στα «αζήτητα» στις προαγωγές μετράει όταν είναι επώνυμη κατηγορία. Αρκεί να έχει πρωτοκολληθεί.)

      Μου αρέσει!

    2. στην αγγλια

      λεγεται ο δημοσιος υπαλληλος..

      υπηρετης και ετσι το υπογραφει στα εγγραφα.

      Με υπογραφη ..λεμεεε…

      εδω το παιζει…θεος…δυναστης..

      γιατι ετσι τον ηθελαν τα γιδια οι προστατες του..

      και ετι του αρεσει του καθε κομπλεξικου….

      αληθεια…γιατι δεν δουλευει το συστημα εκει?

      γιατι για να ..δακτυλογραφηθει!

      χρειαζεται μηνες…χρονια ..μια αποφαση?

      γιατι για να δικαιωθει ο πολιτης..

      θα πρεπει να κανει μηνυση ..εφηβος..

      και να δικαιωθει..αν..δικαιωθει ο σωστος..

      οταν θα βγαινει..συνταξη???

      οι γατες τους..πειραξαν?

      αλλα και η…κυρια με την μεγαλη καρδια..

      φροντισε να τις παει σε κτηνιατρο…εμβολια και να ειναι υγιεις?

      εχει πολλους τετοιους..

      που η ευσπλαχνια τους φθανει..

      να τις χαζευουν απλως και να τις ταιζουν….

      μυλος..η…φιλοζωια….

      οταν σε κριση ανθρωποι…

      εχουν πεταξει στον ουρανο…..

      Μου αρέσει!

  29. ναι ο ¨μπόγος¨ έκανε κίνηση ΜΑΤ olympia …… χαχαχαχαχχααααα……. τις υπογραφές παράδοσης του Αιγαίου που έβαλε ο ιδιόρρυθμος σεξουαλικά Καραμανλής, στα ρετιρέ του ΝΑΤΟ, ώστε να επανέλθει ως σωτήρας μας και δεν μπόρεσαν να περάσουν με εφαρμοστικούς νόμους στις ψυχές των Ελλήνων, όλες οι ταπεινόψυχες κυβερνήσεις της καταραμένης μεταπολίτευσης, το έκανε ο ¨μπόγος¨ …… δηλαδή παρέδωσε τον έλεγχο του Αιγαίου στο ΝΑΤΟ….. το οποίο την πρώτη μέρα εφαρμογής της απόφασης, κατέρριψαν και ένα επιχειρησιακό Ελληνικό μέσω ώστε να δηλώσουν την αποφασιστικότητά τους να μην υπάρχουν παραφωνίες Εθνικής κυριαρχίες ….. σε ευχαριστούμε βρε ¨μπόγο¨ μας έσωσες ρε μαλάκα …… σκατά στα κόκαλα του πατέρα σου ρε αρχίδι …….

    Μου αρέσει!

    1. Μα με καποιο τροπο το ΝΑΤΟ επρεπε να θυμισει παλι τον Παναρα μας, οτι η Ελλας ειναι υπο κατοχη (αποικια τι ΕΕ),! ωστε να παραμενει (ο Πανος) στα τεσσερα οπως λεει και το τραγουδι στο βιντεο.?

      Και οτι ποτε δεν θα γινει ο αθανατος Λεωνιδας των Ελληνων,! που ο Παναρας (στα τεσσερα) ειχε για (παραδειγμα) ονειρο.???

      Μου αρέσει!

  30. ΕΛΛΗΝΑ ΦΩΝΑΞΕ…

    Ὡς πότε θά νοσταλγῇ ὁ Ἕλλην τήν Πατρίδα του;
    25 Μαρτίου 2014

    Ὡς πότε θὰ νοσταλγῆ ὁ Ἕλληνας τὴν πατρίδα του στὸν ἴδιο του τόν τόπο;
    Αὐτὸ τὸ κράτος ἱδρύθηκε ὡς προτεκτοράτο καὶ ἐπίσημες ἐγγυήτριες δυνάμεις ὑπῆρξαν ἡ Βρετανία καὶ ἡ Γαλλία ἕως τὸν Β´ Παγκόσμιο Πόλεμο, ὅταν στὴ συνέχεια τοὺς Βρετανοὺς καὶ Γάλλους διαδέχθηκαν οἱ ΗΠΑ.
    Οἱ δυνάμεις ποὺ ἀσκοῦσαν κυριαρχία ἐπάνω στὸ ἑλλαδικὸ προτεκτοράτο ἐξέθρεφαν καὶ προῆγαν πρόσωπα τῆς ἑλληνικῆς πολιτικο-οἰκονομικὴ ἐλὶτ,
    ἡ ὁποία οὐδεμία σχέση εἶχε μὲ τὴν ἑλληνικὴ κοινωνία ὡς ἄρχουσα τάξη.

    Ἄσχετοι ἀπολύτως καὶ προκλητικὰ ἀδιάφοροι, οὐδέποτε ἐνδιαφέρθηκαν γιὰ τὰ προβλήματα τῆς ἑλληνικῆς κοινωνίας,
    ἔχοντας μοναδικὸ στόχο καὶ ἔγνοια τὴν λεηλασία τοῦ δημοσίου πλούτου τῆς χώρας.

    Τὰ σημερινὰ κακοφορμισμένα κομματικὰ ἔκγονα τῆς φαυλοκρατίας ἀποτελοῦν ἀπολιθωμένο ἀντίγραφο τῆς ἴδιας αὐτιστικῆς παθογένειας.
    Ῥαφαηλίδης Ἀλέξιος

    http://filonoi.gr/2014/03/25/f-os-pote-tha-nostalgh-o-ellhn-thn-patrida-toy/
    Μήνυμα από το 2040 …

    ‘Οταν…

    Όταν
    Ξυπνήσω ένα πρωί και βάλω σφαίρα στη θαλάμη.
    Όταν
    Ξεπεράσω το φόβο μου.
    Όταν
    Βγω στο δρόμο χωρίς να περιμένω τους άλλους.
    Όταν
    Διψάσω για το αίμα τους.
    Όταν
    Αποφασίσω να γίνω ο εκτελεστής τους.
    Όταν
    Με το αίμα τους σβήσω το μίσος μου.
    Όταν
    Επιθυμήσω ένα περήφανο θάνατο.
    Όταν
    Τρέξω να αγκαλιάσω τη σφαίρα.
    Όταν
    Πέφτοντας χτυπημένος αιωρούνται πάνω απ’ το κεφάλι μου τα κρεμασμένα πτώματα τους γεμάτα σάλια, σκατά και αίμα!
    Όταν
    Η τελευταία εικόνα που θα δω θα είναι η ευγνωμοσύνη στα μάτια ενός παιδιού…

    Τότε …
    Ίσως γαληνέψει η ψυχή μου… ίσως…

    Ποίηση: Χάρης Καφετζόπουλος

    Μου αρέσει!

  31. OLYMPIA ότι κι αν λες πιστεύουμε οτι παρέδωσαν το ΑΙΓΑΙΟ οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και ο μπουχέσας ο ΚΑΜΕΝΟΣ (τον οποίο ψήφισα)

    Επίσης πρέπει να σου πω ΟΛΥΜΠΙΑ οτι κανείς πλέον δεν σε εμπιστεύεται για ότι γράφεις, όπως δεν εμπιστευόμαστε και τα κωλοκάναλα της tv . Θεωρούμε πως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που γράφεις. Όπως θεωρούμε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ είναι το ίδιο προδοτική κι ανθελληνική με τις προηγούμενες

    Μου αρέσει!

  32. Με σημαία το ΠουταΝΑΤΟ της νέας δομής οι σκΑττίλες στέλνουν το «τσεσμέ» για ερευνα στην Εύβοια.

    Τέτοια πετυχεσιά πολιτικής από το Τσε-αναρχονταουλαδελφάτο!

    Για αυτό όμως ΆΧΝΑ!!!!!

    Αν είχαμε καμια νέα δουλοκρατία σημαία θα το είχε κάνει το μπλογκ. Τώρα μούγκα.
    Πανούκλη και τσε παπαράκο δεν σώζεστε φιμώνοντας τις ειδήσεις για την ξεφτίλα και τον δοσιλογισμό σας.

    Ο,τι είναι ο σαμαράς, ο βενιζέλος ο παπανδρέου η ψώφη και ο σκατοκούλης και τα κολλητήρια τους, είστε κι εσείς.

    Θυμάται κανείς τι έλεγε ο Τσε παπάρας της πρώτης φοράς αριστερά.
    Στο Αιγαίο θα ρισκάρω με τους τούρκους…
    Και το ρίσκο, κωλόπαιδο, θα το πληρώσει η Ελλάδα.
    Να ρισκάρεις με έπαθλο τον δικό σου κώλο.
    Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά της ανάρχιδο ον και για σένα και για δαύτους.

    Άντε γαμήσου κι εσύ και οι ιδεολογίες σου μαλάκα

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.