Μετανάστες, πρόσφυγες ή έποικοι;

875Στεναχωριέμαι για τα παιδιά, αλλά πρέπει να δούμε και μια άλλη αλήθεια. Ειδικά μετά τα γεγονότα του Παρισιού κανείς δεν θέλει (στην Ευρώπη) νεόφερτους Μουσουλμάνους στη γειτονιά του. Περιστατικά σε Αμερική και Ρωσία δείχνουν πως ακόμη και οι γυναίκες μπορούν να γίνουν επικίνδυνες χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένο προφίλ δράστη.


Τα προβλήματα με την γηγενή μουσουλμανική κοινότητα της Θράκης είναι ήδη πολύ μεγάλα. Με τον «εγκλωβισμό» 100.000 και πλέον μεταναστών στην Ελλάδα θα έχουμε σημαντική αλλοίωση πληθυσμού και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και… εποικισμό περιοχών.
Δεν πρέπει να βλέπουμε μόνο τον «ανθρώπινο πόνο» αλλά και το τι πρεσβεύει αυτός που μας τον πλασάρει σε δεκάδες χιλιάδες αντίγραφα…
Τί θα συμβεί αύριο; Πώς κάποιοι θα εκμεταλλευτούν το γεγονός;
Πρέπει πάνω απ’ όλα να διαφυλάξουμε το μέλλον των παιδιών μας και την χώρα μας. Και μετά να προσφέρουμε ότι μπορούμε…
Κάποτε προσφέραμε αλληλεγγύη στους βαλκάνιους γείτονές μας (αλβανούς, σκοπιανούς, βούλγαρους)… σήμερα μας κλείνουν τα σύνορα, δείχνοντάς μας το δάχτυλο και επιπλήττοντάς μας ως ανίκανους να διαφυλάξουμε τα σύνορά μας. Περιμένετε «ευχαριστώ» από λαούς αλλόθρησκους; Εδώ, στους χώρους φιλοξενίας δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους παρά… τον πόνο τους. Με ποιο σοβαρούς τους -πραγματικούς πρόσφυγες- Σύριους, οι υπόλοιποι (Αφγανοί κ.λπ.) προκαλούν πολλές ταραχές.
Οι παππούδες μας ήταν πρόσφυγες στην ίδια τους την χώρα. Το ’22, το ’55 δεν δείξαμε αλληλεγγύη σε αλλοδαπούς, αλλά σε Έλληνες διωγμένους από άλλες περιοχές. Δεν είναι το ίδιο…
Θέλετε στο όνομα της «αλληλεγγύης» τα παιδιά σας να γίνουν «πρόσφυγες» στην ίδια τους τη χώρα;
Ας βάλουμε ένα φραγμό σε αυτή την τρέλα, όσο κι αν μας βρίσουν κάποιοι…
Αν είμαστε μάγκες (ως Ευρώπη) ας βάλουμε ένα τέλος στον εμφύλιο της Συρίας. Λύση δεν είναι αυτό που συμβαίνει σήμερα.
Κι αν η Ευρώπη δεν μπορεί, ας μην είμαστε εμείς τα κορόιδα της. Ας μην τους αφήνουμε να βρίσκουν πατήματα να μας απομονώσουν.
Και μην πείτε για αντίσταση, ανυπακοή κ.λπ. Κι αυτά για να πετύχουν θέλουν συμμάχους. Αν δεν έχεις… απλά «δείτε» τα Ορλοφικά…
Σε έναν κόσμο που «βράζει», περισσότερο, ίσως, απ’ ότι πριν τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, πρέπει πρώτα να διασφαλίσουμε την δικιά μας επιβίωση… Έπειτα βλέπουμε τι μπορούμε να προσφέρουμε στον κάθε λογής πονεμένο…

19 σκέψεις σχετικά με το “Μετανάστες, πρόσφυγες ή έποικοι;

  1. λαθρομεταναστες λαθροεισβολεις λαθροεποικοι
   λαθρομεταναστες λαθροεισβολεις λαθροεποικοι
   λαθρομεταναστες λαθροεισβολεις λαθροεποικοι
   λαθρομεταναστες λαθροεισβολεις λαθροεποικοι
   λαθρομεταναστες λαθροεισβολεις λαθροεποικοι
   λαθρομεταναστες λαθροεισβολεις λαθροεποικοι
   λαθρομεταναστες λαθροεισβολεις λαθροεποικοι
   λαθρομεταναστες λαθροεισβολεις λαθροεποικοι
   λαθρομεταναστες λαθροεισβολεις λαθροεποικοι
   λαθρομεταναστες λαθροεισβολεις λαθροεποικοι
   λαθρομεταναστες λαθροεισβολεις λαθροεποικοι
   λαθρομεταναστες λαθροεισβολεις λαθροεποικοι
   λαθρομεταναστες λαθροεισβολεις λαθροεποικοι
   λαθρομεταναστες λαθροεισβολεις λαθροεποικοι
   λαθρομεταναστες λαθροεισβολεις λαθροεποικοι
   λαθρομεταναστες λαθροεισβολεις λαθροεποικοι

   Μου αρέσει!

 1. Δεν υπάρχουν ούτε προσφυγες ούτε……. οικονομικοι μετανάστες…..αυτά ειναι βρωμερή σταλινική προπαγάνδα τών νεομπολσεβίκων οι οποίοι κατέλαβαν μέ δόλο καί τερατώδη ψεμματα /απάτη τήν εξουσιά καί καί τών διαπλεκομένων χοιροστασίων τηλεοπτικών σταθμών καί αυτών οι οποίο …κονομάνε τρελλα … !!!! ( ΜΚΟ κλπ ) !!!! διαλύοντας τήν ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

  Υπάρχουν μόνο τριτοκοσμικοι λαθροχιμπο τυχοδιωκτες -φανατικοι ισλαμιστές – οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο θεμιτό η αθέμιτο , διαλακτικο η βίαιο να παρεισεισφρησουν λαθρα από τα γυφτοχωρια τους εις πολιτισμενες κοινωνιες τής Χριστιανικής Ευρώπης με κοινωνικές και οικονομικές δομες να τις εκμεταλευθουν και να ωφεληθουν με κάθε τρόπο συνήθως παράνομο και τελικώς να τις διαλυσουν φέρνοντας μαζί τους και τον……… πολιτισμό….. τους την βρώμα την δυσωδία την κλεψιά τα σφαξιματα την χολερα την πανουκλα τα συφιλοσκουλαμεντα… και άλλα πολλά στοιχεία του….. προηγμενου πολιτισμού των!!!!!

  Κατα αυτή την έννοια Οι Έλληνες και οι άλλοι Λαοί το 1940 αντί να πολεμήσουν τον κατακτητη εις την Πινδο θα έπρεπε να ρίπψουν τα όπλα τους και να πάνε…… προσφυγες…..!!!!!! Εις την Αργεντινή και αλλου!!!!!

  Σταματήστε λοιπόν να επαναλάμβανε αυτό το παραμύθι κάτω από τις μαύρες κουκούλες σας άθλια και ανίκανα εθνοπροδοτικα εθνομηδενιστικα σκουλικια και προστατεύστε Την Πατριδα μας και τους Έλληνες !!!!!!

  ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ !!!!

  Μου αρέσει!

   1. εισαι τοσο λοβοτομημενος λαθρολαγνος βλακας που δεν καταλαβαινεις οτι ο απο κατω σου ειναι συντροφι σου συριζακι τρολακι,βλακα.

    Μου αρέσει!

  1. ΘΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.

   Μου αρέσει!

   1. Πράγματι το να απελάσουμε κάποιον είναι ισοδύναμο με τον να τον σκοτώσουμε… Α, ρε ουγκ… Ευτυχώς που εμείς οι Έλληνες είμαστε καλή άνθρωποι, όταν οι υπόλοιποι του Δυτικού κόσμου (αλλά και του Ανατολικού) είναι αιμοσταγείς και δεν δείχνουν αλληλεγγύη. Μια αλληλεγγύη σε ένα τόσο οργανωμένο κράτος όπως το δικό μας κάνει την διαφ(θ)ορά. Έχεις δίκιο. Κι εσύ κι ο (άνευ) Τσίπ(ρ)ας.

    Μου αρέσει!

   2. ….ΓΙΑΤΊ ,ΝΤΡΈΠΕΣΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ:-Ακόμα και ΑΝ υπάρχουν φιλικά διακείμενοι προς εμάς μεταξύ τους,τα «πιστεύω»τους,προβλέπουν ότι έμεις πρέπει να γίνουμε σαν αυτούς και όχι αυτοί σαν εμάς;-Δλδ ο άνδρας «αφέντης»η γυναίκα επωαστική μηχανή, ο «Σεϊχης»απόλυτος μονάρχης,οι αλλόδοξοι \(εμείς δλδ)…φόρου υποτελείς,και ο μπιρ Αλλάχ..Σουλτανος των ΠΑΝΤΩΝ;-Αντε να χαθείτε εμετικοι παράφρονες,που μας το παίζετε και…προοδευτικοί,(του κώλου ίσως)…γιατί αυτό θα ειναι το μέλλον σας και δυστυχώς και το δικό μας,όπως το πάτε!

    Μου αρέσει!

 2. Θα προσθέσω κάτι διαφορετικό. Πάρτι ΜΚΟ, άθλιες συνθήκες διαβίωσης, χαμένα ανήλικα παιδιά… Μάλλον η κυβέρνηση βάζει πλάτη, σε φαγανιάρηδες, πλαστογράφους, τοκογλύφους, εμπορία οργάνων, εμπορία λευκής σαρκός, παράνομες υιοθεσίες… για να μην πω χειρότερα… Αυτά είναι αλληλεγγύη;

  Μου αρέσει!

  1. ναι ρε πτωμα αγνβστων στοιχειων, δικιο εχεις επρεπε το κρατος τουρ οπερειτορ ελλας ναβαναλαβει καθε αναγκη των λαθτοεισβολεων.
   ρεδεπαναγα λεω γ ω ηλιθιε

   Μου αρέσει!

  2. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!-Περί «αλληλεγγκύης «…..Τα παράπονά σας στον Ο.Η.Ε.,όπου την πλειοψηφία έχουν οι…Μουσουλμάνοι!

   Μου αρέσει!

 3. χρονια σας τους ξεχωριζω

  και εκανα προτασεις ξεχωριστα !

  ημουν φασιστας για..καποιους ηλιθιους..

  ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΝΟΜΑΖΩ ΜΕ…ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ!

  ολοι αυτοι που με…λασπολογουσαν και ΕΒΡΙΖΑΝ

  ειναι..γραμμενοι εδω στο μπλοκ..

  αν γυρισει καποιος σελιδες χρονια πισω!

  εμπαιναν ….εβριζαν ..εφευγαν!

  σημερα ρε αλητες που εισθε?

  ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΕΕ…ΚΑΙ ΟΙ…δημοκρατικοι δηθεν….και πρωτη φορα μαλιστα αριστεροι…

  ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ??????

  μιλουν μετα 5 χρονια

  οπως μιλουσα εγω τοτε!

  που εισαστε να …τους βρισετε????

  Λαμογια του ιντερνετ…

  λαμογια εκ γεννετης!

  πορνες!

  (η εκδικηση του μαχητη)

  Μου αρέσει!

  1. Ρε Φιλάρα τι κάθεσαι και τους λες τώρα;-Αφού Λογικά «δεν μπορούν να μοιράσουν δυό γαϊδουριών άχυρο!-Σαν τους Μουσουλμάνους και αυτοί φορούν παρωπίδες (Αλλάχ άκμπαρ…Αριστερής «προοδευτικής» χροιάς! )..Οι έντιμοι που ΊΣΩΣ υπάρχουν μεταξύ τους,όταν καταλάβουν σε ποίο παιχνίδι τους έμπλεξε η ΝΤΠ,θα αίναι αργά και γι’αυτούς άλλά και για εμάς,και τότε ίσως καταλάβουν ότι ο Φασισμός ΔΕΝ είναι θέμα πολιτικής επιλογής,αλλά θέμα ηλιθιότητας,αφού ενυπάρχει και εις τις πλέον «δημοκρατικές επιλογές»! -(Δόγμα Ετσεβίτ-Οζαλ.»Θα κατακτήσουμε τον Κόσμο με τις Μήτρες των γυναικών μας!)… Εφαρμογή δόγματος από τον Σουλτάνο Ερδογάν…που φυτεύει τους σπόρους των γυναικών τους στην ….προοδευτική Ευρώπη,αφού πρώτα κατάφεραν μέχρι…»Πρόεδρα» να «εκλέξουν»στας USAς!

   Μου αρέσει!

   1. Δεν μετράω χρόνους(όχι ακόμα ευτυχώς)…Αλλά πάνω-κάτω τα ίδια γράφω και εγώ από παλιά,ο Παλιοφασίστας….!

    Μου αρέσει!

 4. Εγω παλι δεν λυπάμαι κανεναν. Μα κανεναν, παρα μονο την Ελλαδα και τα Ελληνόπουλα.
  Οςο για τα σημερινά …παιδάκια….μια μερα θα μεγαλώσουν και απο μουσουλμάνακια θα γίνουν μουσουλμάνοι και τα δικα μας τα σημερινά παιδάκια θα τους εχουν στο κεφαλι τους.,
  Μη ξεχνάμε πως τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην ΕΥρωπη τις έκαναν μουσουλμάνοι δεύτερης γενιάς. Στην Αγγλοα μάλιστα ο ενας ηταν γιατρός. Υποτίθεται μορφωμένος άνθρωπος και υπερ της ζωής, οχι του θανάτου.
  Στον διάολο λοιπον να πανε ολοι.
  Α
  Και κατι ακομα, ερχονται γυναικες εδω γκαστρωμένες και γεννοβολούν στην Ελλαδα η ερχονται με βρέφη 20 ημερών. Αν ειναι δυνατόν, μεσα σε αυτον τον ορυμαγδό,που υποτίθεται,πως ζούνε, να εχουν όρεξη για γαμη…σι και γκαστριες.
  Φανταστείτε να μην εχουν πολεμο ποσο θα γεννοβολανε.
  Βρε Ουςτ απο δω. Κανεναν δεν θελω, να ξεκουμπιστουνε ολοι.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.