ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Εκδήλωση για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού στην… ΑΓΚΥΡΑ!!!

PontosAnkaraΜε την συμμετοχή κορυφαίων Τούρκων διανοητών και αγωνιστών όπως οι Μπασκίν Οράν και Ισμαήλ Μπεσικτσί. Επίσης μετέχουν και 4 Έλληνες, εκ των οποίων διακρίνουμε τους γνωστούς για τον αγώνα που έχουν δώσει για την αναγνώριση της ποντιακής γενοκτονίας, Φάνη Μαλκίδη και Βλάση Αγτζίδη.

Διατηρούμε βέβαια σοβαρές επιφυλάξεις για το αν θα επιτρέψει η νομαρχία άγκυρας να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, αλλά αυτό θα το δείξει ο χρόνος.

Είναι εντυπωσιακό πάντως να μιλάνε Τούρκοι ιστορικοί για την ποντιακή γενοκτονία, την ώρα που εδώ η γνωστή εθνοφοβική συμμορία που μαίνεται την παιδεία μας προσπαθεί να την θάψει…

tourkikanea.gr

 

 

8 σκέψεις σχετικά με το “ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Εκδήλωση για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού στην… ΑΓΚΥΡΑ!!!

 1. Δυστυχώς και εις τοιαύτα ολοκαυτώματα υπερτερούμεν κατά πολύ έναντι της υπερούσιας εκλεκτής φυλής της Βίβλου.

  Το 95% γαρ του ελληνικού πληθυσμού, πληθυσμός προπομπός και καύχημα της λευκής φυλής, όστις επί α΄ αποικισμού (-800) ανήρχετο εις τα 150 εκ. περίπου διεσπαρμένα εις 2500 περίπου ελληνικάς πόλεις (¨πόλις¨ εξ ού και ¨πολιτισμός¨) ιδρυθείσας πέριξ της Μεσογείου και του Ευξείνου Πόντου
  έχει διαχρονικώς και συστηματικώς γενοκτονηθή και το υπόλοιπον αυτού αναγκαστικώς και εν πολλοίς δεχθή
  (καταπροδομένον πλην ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων από την εκάστοτε πνευματικήν, πολιτικήν, στρατιωτικήν και θρησκευτική του ηγεσίαν)
  την θρησκευτικήν και εθνικήν ταυτότητα ου μην αλλά και την ανθελληνικήν ιστορικήν εκδοχήν και παιδείαν των γενοκτόνων κατακτητών του.

  Έτσι μόνο εξηγείται το γεγονός ότι ο τηλικούτου ιστορικού (χρονικού) αλλά και πολιτιστικού βάθους τρισένδοξος λαός αποτελεί σήμερον μια χλευαζομένην μικράν εθνικήν μειονότητα ενώ θα ήτο εύλογον να έχη ένα μέγεθος πληθυσμού ισάριθμον της Κίνας και των ινδιών.

  Αλλά έσσεται ήμαρ, το της αληθούς ήτοι της ελληνικής Αποκαλύψεως και των ηρώων της ήμαρ

  Αποκάλυψις ήτις θα αναμορφώση και θα αναστυλώση και πάλιν τους καταρρέοντας ναούς του πολιτισμού της νοσούσης ανθρωπότητος.

  Μου αρέσει!

  1. Τι ξύδια τηλικούτης μαστούρας πίνεις ρε μπάρμπα;

   Δηλονότι το γαρ ακατοίκητο σου έχει ντεραπάρει τελείως!

   Μου αρέσει!

   1. © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. μην του μιλάς, δεν έχεις καταλάβει ότι κανένας πια δεν του απαντά; αν συνεχίσει αυτή η ειρωνεία και τα ηλίθια σχόλια του @Κερκυραίου, δεν θα μείνει σχολιαστής στην Ολυμπία. Έτσι ή αλλιώς έφυγαν οι περισσότεροι και οι υπόλοιποι μπαίνουν σπανίως εδώ μέσα.

    @Agm.τέλεια Ελληνικά και τέλειο σχόλιο. Τα έγραψες όλα………………μπράβο!

    Αλλά έσσεται ήμαρ, το της αληθούς ήτοι της ελληνικής Αποκαλύψεως και των ηρώων της ήμαρ

    Αποκάλυψις ήτις θα αναμορφώση και θα αναστυλώση και πάλιν τους καταρρέοντας ναούς του πολιτισμού της νοσούσης ανθρωπότητος.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.