ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ:ΜΕ ΤΟ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ«ΠΑΡΩΝ»ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ,Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΩΝ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (VIDEO)

«Ο Μητσοτάκης έτοιμος να κάνει όλα τα θελήματα του Σόιμπλε»!

Με αφορμή το αναξιοπρεπές «παρών» της ΝΔ, κατ’ εντολή του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά την ψήφιση στη Βουλή του βοηθήματος της Κυβέρνησης σε 1,5 εκατομμύριο χαμηλοσυνταξιούχους, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος και απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου μεταξύ άλλων είπε: :

«Συντάσσομαι με την μεγάλη πλειοψηφία των βουλευτών, απ’ όλα σχεδόν τα κόμματα, που ενέκριναν και ψήφισαν το βοήθημα της Κυβέρνησης στους χαμηλοσυνταξιούχους.

bouli13aΤαυτόχρονα θλίβομαι γιατί ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να απογαλακτίσει το ιστορικό κόμμα από τις κοινωνικές και λαϊκές καταβολές του.

Το «παρών» της ΝΔ στη Βουλή γι’ αυτό το ζήτημα αποτελεί κόλαφο του σημερινού Αρχηγού της ΝΔ και ασέβεια απέναντι στις καταστατικές αρχές της που εμπνεύσθηκε ο ιδρυτής της, Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Η πολιτική απρέπεια του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως ήταν φυσικό, στιγματίσθηκε από ιστορικά στελέχη- βουλευτές της ΝΔ, που προτίμησαν ν’ απόσχουν από την ψηφοφορία, παρά να ρίξουν ένα άχρωμο και ντροπιαστικό «παρών» στη κάλπη.

Η επιλογή του Προέδρου της ΝΔ να ταυτίζεται και να «υμνεί» τον Σόιμπλε και ταυτόχρονα να λιθοβολεί τα γηρατειά και τους μικρομεσαίους προοιωνίζεται τη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα που θα βιώσει ο Έλληνας, αν ποτέ ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλθει στην εξουσία.

Εκείνο που γνωρίζαμε από την Υπουργική του θητεία, τώρα το έχουμε εμπεδώσει: Ο Μητσοτάκης πάνω από τους πολίτες, βάζει τους δανειστές. Φρόντισε, μάλιστα, με το «παρών», να επαναβεβαιώσει την αφοσίωσή του στα κελεύσματά τους σαν υπάκουο παιδί, που είναι έτοιμο να κάνει όλα τα θελήματά τους αν πάρει τις τύχες τις δόλιας πατρίδας στα χέρια του. Αν είναι να ζήσουμε έναν τέτοιο εγκάθετο τοποτηρητή των δανειστών θα είμαστε δέσμιοι μίας μοίρας που δεν αναλογεί και δεν την αξίζουν οι Έλληνες.»

Δεν υπάρχει «παρών» υπάρχει το «ΝΑΙ» ή το «ΟΧΙ» https://youtu.be/IvTFQGOZS5o

42 σκέψεις σχετικά με το “ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ:ΜΕ ΤΟ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ«ΠΑΡΩΝ»ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ,Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΩΝ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (VIDEO)

 1. http://www.elzoni.gr/html/ent/301/ent.68301.asp

  Ονομαστικές ψηφοφορίες που προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ και καταψήφιση ευεργετικών διατάξεων και ΠΝΠ

  Φαντάζομαι ότι έχει πλέον γίνει κατανοητό (από όσους, βέβαια, διαθέτουν κάποια πολιτική σκέψη) πως άλλο πράγμα είναι η υπερψήφιση ενός νομοσχεδίου από την αντιπολίτευση και άλλο η ονομαστική ψηφοφορία που ουσιαστικά αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, δίνοντάς της την ευκαιρία να διακηρύσσει πως έχει μαζί της όλη την αντιπολίτευση και για κάθε θέμα.

  Άλλωστε, υπάρχει νωπό παράδειγμα. Το καλοκαίρι του 2015, τα κόμματα της αντιπολίτευσης υπερψήφισαν τη Συμφωνία με τους δανειστές για να παραμείνει η χώρα στο ευρώ, υπό την προϋπόθεση ότι αυτή θα εφαρμοζόταν αμέσως, χωρίς την μεσολάβηση εκλογών, γεγονός που θα προϋπέθετε ενεργή ανάμιξη της αντιπολίτευσης στα μέτρα που θα λαμβάνονταν για την επίτευξη των στόχων της Συμφωνίας.

  Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι. Τσίπρας και Καμμένος πήγαν τη χώρα σε εκλογές, θεώρησαν πως έχουν εξουσιοδότηση να κάνουν ό,τι θέλουν, πήραν μέτρα για τα οποία δεν ρωτήθηκε η αντιπολίτευση που είχε ψηφίσει τη Συμφωνία (με την αιώνια δικαιολογία ότι ο λαός επέλεξε τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και επομένως και τις αποφάσεις τους) και κατέληξαν να υπογράψουν, τον Ιούνιο του 2016, και ένα συμπληρωματικό μνημόνιο με μέτρα που δεν είχαν συμφωνηθεί το καλοκαίρι του 2015.

  Επομένως, οι Τσίπρας και Καμμένος έχουν αποδείξει ότι μπορούν να παίρνουν μια γενική εντολή του λαού και ένα αποτέλεσμα ψηφοφορίας μέσα στη Βουλή και μετά να κάνουν ό,τι τους κατέβει.

  Επιπλέον, κάνουν ότι ξεχνούν και το περιεχόμενο της Συμφωνίας και το γεγονός ότι έχουν υπογράψει συμπληρωματικό μνημόνιο ερήμην της αντιπολίτευσης. Και επαναλαμβάνουν ξανά και ξανά πως «μαζί ψηφίσαμε, τι παριστάνετε τώρα;».

  Υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι θα έκαναν το ίδιο και τώρα; Και μάλιστα ενώ είχαν προκαταβολικά δηλώσει πως αν η αντιπολίτευση ψήφιζε «Ναι» στην ονομαστική ψηφοφορία δεν θα είχε του λοιπού δικαίωμα να ξαναμιλήσει και να ασκήσει ξανά κριτική.

  Ήθελαν δηλαδή σιδηροδέσμια και φιμωμένη την αντιπολίτευση για πάντα.

  Και επειδή παριστάνουν τα αθώα θύματα, αξίζει να θυμηθούμε τα ευεργετικά μέτρα για τον λαό που είχαν καταψηφίσει οι σημερινοί διαμαρτυρόμενοι. Σε μια περίπτωση ονομαστικής ψηφοφορίας που είχε ζητήσει η τότε κυβέρνηση, ο κ. Δρίτσας, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος τότε του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «αντιπερισπασμό, που συμβαίνει ελαχιστότατες φορές στο Κοινοβούλιο και αποσκοπεί στο να εκβιάσει επί της ουσίας τους βουλευτές της πλειοψηφίας»!

  Ανάμεσα στα μέτρα που δεν είχαν ψηφίσει οι σημερινοί κυβερνώντες, το κοινωνικό μέρισμα (για το οποίο έκανε μια εκ των υστέρων αυτοκριτική ο κ. Κουρουμπλής), η αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, η εξαίρεση των αναπήρων από τις περικοπές των συντάξεων και άλλα πολλά.

  Τα ακόλουθα:

  – 27 Νοεμβρίου 2013. Ονομαστική ψηφοφορία για την μείωση των τιμών των φαρμάκων με αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ που καταψήφισε.

  – 21 Δεκεμβρίου 2013. Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία για το νομοσχέδιο με το οποίο αναστέλλονται μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2015, οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας και δημιουργείται καθεστώς προστασίας των δανειοληπτών. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Χ.Α) καταψήφισαν.

  – 31 Μαρτίου 2014. Ονομαστική ψηφοφορία μετά από αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για το άρθρο 1 του πολυνομοσχεδίου που προέβλεπε τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος και το άρθρο 2 για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε το κοινωνικό μέρισμα και την ανακεφαλαιοποίηση.

  – 1 Οκτωβρίου 2014. Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία για την τροπολογία περί οικειοθελούς συνεισφοράς εφοπλιστών και την καταψήφισε, με πρόβλεψη εισροής 420 εκ. τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

  – 16 Οκτωβρίου 2014. Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία για τα άρθρα 5 και 7 του νομοσχεδίου για το πολιτικό χρήμα. (Το άρθρο 5 αφορούσε την ονομαστικοποίηση των κουπονιών για τη χρηματοδότηση των κομμάτων, εφόσον ξεπερνούν το ύψος των 150.000 ευρώ ετησίως και το άρθρο 7 έδινε τη δυνατότητα σε πολιτικά κόμματα ή συνασπισμούς κομμάτων να χρηματοδοτούνται από Ν.Π.Ι.Δ.). Κατά τάχθηκαν ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝ.ΕΛΛ, Χρυσή Αυγή, ΚΚΕ και ανεξάρτητοι βουλευτές.

  – 14 Νοεμβρίου 2014. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, με υπογραφές βουλευτών τους, καταθέτουν αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας επί της τροπολογίας για τη ρύθμιση των επιχειρηματικών «κόκκινων δανείων» (ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταθέσει αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας επί της τροπολογίας για την εξαίρεση των μη ληξιπρόθεσμων οφειλών από την ρύθμιση των 100 δόσεων).

  Τότε, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Δρίτσας έκανε λόγο για «αντιπερισπασμό, που συμβαίνει ελαχιστότατες φορές στο Κοινοβούλιο και αποσκοπεί στο να εκβιάσει επί της ουσίας τους βουλευτές της πλειοψηφίας».

  Βασικό επιχείρημα της αντιπολίτευσης κατά της τροπολογίας για τα κόκκινα δάνεια, υπήρξε ο… κυρίαρχος ρόλος των τραπεζών στην επιλογή των βιώσιμων επιχειρήσεων που θα ενταχθούν στη ρύθμιση. Τελικά, κατά ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΚΚΕ, ενώ από τη Χ.Α. είχαμε ένα «όχι» και ένα «παρών».

  – 20 Μαρτίου 2014. Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία επί της τροπολογίας που προέβλεπε εξάμηνη παράταση για τον αναδρομικό έλεγχο της περιουσιακής κατάστασης όλων των πολιτικών από το 1974 μέχρι σήμερα (προκειμένου να υπάρξει χρόνος να ελεγχθούν και όχι να κουκουλωθούν). Και καταψήφισε.

  Επίσης έχουν καταψηφίσει τις ακόλουθες ευεργετικές για πολλές κατηγορίες πολιτών Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου:

  – Αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και εξώσεων σε εμπορικά καταστήματα.

  – Μεταφορά μαθητών στα σχολεία.

  – Εξαιρέσεις από τις μειώσεις συντάξεων για τους αναπήρους.

  – Μέτρα επιτάχυνσης της απορρόφησης του ΕΣΠΑ με μείωση υπογραφών και περιορισμό γραφειοκρατίας.

  – Νομοτεχνικές βελτιώσεις για να σταθεί δυνατόν να πληρωθούν υπερωρίες σε εργαζόμενους.

  – Εξαίρεση του ερευνητικού προσωπικού των ΝΠΙΔ από το ενιαίο μισθολόγιο, για να μην μειωθούν κι’ άλλο οι μισθοί τους.

  – Εξ αποστάσεως και με ηλεκτρονικά μέσα παροχή διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

  – Συνέχιση της λειτουργίας του Φιλοτελικού και Ταχυδρομικού Μουσείου.

  – Εκπτώσεις στα πρόστιμα τακτοποίησης αυθαιρέτων.

  – Παροχή ασφαλιστικής ενημερότητας στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», ώστε να πληρωθούν οι εργαζόμενοί του.

  – Παροχή φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ΑΕ, ώστε η επιχείρηση να εισπράξει οφειλόμενα χρήματα και να πληρωθούν οι εργαζόμενοι.

  Για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή…

  Μου αρέσει!

  1. Ακόμα κι έτσι να είναι το θέμα του έκτακτου επιδόματος στους συνταξιούχους δεν είναι ένα σ σοβαρός λόγος να διεξαχθεί ονομαστική ψηφοφορία ε;

   Αναρωτιέμαι θα έλεγες το ίδιο αν επρόκειτο να δοθεί ως έκτακτο βοήθημα στους συνταξιούχους στρατιωτικούς;

   Μου αρέσει!

   1. Θα έλεγα το ίδιο, σε κάθε περίπτωση, όταν αισθάνομαι ότι κάποιος με περνάει για μαλάκα.

    Για να το τελειώνουμε:

    Σενάριο 1
    Περπατάω στο δρόμο και βλέπω έναν άστεγο, πεινασμένο και κρυωμένο. Βγάζω αθόρυβα 10 ευρώ, του τα δίνω και φεύγω.

    Σενάριο 2
    Περπατάω στο δρόμο και βλέπω έναν άστεγο, πεινασμένο και κρυωμένο.
    Πάω και του κλέβω από την τσέπη 20 ευρώ.
    Στη συνέχεια, φωνάζω κάμερες, δημοσιογράφους, ορχήστρες κλπ και δίνω 5 ευρώ στον άστεγο, φροντίζοντας να τραβηχτούν 200 φωτογραφίες και να παιχτεί το video παντού, ώστε να διαφημίσω το πόσο φιλάνθρωπος είμαι.

    Πες τώρα εσύ, ότι δεν κατάλαβες.

    Αρέσει σε 1 άτομο

   2. Μην προσπαθείς να κανείς τον έξυπνο γιατί δεν πείθεις. Το παράδειγμα του είναι παντελώς άκυρο και το ξέρεις. Δεν έχει καμία βάση, είναι άσχετο και άσε κατά μέρος τις εξυπνάδες.

    Δεν περνάνε σε μένα. Αυτά σε σχολιαστές με iq κουνουπιδιου. Δόξα τω Θεώ υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα.

    Μου αρέσει!

  2. Begar δεν είσαι μονο εύστροφος και δεινός ομιλητής, αλλά έχεις
   πάντα σωστές θέσεις, από κει βέβαια πηγάζει και η δύναμη!
   Αλλά ρε συ, έλεος, πως τον κοπανάς έτσι αλύπητα τον κόπανο?
   Λυπήσου τον!

   Τώρα μπορεί εσένα να στην πέσει σαν «XXXX Large», ή εμενα σαν τρολ, αλλά who cares?
   Τα μούτρα του πάλι θα σπάσει, όπως κάθε μέρα!

   Μου αρέσει!

  3. Μπορείς να περηφανευεσαι οτι με τον εύστροφο λόγο σου κέρδισες το σεβασμό και την αγάπη του κουνουπιδιου.

   Συγχαρητηρια. Χρονια τώρα έψαχνε για γκόμενα εδώ μέσα!

   Μου αρέσει!

   1. Το κουνουπίδι δεν είναι και τόσο άσχημο?
    Η επιπλέουσα κουρ@δ@ όμως που πιστεύει είναι βάρκα, είναι βρώμα!

    Έλα βάλε την παραλαγή του τρολ και ξανάλα, αισχρέ!

    Μου αρέσει!

    1. Εφόσον στριμώχθηκε από τον Begar, με έβρισε λέγοντας με «κουνουπίδι» με χαμηλό IQ,
     επίσης δεν έχει την ανδρεία να ζητήσει συγγνώμη από τον Begar που
     του λέει ότι αντιγράφει, ενώ ο άνθρωπος το δηλώνει!

     Δεν άρχισα, απάντησα, είναι δύσκολο να το δείτε?

     Μου αρέσει!

    2. Αλλα έχετε πλακα ρε «Σχολιαστές»!
     Δεν σας ξεφεύγει οξεία λάθος από μένα, αλλα τα τρολ που οργιάζουν κάθε μέρα εναντίον μου, τσιμουδιά!
     Τι να πω, δεν με πάει να σας πω τι είστε, υποψιάζομαι το γνωρίζετε!

     Μου αρέσει!

  4. Για να δούμε ο κακός Σύριζας τι καταψήφισε:
   1) 27 Νοεμβρίου 2013.
   Μόνος σκοπός των άκρως επικίνδυνων ρυθμίσεων του νομοσχεδίου είναι η επίτευξη του αυθαίρετου στόχου των 2 δις. ευρώ για τη φαρμακευτική δαπάνη του 2014, αδιαφορώντας για τις βέβαιες συνέπειες που θα στερήσουν απαραίτητες φαρμακοθεραπείες από τον Έλληνα ασθενή και θα οδηγήσουν στον αφανισμό της εγχώριας παραγωγής φαρμάκου.
   Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας, προκειμένου να μην επιτραπεί η άνευ όρων παράδοση της φαρμακευτικής περίθαλψης στους μεγαλοεισαγωγείς και τα συμφέροντα που εκπροσωπούν, προτείνει να σταματήσουν οι εξοντωτικές μειώσεις των γενοσήμων που θα τα οδηγήσουν σε εξαφάνισή τους από την αγορά. Επίσης, πρέπει να παραμείνουν τα παλαιά και καταξιωμένα φάρμακα, τα οποία παράγουν εξοικονομήσεις, αποτρέποντας την υποκατάσταση τους με ακριβότερες ισοδύναμες θεραπείες.
   2) 21 Δεκεμβρίου 2013
   Όπως και ο φόρος ακινήτων έτσι και το νομοσχέδιο για την άρση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας ψηφίστηκε από μόλις 152 βουλευτές. Αισθητή η απουσία του Βύρωνα Πολύδωρα κατά την ψηφοφορία ο οποίος διεγράφη λίγο νωρίτερα από τη Νέα Δημοκρατία αφού καταψήφισε τον φόρο ακινήτων.
   «Για οποιαδήποτε ποσό χρέους γίνεται ληξιπρόθεσμο, ο οφειλέτης υποχρεούται να καταβάλει τόκους και πρόστιμο εκπρόθεσμης καταβολής, κατ΄ανάλογη, εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 53 και 57 του Κ.Φ.Δ. (ν.4174/2013), όπως ισχύει. Προκειμένου περί δημόσιων εσόδων, που δεν εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του ως άνω Κώδικα, πλην των τελωνειακών, το χρονικό διάστημα των δύο μηνών από την παρέλευση της νόμιμης προθεσμίας καταβολής αυξάνεται σε έξι μήνες. Πρόστιμο εκπρόθεσμης καταβολής, σύμφωνα με τις διατάξεις των προηγούμενων εδαφίων, δεν επιβάλλεται στις περιπτώσεις των οφειλών, οι οποίες προέρχονται από επιβολή προστίμων σύμφωνα με οποιαδήποτε διάταξη της κείμενης νομοθεσίας».
   3) 31 Μαρτίου 2014.
   Το περίφημο πολυνομοσχέδιο «ταφόπλακα», το οποίο ΄κάνει πραή το μνημόνιο 2!
   Το πρώτο άρθρο περιλαμβάνει επίσης ρυθμίσεις του υπουργείων Διοικητικής Μεταρρύθμισης (αποζημιώσεις, επιδόματα ανεργίας, διαθεσιμότητα), Υγείας (διαθεσιμότητα και κινητικότητα στα Νοσοκομεία), Εργασίας (μείωση εργοδοτικών εισφορών, ζητήματα ΟΑΕΕ, μακροχρόνιοι άνεργοι), Υποδομών (ΟΣΕ) και Ενέργειας.
   Στο ίδιο άρθρο περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ρυθμίσεις για το επαγγέλματα του αναλογιστή και του εκτιμητή, διατάξεις που αφορούν στο Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) και γενικά θέματα αποκρατικοποιήσεων (π.χ. Ιππόδρομος). Παράλληλα ρυθμίζονται οργανωτικά θέματα της Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών, ζητήματα της ΕΛΣΤΑΤ και του ΟΔΔΗΧ.
   Στο δεύτερο άρθρο περιλαμβάνονται ρυθμίσεις για τον τραπεζικό κλάδο που επιτρέπουν την ταχύτερη ιδιωτικοποίησή του.
   Στο τρίτο άρθρο περιλαμβάνονται όλες οι ρυθμίσεις του μίνι-φορολογικού νομοσχεδίου που αφορούν στα πρόστιμα και άλλες διατάξεις.
   4)1 Οκτωβρίου 2014
   Εδώ γελάμε!
   Η εθελοντική συνεισφορά τους, που είχε συμφωνηθεί τον Ιούλιο του 2013 και στη συνέχεια είχε μετατραπεί σε υποχρεωτική, ξαναβαφτίστηκε τελικώς εθελοντική, καθώς η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου ενέδωσε στις ασφυκτικές πιέσεις των εφοπλιστών.
   Επαφίεται στον πατριωτισμό τους! lol!
   Η «Εφ.Συν.» είχε αποκαλύψει στις 25 Απριλίου 2014 ότι οι εφοπλιστές δεν έχουν πληρώσει ούτε ένα ευρώ έκτακτη εισφορά, με το υπουργείο Οικονομικών να επικαλείται τεχνικά προβλήματα τα οποία δεν επέτρεψαν να εισπραχθεί η εισφορά που αντιστοιχεί στο τρέχον έτος, συνολικού ύψους 105 εκατ. ευρώ.
   Παρά τις διαβεβαιώσεις κύκλων του υπουργείου Οικονομικών -επισήμως το υπουργείο δεν τοποθετήθηκε- ότι η εισφορά θα καταβληθεί κανονικά… ενεφανίσθη στο νομοσχέδιο για τις θρησκευτικές κοινότητες τροπολογία με την οποία η εισφορά χαρακτηρίζεται και πάλι οικειοθελής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την είσπραξή της.
   Οι πιέσεις των εφοπλιστών απέδωσαν καρπούς και οι όποιες διαφορές προκύψουν κατά τη διαδικασία απόδοσης της «οικειοθελούς οικονομικής παροχής» θα επιλυθούν στην έδρα των εφοπλιστών, δηλαδή στο Λονδίνο και όχι στην Ελλάδα. Οπως ορίζει η διάταξη «κάθε διαφορά, διένεξη ή διαφωνία μεταξύ των συμβαλλόμενων μερών (σ.σ. Δημόσιο – εφοπλιστές), η οποία δεν μπορεί να διευθετηθεί φιλικά εντός τριάντα ημερών» θα λύνεται οριστικώς και αποκλειστικώς με διαιτησία στο Λονδίνο, στην αγγλική γλώσσα.
   http://archive.efsyn.gr//wp-content/uploads/2014/04/11006-824×1024.jpg.

   Να συνεχίσω;

   Μου αρέσει!

   1. Μεγάλε,
    Επειδή εγώ ΔΕΝ είμαι επαγγελματίας σχολιαστής, θέλω ώρα να βρω τα αντίστοιχα…
    Άσε που κάποιες φορές βαριέμαι κιόλας…
    Ξέρεις, κάποιοι ΔΕΝ έχουμε internet και παρακαλάμε φίλους για λίγη πρόσβαση, ή πάμε σε κάποιο internet cafe…
    Πάντως καλό είναι να υπάρχει μια πολιτισμένη ατμόσφαιρα, ασχέτως διαφορετικών πολιτικών απόψεων.
    Σ΄αυτό σε παραδέχομαι!

    Αρέσει σε 1 άτομο

   2. Ούτε εγώ είμαι επαγγελματίας σχολιαστής.
    Λεφτά δεν έχω, για να βγω από το σπίτι.
    Θα προτιμούσα, αντί να είμαι κολλημένος στην οθόνη, να είμαι έξω για τσίπουρα με τους φίλους μου.
    Αυτή τη στιγμή έχω ακριβώς 2,5 ευρώ στην τσέπη μου και περιμένω να πάει βράδυ, για να πάρω την επόμενη σύνταξη.

    Το internet θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα κόψω στη ζωή μου, γιατί είναι φτηνή διασκέδαση, ενημέρωση, ένα παράθυρο στον κόσμο βρε αδερφέ.

    Μου αρέσει!

 2. Είναι φοβερό το πως μερικοί προσπαθούν να «χτίσουν» ένα προφίλ αδεκαστου και ανεξάρτητου σχολιαστή.

  Αργά η γρήγορα όμως οι ίδιοι αποδομούν την εικόνα τους, με εξαιρετική ευκολία με τα γραφόμενα τους.

  Copy paste τρολιες με εντολές άνωθεν.

  Μην κουράζεστε με ηλίθιες δικαιολογίες. Αργά η γρήγορα θα αποκαλυφθείτε ρε σεις.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Η Ελλάδα είναι η πιο ωραία χώρα του κόσμου.

  Αν διαθέτεις site, που αποδεδειγμένα στηρίζει συγκεκριμένο κόμμα, μπορείς να γράφεις ο,τι θέλεις, έχοντας την απαίτηση να θεωρείται έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση.

  Αν είσαι σχολιαστής που έχει διαφορετική άποψη, αμέσως θεωρείσαι τρολ και πράκτορας.

  Γαμάτο ε;

  Αρέσει σε 1 άτομο

  1. Κανεις copy paste κείμενο της Σοφίας Βούλτεψη και μας το πασάρεις ως έγκυρη ενημέρωση.

   Φταίει ο παραπάνω που σε λέει τρολαρα?

   Μου αρέσει!

   1. Μουγγάθηκες ρε τρολ?
    Οι άνδρες ζητούν και συγγνώμη όταν σφάλλουν, εσύ να ζητήσεις συγγνώμη
    γιατί υπάρχεις, καθότι παντού είσαι λάθος εκτος εκεί που παίζεις θέατρο για να αρέσεις, φρικιό!

    Μου αρέσει!

   2. Απονήρευτε

    Σου έβαλα το σύνδεσμο προς την πηγή για να δεις ότι αυτό που πόσταρα είναι άρθρο της Βούλτεψη και ΑΡΑ απηχεί τις προσωπικές της απόψεις.

    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

    Μου αρέσει!

   3. Begar μην κανείς το χαζό. Δεν είπες τίποτα. Έβαλες μόνο το link και copy paste όλο το κείμενο. Αυτό σημαίνει οτι υιοθετείς τις απόψεις της. Και μετά κατηγορείς το Ολυμπία οτι κανει προπαγάνδα.
    Σου είπα, τις μαλαγανιες άλλου που τα χάφτουν.

    Μου αρέσει!

   4. Α ρε κακομοίρη.

    Δηλαδή πρέπει κάθε φορά, στο τέλος κάθε σχολίου να γράφουμε disclaimer;

    Συμφωνώ με τις παραγράφους 1, 3, 5α και 7β του κειμένου που παρέθεσα. Με τα υπόλοιπα διαφωνώ.

    Πας καλά;

    Αρέσει σε 1 άτομο

    1. Ο μεγαλύτερος καραγκιόζης του blog που φαντάζεται ότι είναι διάνοια, είναι αυτή
     η πονηρή κουρ@δ@, μετά ασφαλώς απo την δικια του μαρίκα, αλλα επειδή είναι
     ΚΑΙ πονηρός, αναβαθμίζεται σαν τον μεγαλύτερο παπαρολόγο του blog, μπλιάχ!

     Μου αρέσει!

   5. Εγώ αγαπάει ΓΑΠ.

    Μετά απ’ αυτόν χάθηκε η ευρωμπάλα. Δεν βλέπεις πια εθνικό γήπεδο.
    Όλοι παίζουν συνταγματική εξέδρα και πλακώνονται στο μνημονιακό ξύλο αφού λεφτά δεν υπάρχουν. (Εκτός από μαύρα.) Και δεν υπάρχουν τα άτιμα γιατί τα πήρε φεύγοντας μαζί του για το φρενοκομείο ο μέγας ΓΑΠ.
    Τελικά για όλα τελικά φταίει ο Ζάγκλος.
    Οι νομοταγείς να στρίβετε, φρένο και αριστερά, μόλις τον συναντάτε, σταυροκοπούμενοι τρίς όπως αν βλέπατε αίφνης προ υμών τον τρισκατάρατον. .

    Σκρόφα κενονία σε μισό!

    Αρέσει σε 1 άτομο

   6. Όχι ρε μπέγκαρ δε θέλω disclaimer. Το copy paste είναι όμως τακτική τρολ πως να το κάνουμε;
    Το γεγονός πάντως οτι κανείς attract τύπους σαν τους παραπάνω, θα πρέπει να σε βάζει σε σκέψεις. Φιλικά στο λέω.

    Μου αρέσει!

    1. Όλοι κάνουν copy paste και η Olympia και δεν είναι λάθος.
     Εσύ φρικιό για να δικαιολογηθείς ντεμέκ πέφτεις ΚΑΙ σε αυτήν την αδιέξοδη τρυπα!
     Και ξέρεις κάτι? στους αποπάνω, είσαι μια τρίχα από τα **** τους και το ξέρεις!

     Μου αρέσει!

   7. Δεν καθορίζω εγώ το ποιος θα συμφωνεί ή θα διαφωνεί μαζί μου.
    Ούτε καθορίζω το ποιος θα με βρίζει ή θα με επαινεί.
    Ούτε πρόκειται να αλλάξω θέσεις και συμπεριφορά, με βάση το ποιος με γουστάρει ή όχι.

    Αυτό το «τι θα πει ο κόσμος» που λένε οι περισσότεροι, καθόλου δεν με ενδιαφέρει.

    Μου αρέσει!

   8. Σαφώς και το καθαρίζεις. Με τις πράξεις η τα λεγόμενα σου (εν προκειμενω).
    Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι, λένε στο χωριό μου.
    Για να σου το θέσω διακριτικά, δε θα το θεωρούσα τιμητικό να στηριζουν τις απόψεις μου οι γνωστοί.

    Και θα δεις σε λίγο το γιατί…

    Μου αρέσει!

    1. Ποιοι είναι οι δικοί σου φίλοι στο blog ρε κόπρε?
     Εκτος από τον δέλτα και μαίρη μπορείς να αναφέρεις έναν, όχι δυο ΕΝΑΝ!

     Όσο σκληρός και να είμαι και είμαι, κατά βάθος έχω καλή καρδιά και είμαι πάντα με το μέρος των αδυνάτων,
     εσύ έχεις πάθει τέτοια ξεφτίλα σε αυτή την ανάρτηση, αλλα και γενικά, που με προκαλείς την λύπηση!

     Κόφτo, σταμάτα το, τι το συνεχίζεις? Eίσαι εσύ ανώτερος από Agm και εμένα? δείξε την ανωτερότητα σου
     λοιπόν τρισάθλιο τετράποδο με ευγένεια και όχι με υπονοούμενα και ύβρεις, βλάκα.

     Μου αρέσει!

    2. Και θα δεις σε λίγο!!!

     Όπα, απειλές, να υποθέσω θα στείλεις την ομάδα των τρολ?
     Ha..χα..χα είσαι για ζουρλομανδύα ρε κουραμπιέ.

     Μου αρέσει!

   9. Ποιους φίλους; Εδώ μέσα εγώ δεν γνωρίζω κανέναν προσωπικά.

    Και στο φινάλε, πρέπει να φοβηθώ μην τυχόν με κακοχαρακτηρίσουν;

    Σκασίλα μου.

    Μου αρέσει!

 4. αυτο που ξεχωριζει τους ανθρωπους απο τα τομαρια ειναι η τιμη τους. Για πολλους Ελληνες η τιμη κοστιζει την ζωη τους ενω για τον γερμανοτσολια τσιπρα και τους νενεκους του κυνοβουλιου κοστιζει μια χουφτα ευρω

  5 προταγματα
  1. Καταγγελια στον ΟΗΕ και Διαγραφη χρεους (ολο το χρεος)
  2. Εθνικο νομισμα
  3. Καταργηση μνημονιων
  4. Καταδικη ενοχων και οσων βοηθησαν το «θεαρεστο» εργο τους
  5. Νεο δημοκρατικο συνταγμα

  τσιπροκαμενος

  Παθοκ

  Θαμαρας

  Χάιλ Χίτλερ

  καμμενος παραδιδει αμυνα της χωρας στους Ισραηλιτες

  Κ. Ζουράρις: Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει
  http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500120898

  Μου αρέσει!

 5. Έχω και μια απορία:

  Αν απόψε, τα κόμματα της αντιπολίτευσης, καταθέσουν νομοσχέδιο προς ψήφιση, όπου θα λέει ότι θα πρέπει να δωθεί σε όλους τους εργαζόμενους και συνταξιούχους, εφάπαξ βοήθημα 1000 ευρώ, για τα Χριστούγεννα, η κυβέρνηση θα το ψηφίσει ή θα κρατήσει αντιλαϊκή στάση και θα πει ΟΧΙ;

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.