ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ «ΑΜΝΗΣΤΕΥΕ» ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΗΜΙΤΗ

 

Απεσύρθη η χαριστική διάταξη που θα εξασφάλιζε… ασυλία στα πιράνχας του δημόσιου χρήματος, μετά τις αντιδράσεις μέσα και έξω από την Βουλή, η οποία εξασφάλιζε αμνηστία στα γνωστά «πιράνχας» που εμφανίστηκαν την εποχή Σημίτη.

Γνωστοί σωματοφύλακες του διεφθαρμένου καθεστώτος οι οποίοι κατασπάραξαν τη χώρα με υπερκοστολογήσεις αθλητικών διοργανώσεων.

Το «λογαριασμό» των πολλών δισεκατομμυρίων  που ΒΟΥΛΗ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥπληρώνει ο Ελληνικός λαός για το πάρτι των αθλητικών διοργανώσεων, των Ο.Α. και των αγώνων στίβου το Ελεγκτικό Συνέδριο με καθυστέρηση πολλών ετών κατάφερε να καταλογίσει ένα μικρό μέρος λογαριασμού 30 εκ ευρώ σε 40 «πρωταγωνιστές», μεταξύ των οποίων οι πρώην υφυπουργοί Α. Φούρας και Γ. Λιάνης, αλλά  και ο πρώην Γ.Γ. Αθλητισμού Γ. Σγουρός κ.α.

Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, που επί σειρά ετών ζητά «γυρίσουν πίσω τα κλεμμένα» και να τιμωρηθούν οι ελλειματίες και που αυτές τις μέρες πρωτοστάτησε για να αποσυρθεί η επαίσχυντη διάταξη, προέβη στην εξής δήλωση:

«Νοιώθω ευτυχής που απετράπη ένα ατόπημα ολκής. Πάλι καλά που ο Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής αντελήφθη, έστω και την ύστατη ώρα, ότι η υπερψήφιση μιας τέτοιας τροπολογίας θα στιγμάτιζε την Κυβέρνηση, η οποία θα ταυτιζόταν με την διαπλοκή της Σημιτοπαρέας, που σκόρπισε τον οικονομικό όλεθρο στη χώρα.

Ήταν μία ακόμη προσπάθεια μετά την προσπάθεια των Α. Γεωργιάδη και Α. Λοβέρδου  καταβάλλεται προσπάθεια, μέσω τέτοιων επαίσχυντων τροπολογιών, να εξαγνισθούν αμαρτίες, ανομήματα και οικονομικά εγκλήματα της Σημιτοκρατίας.

Ο ελληνικός λαός έχει δώσει ρητή εντολή- και εμείς με πάθος την υλοποιούμε- να είμαστε ξάγρυπνοι μέρα νύχτα για να αποτρέπονται χάριν του δημόσιου συμφέροντος παρόμοιες κοινοβουλευτικές «αστοχίες».»