Νικολόπουλος: Μήνυμα για τις γιορτές των Χριστουγέννων. «Η Γέννηση του Θεανθρώπου φωτίζει τα σκοτάδια των ψυχών και αναγεννάει την ελπίδα της Θέωσης.»

 

«Το Φως γιορτάζει την γέννηση Του και αναβιώνει το όραμα ενός καλύτερου κόσμου.

Ας ξανανιώσουμε την ανθρώπινη και αναντικατάστατη ανάγκη να ανακτήσουμε τις σχέσεις με αγαπημένα μας πρόσωπα και με όλους τους συνανθρώπους μας.

Μας καλεί να αναζητήσουμε το πρόσωπο του Χριστού, στα πρόσωπα των αδελφών μας και στον εσωτερικό χώρο της καρδιάς μας και προσκαλεί τον καθένα μας να θεωρήσει την πορεία του και να ξαναδεί το φάσμα της ζωής του μέσα από το λαμπρό Φως της Γέννησης του.

Μας οδηγεί στην εμπειρική ψηλάφηση της ερμηνείας του γεγονότος.AND_8053.JPG

Είναι χρήσιμο να συντηρούμε μέσα μας την ελπίδα, ότι ο κόσμος των φαινομένων κρύβει μέσα του και πίσω του μιαν άλλη πιο ζωντανή πραγματικότητα.

Η Γέννηση του Θεανθρώπου φωτίζει τα σκοτάδια των ψυχών και αναγεννάει την ελπίδα της Θέωσης.

Η γέννηση του Ιησού δεν είναι μύθος, ούτε φολκλορικό παιγνίδι, αλλά ένα γεγονός που μας προκαλεί και μας εμπνέει να απελευθερωθούμε από τις δεσμεύσεις των παθών μας.

Ενσαρκώνεται ο Θεός. Δεν αποθεώνεται ο άνθρωπος. Η όλη Θεότητα ενώνεται, στο πρόσωπο του νεογέννητου Χριστού, με την όλη ανθρωπότητα. Η Γέννησή Του είναι μυστήριο αγάπης.

Η Γέννηση του Θεανθρώπου ας αρχίσει από μέσα μας, ας μας γεμίσει φως κι ελπίδα, ώστε ο καθένας από εμάς να βρει για τον εαυτό του και τους άλλους, την δύναμη να δημιουργήσει, να προσφέρει, να μοιραστεί, να χαρεί, όλα αυτά τα μικρά και μεγάλα που στο μυαλό του καθενός νοηματοδοτούν τη ζωή του.

Αυτά τα Χριστούγεννα ας αναστήσουν το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, ας ζεστάνουν τις παγωμένες καρδιές τους και ας χαρίσουν σ’ αυτούς που αγωνίζονται την ζωή που τους αξίζει.

Ας κάνουμε πραγματικότητα την ελπίδα που γεννήθηκε μαζί του.

Η γέννηση του Χριστού ας είναι το προμήνυμα για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες.

 

Το ΦΩΣ που γιορτάζει την γέννηση του, αναβιώνει το όραμα ενός καλύτερου κόσμου με αγάπη, αλληλεγγύη, φιλότιμο, συμπόνια, ανθρωπιά…

 

 

59 σκέψεις σχετικά με το “Νικολόπουλος: Μήνυμα για τις γιορτές των Χριστουγέννων. «Η Γέννηση του Θεανθρώπου φωτίζει τα σκοτάδια των ψυχών και αναγεννάει την ελπίδα της Θέωσης.»

   1. Δεν ξέρω τι είναι οι Ναζί, και ούτε υπάρχει τέτοια προπαγάνδα,
    αυτό που υποστηρίζω, είναι ο Κοινωνικός Εθνικισμός.

    Μου αρέσει!

    1. Με κανεις και επαναλαμβάνομαι και δεν με αρέσει, αλλά από
     την άλλη πλευρά, καθώς λέγεται, επανάληψη μάθηση εστί.

     Κανεις δεν κάνει ίνδαλμα του έναν στρατηγό που έχασε έναν πόλεμο και βούλιαξε την χωρα του!

     Ο Χίτλερ, αυτός ο χαρισματικός ηγέτης και φιλέλληνας, έκανε το κλασικό λάθος
     και υποτίμησε τον εχθρό το, αυτό το μίασμα που λέγεται σιωνισμός.

     Αλλά, όσον αφορά την ιδεολογική πλατφόρμα του Εθνικοσοσιαλισμού, αυτό είναι κάτι άλλο, προσωπικά
     είμαι 100% πεπεισμένος ότι μονο ο Εθνικοσοσιαλισμός μπορεί να φέρει την ευημερία στους λαούς,
     έχοντας εκτοπίσει τα σιωνιστικά, ξένα κεφαλαια.
     Για αυτό τον λόγο άλλωστε πολεμήθηκε και διά νομου απαγορεύθηκε ο Εθνικοσοσιαλισμός!

     Μου αρέσει!

    1. Καραγκιόζη απονήρευτε.
     Όταν κρίνουμε ένα πολιτικό σύστημα το κάνουμε το τι έχει
     επιτύχει στην κοινωνία εν καιρό ειρήνης, όχι στον πόλεμο.
     Δεν υπάρχουν καλοί πόλεμοι, βλάκα.

     Αλλα εσείς τα ανιστόρητα κουμμούνια η απάντηση σας σαν
     75 χρονών ξεκουρντισμένο γραμμόφωνο,είναι ο γερμανικός πόλεμος.
     Για την προ του πολεμου εποχή, δεν θέλετε να μάθετε, τσούζει!

     Άντε τραβα και βολέψου με τα φιλαράκια σου****, όταν δεν έχετε επιχειρήματα (ποτέ δεν έχετε),
     το ρίχνετε στις ύβρεις, ανθελληνικά ζαγάρια.

     Μου αρέσει!

   2. Ο ναζισμός εσχεδιάσθη και εχρησιμοποιήθη υπό του σιωνο-νεοταξικού τραπεζοτοκογλυφικού κεφαλαίου δια να αποτύχη πομπωδώς (ή όλα ή τίποτα) και δι αυτού να επιτευχθή: 1) Η μετέπειτα δυσφήμισις του εθνοπατριωτισμού και η ιδεολογική ομού μετά της οικονομικοστρατιωτικής, διάβρωσις και άλωσις των εθνών υπό των εχθρών του ανθρωπίνου γένους. 2) Να απενοχοποιηθή και καταστή συμπαθής η προαιώνια συνωμοτική και παρασιτική σιωνιστική χολέρα και να δημιουργηθή το κράτος του Ισραήλ.
    Όπως κάθε φιλόδοξος και πατριώτης άνθρωπος, και δη στρατιωτικός, ο Χίτλερ και αρκετοί άλλοι, ήτο φυσικόν να πέση εις την παγίδα. Όταν ο Ρούντολφ Ές δια μυστικής αποστολής μετέβη εις Αγγλίαν δια σύναψιν ειρήνης ο Τσώρτσιλ τού το ηρνήθη. Το παιχνίδι ήταν στημένο. Ο Χίτλερ έπρεπε να είναι ο κοσμοϊστορικός αποδιοπομπαίος τράγος ο οποίος ως άλλος Ιησούς (του ιδίου σημιτικού εργοστασίου κοπή και αυτός) θα εσήκωνε (ήρε, ο αίρων) τας αμαρτίας της σιωνιστικής φυλής, θα την εξαγίαζε και θα την εξιδανίκευε, βοηθούντων και των εβραϊκών χρημάτων και Μ.Μ.Ε., βεβαίως, βεβαίως Όπερ και εγένετο
    Τα αποτελέσματα τα βλέπομεν σήμερον. Παντού νεοταξική και παγκοσμιοποιημένη παρακμή, εκφυλισμός, απροκάλυπτος ανθρωποφαγικός σατανισμός, διάβρωσις των ηθικών και ανθρωπιστικών αξιών σήψις, προσφυγιά, αναστάτωσις και γκρέμισμα των εθνικών συνόρων και κοινωνιών, ναρκωτικά, πουστοκρατία, οι τιμηταί των πάντων.
    Ο Χίτλερ τουλάχιστον επέλεξε πριν πέση να δείξη το προαιώνιο πρόσωπο του κακού του κόσμου και να πέση εις τας ιδικάς του Θερμοπύλας ελευθέρως μαχόμενος και ηρωΙκώς πεσών παρά να επιβιώση ως άλλος Τσίπερ θέτων υπεράνω των ιερών αξιών του έθνους και της φυλής την εξουσίαν . Ουδείς άλλος το ετόλμησε αυτό προ αυτού. Ούτε και αυτοί οι χριστιανικώς γενοκτονηθέντες και γενιτσαροποιηθέντες Έλληνες τον πολιτισμόν των οποίων πρώτον και ανεπανορθότως έπληξε και κατερείπωσε η παγκόσμιος αυτή δια του αβρααμισμού σιωνιστική οικονομικοθρησκευτική συνωμοσία τολμούν ακόμα να ονοματίσουν.
    Σήμερον έχει τόσον πολύ διεστραμμένως μαθητεύση και εθισθή εις την σιωνιστικήν μαυρομαγικήν τρομοκρατίαν η ανθρωπότης ώστε δεν τολμά ούτε και το όνομα του κακού να προφέρη. Υπάρχει ¨αντιρατσιστικός¨ επί τούτω παγκόσμιος νόμος.
    Η κατάστασις θυμίζει τον αισώπειον κυνηγό του γλυκού νερού που ηρώτα τον δρυοτόμον ίνα τού δέιξη τα ίχνη του λέοντος τον οποίον τάχα δήθεν κατεδίωκε. ¨Ου μόνον τα ίχνη αλλά και τον λέοντα αυτόν σοί δείξω ¨τού είπε ο δρυοτόμος. Και τότε ωχριάσας και συγκρούων τούς οδόντας ο καταϊδρωμένος κυνηγός τον σταμάτησε κατατρομαγμένος » Για τα ίχνη ψάχνω, κύριε, είπαμε, όχι τον λέοντα!¨
    Πάψτε λοιπόν ν’ αναμασάτε, κουκουλοφόροι και μπαχαλάκηδες κι εσείς του γλυκού νερού. την απογλυκαμένη πια τσίχλα του ναζισμού. Τον οίκτο και τον γέλωτα μάλλον παρά το μίσος προκαλείτε. Των οικιών γαρ ημών επιμπραμένων υπό των περιουσίων τραπεζοτοκογλύφων και των τζιχαντολαθραίων υπηρετών τους, ούτως ειπείν, υμείς ακόμα τον Χίτλερ ηλιθίως καταράσθε;

    Μου αρέσει!

   3. Τί γελοίες μπούρδες μπορεί να γράψει κανείς ρε Agm
    για να δικαιολογήσει τις ναζιφασιστικές του συμπάθειες!

    Μου αρέσει!

   4. Φιλικά.
    Ως ειδικός επί τούτοις και ενημερωμένος πεολόγος και γαμησιολόγος
    θα ξέρεις και τας διαστάσεις του οργάνου του Λεωνίδα και το ρόλον έπαιξεν εις την εθνικιστικήν του ιδεολογίαν.
    Είναι της ροζ αριστεράς και μασωνοδεξιάς η κρόνιος αυτή βάσει αποκρυφιστικού συμβολαίου (διαθήκης) περιτομή αφοσιώσεως…
    Οι περιούσιοι ξέρουν. Δια μείζονας πληροφορίας εις αυτούς λοιπόν, ναζιστοφάγε μπούλη μου. .

    Μου αρέσει!

   5. Το ανωτέρω ήταν αντίλογος για τον παρακάτω ¨Νταξ¨ αλλά ο δαίμων της αφηρημάδας τού έδωσε ανοίκειο επίπεδο.

    Βασιλική.
    Οι νεκροί, (βλ. θρησκευτικοί και εθνικοί ήρωες) είναι κατ’ ουσίαν πολύ πιο ζωντανοί, πειστικοί και χρήσιμοι από τους εν ζωή.
    Επί του προκειμένου δαιμονοποιημένος, κατασυκοφαντούμενος και απαγορευόμενος Ναζισμός και Χίτλερ λειτουργούν ως συμβολοποιημένο εργαλείο εθνικής απονευρώσεως και εντέχνου ηθικού αφοπλισμού της εθνικής ζωτικότητος των λαών ως επίσης και κατατρομοκρατήσεως των ελευθέρων και πατριωτικών συνειδήσεων υπό της παντυραννικής υπερεξουσίας. (Ο συμπαθών τους εχθρούς ημών, εχθρός κι αυτός ημών.)
    Οι προαιώνιοι θρησκευτικοί και πολιτικοί τρομοκράται των λαών και των εθνών είναι οι γνωστοί.
    Ώστε καθήκον του ελευθέρου ανθρώπου είναι να αχρηστεύση τα τρομοκρατικά αυτά εργαλεία του πονηρού και του κακού και αντιδραστικώς να τρομοκρατήση τους παγκόσμιους δια των Μ.Μ.Ε. και κεφαλαιαγορών σιωνιστάς τρομοκράτες αποκρούων διαφωτιστικώς τα χαλκευμένα και εσκεμμένα ψεύδη των. .
    Τουτέστιν να δείξη ότι, έστω και αν ο ναζισμός υπήρξεν κακός άνευ ελαφρυντικών (κατά το ¨ο νικητής γράφει την ιστορία¨),
    εν τούτοις ωχριά συγκρινόμενος με τα τρέχοντα και επικρεμάμενα πολλαπλάσια κακά της σατανικής νεοταξικής σιωνιστικής παγκοσμιοποιήσεως, με πρώτον και κύριον καταπροδομένον πειραματόζωον την δύστυχη πατρίδα μας.
    η οποία παγκοσμιοποίησις (οποία σύμπτωσις) υπήρξεν ο νικητής και τιμητής του ναζιστικού κακού από το οποίον εννοείται ότι έσωσε την ανθρωπότητα και η οποία ανθρωπότης θα έπρεπε, του ναζιστικού τούτου δαίμονος εκλείψαντος, να διανύη επί των ημερών μας την δημοκρατικήν της ανέφελον Νιρβάνα.
    που μάλλον το δημοκρατικόν της επικήδειον Ρέκβιεμ των τραπεζοτοκογλύφων σιωνοδανειστών της φαίνεται αυτή η ανθρωπότης να ακροάται.

    Μου αρέσει!

   6. Βρε μουρλομπεκρούλιακα Agm
    Μετά τον ηλιθιοδέστατο Ζάγκλο που χάσκει σαν χάχας από δέος στις μπούρδες σου και έχεις σαν κουτάβι να σε γλύφει
    φιλοδοξείς να εντάξεις και την Βασίλω στους μαθητές σου
    όχι ότι είναι πιό έξυπνη, αλλά έχεις και με βλαχοτσάμικη καράπα να κάνεις
    τουτέστιν, καλύτερα να βαράς κουτουλιές στον τοίχο!

    Μου αρέσει!

   7. «Ο Χίτλερ, αυτός ο χαρισματικός ηγέτης και φιλέλληνας»
    Μήπως τελικά οι Έλληνες ήταν θύτες και οχι θύματα;

    4285/2014

    Όποιος µε πρόθεση, δηµόσια, προφορικά ή δια του
    τύπου, µέσω του διαδικτύου ή µε οποιοδήποτε άλλο
    µέσο ή τρόπο, επιδοκιµάζει, ευτελίζει ή κακόβουλα αρ−νείται την ύπαρξη ή τη σοβαρότητα εγκληµάτων γενο−
    κτονιών, εγκληµάτων πολέµου, εγκληµάτων κατά της
    ανθρωπότητας, του Ολοκαυτώµατος και των εγκληµά−των του ναζισµού που έχουν αναγνωριστεί µε αποφά−σεις διεθνών δικαστηρίων ή της Βουλής των Ελλήνων και η συµπεριφορά αυτή στρέφεται κατά οµάδας προ−σώπων ή µέλους της που προσδιορίζεται µε βάση τη φυλή, το χρώµα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές κατα−βολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό
    προσανατολισµό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία, όταν η συµπεριφορά αυτή εκδηλώνεται κατά τρόπο που
    µπορεί να υποκινήσει βία ή µίσος ή ενέχει απειλητικό
    ή υβριστικό χαρακτήρα κατά µίας τέτοιας οµάδας ή
    µέλους της, τιµωρείται µε τις ποινές της παραγράφου 1 του προηγούµενου άρθρου

    Όταν οι πράξεις των προηγουµένων άρθρων τελούνται
    µέσω διαδικτύου ή άλλου µέσου επικοινωνίας, τόπος
    τέλεσης θεωρείται και η Ελληνική Επικράτεια, εφόσον
    στο έδαφος της παρέχεται πρόσβαση στα συγκεκριµένα
    µέσα, ανεξάρτητα από τον τόπο εγκατάστασής τους.»

    Οι πράξεις που περιγράφονται στον παρόντα νόµο,
    καθώς και τα εγκλήµατα που τελούνται συνεπεία αυτών,
    διώκονται αυτεπαγγέλτως. Ο παθών, κατά την υποβολή
    της έγκλησης, όπως και όταν παρίσταται ως πολιτικώς
    ενάγων, δεν καταβάλλει το σχετικό παράβολο υπέρ
    του ∆ηµοσίου

    Μου αρέσει!

    1. Right, ρούφα ένα @ρχίδι τώρα να φτιάξει το λαρύγγι σου , αλλα πρόσεχε μη πνιγείς.
     By the way να σε στείλω χαιρετίσματα σκ@τά στον εβραϊσμό, και στον εβραιοχριστιανισμό,
     ποτέ δεν έγινε ολοκαύτωμα και ο Αδόλφος ήταν φιλέλληνας και ο μεγαλύτερος ηγέτης
     των τελευταίων 1000 χρόνων, άντε τράβα ψόφα τώρα κομμούνι.

     Δηλαδή το ολοκαύτωμα 20 εκτ ρώσων από τον δολοφόνο στάλιν το επιτρέπουν οι εβραίοι?

     Μου αρέσει!

   8. Χαριν της ιστορικης αληθειας οφειλω να διαπιστωσω οτι μονον οι Ελληνες εξ ολων των αντιπαλων οι οποιοι με αντιμετιμετωπισαν πολεμησαν με παρατολμον θαρρος και υψιστην περιφρονησιν προς τον θανατον, Αδολφακος Χιτρελακος 1889 – 1945 μεγας εθνικοσοσιαλιστης.

    Αρέσει σε 1 άτομο

   9. Μεγάλο ζόρι τραβάς γιά τό ολοκαύτωμα τών ολοκαυτωμένων.
    Τό Έθνος τών Ελλήνων στήν χιλιάδων χρόνων πορεία του έχει υποστεί πάμπολα ολοκαυτώματα αλλά δέν έχετε τήν ίδια ευαισθησία.

    Οι συναγωγές τής Ευρώπης πρίν τόν πόλεμο έκαναν απογραφή καί έβγαλαν τό συμπέρασμα ότι οι κατοικούντες στήν Ευρώπη εβραίοι ήταν 2καί μισό μύρια.
    Τώρα πού βρήκε ο Χίτλερ 6 μύρια νά ολοκαυτώση είναι ένα από τά ανεξήγητα μυστήρια τής φύσης.

    Καί πούσαι, διάβασε γιά τό ολοκαύτωμα τών Κυπρίων από τούς εβραίους .
    Ίσως αμτιληφθείς ορισμένες αλήθειες.

    Αρέσει σε 1 άτομο

   10. Επειδή κάποιοι πολύ ισχυροί δεν θέλουν να μαθαίνουμε την Ιστορία ποτέ τα παιδιά μας, δεν διδάσκονται στα σχολεία επί παραδείγματι ότι το 38 μ.X. στην Αλεξάνδρεια, δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων υπήρξαν θύματα εβραϊκής εξεγέρσεως.
    Οι εξεγερθέντες μάλιστα δεν πίστευαν ότι τελικά θα τιμωρηθούν γιατί ο αυτοκράτωρ Κλαύδιος ήταν εβραίος από την μητέρα του. Και είχαν δίκαιο.
    Οι εβραϊκές κοινότητες, από το 70 μ. Χ. έως το 115 μ. Χ. ανασυντάσσονται, οργανώνονται και περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία, δηλαδή μια αδυναμία της Ρώμης, για να πορευθούν προς τα πατρογονικά τους εδάφη.
    Ένα τέτοιου είδους κίνημα, απαιτεί ανοιχτές γραμμές επικοινωνίας της διασποράς, καλλιέργεια, εκ μέρους του ιερατείου, συνωμοτικού κλίματος, πολεμικής αρετής και υψηλού ηθικού, επί σειράν ετών.
    Τον χειμώνα του 116 μ.Χ. ο αυτοκράτωρ Τραϊανός τον περνά στα ερείπια της ανατολικής πρωτεύουσάς του, της Αντιοχείας, η οποία τον προηγούμενο χρόνο είχε ισοπεδωθεί από καταστρεπτικό σεισμό. Εκεί, ο αυτοκράτωρ έμαθε ότι οι εβραίοι είχαν εξεγερθεί.
    Τα νέα ήταν ότι, οι εβραίοι εξεγερθέντες, στην σημερινή Λιβύη (Κυρηναϊκή), στην Αλεξάνδρεια, στην Κύπρο και στην Μεσοποταμία, ξεσηκώθηκαν εναντίον της Ρώμης,σφάζοντας όμως περίπου 1.000.000 Έλληνες!
    Ο Τραϊανός, απεφάσισε να ανασυγκροτηθεί στην Ρώμη αλλά, στις ακτές της Κιλικίας, στην Σελινούντα, απέναντι από την Βόρειο Κύπρο, στις 8 Αυγούστου του 116, πέθανε σε ηλικία 62 ετών. Τον διαδέχθηκε ο ικανότατος και φιλέλληνας Αδριανός.
    Εξέγερση και γενοκτονία των Ελλήνων στην Κυρηναϊκή
    Το κίνημα των εβραίων είχε ξεκινήσει στην Κυρήνη της Λιβύης όπου οι εξεγερθέντες κατέσφαξαν τον Ελληνικό πληθυσμό, ισοπέδωσαν την πόλη, γκρέμισαν τους Ναούς και έφθασαν μέχρι του σημείου να σκάψουν τον δρόμο που οδηγούσε στο επίνειο της πόλης, την Απολλωνία. Κάποιος υπεσχέθη ότι θα ηγηθεί των εβραίων της Κυρήνης στον δρόμο προς την Σιών… Οι δε εβραίοι της Κυρήνης θα ηγούντο των συμπατριωτών τους της Αιγύπτου. Οι εβραίοι της Μεσοποταμίας θα τους συναντούσαν εκεί…
    Τελικά, η εξέγερση κατεστάλη το 118 μ.Χ. Στην Ανατολική Μεσόγειο, την τάξη επέβαλλε ο στρατηγός Μάρκιος Τούρβων, ενώ στην Μεσοποταμία, ήδη ο Λούσιος Κουίετος το είχε επιτύχει αφού και οι δύο επέβαλαν την τιμωρία των λεγεώνων, σφάζοντας δεκάδες χιλιάδες εβραίων, οπωσδήποτε όμως λιγότερους από όσους Έλληνες οι ίδιοι εξόντωσαν.
    Σαν αντίδραση στην καταστροφή τους, οι εβραίοι σταμάτησαν να μαθαίνουν στα παιδιά τους Ελληνικά! Για την Κύπρο όμως, η καταστροφή ήταν ολοκληρωτική. Η αντιπαλότητα εβραίων-Κυπρίων ξεκίνησε από τα πρώτα χρόνια της υποδουλώσεως της Κύπρου στους Ρωμαίους. Ο Κάτων κατέλαβε την Κύπρο το 56 π. Χ. και κυριολεκτικά την καταλεηλάτησε από κάθε είδος πλούτου οδηγώντας τους Κυπρίους σε πλήρη εξαθλίωση.
    Σύμμαχοι των Ρωμαίων σ’ αυτή την καταπίεση ήταν εβραίοι έμποροι, οι οποίοι, ως υπεργολαβία, ανέλαβαν να εκμεταλλεύονται, για λογαριασμό των Ρωμαίων, τα πλούσια ορυχεία χαλκού και κάθε άλλο πλουτοπαραγωγικό πόρο.

    Στα επόμενα χρόνια, και μετά το 70 μ. Χ., ο εβραϊκός πληθυσμός της Κύπρου αυξήθηκε κατά πολύ. Έτσι, υπήρχε αρκετό πλήθος για την εφαρμογή στην Κύπρο των σιωνιστικών σχεδίων. Το 117 μ. Χ. λοιπόν κάποιος εβραίος ονόματι Αρτεμίων ηγήθηκε των εβραίων εξεγερθέντων.
    Ο Βυζαντινός ιερομόναχος λόγιος και ιστορικός και μετέπειτα Πατριάρχης (1065-1075) Ιωάννης Ξιφιλίνος, ευτυχώς, διέσωσε το γεγονός ότι οι σφαγιασθέντες στο νησί έφθασαν τις 240.000, αφού από αρχαίες πηγές μόνον ο Δίων ο Κάσιος αναφέρεται στην σφαγή αυτή στο περίφημο έργο του »ΒΙΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ». Πρώτη πηγή.
    Δεύτερη πηγή, του περιφήμου Αγγλου ιστορικού Εντουαρντ Γκίμπον (γνωστού ελληνικά ως Γίββων) που έζησε από το 1737 έως 1794, ήτοι κατά την περίοδο του σκλαβωμένου ελληνισμού.
    Το κείμενο αυτό ανευρίσκεται στο μνημειώδες έργο του «Ιστορία της Παρακμής και Πτώσεως της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας» και αναφέρεται, ακόμη, στο βιβλίο «Δίκη» («Trial») του Μπιλ Γκρίμσταντ, υπευθύνου των εκδόσεων «Αρυαν Πρες Ινκορπρέιτεντ, έκδοση 1973, Ουάσιγκτον ΗΠΑ.
    Ιδού η περικοπή.
    «Η ανθρωπότης μένει έκπληκτη από το ρεσιτάλ (σε τρεις πράξεις) των φοβερών κακουργημάτων των Εβραίων, εναντίον των ανυποψιάστων, γηγενών Ελλήνων, οι οποίοι τους θεωρούσαν φίλους.
    Οι Εβραίοι πρόδωσαν αυτή τη φιλία και έσφαξαν 220.000 Έλληνες στην Κυρηναϊκή και κατακρεούργησαν 240.000 Έλληνες στην Κύπρο, καθώς και μέγα τμήμα του ελληνικού πληθυσμού στην Αίγυπτο.
    Πολλοί των θυμάτων Ελλήνων, επριονίσθησαν στα δύο από τους Εβραίους σύμφωνα με την παράδοσή τους, ότι ο Δαυίδ επεκύρωσε αυτόν τον τρόπο εκτέλεσεως με το παράδειγμά του.
    Κατά τις σφαγές αυτές των Ελλήνων, οι Εβραίοι κατεβρόχθιζαν τις σάρκες των νεκρών, έπιναν το αίμα τους και κατέστρεφαν τα εντόσθια!…»
    Αυτά, όσο κι αν φαίνονται απίστευτα, υποβολιμαία ή υπερβολικά, γράφονται από έναν εκ των μεγαλυτέρων ιστορικών συγγραφέων του παρελθόντος που δεν μπορεί να καταστεί ύποπτος «αντισημιτισμού» (στην εποχή του τουλάχιστον), ούτε να κατηγορηθεί για έλλειψη σοβαρότητος, αφού τα έργα του ήταν, είναι και θα είναι μία εκ των σοβαροτέρων πηγών της Αρχαιότητας. (Αυτά από τις ιστορικές πηγές)

    Αρέσει σε 1 άτομο

   11. Πριν τον 2ΠΠ ηταν 2,500,000 εβραιοι στην Ευρωπη μετα τον 2ΠΠ ηταν 2,250,000 οβραιοι τα 6,000,000 οβριους οι σιωνιστες τα βγαλανε απο το μανικι για να εχουν δικαιολογια ιδρυσις το κρατος του Ισραηλ στην Γη της Παλαιστινης! που το ειχαν βαλει στο προγραμμα απο το 19ον αιωνα.

    Μου αρέσει!

    1. Ακριβώς, τους έπαιρναν από την Γαλλία και αλλα μέρει και τους πήγαιναν στην
     πολωνια να τους σκοτώσουν λες και δεν μπορούσαν να το κάνουν επιτόπου!

     Μου αρέσει!

   12. Στις 21/09/1996 η Πολωνια εμειωσε τον αριθμο των φονευθεντων απο τους ναζι στο στρατοπεδο θανατου, απο 4 εκατομμυρια εις ενα εκατομμυριο; και να διευκρινισω εδω οτι οι νεκροι στο στρατοπεδο θανατου δεν ηταν ολοι εβραιοι!

    Μου αρέσει!

   13. Και μόνο το γεγονός ότι ο ναζισμός, αυτός και μόνο, είναι το κόκκινο πανί και εις την μαύρη λίστα του σιωνιστικού νεοταξισμού.
    και το ότι ο αντιναζισμός αυτός αποτελεί το ιδεολογικό του υπερόπλο δια την κατατρομοκράτησιν και καταπτόησιν των ελευθέρων εθνών και των ελευθέρων συνειδήσεων απανταχού της γης
    αυτό και μόνο αποδεικνύει περίτρανα ότι
    οι εθνοκεντρικοί αμφισβητίαι αυτών των επικαρπωτών του αντιναζισμού υπάρχουν,κινούνται και αγωνίζονται εις την ορθήν θέσιν και την ορθήν κατεύθυνσιν
    και οφείλουν να περιφρουρούν ως κόρην οφθαλμού τας αξίας του πολιτισμού και της φυλής του ώστε να μην εύρη το αποσταλέν αυτό υπερόπλον τον επιθυμητόν στόχον
    αλλά ως μπούμεραγκ να επιστρέψη πλήττον θανάσιμα τον σατανικόν του αποστολέα, το ίδιο το σιωνιστικόν κτήνος, τον διαχρονικόν ανθρωποφαγικόν Μινώταυρον. . . .
    Έλληνες και ελληνόφρονες,
    Έρρωσθε, θαρσείτε και νικάτε!

    Μου αρέσει!

   14. Και ποιοί είναι ο Έλληνες και ελληνόφρονες ρε Agm
    που ῥωννύουσιν, θαρσούσιν και νικούσιν;
    εσύ ο τρολομπεκρούλιακας με το ναζικουτάβι τον Ζάγκλο και το ναζιβρυκολακάκι για γιουσουφάκι;
    Για το τρίο-Μούτζες μάλλον περνάτε!

    Μου αρέσει!

   15. ΧΧΧL ***** .

    ¨Ελληνικός….
    ιδιότητα δεν έχει η ανθρωπότης τιμιωτέραν
    εις των θεών ευρίσκονται τα πέραν…»

    (Κ.Καβάφης: ¨Επιτύμβιον Αντιόχου, βασιλέως Κομμαγηνής»)

    Υ.Γ.
    Για δες καιρό που διαλέξατε να γίνετε προδοτογιουσουφάκια,
    οπισθογεμή τρολάκια!
    Απάνω που ξεμύτισαν από δακτυλίους Κρόνου μεριά
    και πλησιάζουν επιστρέφοντες σαρωτικά εκδικητικοί (σαν δέκα χιλιάδες Χίτλερ ένα πράμα)
    οι υπερουράνιοι Ολύμπιοι πατέρες και πολιτισμικοί διδάσκαλοι της ελληνικής ανθρωπότητος
    (όπερ ανεπιτυχώς προσπαθεί, πανικόβλητος, ν’ αποκρύψη από καιρό η ΕβραιοΝΑΣΑ….)

    Και κλάμα, κλάμα τα νεοταξικά σεληνογιαχβεδάκια,
    στου στραβού των Μάτριξ τα βοτσαλάκια!
    ..

    Μου αρέσει!

  1. ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΥΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΗΛ. ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΚΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΣΟΦΙΣΘΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ
   ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ OI NEONAZI ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ HTAN KAI ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ .
   ΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ ΠΑΛΙ ΟΙ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ.

   ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΙ ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΦΥΡΕΡ ΤΟΥΣ.
   ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ.

   Μου αρέσει!

   1. Αδαμάντιος Κοραής

    «Των Ιουδαίων το προς ημάς μίσος, υπερβαίνει και αυτό το τουρκικό μίσος».

    Φασίστας καί ο Αδαμάντιος Κοραής λοιπόν.

    Ο Κολοκοτρώνης γνώριζε ποιός είναι ο προαιώνιος εχθρός τού Έθνους τών Ελλήνων γι’ αυτό καί τούς έσφαξε όλους στήν Τριπολιτσά.

    Φασίστας καί ο Κολοκοτρώνης λοιπόν.

    Άντε ρίξτε πάλι μαύρο δάκρυ γιά τό ολοκαύτωμα τών ολοκαυτωμένων μή σάς πούν ρατσιστές καί αντισημίτες.

    Γιά τίς γενοκτονίες τών Ελλήνων ανά τούς αιώνες πότε θά κλάψετε;

    Μου αρέσει!

   2. Αν σκουπίσεις τις εβραϊκές σου τσίμπλες θα δεις ότι τα τρολ κομμούνια ώθησαν εκεί την συζήτηση.
    Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με ισραηλίτες, είναι καλοί συνεργάτες και έντιμοι, αλλα δύσκολοι στα negotiations.
    Η Χρυσή Αυγή δεν έχει πρόβλημα με τους εβραίους, οι εβραίοι έχουν πρόβλημα με την Χρυσή Αυγή και κινούν
    γη και ουρανό εναντίον της, έβαλαν και τον γκαβό να τους φυλακίσει με κατασκευασμένες κατηγοριες,
    πχ γιατί ο Ηλίας είχε μια νόμιμη καραμπίνα για κυνήγι!
    Κατάλαβες εβραιόπουλο?

    Αυτή την κουβέντα «Ολοι ειμαστε Ελληνες εβραιοι» την έχω ακούσει από εβραίο..
    Εγώ είμαι Έλληνας ***

    Μου αρέσει!

    1. Το gay pride********* οργανώνεται από την αριστερά, οι μόνοι
     που τους κράζουν και σε άλλες χώρες τους δέρνουν αλύπητα, είναι οι Ναζί.
     Το σύμφωνο συμβίωσης μπινέδων έχει ψηφισθεί από σύριζα, φίλε ****

     Μου αρέσει!

   3. «Άντε τραβα και βολέψου με τα φιλαράκια σου****, όταν δεν έχετε επιχειρήματα (ποτέ δεν έχετε),
    το ρίχνετε στις ύβρεις, ανθελληνικά ζαγάρια.»

    εντωμεταξύ σε εκείνο το σημείο δεν τον έχει βρίσει κανείς + *****=ύβρις
    είσαι μεγάλος ψυχάκιας

    Μου αρέσει!

    1. Προς ενημέρωση σου λωλέ, στη ανάρτηση του φρικιού που σαν απάντηση στα λογικά
     επιχειρήματα μου έφερε irrelevant φωτό από τον πόλεμο, εκεί κάτω λοιπόν μαιμουνακι
     υπάρχουν κάτι αστεράκια, τα οποια απάντησα επακριβώς κατά λέξη, κατάλαβες?

     Μπα δεν έχω κανε illusion ότι θα καταλάβεις ποτε σου!

     Μου αρέσει!

   4. Tώρα οι εβραίοι σας φταίνε για τα καταπιεσμένα απωθημένα σας υπάνθρωποι;
    Εχετε ιδεολογική διαφορά απο τα άλλα καθάρματα της εποχής μας;
    Μόνο αηδία προκαλούν τα σχόλιά σας.

    Μου αρέσει!

   5. Μαρξ, Λένιν, Τρότσκι, Τσώρτσιλ, Μουσολίνι, Βενιζέλος, Κεμάλ, Σημίτης, Μητσοτάκηδες, Παπανδρέου, Σαμαράς, κ.λ.π.,κ.λ.π. όλοι Εβραίοι και εβραιόριζοι. μεγαλοτραπεζίτες όλοι Εβραίοι. Τυχαίο;
    Θέλει η (εβραιο)πουτάνα να κρυφτή αλλά η χαρά…..

    Μου αρέσει!

   6. Τρολομπεκρούλιακα
    ξέχασες τον Τσίπρα!
    Και τον Στάλιν!
    Και τον Κάστρο!
    Και τον Τσε Γκεβάρα!
    Όλοι εβραίοι αν γουστάρεις όσοι είναι εφιάλτες για τα φασισταριά!

    Μου αρέσει!

  1. Ξέρεις τι υποψιάζομαι μαζί σου?
   Γράφεις όπως γράφεις, γιατί η γραμματική σου δεν είναι
   πολύ καλύτερη και ντρέπεσαι, φοβάσαι να την δείξεις, άπλυτε κουραμπιέ

   Μου αρέσει!

  1. Ίνα ίδης και κυρίως να είπης την αλήθεια περί Χίτλερ,
   αυστηρά όσον και φυσική προϋπόθεσις είναι
   να διαθέτης άρρενας όρχεις και προπάντων
   να τούς έχης εις την φυσικήν των (προσθίαν) θέσιν.

   Μου αρέσει!

   1. Ατζεμάκι darling,
    Έχεις μείνει πίσω!
    Ο αδόλφος σου είχε έναν (1) ΜΟΝΟΝ όρχι και μικρο-πέος!
    Γιαυτό και ήταν μόνιμα τσαντισμένος…
    Ενημερώσου…

    Φιλάκια

    Μου αρέσει!

   2. Ο Κολοκοτρώνης γνώριζε ποιός είναι ο προαιώνιος εχθρός τού Έθνους τών Ελλήνων γι’ αυτό καί τούς έσφαξε όλους στήν Τριπολιτσά.

    Άντε ρίξτε πάλι μαύρο δάκρυ γιά τό ολοκαύτωμα τών ολοκαυτωμένων μή σάς πούν ρατσιστές καί αντισημίτες.

    Γιά τίς γενοκτονίες τών Ελλήνων ανά τούς αιώνες πότε θά κλάψετε;

    Μου αρέσει!

 1. Πολύ κοπριταριό μαζεύτηκε στο περιβόλι
  της Ολυμπίας, μαυριδερό κοπριταριό σαν
  τις καλιακούδες που μισούν γενικώς όλους
  τους ανθρώπους, όπως ορχηγός τους ο
  Χίτλερ και η βρωμερή συμμορία του.
  Κάθε φράση τους, κάθε λέξη τους ιεκφράζει
  μόνο μίσος εναντίον των ανθρώπων.

  Μου αρέσει!

  1. Μέλι στάζει το στοματάκι σου, αγάπη και αισθήματα,
   ρε συ μήπως είσαι άπλυτος κομμουνιστής?
   Μονο αυτοί μιλάνε με τόoooση αγάπη!

   Μου αρέσει!

  2. Η ανεκτικότης τών αριστερών ΄συγκινεί.
   Επιλεκτική ανεκτικότητα μόνον γιά τούς λαθροεισβολείς ,τούς σιωνιστές, τούς ομοφυλόφιλους καί όλους όσους συμφωνούν μέ τίς ιδεοληψίες τους.
   Ουδεμία ανεκτικότητα γιά ΄τήν Ορθοδοξία καί τόν Ελληνισμό.

   Αρέσει σε 1 άτομο

   1. Καλημερα σε ολα τα Ορφανα των Μπολσεβικων (δηλαδη ΧαζαροΕβραιων) που ακομη πιστευουν (στην μεγαλη απατη του 20ου αιωνα) οτι το Ολοκατωμα των χαζαροεβραιων δεν ηταν ψευτικο οπως τα fake news σημερα στο αμερικα απο την ιδια συμμορια ξυπνατε ρεεεεεε.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.