Γιατί απειλείτε κύριε Παπαδόπουλε και δεν μιλάτε;

img_3601Ανάρτηση με την οποία απειλεί τον κύριο Φώτη Κουβέλη με αποκαλύψεις κάνει ο πρώην εκπρόσωπος του, Ανδρέας Παπαδόπουλος.  Ότι εμετικότερο δηλαδή, να χρησιμοποιείς μεθόδους εκβιαστών, αντί να μιλήσεις ευθέως και να αποκαλύψεις εάν υπάρχει κάτι μεμπτό. Όταν απλά προαναγγέλεις χωρίς να αποκαλύπτεις, η συκοφάντης είσαι ή εκβιαστής ή στην καλύτερη, τελείως ανώριμος και άχρηστος.

Δείτε τι έγραψε ο κύριος Παπαδόπουλος στο Facebook. 

«Διαβάζω τη συνέντευξη του Φ. Κουβελη στο iefimerida(Μ. Λοβερδου) στην οποία ξεκαθαρίζει-και μπράβο…-ότι ψήφισε Δημαρ στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Ωστόσο, αναρωτιέμαι, γιατί πάλι τα «ίδια» για το θέμα της ΠτΔ; Όταν κάποιος λέει συνειδητά ψέματα για ένα ιστορικό γεγονός δεν μας «υποχρεώνει» να πούμε χαρτί και καλαμάρι πως εκτιχθηκαν τα γεγονότα; Οταν, δε, λεει ψέματα για να αυτοπροφυλακτει, δεν αναγκάζει τους τρεις ανθρώπους(Σπ.Λ, Γ. Μ και Α.Π) που γνωρίζουν ΟΛΗ την αλήθεια να μιλήσουν;
ΥΓ: Τουλάχιστον μην κοροϊδευόμαστε «μεταξύ» μας και λέμε ανιστόρητα επιχειρήματα για τον άνθρωπο που απαρνήθηκε τα κορυφαία αξιώματα και τα έκανε, και καλά, ολα από αλτρουισμό και αγάπη για την αριστερά, τον ΣΥΡΙΖΑ, το σοσιαλισμό και τον Αλέξη…».

2 σκέψεις σχετικά με το “Γιατί απειλείτε κύριε Παπαδόπουλε και δεν μιλάτε;

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.