Το πραγματικό ήθος του χοιροστασίου είναι το #Survivor

img_4920

Φέρνουμε στο φως τι μέσα χρησιμοποιεί το χοιροστάσιο του Φαλήρου, και συγκεκριμένο ο Σκάι, για να επιβιώσει από την κατάρρευση και να μπορεί να μας σερβίρει τις ειδήσεις που υπονομεύουν την οικονομία και το πολίτευμα. Όπως επίσης για να μπορούν να μας σερβίρουν αντεθνικές συνεντεύξεις του απατεώνα Ράμα στον Αλέξη Παπαχελά. 

Έμβλημα του χοιροστασίου του Φαλήρου το survivor!!!  Ναι, τον τρομερό σήριαλ που εκμηδενίζει την προσωπικότητα του ανθρώπου και τον καθιστά χοίρο  Όπως έκανε η Κίρκη με τους συντρόφους του Οδυσσέα.

 Γι’ αυτό και λέμε ότι το συγκρότημα του Φαλήρου είναι πραγματικό χοιροστάσιο και γι’ αυτό υμνεί τη χρυσή Αυγή.

ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

3 σκέψεις σχετικά με το “Το πραγματικό ήθος του χοιροστασίου είναι το #Survivor

 1. ΠΑΝΤΑ ΣΩΣΤΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 27/2/2007 ΜΗΠΩΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΑΗΤΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟ –

  Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ ? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ

  ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

  Μου αρέσει!

 2. Ποιος υπονομεύει την οικονομία ολυμπιοσύριζα ;;;

  Κάποια στιγμή ελπίζω τα Γίδια να σταματήσουμε να τρώμε σανό.

  Με τις πέτρες θα σας πάρουμε ΟΛΟΥΣ σας

  Το ίδιο ισχύει και για ΟΛΟΥΣ τους δωσίλογους του παρελθόντος ,του παρόντος και του μέλλοντος ανεξαρτήτως κόμματος και χρώματος.

  ΟΛΟΙ σας είστε ίδιοι, ανεξαρτήτως χρώματος και κόμματος, πουλημένοι και υποταγμένοι δεν αλλάζετε με τίποτα .

  Δεν υπήρξε ,δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει ποτέ έλεος από τους ξένους προς την ΕΛΛΑΔΑ , μας » πηδάνε » από το 1821 , θα τους έχουμε για πάντα στην πλάτη μας να μας ‘πηδάνε» όσο είμαστε αυτοί που είμαστε » Ζ Η Τ Ο Υ Λ Ε Σ »

  ΕΜΕΙΣ είμαστε η ΕΛΛΑΔΑ και πρέπει πρώτα από όλα να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ Ε Μ Ε Ι Σ οι απλοί ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες……………………………………………….για να σώσουμε την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.