ΟΝΕΙΔΟΣ: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΑΠΗΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!!

ΟΥΤΕ Η ΦΩΦΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!

Ενώ ουδείς τόλμησε να προστατεύσει τον Γιώργο Παπανδρέου μετά τις τρομερές αποκαλύψεις Προβόπουλου, σύμφωνα με τις οποίες ο Γιούνκερ είχε προτείνει στον Γιώργο Παπανδρέου πακέτο στήριξης χωρίς μνημόνιο, αλλά ο ίδιος το αρνήθηκε αφού είχε ήδη συμφωνήσει κρυφά με τους εγκληματίες του ΔΝΤ,  η εφημερίδα που απηχεί τις απόψεις Μητσοτάκη, σε μία πρωτοφανή πρόκληση προς την Ελλάδα και την παράταξη, δημοσιεύει πρωτοσέλιδη συνέντευξη του καταδικασμένο απατεώνα – υπουργού του Γιώργου Παπανδρέου, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, στην οποία αντί να ζητά συγγνώμη για την καταστροφή της πατρίδας, κατηγορεί τον Καραμανλή!

Σύμφωνα με έγκυρους αναλυτές, αυτή η απόφαση του Μητσοτάκη να στηρίξει ανοιχτά τον Γιώργο Παπανδρέου, μετά την στήριξη που παρείχε στον Κώστα Σημίτη, είναι ενδεικτική για τον καταστροφικό του ρόλο και τα κρυφά συμβόλαια που έχει με τους ολετήρες του έθνους.

8 σκέψεις σχετικά με το “ΟΝΕΙΔΟΣ: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!

    1. Αδρανει βεβαιως , γι αυτο κι ο καημενος ο Προβοπουλος, ειδε αποειδε και πηγε ο ιδιος και τους ταρακουνησε , ρε για ελατε δω που εχω να σας πω πραματα και θαματα τοσα χρονια και μου το παιζετε αδιαφοροι και ξηγηθηκε το παλληκαρι. Και μπορει να κανει κι ο Σαλλας το ιδιο , πιο αγανακτισμενος ετουτος με ολους και κυριως με το Σαμαρα.
      Εγω λεω τους θελει ο Τσιπρας για τις λιστες ε ? τι λες, ψηνονται ?

      Μου αρέσει!

      1. Εσύ ρε παπαδιάκο που τα ξέρεις όλα αυτά;
        Για παπαδαριό ή παπαδοπαίδι (αν είσαι όντως της εκκλησιάς άνθρωπος) πολύ ενημερωμένο σε βρίσκω.

        Είπες «καϋμένος»,
        -είδα καλά ;-
        για Διοικητή της Τράπεζας της ΕΛΛΑΔΟΣ που (δε θα έπαιρνε- δεν θα ΄παιρνε) όλο και καμιά 40 χιλιάρικα ευρώ το μήνα, κάθε μήνα, θα παντΕΛόνιαζε.
        Είσαι με τα καλά σου;
        Καϋμένος κοτζάμ Διοικητής Τ.τ.Ε.
        Ξέρεις ποιός είναι καϋμένος;
        Έχεις καθρεπτάκια σπίτι σου;

        Μου αρέσει!

      2. οταν εγραφα οτι χωρις την αφεντια του τιποτε δεν μπορουσε να κανει η υπολοιπη συμμορια δε θα’σουν εδω, εχει χρονια βεβαια.

        Μου αρέσει!

  1. Παιρνει γραμμη απ τον Παπαχρηστο το παιδι . Εξαιρετος δημοσιογραφος , εμπειρος και αντικειμενικος , εγραψε ιστορια τη εικοσαετια ως το 2013 , αν τον ακουγε καποιος μονο του, θα’λεγε οτι ο Καραμανλης αφου εφερε Σοϊμπλε και ΔΝΤ μολις εκαψε την Αθηνα, ετοιμαζονταν να ισοπεδωσει τελειως τη χωρα αλλα μπροστα στο Γωγακη – Σωτηρα η προοδος δεν μπορουσε να ανασχεθει πια , η αποκατασταση της δημοκρατιας και η κοινωνικη δικαιοσυνη ειχαν βρει τον ανθρωπο τους .

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.