Πολιτική Οικογενεια Μητσοτάκη: Ομόρρυθμος οικονομική και πολιτική εταιρεία

Το θράσος της πολιτικής οικογένειας Μητσοτάκη, και ιδίως του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν έχει όρια. Βγαίνουν στην ρούγα και κατηγορούν καθένα που δεν στηρίζει την πολιτική επιβίωσή της πολιτικής οικογένειας Μητσοτάκη και κυρίως εμφανίζονται κήρυκες της αριστείας!

Καιρός είναι να φανεί η αλήθεια για την πολιτική οικογένεια Μητσοτάκη. Από τον καιρό που ο Κωσταντίνος Μητσοτάκης ξεκίνησε την πολιτική του σταδιοδρομία και ως σήμερα, η δυναστεία Μητσοτάκη, εξ αίματος και εξ αγχιστείας, ασχολείται μόνο με την πολιτική και με οικονομικές επιχειρήσεις που ως μόνο όπλο έχουν το brand name Μητσοτάκης.

Ας κοιτάξουμε λοιπόν καλύτερα ποιοί κόπτονται για την αριστεία στην πολιτική και στην επιστήμη σήμερα. Από την πολιτική οικογένεια Μητσοτάκη, εξ αίματος και εξ αγχιστείας, επαναλαμβάνουμε, δεν έχει βγει σε πρώτη,  δεύτερη και τρίτη γενιά ένας άνθρωπος ο οποίος να διακρίθηκε στην επιστήμη, στα γράμματα, και στην αυτόνομη επιχειρηματική δραστηριότητα! Όλοι τους αφού έκαναν κάποιες ψευτοσπουδές έχουν ως μόνο επάγγελμα την πολιτική και οικονομικές δραστηριότητες που καλύπτονται πίσω από το όνομα Μητσοτάκης.

Αυτό είναι το πραγματικό παραδείγμα που παρέχει η οικογένεια Μητσοτάκη στη νέα γενιά και ιδίως στην νέα γενιά που έχει κάνει λαμπρές σπουδές αλλά δεν έχει στον ήλιο μοίρα εκτός αν γίνει ορντινάντσα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πείτε μας αναγνώστες του Ολυμπία, μπορείτε να βρείτε έστω και ένα μέλος της πολιτικής οικογένειας Μητσοτάκη που θα το φέρνατε παράδειγμα προς μίμηση για τα παιδιά σας;  Έχουν τα παιδιά σας έστω και ίχνος προστασίας στον αγώνα τους για τη ζωή από την προστασία που είχαν και έχουν όλα τα μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη;

Και θυμηθείτε και τούτο:  Στην πορεία προς το μέλλον ποιό μέλος της οικογένειας Μητσοτάκη θα μείνει στην κοινή συνείδηση για οποιαδήποτε αυτόνομη δημιουργία εκτός από το ότι είχε απλώς και μόνο την τύχη να γεννηθεί με το όνομα Μητσοτάκης;

Όλα αυτά που γράφουμε εδώ απευθύνονται στην νέα γενιά. Η οποία οφείλει να αντιληφθεί ότι το παράδειγμα Μητσοτάκη είναι παράδειγμα προς αποφυγήν. Διότι οδηγεί νομοτελειακά στο συμπέρασμα ότι δεν μπορείς να βρεις τον δρόμο σου παρά μόνο εάν γίνεις υπηρέτης των πολιτικών και άλλων συμφερόντων της δυναστείας Μητσοτάκη. Η οποία δικαιως φέρει τον τίτλο ομόρρυθμος οικονομική και πολιτική εταιρεία, δηλαδή εταιρεία όπου όλοι  ευθύνονται αλληλεγγύως και απεριορίστως.

4 σκέψεις σχετικά με το “Πολιτική Οικογενεια Μητσοτάκη: Ομόρρυθμος οικονομική και πολιτική εταιρεία

 1. Mην αποδομεις τον ακροδεξιο κουλη,θα στεναχωρήσεις τους κολλητούς χρυσαυγιτες του,και τους αριστεροαποστατες φιλους του!Αστον να μιλαει,παλι αυτοδυναμο θα βγαλει τον Αλεξη. με μπονους!

  Μου αρέσει!

 2. Όλη η οικογένεια του ΜΗΤΣΟ-ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑ και όλοι οι γνωστοί εγκάθετοι Ντορικοί υποτακτικοί, που κατέλαβαν δοτά πόστα , κυβέρνησαν με ελαστικές συνειδήσεις και είχαν όλοι κάποια σχέση, μικρή ή μεγάλη, βρώμικη ή «καθαρή», με όλα τα δημοσιευμένα, η μη οικονομικά – πολίτικα σκάνδαλα

  Η προσφορά τους στον τόπο τα αναρίθμητα σκάνδαλα (ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ, SIEMENS, ΞΥΣΤΟ, ΜΑΥΟ, ΝΗΕΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ , ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ , ΙΠΠΙΚΟΙ, ΕΡΡΥΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ ΚΤΛ …ΚΤΛ…ΚΤΛ…) και το χειρότερο όλων η δημιουργία της Ντορό-φαύλο-κρατίας που ρούφηξε το μεδούλι των Ελλήνων.

  60 χρόνια διαπλοκής μεταξύ δημοσυντήρητων επιχειρηματιών – εθνικών νταβατζίδων και πολιτικής εξουσίας της Οσίας οικογένειας του Μητσοτακο-Ντορά- Κούλα οδήγησαν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού.

  Τα σημαντικότερα κουσούρια της οσίας οικογένειας είναι η απληστία, η αρχομανία, η πανφαγία και το χειρότερο όμως από΄ όλα είναι η ευτέλεια τους.

  Τα υπόλογα δώρα από τους κοινωνικούς φίλους, η συμμαθητές ,οι όμορους γείτονες ….Μιζοφοράκους κτλ.(οι λεμονοστύφτες, οι φρυγανιέρες, τα πλυντήρια τα ψυγεία, τα τηλέφωνα κτλ. κουζινικά της Ντόρας ) …

  Έζησαν & συνεχίζουν να ζουν δημοσία δαπάνη.

  Αλλά μην τους ζητήσεις εξηγήσεις, γιατί θίγονται εύκολα.

  Αξιοπρέπεια πάνω απ΄όλα!!!

  Μου αρέσει!

  1. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΖΟ-ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΥΡΙΣΟΥΝ «ΣΥΡΙΖΑ» ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

   ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ…

   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΒΕΙ.
   ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΔΟΣΙΛΟΓΙΑ, ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΙΑ , ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΔΩΡΟΛΗΨΙΑ, ΑΠΛΗΣΤΙΑ …
   ΜΙΖΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΖΙΝΙΚΑ, ΤΑ ΤΖΕΤΖΕΔΕΔΙΑ, ΤΑ ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.
   ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΥΓΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ΚΑΙ ΜΑΡΑΒΕΛΙΑ…
   ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕ $ 1000000 ΤΟΥ ΜΑΟΥΝΙΕΡΗ ΓΑΜΠΡΟΥ..
   ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ , ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΙΠΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ…
   ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥ-γόνο-ΔΟΥΛΑΣ…
   ΑΠΟΡΡΥΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑΣ ΕΤΑΙΡΑΣ ΤΟΥ ΟΦΣΟΡΙΑΡΧΗ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ…
   ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΤΗΣ «ΣΑΜΑΡΕΙΤΙΣΣΑΣ» ΑΛΕΞΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΡΡΥΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΚΟ ΜΑΡΤΙΝΙ.

   ΕΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ.

   Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΗ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ , ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…

   ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

   ΥΓ\ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ, ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΕΙΚΟ …ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ- ΜΙΖΟΦΟΡΕΙΚΟ …

   Μου αρέσει!

 3. ( …Στην πορεία προς το μέλλον ποιό μέλος της οικογένειας Μητσοτάκη θα μείνει στην κοινή συνείδηση για οποιαδήποτε αυτόνομη δημιουργία …) ???

  Θα μείνουν τα εγγόνια …

  Ο γαμίκος Κώστας Μπακογιάννης για τις πολλές γκόμενες και τα εξώγαμα …

  και η Αλεξία για τους πολλόυς γάμους με τους κωλο-νακιώτες φούφλιδες …

  και περιμένουμε με αγωνία και τα δισέγγονα !!!

  ΥΓ.
  Η οικογένεια του φαταούλα θεωρεί ότι είναι υποχρέωση του Ελληνικού Λαού να της παρέχει δια βίου πλουσιοπάροχο σίτιση από το Δημόσιο Πρυτανείο.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.