«Η ΟΠΤΑΣΙΑ» του Δημήτρη Ιατρόπουλου

image

 

3 σκέψεις σχετικά με το “«Η ΟΠΤΑΣΙΑ» του Δημήτρη Ιατρόπουλου

  1. Πόσο σε καταλαβαίνω βρε Γιώργο μου,νάξερες…
    Ξέρω πόσο σκληρό είναι να δίνεις κι εσύ την δική σου,ευγενική μάχη για να ξεχωρίσεις και συνέχεια,χρόνια τώρα,να σκάει μπροστά σου αυτή η παράδοξη μουτσούνα του Ιατρόπουλου.
    Να τώρα,αυτή η «Οπτασία» που μας ξεφούρνισε,έφυγε-ξέφυγε πάλι,σ’ όλη την Ελλάδα,από την Ολυμπία εδώ, που μάλλον τον προστατεύει τον τύπο!
    Δεκάδες μπλόγκερς τώρα που μιλάμε,ξανακουβεντιάζουν πάλι για τα μηνύματα που στέλνει ο ποιητής…
    Κι αφήνουν απέξω ρε γαμώτο τους,τον παγκοσμίως άγνωστο «Γιώργο» και τον κάθε Γιώργο,που αντί να σκύψει στα κείμενα,σκύβει στην υποβάθμιση και σκουραίνει την ψυχούλα του με φθόνο.
    Α,ρε Γιώργο,πώς τάφτιαξε ο Θεός έτσι τα πράγματα,ελπίζω να σου πάνε κάποτε καλύτερα τα δικά σου,εξ’άλλου ο Ποιητής,(αγαπημένος φίλος μου,καθώς και πολλών ακόμη στο σινάφι μας,-φιλόλογος είμαι,αν με παρακολουθείς εδώ μέσα) μόνο ένα χαμόγελο θα έχει και για σένα. Και όχι πικρό απ’ ό,τι ξέρω. Αλλά εκείνο το χαμόγελο που προηγείται του αυθόρμητου και άφθονου γέλιου..
    Νάσαι καλά Γιωργάρα,(ή μήπως Γιωργάκη;Εσύ ξέρεις) μας έφτιαξες μιαν ωραία κυριακάτικη σιέστα.
    Κι ο μέγας Θανάσης Βέγγος ωραίος κι ο Σωτήρης ο Μουστάκας στο επισυναπτόμενο βιντεάκι,μόνο που και οι δύο υπήρξαν μεγάλοι…θαυμαστές του Ιατρόπουλου,Γιώργο μου!

    ΥΓ.
    Είδες πως τα φέρνει καμιά φορά η ζωή;

    Μου αρέσει!

  2. ΥΓ. Είδες π ώ ς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή; Συγγνώμη για τον τόνο που μας ξέφυγε από το «πώς»!
    Ευχαριστώ.
    Πολ.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.