Πολιτική Οικογενεια Μητσοτάκη: Ομόρρυθμος οικονομική και πολιτική εταιρεία

Το θράσος της πολιτικής οικογένειας Μητσοτάκη, και ιδίως του Κυριάκου Μητσοτάκη «της αριστείας», δεν έχει όρια. Μιλάμε για τον ατάλαντο νέο που διορίστηκε στην Εθνική τράπεζα επι κυβέρνησης Κώστα Σημίτη και διοίκησης Καρατζά. Την ίδια στιγμή που χιλιάδες άλλοι νέοι με πραγματικά προσόντα, ήταν στην ανεργία. Και φυσικά ως αντάλλαγμα, η οικογένεια Μητσοτάκη συγκάλυπτε τα σκάνδαλα Σημίτη – Καρατζά ενάντια στην τότε αντιπολίτευση της ΝΔ του Κώστα Καραμανλή!

Ποιος θα ξεχάσει ότι τη στιγμή που ο Αλογοσκούφης με εντολή Καραμανλή κατέθετε ερώτηση κατά των πεπραγμένων Καρατζά, ο επίτιμος έκανε επίσημη επίσκεψη στον Καρατζά και δήλωνε μπροστά στις κάμερες «τι άξιος τραπεζίτης είναι»!

Βγαίνουν στην ρούγα και κατηγορούν καθένα που δεν στηρίζει την πολιτική επιβίωσή της πολιτικής οικογένειας Μητσοτάκη και κυρίως εμφανίζονται κήρυκες της αριστείας!

Καιρός είναι να φανεί η αλήθεια για την πολιτική οικογένεια Μητσοτάκη. Από τον καιρό που ο Κωσταντίνος Μητσοτάκης ξεκίνησε την πολιτική του σταδιοδρομία και ως σήμερα, η δυναστεία Μητσοτάκη, εξ αίματος και εξ αγχιστείας, ασχολείται μόνο με την πολιτική και με οικονομικές επιχειρήσεις που ως μόνο όπλο έχουν το brand name Μητσοτάκης.

Ας κοιτάξουμε λοιπόν καλύτερα ποιοί κόπτονται για την αριστεία στην πολιτική και στην επιστήμη σήμερα. Από την πολιτική οικογένεια Μητσοτάκη, εξ αίματος και εξ αγχιστείας, επαναλαμβάνουμε, δεν έχει βγει σε πρώτη,  δεύτερη και τρίτη γενιά ένας άνθρωπος ο οποίος να διακρίθηκε στην επιστήμη, στα γράμματα, και στην αυτόνομη επιχειρηματική δραστηριότητα! Όλοι τους αφού έκαναν κάποιες ψευτοσπουδές έχουν ως μόνο επάγγελμα την πολιτική και οικονομικές δραστηριότητες που καλύπτονται πίσω από το όνομα Μητσοτάκης.

 

 

Αυτό είναι το πραγματικό παραδείγμα που παρέχει η οικογένεια Μητσοτάκη στη νέα γενιά και ιδίως στην νέα γενιά που έχει κάνει λαμπρές σπουδές αλλά δεν έχει στον ήλιο μοίρα εκτός αν γίνει ορντινάντσα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πείτε μας αναγνώστες του Ολυμπία, μπορείτε να βρείτε έστω και ένα μέλος της πολιτικής οικογένειας Μητσοτάκη που θα το φέρνατε παράδειγμα προς μίμηση για τα παιδιά σας;  Έχουν τα παιδιά σας έστω και ίχνος προστασίας στον αγώνα τους για τη ζωή από την προστασία που είχαν και έχουν όλα τα μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη;

Και θυμηθείτε και τούτο:  Στην πορεία προς το μέλλον ποιό μέλος της οικογένειας Μητσοτάκη θα μείνει στην κοινή συνείδηση για οποιαδήποτε αυτόνομη δημιουργία εκτός από το ότι είχε απλώς και μόνο την τύχη να γεννηθεί με το όνομα Μητσοτάκης;

Όλα αυτά που γράφουμε εδώ απευθύνονται στην νέα γενιά. Η οποία οφείλει να αντιληφθεί ότι το παράδειγμα Μητσοτάκη είναι παράδειγμα προς αποφυγήν. Διότι οδηγεί νομοτελειακά στο συμπέρασμα ότι δεν μπορείς να βρεις τον δρόμο σου παρά μόνο εάν γίνεις υπηρέτης των πολιτικών και άλλων συμφερόντων της δυναστείας Μητσοτάκη. Η οποία δικαιως φέρει τον τίτλο ομόρρυθμος οικονομική και πολιτική εταιρεία, δηλαδή εταιρεία όπου όλοι  ευθύνονται αλληλεγγύως και απεριορίστως.

74 σκέψεις σχετικά με το “Πολιτική Οικογενεια Μητσοτάκη: Ομόρρυθμος οικονομική και πολιτική εταιρεία

 1. O Γαβρόγλου δεν υπηρέτησε τη σημαία- Με νόμο της χούντας το 1971 απέφυγε τον στρατό……………………………………………………..

  Μου αρέσει!

   1. Μαίρη, συνεχίζεις και στηρίζεις Καμμένο;
    Δεν ντρέπεσαι καθόλου;
    Ο Καμμένος έγλυφε τον Μητσοτάκη μέχρι τέλους.
    Ο Καμμένος γλύφει τον Καραμανλή που είναι υπό τον Μητσοτάκη.
    Ο Καμμένος ψηφίζει ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ όπως ο Μητσοτάκης και ο Καραμανλής.
    Ο διευθυντής του στρατιωτικού γραφείου του Καμμένου είναι το δεξί χέρι της Ντόρας.
    Τολμάς να πλασάρεις τον Καμμένο ως διαφορετικό από τον Μητσοτάκη;
    Ούτε ίχνος φιλότιμου;

    Μου αρέσει!

   2. Την επόμενη φορά θα ζητήσω πρώτα την άδεια σου ρε φασίστα.

    Η ανάρτηση δεν μιλάει για Καμμένο,για Μητσοτάκη μιλάει,τι στρακαστρούκα ?

    Και άλλος «ακομμάτιστος»

    Μου αρέσει!

   3. E και που είναι το κακό μωρή τασοπερικλομαιρη να είναι κάποιο κόμμα ;;;…
    Τι σε βάλανε μωρή εδώ μέσα , κριτή πολιτικών φρονημάτων σαν άλλοτε στην χούντα ;;;
    Το πρώτο φασιστάκι ε΄’ισαι εδώ μέσα

    Μου αρέσει!

   4. https://olympia.gr/2017/06/20/%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%AC-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B5-%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AC-2/#comments

    ΜΑΙΡΗ said

    Ιουνίου 21, 2017 στις 4:35 μμ
    Δεν υπάρχει ειρωνεία.

    Κατά καιρούς δείχνεις μια αντιπάθεια στην Olympia.gr έτσι κάνεις και στα άλλα site που διαβάζεις όταν δεν σου αρέσει κάτι ή θεωρείς πως είναι προπαγάνδα ?

    Begar2 said

    Ιουνίου 21, 2017 στις 4:38 μμ
    Φυσικά.
    Περίμενες κάτι διαφορετικό;

    ΜΑΙΡΗ said

    Ιουνίου 21, 2017 στις 4:42 μμ
    Μπορείς να μας δείξεις κάποια από αυτά τα σχόλια σου,σε άλλα site ?

    Begar2 said

    Ιουνίου 21, 2017 στις 5:49 μμ
    Μπα; Και συ τι είσαι δηλαδή;
    Επιτροπή ελέγχου κοινωνικών φρονημάτων;
    Ωραίες αντιλήψεις,μα το Θεό,έχεις.

    Μου αρέσει!

   5. Στο φιδάκι να τα πεις BegaroΠύκτης που μας ζητάει και το λόγο.

    Πολύ φθηνή η προπαγάνδα σου,τόσο φθηνή όπως ακριβώς και του Κούλη Μιζοτάκη σας.

    Μου αρέσει!

   6. Μαίρη, ήμουν σαφής σε ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι Καμμένος και Μητσοτάκης είναι μαζί αγκαλίτσα και δημιουργούν τεχνητή πόλωση για να μην το δεις.

    Αν δεν καταλαβαίνεις ότι Καμμένος και Μητσοτάκης είναι μαζί αγκαλίτσα τότε ή είσαι πολύ χαμηλού νοητικού επιπέδου ή τελειωμένο κομματόσκυλο.

    Μου αρέσει!

   7. Αν δεν καταλαβαίνεις ότι Καμμένος και Μητσοτάκης είναι μαζί αγκαλίτσα τότε ή είσαι πολύ χαμηλού νοητικού επιπέδου ή τελειωμένο κομματόσκυλο.

    Και τα δύο θα έλεγα.

    Μου αρέσει!

   8. τιμητής αρσενικό

    (ιστορία) ρωμαίος αξιωματούχος, που είχε την αρμοδιότητα εκτίμησης της περιουσίας των πολιτών και ελέγχου του ήθους τους
    συνώνυμα: κήνσορας
    (μεταφορικά) αυτός που κριτικάρει και κατακρίνει τις ενέργειες ή απόψεις άλλων
    συνώνυμα: επικριτής

    τιμητής – Βικιλεξικό

    Μου αρέσει!

  1. «Πρωτοσέλιδο» του Πρώτο Ψέμα

   Είναι βλέπεις και εκείνα τα πέντε εκατομμύρια να πληρώσει τώρα,που τα έκρυβε στα συρτάρια η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ όπως τις λίστες Λαγκάρντ και Μπόργιανς !!

   http://www.periodista.gr/the-media/article/54561/den-thelo-na-pliroso-nuchta-tromou-gia-ton-themo-anastasiadi-apeiles-kai-ourliachta

   Μου αρέσει!

  2. So what?

   Τον κάνει λιγότερο ικανό σαν υπουργό παιδείας;

   Η το πατριδόμετρο μετράει με την στρατοκαυλίαση;

   Μου αρέσει!

  1. Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: ΑΡΟΙΣΤΗΑ

   Δεν υπάρχουν πολλές λέξεις που να έχουν βιαστεί τόσο συστηματικά (και συστημικά) στην Ελλάδα όσο η «αριστεία» και η «δικαιοσύνη»

   *** Το προχθεσινό σκηνικό με τον μεταβατικό πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη να «πασάρει» (ευδιάκριτα και χωρίς δυνατότητα αμφισβήτησης) σε χαρτί την ερώτηση που ήθελε να του κάνει ο Άρης Πορτοσάλτε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, είναι η αποθέωση του μεγέθους της σήψης της διαπλοκής στη χώρα μας.

   Ένας αρχηγός κόμματος δίνει σκονάκι στον μεγαλοδημοσιογράφο παρουσιαστή, με την ερώτηση που θέλει να απαντήσει. Προφανώς και δεν ήξερε πως η εκπομπή μαγνητοσκοπείται. Ράδιο είναι διάολε, ποιος θα το δει; σκέφτηκε.

   Μου αρέσει!

  1. Απελπισμένοι δεν λες τίποτα,τέτοιο κελεπούρι που βρήκαμε !!

   Δεν μας απάντησες όμως BegaroΠύκτης

   Αυτό που έδωσε ο Κούλης Μιζοτάκης σας στον Πορτοσάλτε,ήταν σκονάκι,ραβασάκι ή ψώνια για τη λαική ?

   Αν δυσκολεύεσαι να απαντήσεις,κάνε τις γνωστές σου γαργάρες,θα καταλάβουμε εμείς.

   Μου αρέσει!

   1. Εσύ κάνεις γαργάρα.
    Αν ξέρεις, γιατί δεν μιλάς;
    Φοβάσαι κάτι;

    Η τέχνη σου γνωστή σκανδαλολογία και συκοφαντίες, χωρίς αποδείξεις.

    Απασχολούμε τον κόσμο με μαλακίες και κρύβουμε τις αληθινές ειδήσεις:

    http://epiruscorner.gr/%CF%87%CE%AF%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%85%CF%80%CE%B1%CF%83%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF/

    Μου αρέσει!

   2. Μιλάει από μόνο του το βίντεο,μην κοιτάς εσύ που βλέπεις με τα «μάτια» του Κούλη Μιζοτάκη.

    Από Ομάδα Αλήθειας δεν έχεις τίποτα ?

    Τι ξηρασία ?

    Έλα «ενημέρωσε» μας δεν είδα και Πορτοσάλτε σήμερα !!

    Μου αρέσει!

   3. Να σου πω,εγώ λέω πως ήταν ψώνια για τη λαική,κρεμμυδάκια,ντομάτες,μελιτζάνες και τέτοια,εσύ τι λες πως μπορεί να ήταν ?

    Μου αρέσει!

   4. Πάντως αν έχεις πρόβλημα με την όραση,να τρως ψάρια,βοηθάνε στην όραση.

    Αν και το πρόβλημα σου είναι άλλο Νεοδημοκράτη,άσχετα αν παρίστανες των «ακομμάτιστο» και το δήθεν «πρώην απογοητευμένο» ψηφοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ για να κάνεις εκ του ασφαλούς την προπαγάνδα σου.

    Μου αρέσει!

   5. Έχεις πρόβλημα όρασης,να τρως ψάρια.

    Αν και αλλού εντοπίζω το πρόβλημα Νεοδημοκράτη BegaroΠύκτης,βλέπεις με τα «μάτια» του Κούλη Μιζοτάκη σας !!

    Μου αρέσει!

  2. Μπα αυτοί τους γλεντάνε απλά.
   Ο Μητσοτάκης, οι ομάδες «αλήθειας» και όλος ο αντιπολιτευτικός θίασος που δεν έχουν τι να πούν και συζητάνε για Βενεζουέλες και θέματα άσχετα με την κυβέρνηση τι να μας πει;

   Συζητάνε για το τι έκανε η κυβέρνηση όταν δεν ήταν κυβέρνηση οχι για το τι κάνει τώρα….Υπάρχει μεγαλύτερη απελπισία απο αυτό; επόμενο βήμα είναι βουτιά στη θάλασσα με βαρίδια στα πόδια

   Μου αρέσει!

   1. Μα τώρα, ψάχνεςι σε ένα κείμενο να βρεις ορθογραφικό λάθος ή εκφραστικό λάθος, για να αποδείξεις τι;

    Και εξηγείς και στο πλήθος τι σημαίνει τιμητής, αφού οι περισσότεροι δεν το ξέρουν, για να τους δείξεις ότι ούτε ο Κούλης το ξέρει.
    Πόσο απελπισμένος μαλάκας μπορεί να είναι κάποιος για να φτάσει μέχρι εκεί;

    Μου αρέσει!

   2. Κομματική αλληλεγγύη είναι τα like που μοίραζες στη Νουδούλα Dyspistos για τα «μακάρι να είχε 2-3 Αδώνηδες ακόμα η ΝΔ» το ξέχασες ?

    Και όχι μόνο.

    Καημένε BegaroΠύκτης η απελπισία σου βάρεσε κόκκινο και δεν έχεις και άδικο εδώ που τα λέμε,μόνο που βλέπετε τον Κούλη Μιζοτάκη σας,σας πιάνει απελπισία.

    Μου αρέσει!

    1. Όλο σου το ζόρι είναι να χαρακτηρίσεις τους αντιφρονούντες ως νεοδημοκράτες και να σκανδαλολογείς.
     Δεν σε βλέπω ποτέ να γράφεις κάτι με στοιχεία.

     Άντε 2-3 συνδέσμους από κανένα φιλοσυριζαικό σαιτ και αυτό είναι όλο.

     Σκανδαλολογία και συκοφαντία, το μόνο που σας απέμεινε.

     Μου αρέσει!

   3. Ενώ εσύ ο «ακομμάτιστος» Νεοδημοκράτης ανεβάζεις βιντεάκια από την Ομάδα Αλήθειας και μοίραζες like στη Νουδουλα Dyspistos για το «Μακάρι να είχε 2-3 Αδώνηδες ακόμα η ΝΔ» !!

    Άσε ρε το παραμύθι σου

    Μου αρέσει!

   4. έγραψα
    «αυτοί τους γλεντάνε απλά»
    αυτοί οχι «εμείς»
    «τι να μας πει»
    ως αντιπολίτευση τι να πει στον Ελληνικό λαό, για να ακούει ο λαός τα λένε
    εσυ παρακάτω
    «Έστι έστι
    Τα συντρόφια αλληλοσυγχαίρονται.
    Αυτό θα πει κομματική αλληλεγγύη»
    με χαρακτήρισες ως συριζαίο ενω δεν είμαι και πιό κάτω κατηγορείς την ΜΑΙΡΗ
    «Όλο σου το ζόρι είναι να χαρακτηρίσεις τους αντιφρονούντες ως νεοδημοκράτες»
    για το ίδιο πράγμα
    άσε ρε Begar

    Μου αρέσει!

   5. Γκιόζι Λούκ

    Ένα παράξενο πράγμα με τον BegaroΠύκτης

    Κατηγορεί,συκοφαντεί τους άλλους για πράγματα που κάνει ο ίδιος και το παρεάκι του.

    Μου αρέσει!

   6. Κρίμα που τους εμπιστευτήκαμε . ολο ψέματα για την καρέκλα. Μέχρι και με τους χρυσαυγίτες συμπλέουν για να μείνουν στην εξουσία. Αριστερά της αχρηστίας. θα επανορθώσουμε όμως . δεν θα ξανακάνουμε το λαθος.

    Μου αρέσει!

   7. Μην ασχολείσαι μαζί μου. Ο ύπνος σου είναι βαθύς. Εσύ δεν πρόκειται να ξυπνήσεις ποτε σου. συνέχυσε να ζεις στις ψευδαισθήσεις της δήθεν αριστεράς σου. Έτσι κι αλλιώς μόνη σου έχεις μείνει. Εσύ και κοντά σου οι χρυσαυγίτες . δίπλα δίπλα έχετε φτάσει. άπλωσε το χέρι σου τους ακουμπάς ..αυτοί είστε.

    Μου αρέσει!

 2. Κακομοιρη Μαιρη

  Ολο σοθ το ζορι να χαρατηρισεις τους αλλους και να σκανδαλολογησεις.

  Ουτε ενα επιχειρημα να δικαιολογησεις την πολιτικη της κυβερνησης.
  Μονο σκανδαλολογια.

  Θα μου πεις η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση.

  Πουτε ρε θα απολογηθειτε για ψεματα που ειπατε στο Λαο;

  Στα βαζει ο πεθαμενος καθε μερα αλλα.κανεις την παπια.

  Μου αρέσει!

   1. Γκιόζι Λούκ

    Έτσι κάνει πάντα ο Νεοδημοκράτης BegaroΠύκτης.

    Μπάλα στην εξέδρα και γαργάρες,συκοφάντης και προπαγανδιστής.

    Μου αρέσει!

   2. Begar και ΜΑΙΡΗ έλυσαν τα προβλήματα
    της χώρας και των Ελλήνων και τώρα
    αναπαύονται στις δόξες τους.
    Μπράβο σε αμφοτέρους για τη συζήτηση
    που υποχρεωθήκαμε να γευθούμε – μας
    γεμίσατε με υπερηφάνεια με το επίπεδο
    που δείξατε….

    Μου αρέσει!

   3. Στα μπλοκ περιμένεις να λυθούν τα προβλήματα της χώρας ?

    Στα μπλοκ μπαίνεις για να ανταλλάξεις απόψεις με όσους έχουν κάτι να πουν.

    Και όταν με προκαλούν κάτι Μουρουτοτρολ σαν τον BegaroΠύκτης τότε φυσικά απαντώ ανάλογα.

    Μου αρέσει!

   4. Αλίμονο BegaroΠύκτης,αν δεν έχεις εσύ να πεις κάτι τότε ποιος,όπως για παράδειγμα το «μακάρι να είχε 2-3 Αδώνηδες ακόμα η ΝΔ» !!

    Εκεί εντοπίζεις το πρόβλημα στη ΝΔ σας,στο ότι είναι λίγοι οι Αδώνηδες !!

    Α ρε κατακαημένο Μουρουτοτρολ

    Μου αρέσει!

  1. Ρε συ ψευδίζεις λίγο ή μου φαίνεται ?

   Ώ ρε κατάντια ο BegaroΠύκτης προσπαθεί από κάπου να πιαστεί,ακόμα και από τον ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ,ΚΡΑ ΚΡΑ,ΖΟΥΓΚ κτλ.κτλ.

   Τα Αδωνοτρολ με τα Μουρουτοτρολ

   Αυτό θα πει κομματική αλληλεγγύη !!

   Απελπισία των Νουδούλων λέγεται.

   Σε αφήνω τώρα να κάνεις τον τερματοφύλακα στις «ενοχλητικές» αναρτήσεις που αφορούν τον Κούλη Μιζοτάκη σας !!

   Περαστικά κατακαημένε BegaroΠύκτης

   Μου αρέσει!

   1. Δεν ξέρω γιά σένα φίλε Begar2 αλλά έγώ την έχω καταβρεί με το μαλακισμένο , άσε που μας διαφημίζει ΔΩΡΕΑΝ ….ωραίο αύγουστο θα περάσουμε , πολύ γέλιο !!!

    Μου αρέσει!

   2. Όπως και να το κάνουμε,εσύ είσαι η διανόηση του μπλοκ,δεν σε φτάνουμε BegaroΠύκτης.

    Όπως εκείνο το ωραίο «μακάρι να είχε 2-3 Αδώνηδες ακόμα η ΝΔ » !!

    Εκεί εντοπίζεις το πρόβλημα στη ΝΔ σας,στο ότι είναι λόγοι οι Αδώνηδες !!

    Μου αρέσει!

 3. αυτο που ξεχωριζει τους ανθρωπους απο τα τομαρια ειναι η τιμη τους. Για πολλους Ελληνες η τιμη κοστιζει την ζωη τους ενω για τον γερμανοτσολια τσιπρα και τους νενεκους του κυνοβουλιου κοστιζει μια χουφτα ευρω
  5 προταγματα
  1. Καταγγελια στον ΟΗΕ και Διαγραφη χρεους (ολο το χρεος)
  2. Εθνικο κρατικο νομισμα
  3. Καταργηση μνημονιων
  4. Καταδικη ενοχων και οσων βοηθησαν το «θεαρεστο» εργο τους
  5. Νεο δημοκρατικο συνταγμα
  τσιπροκαμενος

  Παθοκ

  Θαμαρας

  Χάιλ Χίτλερ

  καμμενος παραδιδει αμυνα της χωρας στους Ισραηλιτες

  Κ. Ζουράρις: Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.