ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Η Χίλαρι Κλίντον και Δημοκρατικοί πίσω από τη χρηματοδότηση του «Φακέλου Ρωσία»

Σε μια απροσδόκητη ανατροπή των όσων μέχρι σήμερα διέδιδαν τα mainstream αμερικανικά media, νέα δεδομένα αποκαλύπτουν τη σύμπραξη της εκστρατείας Κλίντον και Δημοκρατικών με Ρώσους για την σπίλωση του Ντόναλντ Τραμπ με στόχο να ωφεληθεί η Χίλαρι Κλίντον στις εκλογές. Όπως προκύπτει από την έρευνα γύρω από την υποθεση ρωσικής εμπλοκής στις αμερικανικές εκλογές, τον περιβόητο «φάκελο Ρωσία»… οι Δημοκρατικοί προσέλαβαν εταιρία συμβούλων με σκοτεινές διασυνδέσεις με διεφθαρμένους αξιωματούχους της Ρωσίας και της Βενεζουέλας αλλά και με απίστευτη ικανότητα να αποφεύγει τον έλεγχο των ομοσπονδιακών αρχών.

Την εταιρία Fusion GPS, που ιδρύθηκε από πρώην δημοσιογράφους με διασυνδέσεις στο βαθύ σύστημα των mainstream media, φέρεται να προσέλαβε ο δικηγόρος των Κλίντον Mark Elias για λογαριασμό των Δημοκρατικών.

Η εταιρία στη συνέχεια ανέθεσε στον πρώην πράκτορα των Βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, της M.I.6, Christopher Steele τη συνεργασία με ρωσικές πηγές για την απο(ανα)κάλυψη σκανδάλων που βαρύνουν τον Ντόναλντ Τραμπ, μεταξύ των οποίων και σεξουαλικά σκάνδαλα με τα οποία απείλησαν να εκβιάσουν τον πρόεδρο Τραμπ, και στη συνέχεια τη διοχέτευση τους στον τύπο μέσω των διασυνδέσεων του, για να ευνοηθεί η καμπάνια Κλίντον.

Μεταξύ των «πηγών» του Steele, όπως αποκάλυπτε το Vanity Fair, ήταν: Πηγή Α-ανώτερος υπάλληλος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, Πηγή Β-πρώην ανώτερος αξιωματικός πληροφοριών του Κρεμλίνου, Πηγή Γ-ρωσικής υπηκοότητας στενός συνεργάτης του προέδρου Τραμπ.

Η εταιρία κατηγορείται οτι δεν είναι τίποτε άλλο από μια καλοστημένη μηχανή προπαγάνδας και παραπληροφόρησης για λογαριασμό των Ρώσικων συμφερόντων. Μετά τις αποκαλύψεις, μεταξύ άλλων και της Washington Post, καλουμένη να απολογηθεί στην έρευνα του Κογκρέσου, οι δικηγόροι της εταιρίας αρνήθηκαν, επικαλούμενοι την 5η τροπολογία του Συντάγματος (5th amendment), προκαλώντας την έκρηξη του προέδρου Τραμπ προ λίγων ημερών στο tweeter:

Στο μήνυμα αυτό του προέδρου Τραμπ ίσως βρίσκεται και ο λόγος απομάκρυνσης του Διευθυντή του F.B.I. James Comey, αφού, όπως αποκαλύπτεται τώρα, στη χρηματοδότηση της έρευνας ενεπλάκη και το FBI. Ο ίδιος ο Comey φέρεται να ειχε ενημερώσει τον Ντόναλντ Τραμπ για τα περιεχόμενα του φακέλου και, περιέργως, λίγο αργότερα ο φάκελος διέρρευσε στο CNN!

Με πληροφορίες από Washington Post, Vanity Fair, Telegraph, Politico, Thefederalist.com

 

infiltr8or

11 σκέψεις σχετικά με το “ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Η Χίλαρι Κλίντον και Δημοκρατικοί πίσω από τη χρηματοδότηση του «Φακέλου Ρωσία»

  1. ΒΟΜΒΑ ΓΙΓΑΤΟΝΩΝ: Ο πρώην πρωθυπουργός του Κατάρ παραδέχεται ότι το Κατάρ μαζί με την Τουρκία και την Κλίντον οργάνωσαν τους τζιχαντιστές της Συρίας …

    Επίσης το Κατάρ κατέθεσε $ 500.000 στο Ίδρυμα Κλίντον για να αναλάβει το Μουντιάλ του 2022 !

    -http://freebeacon.com/politics/qatars-controversial-world-cup-committee-is-a-clinton-foundation-donor/

    Αρέσει σε 2 άτομα

  2. που ειναι τα σάπια μύδια να πάρουν θεση… τωρα ομως οχι οπως του την γράψουν (υπαγορεύσουν) να την παπαγαλιζουν… που ειναι κρυμμένες οι μαριονετες … αποψη δικη τους δεν εχουν??? άντε λοιπον ας βοηθησουμε τους κλοουν της πολίτικης να μαθουν ορισμένα γεγονότα … OPINION SAYS:
    *** The Secretaries, Pharisees – hypocrites, the liberation of Catalonia >
    Is the great punishment and defeat of all ‘clown politicians… more> https://ello.co/velos/post/mism_zvvjfgeblfby2xlvq

    Αρέσει σε 1 άτομο

    1. «… and not forgetting that it is about the EU charlatans … that is, a US store. «

      Ακριβως.
      Η Ε.Ε, ειναι μαγαζακι των ΗΠΑ, ειδικα στα οικονομικα.

      Ποσα ΔΙΣ ευρω, εφυγαν απο τους Λαους της Ευρωπης ΠΡΟΣ το περιβοητο FED, οταν το 2007-2008, εσκασαν οι οικονομικες φουσκες των τραπεζων, στις ΗΠΑ.

      Μου αρέσει!

  3. Όχι ότι είμαι υποστηρικτής των Clintons (δεν τους πάω με τίποτα γιατί έδρασαν και δρούν κατα της πατρίδας μου), αλλά όλα αυτά τα «είπα-είπες» και τα «έκανα-έκανες» τελικά θα καταρρεύσουν ως άτοπα, αφού προηγουμένως όμως (και το μόνο που έχει σημασία)θα έχει καταλάβει ο κόσμος όλος ότι ο Donald Tee μεταξύ άλλων είναι και καθαρός και Πατριώτης.

    Some times it takes dirt to clean dirt. So be it !

    Note :
    Not affiliated with any kind, in any form or ideas with white supremacy parties, triple Ks, Nazis or their byproducts or anything like that and when I die I don’t wish to be barried anywhere near a commie.

    Αρέσει σε 3 άτομα

    1. Ο νυν Προεδρος των ΗΠΑ ειναι ενας, διαχρονικα, πολεμιος προς οτι κομμουνιστικο.

      Βεβαια δεν ειναι Εθνικιστης, ‘η πατριωτης με την ερμηνεια που παραδοσιακα αναφερουν οι Ευρωπαικοι Λαοι.

      Ειναι ομως κατι αλλο…………..

      Μου αρέσει!

  4. Αυτο το «αντρογυνο», εχει γινει το ζευγαρι που αλληλοσυνεργαζοταν συμπορευοταν με ενα μερος του παρακρατους στις ΗΠΑ.

    – trafficking drugs from S. America
    – political & legal opponents were found dead
    – theft on an international scale
    – making of laws that created the polixe state…..και παει λεγοντας

    Η Ιταλικη μασονικη οργανωση μαφιας η περιβοητη, P2, ηταν παρθεναγωγειο μπροστα στους κλιντον.

    Αρέσει σε 1 άτομο

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.