Η εξπέρ Μαρία Σπυράκη στήνει νέα Βατοπέδια για να φέρει τον νέο Παπανδρέου στην εξουσία.

ΕΣΤΗΝΕ ΒΑΤΟΠΕΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝΕΙ ΑΡΑΒΙΕΣ ΓΙΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Η Μαρία Σπυράκη ήταν από τα φερέφωνα που πρωταγωνίστησαν στην μεγαλύτερη πολιτική εξαπάτηση της νεότερης ιστορίας. Στην απάτη του δήθεν σκανδάλου του Βατοπεδίου, το οποίο στήθηκε σε σκοτεινά δωμάτια με μοναδικό στόχο να πέσει η τότε κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή και να έλθει στην εξουσία ο Γιώργος Παπανδρέου.

Σήμερα, χρησιμοποιούν το ίδιο πρόσωπο, την κυρία Σπυράκη δηλαδή στην προσπάθειά τους να στήσουν νέα «Βατοπέδια» με στόχο αυτή τη φορά την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου.  Μόνο θυμηδία προκαλεί το θράσος του αναμασήματος τις υποθέσεις της Σ. Αραβίας, την οποία ήδη διερευνά η δικαιοσύνη και τα στοιχεία που προκύπτουν παραπέμπουν όχι φυσικά σε σκάνδαλο, αλλά σε εθνικό σαμποτάζ του οποίου οι αυτουργοί θα αποκαλυφθούν σύντομα.  Διότι μπορεί οι «πεντακαθαρίδηδες»  του Βατοπεδίου να τη γλίτωσαν, οι «πηγές» όμως και τα σκοτεινά πρόσωπα του σαμποτάζ της Σαουδικής Αραβίας, θα αποκαλυφθούν μαζί με τους πολιτικούς συνεργούς τους.  Φόροι η κυρία Σπυράκη να την γλύτωσε για την εξαπάτηση των πολιτών στο Βατοπέδι, η προσπάθεια της όμως να φέρει τον νέο Παπανδρέου στην εξουσία με την ίδια μεθόδευση, αποκαλύπτει το πόσο αδίστακτη είναι.  Τους λόγους, θα τους εξηγήσει εκεί που πρέπει.

4 σκέψεις σχετικά με το “Η εξπέρ Μαρία Σπυράκη στήνει νέα Βατοπέδια για να φέρει τον νέο Παπανδρέου στην εξουσία.

  1. Κι ο Βαξεβανης… έστηνε…Βατοπεδια…κι ακόμα αμφισβητεί την απόφαση.Γι αυτό…γαργαρα… Ολυμπιτσα!!!Ε… τώρα είστε κωλος και βρακί… δίνει και συνεντεύξεις ο Μπουλης….

    Αρέσει σε 1 άτομο

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.