Εν αναμονή του απορρήτου ρεπουμπλικανικού εγγράφου που θα κλονίσει συθέμελα το FBI (Βίντεο)

Ο αποχαρακτηρισμός του εγγράφου αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της ημέρας ώστε στη συνέχεια να δημοσιοποιηθεί στο Κονγκρεσο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το έγγραφο εμπλέκει το FBI και το Υπουργείο Δικαιοσύνης για παραπλανητική πληροφόρηση δικαστή προκειμένου να εκδόσει ένταλμα σύλληψης για τον σύμβουλο του Προέδρου Τραμπ Carter Cage για την υπόθεση του λεγόμενου «Φακέλου Ρωσία».

Κόντρα Λευκού Οίκου – FBI προκαλεί άκρως απόρρητο εσωτερικό σημείωμα που αναφέρεται στις σχέσεις του ομοσπονδιακού γραφείου με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στο υπόμνημα καταγγέλλεται «προκατάληψη» εναντίον του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στις τάξεις του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών (FBI) και στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Πρόκειται για ρεπουμπλικανικό έγγραφο που έχει στην κατοχή της η Επιτροπή Υπηρεσιών Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων. Ο Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαιώνει πως θα δοθεί στη δημοσιότητα. Ερωτηθείς σχετικά μετά την ολοκλήρωση της ετήσιας ομιλίας του για την «Κατάσταση του Έθνους» φέρεται να δήλωσε πως «θα δοθεί 100% στη δημοσιότητα». Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Σόντερς ωστόσο, σημείωσε πως ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει διαβάσει το έγγραφο.

Με ανακοίνωση του FBI εκφράζονται πολύ σοβαρές ανησυχίες για την δημοσιοποίηση του υπομνήματος ενώ στην ίδια ανακοίνωση αμφισβητείται η αξιοπιστία του εγγράφου.

Ο ρεπουμπλικανός βουλευτής Ντέιβιν Νούνες, πρόεδρος της Επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων, χαρακτηρίζει ύποπτες τις αντιρρήσεις του FBI για την δημοσιοποίηση.

Η υπόθεση του εγγράφου πυροδοτεί περαιτέρω ένταση στις έρευνες για ρωσική εμπλοκή στις εκλογές του 2016 και ενδεχόμενες αθέμιτες ενέργειες του επιτελείου Τραμπ.

 

 

infiltr8or

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Εν αναμονή του απορρήτου ρεπουμπλικανικού εγγράφου που θα κλονίσει συθέμελα το FBI (Βίντεο)

  1. Το κείμενο είναι αρκετά πούστικο, και σύμφωνο με τις προδιαγραφές πληροφόρησης της συμμορίας των Βρυξελλών.

    Η ουσία είναι ότι τα ρεμάλια του FBI και του Υπουργείου Δικαιοσύνης, και με βάση μία παπαριά έκθεση ένος παράκτορα που πληρώθηκε από την Κλίντον για να την γράψει, πήραν την άδεια από το δικαστήριο FISA, για να παρακολουθούν τον Τράμπ και τους συνεργάτες του κατά την προεκλογική περίοδο, και να έχουν πλεονέκτημα στην μάχη.

    Μετά που την φάγανε στον κώλο και βγήκε πρόεδρος ο Τράμπ, συνέχισαν το παραμύθι ότι είναι πράκτορας του Πούτιν, μπάς και βρούνε ευκαιρία να τον εξωπετάξουν από τον Λευκό Οίκο ώς προδότη.

    Τώρα τρέχουν να κρύψουν τα σκατά τους αλλά δεν προλαβαίνουν.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.