Γιατί ΑΥΤΟΣ δεν προσκύνησε, δεν ξεπουλήθηκε, δεν φοβήθηκε, δεν υπολόγισε τίποτα μπροστά στην πατρίδα.

 ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΗΌταν ο Πάνος Καμμένος αποκάλυπτε το σκάνδαλο των υποβρυχίων, κάποιοι άλλοι έτρεχαν να ανοίξουν οφσόρ παρέα με τους μιζαδόρους.

 Όταν ο Πάνος Καμμένος αποκάλυπτε το σκάνδαλο της Siemens, κάποιοι έτρεχαν να πάρουν καφετιέρες και αντίδωρα από τα χέρια του Χριστοφοράκου.

Όταν ο Πάνος Καμμένος αποκάλυπτε τη συμμορία Παπανδρέου, κάποιοι έτρεχαν να φιλήσουν τις κατουρημένες ποδιές για να γίνουν υπουργοί και να αγοράσουν διαμερίσματα στο Μανχάταν.

Όταν ο Πάνος Καμμένος αποκάλυπτε τα τραπεζικά σκάνδαλα με κύριο το μέγα σκάνδαλο του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου, κάποιοι έκαναν business με το ζεύγος Γριβέα.

Όταν ο Πάνος Καμμένος αποκάλυπτε τα σκάνδαλα των δημοσίων έργων, της Energa και τα θαλασσοδάνεια των νταβατζήδων, κάποιοι έτρεχαν να φιλήσουν την κατουρημένη πόδια του Ψυχάρη για να εκλέγονται ισοβίως βουλευτές.

 Όταν ο Πάνος Καμμένος αποκάλυπτε το τεράστιο σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ, μία εγκληματική οργάνωση στρατευμένων δημοσιογράφων που μοιράστηκαν το δημόσιο χρήμα, βγήκαν να τον εκβιάσουν και να τον δολοφονήσουν πολιτικά.

 Όταν ο Πάνος Καμμένος ενεπλάκη στην βρώμικη υπόθεση του πλοίου με τους τρεις τόνους τουρκικής ηρωίνης, με μοναδικό σκοπό να αποκαλυφθούν οι εγκέφαλοι, όποιοι κι αν ήταν αυτοί, ένα βρωμερό σύστημα, ίσως το πλέον βρώμικο της νεότερης ιστορίας, έπεσε πάνω του να τον διαλύσει.

 Όλο το σάπιο σύστημα έπεσε πάνω του. Εκατοντάδες άρθρα συκοφαντικά, εκβιαστικά, κατά του ίδιου και της οικογένειας του, κατά συνεργατών του, κατά ακόμα και των βρεφών συνεργατών του, που μπήκαν στο στόχαστρο.

Τα ανήλικα παιδιά του έγιναν στόχος συμμοριτών που λειτουργούσαν υπό την προβιά του δημοσιογράφου.

Εξαγοράστηκαν και ιδρύθηκαν ακόμα και ολόκληρες εφημερίδες με μοναδικό σκοπό να προβούν στην πολιτική του εξόντωση.

Κανάλια άλλαξαν χέρια με δεκάδες εκατομμύρια, προκειμένου να τον στοχοποιήσουν, να τον συκοφαντήσουν, να συκοφαντήσουν ακόμα και συνεργάτες του, να στοχοποιηθουν ακόμα και αβάπτιστα βρέφη.

Δεκάδες εκατομμύρια μοιράστηκαν σε κόμματα και πολιτικά καθάρματα, σε «υπερπατριώτες» και «σοσιαληστές» για να του επιτίθενται νυχθημερόν. Ολόκληρη παράταξη μετατράπηκε σε Πολιτικό βραχίονα εγκληματικής οργάνωσης με μόνο στόχο την εξόντωση του.

Και όμως ο Πάνος Καμμένος στάθηκε όρθιος. Δεν φοβήθηκε. Δεν προσκύνησε για να εξαγοράσει διθυραμβικά πρωτοσέλιδα σε εφημερίδες βαρώνων. Δεν υπολόγισε ούτε τις απειλές, ούτε τις συκοφαντίες, ούτε την λυσσαλέα επίθεση, την μεγαλύτερη επίθεση που έχει δεχτεί πολιτικός στην νεότερη ιστορία.

Ο Πάνος Καμμένος επέλεξε να σταθεί όρθιος απέναντί στην ιστορία. Γι’ αυτό και η ιστορία θα τον γράψει με χρυσά γράμματα.

50 σκέψεις σχετικά με το “Γιατί ΑΥΤΟΣ δεν προσκύνησε, δεν ξεπουλήθηκε, δεν φοβήθηκε, δεν υπολόγισε τίποτα μπροστά στην πατρίδα.

  1. Συγχαρητήρια σε Ευαγγελάτο που δεν γράφει τίποτα για το NOOR1 και όλη μέρα – όλη νύχτα μας λιβανίζει για τους τουρκαλάδες. Καταλαβαίνουμε πολλά για τον έρωτά του με την Τουρκία

    Μου αρέσει!

  2. Σήμερα είναι ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ για τους νταβατζήδες της διαπλοκής, για τους Μιντιάρχες των θαλασσοδανείων, για τους Μαφιόζους, για τους Πρεζέμπορους, για τους Κουμπάρους, για τα Λαμόγια με τις οφσόρ στα Κέημαν, στα Μπαρμπέϊντος, που έκλεβαν αισχρά τα λεφτά του λαού και τα έβγαζαν έξω για να καταλήξουν στις οφσόρ τους. Είναι ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ για τα λαμόγια μιζοεισπράκτορες και εγκληματίες της SIEMENS, της NOVARTIS του NOOR 1 και του ΚΕΕΛΠΝΟ !!! Είναι ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ για τα νεο-φιλελέ και ακροδεξιά λαμόγια γύρω από τον Κούλη Μιζοτάκη και τους ξεφτίλες Σαμαροβενιζέλους !!! ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ !! ΕΙΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ !!!

    Μου αρέσει!

      1. Μην ξεγελιέστε, η ανθρωπογεωγραφία της ηγετικής ομάδας της Νέας -γόνο-Δούλας , είναι άνθρωποι μηδενικής ηθικής, ξένοι προς την παράταξη, διερευνώμενοι για κακουργήματα, υπόλογοι για παιδεραστία , υπόδικοι για ξέπλυμα μαύρου χρήματος , για κακουργηματικές απάτες, καταχραστές του δημοσίου, όλοι δημοσυντήρητοι και κρατικοδίαιτοι μιζανταβατζίδες …

        Αυτοί οι υποτακτικοί, οικονομισάριοι, υποστηρικτές της Ντορό-φαύλο-κρατίας είναι η γάγγραινα που μαστίζει την δεινοπαθούσα χώρα …

        Νέα Μιζοκρατία : Mιλάμε για επώνυμη εμπορική και πολιτική εταιρεία.

        Μου αρέσει!

      2. ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ

        Το γνωρίζουν. Απλά δε μπορούν να το πουν. Δυσκολοι οι καιροί βλέπεις…

        Το παίζουν φιλελεύθεροι, οπαδοί της ελεύθερης αγοράς. Όλοι τους όμως είναι κρατικοδίαιτοι που με τον ένα η τον άλλο τρόπο απομυζούν τα κρατικά ταμεία.
        Δες ΚΕΕΛΠΝΟ, Novartis, Δημόσια Έργα, Ολυμπιακούς και πόσες άλλες περιπτώσεις ρεμούλας και διασπάθισης δηοσίου χρήματος. Από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές της «ελεύθερης αγοράς».

        Μου αρέσει!

    1. Χωρίς ουσιαστική απάντηση οι επιχειρηματικές δραστηριότητες & το«Πόθεν Έσχες»της Μαρέβα Μητσοτάκη

      Τα ψέματα της Μαρέβας για την offshore και η συγκάλυψη των ελεγκτικών αρχών.

      Φωτιά στα… μπατζάκια και σε πολιτικά «τζάκια» έβαλε η κατάθεση της Αικ.Τσακάλου για την Siemens

      Σιγή ιχθύος από τα ΜΜΕ για τα όσα συνταρακτικά αποκαλύπτονται στην δίκη για την Siemens

      Νικολόπουλος vs Πανεθυμιτάκη στην Εξεταστική για την Υγεία (4/7/17)

      Αδωνις Γεωργιάδης“Με Παπασταύρου συνεργάστηκαμε-Κάποιοι τον επέλεξαν να μη φαίνονται σε Offshore”
      Άδωνις : «Αν οι Έλληνες δεν ήταν διαχρονικά αχάριστοι, θα είχαν δώσει το όνομα του Παπασταύρου σε δρόμο».

      Χέρι-χέρι ολη η Νέα Μιζοκρατία για την υπόθεση του NOOR 1

      Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, για στοιχειώδεις λόγους πολιτικής διάσωσης, και όχι μόνο από ευθιξία ο εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο Novartis και στα άλλα σκάνδαλα της Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης θα είχε ήδη πάει στο σπίτι του. Θα τον είχε στείλει στο σπίτι του ο πολιτικός του προϊστάμενος. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει να μην λαμβάνει σοβαρά υπόψιν ούτε τις επιπτώσεις που έχει η παρουσία του εμπλεκόμενου στα σκάνδαλα, Άδωνι Γεωργιάδη, στο κόμμα του, επιπτώσεις που αποτυπώνονται στη δημοσκοπική φθορά του. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται πως είναι διατεθειμένος να θυσιάσει ακόμη και το ίδιο του το κόμμα για τον ακροδεξιό γραφικό τηλεβιβλιοπώλη. Δικαίωμά του. Όμως, πρόκειται για μία θυσία που δεν μπορούμε να την αποδώσουμε σε κίνητρα αλληλεγγύης προς τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

      Μου αρέσει!

      1. Η μίζα είναι ο θεμέλιος λίθος επί του οποίου εδράζεται η Νέα Μιζοκρατία.

        Η διαφθορά, η διαπλοκή και η προδοσία ο συνεκτικός κρίκος του «Μιζοτακισμού ».
        Οι Μιζοτάκιδες της Νέας Δημοκρατίας είναι η ντροπή της Ελλάδας.

        Μου αρέσει!

    2. Καλά όλα αυτά, δε λέω,
      αλλα με όλους εκείνους που φούσκωσαν παράνομα το χρέος για να μας χώσουν στην στενή και που χτυπιόταν και άφριζε μες την Βουλή ότι θα τους έβαζε όλους φυλακή τι έγινε ; Γιατί εξαφανίστηκε η εξεταστική που είχε σχεδόν τελειώσει ;
      Την ξέχασε ή . . τα βρήκανε ;

      Αρέσει σε 1 άτομο

  3. Χα Χου Χα ,επί τρις. Ο εκλεκτός του Μητσοτακέικου Πανούλης ο τζιτζιφιόγκος επαναστατεί κατά των επί αδροτάτης αμοιβής προαγωγών του στην επαγγελματική πολιτική.

    Μου αρέσει!

  4. Ο Καμμένος κυνήγησε την αποκάλυψη των σκανδάλων της διαπλοκης όσο κανείς άλλος. Το πλήρωσε με βαρύ πολιτικό αλλά κυρίως προσωπικό κόστος.

    Η υπόθεση αυτή λέει πολλα για τον τρόπο με τον οποίο δρα η εγκληματική οργάνωση. Πως στοχοποιεί μέσω των μίντια που ελέγχει, πως φτάνει να συκοφαντεί και να απειλεί με πληρωμένες πένες και πιστόλια.

    Μου αρέσει!

  5. Το πρόβλημα της εγχώριας μαφίας με τον Καμμένο είναι οτι δεν δέχθηκε να τους προσκυνήσει. Κι αυτό δε θα του το συγχωρήσουν ποτέ.

    Είναι ΜΑΓΚΑΣ και τους μάγκες αυτοί οι θρασύδειλοι τους σέβονται και τους φοβούνται.

    Μου αρέσει!

    1. Ο/Η Aν μου ζητηθεί να ψηφίσω μνημόνια, θα παραιτηθώ και θα αποχωρήσω από την πολιτική λέει:

      Μάλλον έχεις λόξιγκα ή τυφοειδή πυρετό. Δεν εξηγείται αλλιώς.
      Ή ίσως να νομίζεις ότι ξεχνάμε όσα έλεγε 3 ημέρες ΠΡΟ των εκλογών.
      Μέχρι να αντιληφθείς ότι ο κόσμος θα τον στείλει στον πολιτικό του χαμό, σκέψου λίγο αν όσα παίρνεις για ανταπόδοση από το το ΣΑΝΕΛ αξίζουν τον κόπο για τα φτυσίματα που τρώτε καθημερινά.

      Μου αρέσει!

      1. Σας καίει ο Καμένος χρυσαυγουλίνια, γιατί τον βλέπετε σαν ανάχωμα στην φασιστική σας επιδρομή.
        Δεν σας πειράζει η Νουδούλα, γιατί ξέρετε ότι με τη παρούσα της ηγεσία, είναι της πλάκας. Εξάλλου τάχατε βρει με τον «σύνδεσμο» Μπαλτάκο. Τον Καμένο μισείτε, γιατί δεν συνεργάζεται με πρεζέμπορους. Τα στελέχια σας έχουν μείνει σχεδόν άνεργα: Ούτε προστασία δεν μπορούν να πουλήσουν της προκοπής πιά. Μόνο τα πακιστανά που δεν ανήκουν στο κύκλωμα, ξέρετε να κυνηγάτε. Ξυδάκι χρυσαυγουλίνια.

        Μου αρέσει!

      2. Με τους μουτσους του πρεζεμπορα δεν ανοίγω κουβέντες.
        Όσο κι αν τον ξεπλένετε δεν πρόκειται να γλυτωσει την μπουζου.

        Μου αρέσει!

      3. Ακριβως οπως το λες παπαγαλακι του χοντρου.
        Ευχαριστουμε που μας επιβεβαιωνεις.
        Ειχε μαλλιασει η γλωσσα μας να το λεμε.
        Γι αυτον ακριβως τον λογο παραγγελθηκε φτιαχτηκε και χρηματοδοτηθηκε απο τον Βαρδη το αθλιο αποκομμα των ΑΝΕΛ.
        Για να αποτελεσει αναχωμα στους ελληνες πατριωτες της ΧΑ.

        Μου αρέσει!

    1. Ποιες μίζες; Πήγαν να στήσουν σκάνδαλο και τους γύρισε μπούμερανγκ. Δάχτυλος Μητσοτάκη δεν τα μαθες;
      Γιατί νομίζεις έκαναν πίσω; Από συμπόνοια ή από ευαισθησία;

      Μου αρέσει!

  6. Ενώ η χώρα βρίσκεται προ της πιθανότητας να αρπαχτούμε με τους Τούρκους Εσείς το βιολί σας ….μα πόσο γιδια είσαστε.
    Άιντε ρε κάντε διαγωνισμό ποιος είναι πιο πολύ πατριώτης .
    Ποιος τα έπαιρνε και ποιος δεν τα έπαιρνε.
    Αυτά έφαγαν την χώρα .

    Μου αρέσει!

    1. Δήκοιο έχης.Εδώ και 10 χρώνια κάθε Πάσχα οι προφοιτείες λένε ότη θα έχουμαι πόλεμο με τους τούρκους.

      Μου αρέσει!

  7. μαλιστα……………………………………το σεμνα και ταπεινα πηγε περιπατο ε μιστερ πανο……………?δεν εχω καταλαβει τι ακριβως γιορταζεις……………?να παμε παρακατω σε πιο σοβαρα θεματα…………………………εκατονταδες στρατιωτικους ακολουθους εχεις με αριστες ξενες γλωσσες…………………….δημοκρατια της μακεδονιας με γεωγραφικο προσδιορισμο τα σκοπια…………..ουτε ανω ουτε κατω..ουτε δεξια ….ουτε αριστερα……………και με καποιο κολπο που εξηγει ο πρεσβης θα γινει δημοκρατια της μακεδονιας για erga omnes…………..πολυ διδακτικο το βιντεο…………τις φαντασιες και τις μαλακιες του κοτζια……………πελατης πιαστηκε ο κιοτζιας…………..

    Μου αρέσει!

  8. Με το πες-πες το χοντροκομμένο ψέμα τείνει να γίνει πιστευτό, όταν υπάρχει παντελής δημόσια απουσία απάντησης από πλευράς μας στα διεθνή φόρα.

    Είπε ο Τραμπ για την Ελλάδα: «Θα αντιμετωπίζουμε μαζί όποια πρόκληση εμφανιστεί». Προφανώς εννοούσε, πως όποια πρόκληση εμφανιστεί κατά των ΗΠΑ, θα καλούμαστε να συνεισφέρουμε κι εμείς προς αντιμετώπισή της. Το αντίστροφο δεν μου έτυχε να το δω.

    Για άλλη μια φορά, είπε ο Κιλιτσντάρογλου: «Δεν επιθυμούμε μία σύρραξη στο Αιγαίο. Είμαστε υπέρ μίας λύσης μέσω ειρηνικού διαλόγου. Στο Αιγαίο υπάρχουν 156 νησιά και βραχονησίδες, τα οποία ανήκουν στην Τουρκία και η στρατικοποίησή τους δεν είναι σωστή».

    Με το πες-πες το χοντροκομμένο ψέμα τείνει να γίνει πιστευτό, όταν υπάρχει παντελής δημόσια απουσία απάντησης από πλευράς μας στα διεθνή φόρα. Τα ίδια κόλπα κάνουν Σκοπιανοί και Αλβανοί. Μας κατάλαβαν, και μένουμε με την «εξυπνάδα».

    Αυτός ο τύπος μου θυμίζει τους «προοδευτικούς» εν Ελλάδι. Μιλά για ειρήνη, και συμπεριφέρεται ως πολεμοχαρής. Οι ημέτεροι «προοδευτικοί» πιπιλίζουν σαν καραμέλα τον όρο δημοκρατία, και είναι κάργα αντιδημοκράτες. Και μάλιστα με μίσος κα κακία, ενάντια σε όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους.

    Η Τουρκία αγοράζει πυραύλους Patriot από τις ΗΠΑ. Και οι ΗΠΑ αστραπιαία αποσύρουν τις κατηγορίες κατά των μπράβων του Ερντογάν που έδερναν κόσμο στις ΗΠΑ, Να πως θα ξαναγίνουν φιλαράκια. Όμως ο Τραμπ είπε καλά λόγια για μας. Και τα αμερικανόφιλα συριζαίικα Μέσα προβάλλουν με ενθουσιασμό το γεγονός.

    Περιμένουμε από Αμερικανούς, άλλοι από Ρώσους, άλλοι από Ευρωπαίους να σώσουν την αξιοπρέπειά μας. Ποια απάντηση είχαμε σχεδιάσει, προβλέποντας παρόμοιες καταστάσεις με την αιχμαλωσία των στρατιωτικών μας; Καμία. Υπήρχε πρόβλεψη ότι ο παρανοϊκός σουλτάνος θα δημιουργούσε κάποια κατάσταση;

    Δείτε, πως μας δουλεύουν και οι Σκοπιανοί. Περιχαρής ο Ν. Κοτζιάς προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο των Σκοπίων, αφού πια δεν ονομάζεται «Μέγας Αλέξανδρος». Και έμεινε στο ξενοδοχείο Meriot, σε απόσταση δέκα μέτρων από τον «Έφιππο Πολεμιστή» (τον Μέγα Αλέξανδρο δηλαδή) στην κεντρική πλατεία «Μακεδονία» στα Σκόπια. Αυτά δεν μας ενόχλησαν.

    Ο υπουργός Πολιτισμού των Σκοπίων, Ρόμπερτ Αλαγκιοζόφσκι, χαρακτήρισε ως παραπληροφόρηση ότι θα αφαιρεθεί το άγαλμα του Έφιππου Πολεμιστή (του Μεγάλου Αλεξάνδρου). «Δεν έχουμε ενεργή διαδικασία για την αφαίρεση άλλου μνημείου εκτός εκείνου που απομακρύναμε (του Αντόν Γιάνεφ-Κιοσέτο), είπε ο Αλαγκιοζόφσκι.

    Τι θα πει «απομακρύνεται»; Για να επιστρέψει πάλι; Γιατί όχι «καταστρέφεται»; Αν φύγει τελικά, επειδή βρίσκονται συνεχώς εκεί Σκοπιανοί για να αποτρέψουν την μεταφορά του.

    Η Ρωσία θα δωρίσει δύο δικινητήρια μεταγωγικά αεροσκάφη An-26 στη Σερβία, όπως αποκάλυψε ο Σέρβος υπουργός Άμυνας, Αλεκσαντάρ Βούλιν, επισκεπτόμενος βάση της σερβικής Αεροπορίας. Ο Βούλιν επισκέφτηκε την έδρα της 252ης Μοίρας Εκπαίδευσης που διαθέτει τώρα έξι αεροσκάφη Utva V-54 (Lasta 95) και αναμένεται να λάβει άλλα οκτώ στα τέλη του 2018.

    Ποιος θα μου το εξηγήσει τώρα αυτό; Η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΣΥΕ), αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι «προφυλακτικά για την σεξουαλική «προστασία» των κρατουμένων θα μοιράσει το υπουργείο Δικαιοσύνης τις επόμενες ημέρες σε 8 φυλακές της χώρας».

    Εντάξει, έχουμε ακούσει πολλά για τη ζωή στις φυλακές, αλλά επίσημη αναγνώριση ότι γίνεται «το έλα να δεις» και χρειάζονται και προφυλακτικά οι κρατούμενοι, δεν το ξανάκουσα. Έχουμε ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες; Μήπως υπάρχουν και εξώγαμα;

    Πηγή: http://voria.gr/article/i-iposchesis-tou-tramp-ke-i-fantasiosis-tou-kilitsntaroglou

    Μου αρέσει!

  9. …Φίλτατε Πάνο να τα δεχτώ όλα όσα λες,αν μου εξηγήσεις ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ,να μην αγγίζει ΚΑΝΕΙΣ, τούς ολετήρες της Χώρας μας ΓΑΠ και ΣΗΜΙΤΗ και τις συμμορίες πέριξ αυτών!-Τι διάβολο!..Τόσο ισχυρούς «προστάτες» έχουν,ή μήπως η υπόθεση θα γίνει Ντόμινο;-Προφανώς το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της Χώρας,είναι πολύ πέραν των ορίων της προδοσίας,αφού την κατάντησαν,διακομματική επαίτισσα ,ειρωνικών σχολίων «συμπαράστασης»,καταρρακόνοντας τά όποια ψιχία αξιοπρέπειας άφησαν οι «εθνοπατέρες»σστον ΛΑΌ ΜΑΣ!

    Αρέσει σε 1 άτομο

  10. Οι τουρκοι της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ-ΣΚΑΙ βγαζουν fake news για βαση Γκιουλενιστων στην Αθηνα χαχαχα (συμφωνα με πληροφοριες παντα, δηλαδη απο το κεφαλι τους)

    Πιεζει ο μπαταχτσης Αλαφουζος (ο καρπαζοεισπρακτορας του Μαρινακη) για θερμο επεισοδιο με τα λεφτα του Ατσουν

    Μου αρέσει!

    1. Μην ανησυχείτε ´Ελληνες και Ελληνίδες.
      Ουδείς μπορεί να μας πάρει τα πρωτεία
      στην ,μαλακία σε παγκόσμιο επίπεδο.
      Για αυτό άλλωστε προχωρούμε πάντοτε
      με δύναμη μπροστά και τους βάζουμε
      όλους στο περιθώριο……

      Μου αρέσει!

  11. «Τα στερνά τιμούν τα πρώτα» λέει ο λαός και ως βρυκόλακας, μια ανάρτηση στο blog του Πάνου Καμμένου, το olympia, αποδεικνύει πως το χθες, ενώνεται με το σήμερα… πως το παρελθόν, ξευτιλίζει όσους έπαιξαν με τις ελπίδες του λαού και  με την αφέλειά του να εμπιστευθεί πρόσωπα ΑΝΑΞΙΑ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ…

    Κάποιοι ΞΕΥΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ και κάποιοι ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ.
    Σήμερα, στο EUROGROUP,  οι… «θεσμοί», απαιτούν από την συγκυβερνηση της ΠΟΥΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙΣΜΟΥ, να αθωώσουν τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑT,Και κάποιοι άλλοι  πριν δυο χρόνια… έγραφαν πως «Όποιος αφήσει ελεύθερο τον Γεωργίου, πρέπει να πάει Ισόβια»… ή καλούσαν τον λαό, να ξαναψηφίσει Τσίπρα και Καμμένο…

    Μεγάλη πουτάνα η ζωή… σ’ εξευτελίζει, εκεί που δεν το περιμένεις.
    ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ… ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΖΟΥΜΕ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

    Mιχαήλ…Ohne Gnade said
    Σαν να ήταν χθές στις 11:48 πμ

    «Έλληνα χρωστάς οσα γουσταρουν να χρωστάς.
    Συμφωνεις; ναι ε ;
    συμφωνείς βλέπω διότι εχεις έτοιμη την ανεύθυνη ηλίθια δικαιολογία οτι “δεν μπορεί να γνωριζεις και εχεις ψηφίσει βουλευτές να σε προσέχουν”
    ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ;;»

    Αρέσει σε 1 άτομο

      1. Λές να μας διαβάζει και να γελάει με τα χάλια μας;
        Ένα καταπληκτικό άρθρο που δείχνει την ασυδοσία των τελευταίων χρόνων είς βάρος της πατρίδας μας.

        Ποιος θα σημάνει γενικό συναγερμό για τον άμεσο κίνδυνο που απειλεί τη χώρα;
        …..
        …Με την δόμηση στοιχειώδους αποτροπής την οποία σήμερα δεν διαθέτουμε. Κι αυτό επεσυνέβη λόγω της πλήρους εγκατάλειψης της άμυνας τα τελευταία 20 χρόνια. Θα δώσω μερικούς τίτλους των πλέον προσφάτων εξοπλιστικών προγραμμάτων της.
        Συμπαραγωγή με SIKORSY (ΗΠΑ) 320 μεταφορικών ελικοπτέρων
        (Η κατάσταση των ημετέρων είναι θλιβερή).
        Ναυπήγηση 10 ΤΠΚ Stelth.
        Ναυπήγηση 4 φρεγατών και 6 κορβετών (Τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Η δόξα της Ελληνικής Ναυπηγικής Βιομηχανίας εκποιούνται – Καθ. 08.03.18. Προηγήθηκε η ΕΛΒΟ).
        Κατασκευή άρματος, 100% Τούρκικης κατασκευής κ.λπ.
        Και κάτι μόλις πρόσφατο (Aviation Week 25 Δεκ. 17)
        Κατά το 2018 η Τουρκία έχει ΠΥ για νέα υλικό και εκσυγχρονισμό 40,2 δις λίρες έναντι 28,7 (7,5 δις ευρώ) το 2017. (Εμείς ούτε ένα παρά. Ο εκσυγχρονισμός των F – 16 «συζητείται» επί μήνες και να δούμε τι θα γίνει…).
        Προχωρεί η κατασκευή μαχητικών TFX σε συνεργασία με την Βρετανική ΒΑΕ (Defense News, 5 Φεβρ.).
        Παραλαμβάνονται τα made in Turkey (TAI), UAV, ANKA, μέσου ύψους, μακράς διάρκειας και εκπαιδευτικού HURKUS με κινητήρα τουρμποπρόπ κ.α. κ.α.
        Σημειώνω, απλά, ότι ενώ τα κονδύλια χρηματοδότησης κομμάτων στην Ελλάδα αυξήθηκαν κατά 6 εκ. € ενώ της Άμυνας μειώθηκαν κατά πολύ το 2018.
        Σημειώνω, επίσης, ότι οι εξαγωγές πολεμικού υλικού της Τουρκίας αυξήθηκαν πέρυσι κατά 35% ενώ οι δικές μας Αμυντικές Βιομηχανίες πνέουν τα λοίσθια με κομματικές Διοικήσεις..
        https://www.crashonline.gr/synenteukseis-gnwmes/1106602/poios-tha-simanei-geniko-synagermo-gia-ton-ameso-kindyno-pou-apeilei-ti-chora/

        Μου αρέσει!

  12. ΞΕΡΩ . .
    ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ (όσο φυσικά μπορούν) ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΣΗ ΠΙΣΤΗ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, ΚΑΙ, ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ VIDEOs ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ,
    ΑΛΛΑ,
    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ,
    ΚΑΙ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΣΑΣΤΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ «ΝΟΜΙΖΕΤΕ» ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΤΕ !

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ !
    https://elstahwrathsalhtheias.blogspot.gr/2018/03/2009_10.html

    Αρέσει σε 1 άτομο

    1. 9 χρόνια μετά και δεν έχει τιμωρηθεί κανένας και από ότι φαίνεται ούτε θα τιμωρηθούν οι υπαίτιοι. Όλοι ανεβαίνουν στην πρωθυπουργία λέγοντας ψέματα και το ίδιο θα κάνουν και οι επόμενοι μέχρι να αρχίσουν οι πολίτες να τιμωρούν, όταν φτάσουν στο έσχατο σημείο της φτώχειας. Εκεί πάει η κατάσταση. Τέτοιο φαύλο και ψεύτικο πολιτικό προσωπικό δεν ξέρω να υπήρξε ποτέ στην ιστορία μας, όμως η αντίσταση των πολιτών έφερε αποτελέσματα στο παρελθόν.

      Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.