Αποκάλυψη: Μέχρι και Τουρκάλα… Μάτα Χάρι είχαν ρίξει δίπλα στον Τζορτζ Παπαδόπουλο για να τον ενοχοποιήσουν!

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΜΟΓΕΝΗ!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το οργανωμένο σχέδιο του βαθέως κράτους να παρεισφρήσει στο επιτελείο του Προέδρου Τραμπ για να τον παγιδεύσουν για δήθεν εμπλοκή με τη Ρωσία.

Η στημένη παγίδα με την Τουρκάλα… Μάτα Χάρι, ο εκβιασμός και ο ρόλος του καθηγητή του Cambridge, ανθρώπου υπεράνω υποψίας, που αποδεικνύεται έμμισθος πράκτορας της Κλίντον, της CIA και της MI6. 

Σάλος έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ τις τελευταίες ώρες από την αποκάλυψη οτι ο ευυπόληπτος αμερικανός καθηγητής του Cambridge Stefan Halper, ήταν ο άνθρωπος που «φύτεψε» το βαθύ κράτος στην καμπάνια Τραμπ με στόχο να στήσει την σκευωρία για εμπλοκή της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές.

Ποιος είναι ο Halper; Μακροχρόνιος πράκτορας της CIA, πληροφοριοδότης της MI6 και άνθρωπος με στενές σχέσεις με το βαθύ κράτος και την Χίλαρι Κλίντον.

Αποκαλύπτουμε σήμερα οτι ο Halper είναι ο άνθρωπος που, με πρόσχημα την συνεργασία σε ενεργειακά θέματα που αφορούν την Τουρκία, την Κύπρο και το Ισραήλ, πλησίασε τον έλληνα ομογενή Τζορτζ Παπαδόπουλο αναζητώντας πρόσβαση στο επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ.

Μαλιστα, στα γεύματα εργασίας που έλαβαν χώρα στο Λονδίνο, ο Halper δε δίστασε να επιστρατεύσει την Τουρκάλα «βοηθό» του Azra Turk για να φλερτάρει των έλληνα ομογενή και στη συνέχεια να εκβιάσει αποκαλύψεις για ρωσική εμπλοκή.

Το κερασάκι στην τούρτα;  Ο Halper συνδέεται με τον Αυστραλό Alexander Downer που «έδωσε» τον Παπαδόπουλο στο FBI μέσω της εταιρίας Hakluyt με έδρα το Σίτι. Οι μέτοχοι της εταιρίας εμφανίζονται ως χρηματοδότες της προεκλογικής καμπάνιας της Χίλαρι Κλίντον το 2016.

 

infiltr8or

 

25 σκέψεις σχετικά με το “Αποκάλυψη: Μέχρι και Τουρκάλα… Μάτα Χάρι είχαν ρίξει δίπλα στον Τζορτζ Παπαδόπουλο για να τον ενοχοποιήσουν!

 1. Ας ενθυμηθούμε και την περίπτωση ενός ετέρου Γεωργίου, του Τζωρτζ Στεφανόπουλος, λογογράφος και σύμβουλος του Μπιλ, του Κλίντον. Άμα τῆ αναλήψει της Προεδρίας ο Μπίλιηςς τον διώρισε εκπρόσωπο τύπου του State Department παρά την Ιουδαἰα υπουργό Μαντλύν Ωλμπράιτ (Κόρμπελ). Όλο το νεοταξικό κατεστημένο αντέδρασε με αποτέλεσμα ο Γεώργιος να τύχει ευσχήμου αποπομπής. Αντικαταστάτης του ο Ιουδαίους Τζαίημς Ρούμπιν…

  Μου αρέσει!

  1. Που είσαι φίλε Ζάγκλε να με αποκαλέσεις ξανά πολύτιμη κινητή βιβλιοθήκη , να με ζητοκραυγάζεις για να νιώσω «κάποιος» ;;Για άτομα σαν εσένα τον εθνικοσοσιαλιστή ναζιστή χρυσαυγίτη τα γράφω!Που ΄σαι Ζάγκλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο;;;;;;;;;

   Μου αρέσει!

   1. Για σένα και για όλες τις κάτωθι αναρτήσεις σου επισήμως σου αναγγέλουμε ότι δεν σε γαμάμε πούστη.
    Δέξου όμως τα «αρώματα» από τις αναθυμιάσεις των φυσιολογικώς εκπεμπομένων πορδών από τους Έλληνες, αυτούς που εσύ μισείς, χαχαμίκο, έ χαχαμίκο.

    Μου αρέσει!

  2. Επίσης ας ενθυμηθούμε την περίπτωσιν ενός άλλου Γεωργίου, του Παπαδόπουλου! Όστις υπήρξεν φλογερός πατριώτης και ουδόλως εδίστασεν όπως αποσύρει την Μεραρχίαν από την Κύπρον!

   Μου αρέσει!

   1. Καλέεε καλύτερα όλος ο ελληνισμός υπό των Τούρκων παρά σε τους Αμερικάνους και Οβριούς …………Η φασιστική και τυραννική ιδεολογία είναι πιο πάνω από όλους και από όλα….Μόνο που ακούω να μου λένε για τυραννία και φασισμό χύνω , χύνω, χύνωωωωωωωωωω…

    Μου αρέσει!

   2. Ναπολεων βλημα, ξυπνα και βγες εξω να μυρισεις τις παπαρουνες.

    Μου αρέσει!

  3. Ας ενθυμηθούμε και την περίπτωση ενός ετέρου Γεωργίου Παπαδόπουλου, του Γεωργίου Παπαδόπουλου που υπήξε πράκτορας της CIA και μας νοικοκύρεψε με τα σάπια κρεατα του Μπαλόπουλου, τη βίλλα του Ωνάση, τον Τομ Πάππας, τις μίζες της Litton κλπ κλπ
   Τον ίδιο Γεώργιο Παπαδόπουλο με τα κολιτιλίκια με Λάτση, Βαρδινογιάννη, Μποδοσάκη, Κιοσέογλου, Ταβουλάρη, Δρακόπουλο και λοιπά λαμόγια διεθνούς βελινεκούς.
   Τον ίδιο που πρέσβευε το γνωστό σύνθημα «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» αλλά γαμούσε 10 χρόνια την Δέσποινα Νικολάου Γάσπαρη ενώ ήταν παντρεμένος και αυτός και αυτή και όχι προφανώς μεταξύ τους !!! Τελικά το πήρε το κορίτσι αφού ρύθμισε το θέμα νομικά με νόμο που ίσχυσε για μερικές μόνο ώρες, προκειμένου να πάρει το διαζύγιο.
   Φαίνεται τελικά ότι οι «εθνικόφρονες» έχουν μια έλξη προς το κέρατο !

   Μου αρέσει!

   1. Η αλήθεια είναι ότι εζήλεψα ολίγον που δεν ήμουν παρών.
    Μου είπαν όμως ότι εσύ δεν χάνεις «ενημέρωση» για «ενημέρωση» και το κωλαράκι σου είναι πάντα πρόθημο !
    Μπράβο συναγκονιστή !

    Μου αρέσει!

   2. Συγχώρεσε μου την παρέμβαση καλέ μου φίλε , αλλά αν ενθυμούμε καλώς στο σχετικό ανέκδοτο το φανάρι το κρατάει ο σύζυγος όσο ο πρικισμένος υπηρέτης «τακτοποιεί» την σύζυγο του .
    Τι εννοείς λοιπόν; Μετέχει και η σύζυγος σου στις «ενημερώσεις» του κώματος ;

    Υ.Γ. Παρακαλώ το Blog να με προστατευσει από τους κακόβουλους αλλιώς θα αποχωρήσω και θα σας αφήσω μόνους σας !

    Μου αρέσει!

   3. Μην το κάνεις αυτό Χρηστάκο , είσαι παιδί μου θυσαυρός, τι θα κάνουμε χωρίς εσένα , ποιος θα μας ενημερώνει;

    Μου αρέσει!

  4. Τον George Stephanopoulo δεν τον απέμπεψε κανείς μωρή κουτσομπόλα και ξεμυαλισμένη κομμώτρια που έρχεσαι εδώ κάθε φορά και ξεφουρνίζεις ότι βγάλει ο κ/λος σου.

   Ο Στεφανόπουλος, ναι, ήταν senior advisor του Bill Clinton, αλλά, λίγο πριν να αποκαλυφθεί το σκάνδαλο με την Monica Lewinsky είχε μαζέψει τα τσαμασίρια του και την είχε κοπανήσει αφήνοντας τον Bill -σ ύ ξ υ λο- !
   Η κίνησή του αυτή είχε μάλιστα δημιουργήσει μεγάλες απορίες και big headline news και συγκεκριμένα όταν άρχισαν να βγαίνουν τα μαντάτα του Billy, ο πρώτος που τον παραδέχτηκε σε ένα τετ α τετ interview ήταν ο owner του ABC news David Brinkley που εν συνεχεία του πρότεινε αν θέλει να γίνει Chief Anchor Man of the American Broadcast News. Μία θέση που απο τότε κατέχει και που όλη η Αμερική τον ακούει κάθε φορά που χτυπάει !

   Άραξε μωρή τρελή προπαγανδίστρια !
   Άραξε σου λέω !
   You are formally under the microscope !

   Μου αρέσει!

  5. …..παρά το καθίκι,
   την απαίσια Ιουδαἰα υπουργό Μαντλύν Ωλμπράιτ (Κόρμπελ) …
   …δηλαδή ένα κατακάθι που όμως εκεί το χρίσανε υπουργό μέσω κύκλων χάριν στα μέσα και στα έξω που διέθετε ή επηρέαζε η ίδια.
   Μέσω ευρέως γνωστών κύκλων από τους οποίους προ εκείνης,
   παράλληλα με εκείνη,
   μα και μετά,
   έγινα/γίνονται εκκολάψεις άλλων ερπετόμορφων σκατολοϊδιων σαν τη χάρη της.

   Μάλλον σαν κάτι τέτοιο θα ήθΕΛες να σχολιάσεις.

   Υ.γ.
   Άμα τον παραπάνω τον αποκαλέσεις & γλύτσα μη θαρρείς ότι θα του κακοπέσει ενώ άφησε στην άκρη ότι «παίζει» κι από πάνω να του καλαρέσει τέτοιο σκατό όπως είναι σε βόθρο.
   Καλά γκέϋ δεν θα τον πεις γιατί τον κόβω για άσημο (πέραν από φτωχό) πούστη.

   Μου αρέσει!

 2. Μέχρι και Τουρκάλα… Μάτα Χάρι είχαν ρίξει δίπλα στον Τζορτζ Παπαδόπουλο για να τον ενοχοποιήσουν!

  Τη Μάτα Χάρη συμβαίνει να την έχω ακουστά όπως φαντάζομαι πολλοί.
  Ποιός δεν άκουσε περιπέτειες ή αφηγήσεις για εκείνην.
  Μα αυτός ο Τζορτζ Παπαδόπουλος ποιός είναι ρε παιδιά;
  Πρώτη φορά τον ακούω.
  Φίρμα κι αυτός ;

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.