Ποιοί πανίσχυροι υποκινούν πολιτική ανωμαλία; Η απάντηση έχει ήδη δοθεί σε ανώτατο ευρωπαϊκό επίπεδο.

ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

«για το πρόβλημα των ναρκωτικών στις χώρες της ΕΟΚ»

 

Παράγραφος 6 (ισχύς του οργανωμένου εγκλήματος): Είναι σημαντικό να τονιστεί ο εξαιρετικά μεγάλος κίνδυνος ιδίως για όλες τις δημοκρατικές χώρες, που προέρχεται από την εμφάνιση των ισχυρών λαθρεμπόρων ναρκωτικών και των εγκληματικών οργανώσεων που δρουν σε πολυεθνικό επίπεδο, και που έχουν ανάμιξη σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, επεξεργασίας, μεταφοράς και διάθεσης των ναρκωτικών και η νομιμοποίηση του «βρώμικου» χρήματος που αποκομίζουν από το λαθρεμπόριο των ναρκωτικών. Οι δραστηριότητες των οργανώσεων αυτών αποτελούν μια άνευ προηγουμένου προσβολή στην εθνική και διεθνή κοινωνική τάξη. Αρκεί να αναφέρουμε ότι οι λαθρέμποροι ναρκωτικών είναι ήδη σε θέση να επηρεάζουν τη θεσμική ζωή ολόκληρων χωρών…Είναι επίσης σαφές ότι το λαθρεμπόριο ναρκωτικών είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το λαθρεμπόριο όπλων. Οι ετήσιες εισπράξεις από την πώληση ναρκωτικών και διεγερτικών φαρμάκων παγκοσμίως, ανέρχονται σε τριακόσια δισεκατομμύρια (300 δις) δολάρια περίπου, από τις οποίες πάνω από το 1/3 πραγματοποιούνται στις ΗΠΑ. Αυτό το ποσό αντιπροσωπεύει το δεκαπλάσιο του προϋπολογισμού της ευρωπαϊκής Κοινότητας και είναι ίσο με το ετήσιο Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν ενός κράτους-μέλους όπως η Ιταλία.

8 σκέψεις σχετικά με το “Ποιοί πανίσχυροι υποκινούν πολιτική ανωμαλία; Η απάντηση έχει ήδη δοθεί σε ανώτατο ευρωπαϊκό επίπεδο.

 1. Κατάλαβες γιατί έριξαν τον Καραμανλή με τον ΓΑΠ με το λεφτά υπάρχουν. Για να μας βάλει στα μνημόνια. Και το Σαμαρά μετά με τον τσίπρα για να μην βγούμε από τα μνημόνια παλι με το λεφτά υπάρχουν. Θυμάστε τι έλεγαν . Προδότες γερμανοτσολιάδες δοσίλογοι .
  Και ο Μίκης σήμερα του είπε πως επικαλείται αυτούς που πριν έλεγε δολοφόνους??? Μα γιατί είναι δικός τους . Και για να πάρει την ελάφρυνση για να μην έχουμε το γουδί πάρκο Νο2 μετά τη φορολαίλαπα θα έδωσε και τη Μακεδονία. Για να βλέπει ο Έλληνας ποιος είναι ο προδότης. Θυμάσαι τι έλεγε για τα μνημόνια?? Θυμάσαι τη σκληρή διαπραγμάτευση??? Το δημοψήφισμα το ΟΧΙ το θυμάσαι???
  Μην έχεις καμία αμφιβολία.
  Δοσίλογοι με κουκούλες από το 40 που προσπαθούν να κρυφτούν στο όνομα της αριστεράς.

  Μου αρέσει!

 2. Απειλές Ρουβίκωνα κατά του ΣΚΑΙ. Είδατε πως συντηρείται από τη ΝΔ το ανύπαρκτο θεματάκι με Εξάρχεια (μια χαρά περιοχή), τρομοκράτες κλπ;

  Στο τέλος ο Κούλης θα βραβεύσει επίσημα τον Ρουβίκωνα για την προσφορά του

  Μου αρέσει!

 3. Εκτροπή εκτροπή απειλούν
  βουλευτές των ΑΝΕΛ.
  Χαχαχαχαχαχα
  Απειλούν και τον
  πατριώτη ΥΠΕΞ
  χααχχαχαχαχαχαχαχαχαχα
  όταν σου στέλνουν ραβασάκια
  που συ λένε ότι θα σε γαμήσουν
  εγω δεν βλέπω απειλή αλλά
  κάτι πολύ ερωτικό!!!!
  χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  Μου αρέσει!

 4. γιατι η τρομπα, εγινε της μοδας ,στην χωρα μας,βρε κομματοσκυλα ,σκευτειτε λογικα.ειμασταν οι γυφτη της ευρωπης,και παμε να γινουμε κρατος.τη θελετε να μας κανετε παλι, χωρα της σφαλιαρας,για να κονομανε τα κοπροσκυλα. αυτα πληρωνη τωρα ο ελληνικος λαος. επιτελους ηρθε η ωρα να γινουμε πατριωτες,για το καλο μας

  Μου αρέσει!

 5. Κοιτα βρε ιστορικες επαναλήψεις ως τραγωδία. Ακριβως τα ιδια ελεγε και ο Ραλλης το 1981 όταν εβλεπε το τελος του.Και μετά ο Μητσοτάκης το 1993. Ολοι οι αλλοι ηταν πολιτικα ανωμαλοι εκτός απο τους ιδιους.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.