Θρίλερ στην Κεφαλονιά: Νεκρό 20χρονο μοντέλο σε γιώτ Μεξικανού μεγιστάνα

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της Sinead McNamara. Το 20χρονο κορίτσι, που ήταν μοντέλο του Instagram, σύμφωνα με ξένα μέσα, πέθανε στην πολυτελή θαλαμηγό του Μεξικανού δισεκατομμυριούχου Alberto Bailleres, Mayan Queen IV, που είχε αγκυροβολήσει στην Κεφαλονιά.

Το μοιραίο περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης 29 Αυγούστου.

Οι φωνές του πληρώματος του εντυπωσιακού «Mayan Queen IV», αξίας 140 εκατομμυρίων δολαρίων, γίνονται αντιληπτές από ανυποψίαστους παραθεριστές και κατοίκους του νησιού.

Η Sinead McNamara έχει βρεθεί κρεμασμένη στους κάβου της θαλαμηγού.

Μεταφέρεται αμέσως στο νοσοκομείο της Κεφαλονιάς και το επόμενο πρωί σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών σε κωματώδη κατάσταση. Λίγες ώρες μετά, φεύγει από τη ζωή.

Οι αρχές διεξάγουν προανάκριση για το συμβάν παίρνοντας καταθέσεις από όλο το πλήρωμα του σκάφους αλλά και εξετάζοντας εξονυχιστικά το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που είχε η θαλαμηγός.

Οι λεπτομέρειες για την υπόθεση βγαίνουν με το σταγονόμετρο, ωστόσο τα σενάρια δίνουν και παίρνουν γύρω από τον θάνατο της νεαρής κοπέλας, που τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ως αυτοκτονία.

ΠΗΓΗ: star.gr

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Θρίλερ στην Κεφαλονιά: Νεκρό 20χρονο μοντέλο σε γιώτ Μεξικανού μεγιστάνα

  1. Μας έχουν πρήξει τα ούμπαλα μέρες τώρα, όλα τα παπαροειδή της ενημέρωσης για ένα πορνίδιο που πήρε τη δόση του και ταξίδεψε. Τεράστια είδηση.

    Ούτε και εσείς αποφύγατε τον πειρασμό της «ενημέρωσης- σκουπίδια».

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.