Η Ντόρα Μπακογιάννη αποκαλύπτει πως Παπανδρέου – Σαμαράς κατέστρεψαν την πραγματική οικονομία, οδηγώντας εκατοντάδες χιλιάδες στην ανεργία.

Είναι πραγματικά συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις της Ντόρας Μπακογιάννη, και δικαιώνουν απόλυτα το Ολυμπία. Όπως επίσης δίνουν την εξήγηση γιατί οι αγορές εμπιστευόντουσαν την κυβέρνηση Καραμανλή και εμπιστεύονται τώρα την κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, ενώ είχαν ρίξει μαύρο στις κυβερνήσεις Παπανδρέου – Σαμαρά. Όταν βλέπουν την πολιτική εξουσία να καταστρέφει την πραγματική οικονομία, να στερεί από την αγορά εκατομμύρια, να οδηγεί σε χρεοκοπία υγιείς επιχειρήσεις κλείνοντας τον δανεισμό ενώ την ίδια στιγμή διοχετεύει εκατοντάδες εκατομμύρια σε κόμματα και κρατικοδίαιτες επιχειρήσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να πατήσει επενδυτής το πόδι του.

4 σκέψεις σχετικά με το “Η Ντόρα Μπακογιάννη αποκαλύπτει πως Παπανδρέου – Σαμαράς κατέστρεψαν την πραγματική οικονομία, οδηγώντας εκατοντάδες χιλιάδες στην ανεργία.

 1. ΙΝΔΙΑΝΕ ΠΑΠΑΡΟΚΑΥΛΗ ΜΟΥ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑΚΟΥΛΑ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΣΟΥ , ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ???

  ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ …

  Μου αρέσει!

 2. Όπως και να το δεί κανείς το «κυρίως» θέμα,
  ότι και αν λέτε εσείς και ο κάθε σφετεριστής που τρέχει
  αλαφιασμένος να καρπωθεί απο τον μοναδικό άνθρωπο που έχει δείξει εμπράκτως ότι νοιάζεται μόνο για για την Ελλάδα και τους Έλληνες, όλα μα όλα παραπέμπουν στις τελευταίες αξιοπρεπείς ημέρες που ζούσαμε τότε.
  Και αν κάποιοι υποτελείς δημοσιογράφοι έχουν το θράσος να τον συκοφαντούν για το χρέος, γιατί δεν έχουν την τόλμη και τα ούμπαλα άσε το ήθος, να δημοσιεύσουν ευθύνη τους μερικούς αριθμούς και να μας ανοίξουν τα μάτια ;

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.