ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ για την «περίεργη» αντίδραση του αντιπροέδρου της ΝΔ στην γιάφκα του ΚΕΕΛΠΝΟ [ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Ο δημοσιογράφος στο Γιώργος Χριστοφορίδης έθεσε κάποια καυτά ερωτήματα στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, που προέκυψαν από την αντίδραση του στην αποκάλυψη μυστική κρύπτης με έγγραφα .

Οπως ρώτησε ο Γιώργος Χριστοφορίδης

«Περίεργο το σχόλιο του αντιπροέδρου της ΝΔ στην ύπαρξη της μυστικής κρύπτης, που και πάλι προσπάθησε να απαξιώσει το όλο θέμα». «Εγω ρωτώ καλοπροαίρετα» συνέχισε ο Γιώργος Χριστοφορίδης «είσαι (σσ.Γεωργιάδης) ο πρωην Υπουργός Υγείας, ο πολιτικός προϊστάμενος υπεύθυνος για το ΚΕΕΛΠΝΟ και αποκαλυπτεται όιι στο φορέα που είναι στην εποπτεία σου απαλύπτεται μια μυστική κρύπτη, στην οποία κάποιος απέκρυψε τιμολόγια και παραστατικά. Και ρωτώ: Δεν εκπλήσσεσαι; Δεν ζητάς να μάθεις τι είναι αυτά; Δεν στηλιτεύεις ότι έχουν κρυφτεί για να μην τα βρει ο έλεγχος; Μπορεί να υπάρξει κάποια δικαιολογία σε αυτό; Για να απαξιώνεις την αποκάλυψη μάλλον πρέπει να γνωρίζεις τι περιέχει μέσα, αλλιώς πως ειρωνεύεσαι; Γιατί το απαξιώνεις; Κι αν γνωρίζεις τι υπάρχει εκεί μέσα, γιατί δεν μας το έλεγες; »

 

11 σκέψεις σχετικά με το “ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ για την «περίεργη» αντίδραση του αντιπροέδρου της ΝΔ στην γιάφκα του ΚΕΕΛΠΝΟ [ΒΙΝΤΕΟ]

 1. Τι σκοτωνόσαστε ρε καρακόπανοι ;
  Εδώ ρε βάλανε μπροστά στα μάτια σας ολόκληρο Γεωργίου, δυο μέτρα άντρα, στο συρτάρι, που έριξε έναν ολόκληρο λαό να σπάει πέτρα στα κάτεργα για 99 χρόνια παλιομ/λάκες και δεν πήρατε χαμπάρι και τώρα πανηγυρίζετε σαν καραγκιόζηδες που χέστηκε μια φοράδα στ’ αλώνι ;

  Μου αρέσει!

  1. Η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΙΩΠΗ ΓΙΑ ΚΕΕΛΠΝΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΜΕΡΤΑ (Νικολόπουλος Vs Πολύζου )

   Χαμός στην Εξεταστική με την άρνηση της Υπεύθυνης Οικονομικών του ΚΕΕΛΠΝΟ να μιλήσει (7/11/17)

   Η επεισοδιακή εξέταση της Ανδρ. Θεοφιλάτου (ΚΕΕΛΠΝΟ) στην Εξεταστική για την Υγεία (14/11/17)
   (σύζυγος του Σταμάτη Πουλή, πρώην στέλεχος επικοινωνίας της ΝΔ, αδελφή της Κωνσταντίνας Θεοφυλάτου η οποία απασχολήθηκε στο υπουργικό γραφείο του Άδωνη Γεωργιάδη. )

   Εξέταση κας Κρεμαστινού για τα σκάνδαλα στον χώρο της υγείας
   (Νικολόπουλος)

   Ο Θ. Παπαδημητρίου (ΚΕΕΛΠΝΟ) στην Εξεταστική της Βουλής για τα σκάνδαλα στην Υγεία (28/11/17)

   Ο Θ. Παπαδημητρίου (ΚΕΕΛΠΝΟ) στην Εξεταστική της Βουλής για τα σκάνδαλα στην Υγεία (30/11/17)

   Ο Στ. Πουλής (ΚΕΕΛΠΝΟ) στην Εξεταστική της Βουλής για τα σκάνδαλα στην Υγεία (18/1/18)
   (O πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων, υπεύθυνος της δομής του Κέντρου για τους οροθετικούς στην οποία φρόντιζε να εγκρίνει υπερκοστολογημένες εργολαβίες σίτισης και συντήρησης στον μπατζανάκη του -ιδιοκτήτη ταβερνείου.)

   (…Ρωτάνε τη Διευθύντρια Οικονομικού, λέει ρωτήστε τη Διευθύντρια Διοικητικού. Ρωτάνε τη Διευθύντρια Διοικητικού, λέει ρωτήστε τη πρόεδρο του ΔΣ. Ρωτάνε τη πρόεδρο του ΔΣ, λέει ρωτήστε το Γεν.Διευθυντή. Ρωτάνε το Γεν.Διευθυντή, λέει εγώ δεν είμαι Γενικός Διευθυντής …)

   Οσο για τους ήδη ελεγχόμενους από τις Αρχές πρώην διοικητές και τα στελέχη των διοικήσεων του φορέα που προσέρχονται ως μάρτυρες στην εξεταστική, μάλλον έχουν προσβληθεί από συλλογική αμνησία ή έχουν κάνει κάποιο παράξενο «όρκο σιωπής»!!!

   Μου αρέσει!

  1. Ταινία του 1965

   Σαν να μην πέρασε μια μέρα.

   Ο σανός πάντα ήταν ίδιος για να ξεγελούν το πόπολο και να μπορούν να κλέβουν από πίσω με την ησυχία τους….

   Μου αρέσει!

 2. Πόσα έφαγαν και πόσα δανειστήκαμε!
  flush royal
  Συνολικά η σπατάλη στο χώρο της Υγείας την περίοδο 2000-2014, σύμφωνα με την εξεταστική επιτροπή ανήλθε σε 86 δισ. ευρώ περίπου λαμβανομένης υπόψη και της αντίστοιχης στο χώρο του φαρμάκου που υπερέβη τα 20 δις ευρώ.

  Δηλαδή αντιστοιχεί σε σημαντικότατο ποσοστό του ΑΕΠ που απώλεσε η χώρα μας στα μνημονιακά έτη της περιόδου 2010-2014. Να θυμίσουμε ότι το ελληνικό ΑΕΠ εν έτει 2009 ανέρχονταν στα 237 δισ. ευρώ, για να φτάσει λίγα χρόνια αργότερα στα 176 περίπου δισ. ευρώ, για να επανέλθει σε ανοδική πορεία το 2015… Τα 176 δισ. ευρώ μάλιστα είχε η Ελλάδα να τα δει από το…2003, δηλ. πριν μία ολόκληρη 12ετία

  ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ τώρα μερικά καθοριστικά μεγέθη:

  86 δις ήταν το εγκεκριμένο πακέτο δανεισμού του τρίτου μνημονίου, από τα οποία λάβαμε τα 52 δις. Περί τα 86 δις ήταν τα συνολικά μέτρα των τριών μνημονίων που μας συνέθλιψαν…

  Και δεν χρειάζεται να είναι κανείς expert στα μαθηματικά για να αντιληφτεί ότι οι αδίστακτοι ταγοί της πατρίδας από τον χώρο κυρίως της ΑΜΥΝΑΣ και από αυτόν της ΥΓΕΙΑΣπόσες Ελλάδες κατάπιαν (κοινώς τον άμπακο) όλα αυτά τα χρόνια με τις ευλογίες κάποιων εκ των πολιτικών τους προστατών, φυσικά με το αζημίωτο.
  Για να διαπιστώσουμε -εντελώς τυχαία λόγω διάφορων λιστών που εμφάνισαν ξένοι ερευνητές- ότι Έλληνες, απλοί πολίτες, επιχειρηματίες, παρατρεχάμενοι και πολιτικοί βρέθηκαν να γεμίζουν τους λογαριασμούς τους σε διάφορες offshore ανά την υφήλιο, χωρίς τα έσοδα τους να δικαιολογούν ούτε καν το 5% (και πολλά λέμε) των υπεξαιρεθέντων ποσών.
  Δεν χρειάζεται φυσικά να σας ενημερώσουμε ότι η Ελλάδα υπό διαφορετικές συνθήκες διαχείρισης, δηλαδή έντιμες, θα μπορούσε οικονομικά να ήταν, το ολιγότερο, αυτάρκης. Το ξέρετε πολύ καλά…

  Όμως τα τρωκτικά της που αυξάνονταν σε αριθμό αλλά και σε βάρος-μέγεθος από το πολύ φαί, μάσα κατά το κοινώς λεγόμενο, την χρεοκόπησαν.
  Και τώρα δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι απολέσαντες την ΚΟΥΤΑΛΑ επιχειρούν παντί τρόπω να την επανακτήσουν. Λογαριάζουν όμως χωρίς τον φόβο της ΝΕΜΕΣΙΣ που τους παρακολουθεί..

  Μου αρέσει!

  1. 86 δισ ευρώ σπατάλη στο χώρο της Υγείας την περίοδο 2000-2014 συν 20 δισ ευρώ από το φάρμακο !!

   Χωρίς να βάλουμε μέσα τα θαλασσοδάνεια της ΝΔ κ ΠΑΣΟΚ τα θαλασσοδάνεια των ΜΜΕ τη λεηλασία του χρηματιστηρίου τους τα φαγοπότια με ολυμπιακούς αγώνες τα εξοπλιστικά προγράμματα τα υπερκοστολογημένα δημόσια έργα Siemens Novardis κτλ.κτλ

   Για πέστε μου ρε νεοελληναράδες μπατριώτες με όλα αυτά τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ πόσα Arleigh Burke θα μπορούσε να έχει η Ελλάδα πόσες Belh@rra πόσες FREMM πίσα F35 πόσα Rafale για να είσαι αστακός στην περιοχή πόσα νοσοκομεία σχολεία θέσεις εργασίας πόση βοήθεια στους νέους για να μην φεύγουν στο εξωτερικό και χάνονται για πάντα από την Ελλάδα πόσο κοινωνικό κράτος πόσες ευκαιρίες για τους άνεργους πόσα αποθεματικά για τα δημόσια ταμεία και χωρίς βέβαια να έχει χρεοκοπήσει η Ελλάδα ??

   Και που πήγαν εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ ?

   Στις τσέπες των πιράνχας τις βδέλλες και τις ύαινες της ΝΔ του κλεφτοπασόκ και τις εγχώριας διαπλοκής.

   Έγιναν σπίτια στο Παρίσι του Βολταίρου βίλες εξοχικά οφσορ στα Κέημαν καταθέσεις στην Ελβετία και στους φορολογικούς παραδείσους και διακοπές στη Μύκονο.

   Μας στέρησαν μια Ελλάδα που οι παππούδες μας και οι γονείς μας έδωσαν το αίμα τους και των ιδρώτα τους για να δημιουργηθεί αυτός ο πλούτος που κάποιοι έκλεψαν.

   Αυτοί οι κάποιοι έχουν ονοματεπώνυμο.

   ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

   Στην Ελλάδα κλοπή μέσω του χρηματιστηρίου στην Αλβανία κλοπή μέσω των Πυραμίδων.

   Βρείτε μου ρε νεοελληναράδες μπατριώτες του κώλου τη διαφορά ?

   Μου αρέσει!

 3. πόσες φορές θα παίξετε αυτήν την μαλακία; το ξαναδημοσιεύσατε πριν από κάποιους μήνες όταν η πολακιάς ξερνούσε εμετό κατά των πολιτικών της αντιπάλων πριν την γελοιοεξεταστική, το ξαναπαίζετε πάλι τώρα με το ψευτοπόρισμα της ξευτιλοεπιτροπής ρε άΪντε γαμηθείτε από εκεί καθεστωτικά μαϊμούδια

  Μου αρέσει!

 4. καλά τα λέει ο κυριούλης… πάλι τα ίδια μας λέτε; αμάν πια… μην δείτε άντρα με γοβες, κατευθείαν να τον πείτε αδερφή…

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.