Αποκαλύπτουμε το θράσος του κυρίου Κουτσούμπα: Παρέα με τον Βενιζέλο αθώωναν τον Παπαντωνίου και τον Τσοχατζόπουλο

Αγαπητή Ολυμπία,

Ο κ. Κουτσούμπας, προσκεκλημένος χθες (15 Νοε) του κ. Σκουρή στο ρ/φ 24/7, μιλώντας ως συνήθως με ύφος αλάνθαστου παντογνώστη, ανάμεσα σε πολλά άλλα είπε και τα εξής εξωφρενικά, πιθανόν λόγω απώλειας μνήμης !!

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ίδιος και χειρότερος από τα παλιότερα κόμματα του Κέντρου και το ΠΑΣΟΚ καλλιεργώντας, όπως και εκείνα, την λογική του «μικρότερου κακού» σε σχέση με την «κακιά» δεξιά, (λογική) που «τελικά αποδεικνύεται ίδιο και χειρότερο κακό με τους προηγούμενους». Εξηγώντας το «ίδιος και χειρότερος» είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε το 3ο μνημόνιο που ήταν το πιο βάρβαρο απ’ όλα…

Εδώ ξέχασε να πει ότι επί ΠΑΣΟΚ/ΝΔ είχαμε απώλεια του ΑΕΠ κατά 25% και ως εκ τούτου έγινε καταβαράθρωση μισθών και συντάξεων, όπως και εκτίναξη της ανεργίας και των λουκέτων.

Συμπέρασμα: Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ είναι χειρότερος, ας έλθει και ο κ. Μητσοτάκης – Καθαρό ξέπλυμα ΠΑΣΟΚ/ΝΔ με καταφανή στήριξη στον κ. Μητσοτάκη !!

 

ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, παρά τις επιμέρους διαφορές τους, έχουν στρατηγική σύμπλευση στα κεντρικά ζητήματα και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο δημιουργίας «μεγάλου συνασπισμού» σημειώνοντας «δε μιλάμε άμεσα, δε μιλάμε για τους επόμενους μήνες φυσικά, σε μια πορεία αυτό οπωσδήποτε θα γίνει.

Εδώ ξέχασε να πει ότι το ΚΚΕ συγκυβέρνησε κατ’ αρχήν με την «κακιά» ΝΔ και πρωθυπουργό τον κ. Τζαννετάκη, ότι στη συνέχεια συγκυβέρνησε μαζί με τη ΝΔ και το «κακό» ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργό τον κ. Ζολώτα, όπου όλοι μαζί οι αρχηγοί των κομμάτων (Μητσοτάκης – Παπανδρέου – Φλωράκης) ανάθεσαν τις ψηφιακές παροχές του ΟΤΕ στην Intracom/Siemens με 2πλάσιες και 3πλάσιες τιμές από τις τρέχουσες της αγοράς !!

Σε άλλο σημείο είπε ότι για το ΚΚΕ και τον ελληνικό λαό «είναι ξεπερασμένο το «αριστερός», «δεξιός»» καθώς «το ζήτημα είναι: είσαι με τα εργατικά λαϊκά συμφέροντα ή είσαι με τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας».

Εδώ ξέχασε να πει για τις απολύσεις και τους χαμηλούς μισθούς στον Ριζοσπάστη και στον 902, ο οποίος και ξεπουλήθηκε σε οφσόρ καπιταλιστή, όπου πίσω κρυβόταν φίλος του πρωθυπουργού Σαμαρά (2013) (Βρυώνης – μετέπειτα κανάλι Ε), όπως και ότι η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ εκτροχιάστηκε και έβαλε λουκέτο με καπιταλιστικό κούρεμα στις αποζημιώσεις των εργαζομένων, και τέλος ότι η διοργάνωση απεργιών με απαίτηση για αυξήσεις μισθών γίνονται ΜΟΝΟ σε όλες τις άλλες επιχειρήσεις εκτός από εκείνες του κόμματος !!

Τέλος, λίγο παρακάτω είπε το τερατώδες ότι τα σκάνδαλα είναι σύμφυτα με αυτό το σύστημα και πρόσθεσε ότι και για την περίπτωση του Κ. Σημίτη όπως και άλλων, εφόσον υπάρχουν οποιεσδήποτε ενδείξεις «θα πρέπει να γίνεται έρευνα σε βάθος, όσο μπορεί να πάει σε βάθος αυτό το σύστημα».

Εδώ ξέχασε να πει ότι όταν το 2004-2005 έγιναν προσπάθειες να γίνει έρευνα σε βάθος για τα εξοπλιστικά, ο βουλευτής Πατσιλινάκος στις πορισματικές απόψεις του ΚΚΕ υπέγραψε ότι {2.  Δεν προέκυψαν ποινικές ευθύνες σε βάρος πολιτικών προσώπων και δη σε βάρος των πρώην ΥΕΘΑ Άκη Τσοχατζόπουλου και Γιάννου Παπαντωνίου …} !!!

Πρακτικά βουλής 14 Ιαν 2005 [σ. 4509]

https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/a08fc2dd-61a9-4a83-b09a-09f4c564609d/es01142005.pdf

 

 

https://www.news247.gr/radiofono247/paichnidiaexoysias.6597654.html [15 Νοε 2018 – 46’ έως το τέλος]

http://www.amna.gr/home/article/310530/D-Koutsoumpas-O-laos-pou-echei-dokimasei-ta-panta-na-gurisei-tin-plati-se-olous-autous-kai-na-enischusei-to-KKE

 

Δημήτρης Μ.

7 σκέψεις σχετικά με το “Αποκαλύπτουμε το θράσος του κυρίου Κουτσούμπα: Παρέα με τον Βενιζέλο αθώωναν τον Παπαντωνίου και τον Τσοχατζόπουλο

 1. Παρακαλούνται οι «περιστασιακοί ένοικοι» να μην ενοχλούν τους μόνιμους ιδιοκτήτες

  Σε μια μακρινή χώρα, ήταν δύο φίλοι που ζούσαν 40 χρόνια στο ίδιο σπίτι. Έφευγε ο ένας και το υπενοικίαζε στον άλλον. Τρία-τέσσερα χρόνια, μάλιστα, συγκατοίκησαν. Την πρώτη φορά, για λίγο, μαζί με κάτι κομμουνιστές και τη δεύτερη με ακροδεξιούς φασίστες. Μια μέρα ο σπιτονοικοκύρης τους έδιωξε. Είχαν αφήσει απλήρωτα νοίκια περίπου μισό δισ. και εκτός αυτού, είχαν «καταφέρει» να χρεοκοπήσουν, ως διαχειριστές, ολόκληρη την πολυκατοικία. Όπως αποδείχθηκε στο δικαστήριο, είχαν «φάει» όλα τα κοινόχρηστα με φίλους τους επιχειρηματίες στο χρηματιστήριο, υπερχρεώνοντας τους υπόλοιπους ενοίκους. Όταν μαζεύτηκαν όλοι οι ιδιοκτήτες να διαμαρτυρηθούν, τους έκαναν τουλούμι στο ξύλο οι μπράβοι. Μετά κόπων και βασάνων, τελικά τους έδιωξαν από την πολυκατοικία, αλλά οι δύο φίλοι, δεν το έβαλαν κάτω. Πήραν εκπομπές στην τηλεόραση, αγόρασαν εφημερίδες και «έμπαιναν» κάθε μέρα στα σπίτια των ενοίκων σηκώνοντας το ρυτιδιασμένο τους δάχτυλο. «Μαζί τα φάγαμε» τους έλεγαν…

  Κωνσταντίνος Ταχτσίδης

  Κάπως έτσι, φτάσαμε, χθες, ο Κώστας Σημίτης, με αφορμή το άνοιγμα για έλεγχο των λογαριασμών του (αλλά και συγγενών του) να λέει, με κάθε επισημότητα πως «η Ιστορία δεν γράφεται από τους περιστασιακούς ένοικους της εκτελεστικής εξουσίας».

  Να περιγράφει, δηλαδή, σε μια φράση, πως αυτός και το σινάφι του αντιλαμβάνονται την εξουσία, τη χώρα, την κοινωνία, τη δικαιοσύνη και κυρίως τους εαυτούς τους. Ο Κώστας Σημίτης, «πολεμόχαρη φυλή μου» (που θα λέγε και η εκδιωγμένη Μαλβίνα), ο άνθρωπος που είχε κάνει εκσυγχρονιστικό σύνθημα το «όποιος έχει στοιχεία να τα πάει στον εισαγγελέα» ενοχλείται τώρα που ο εισαγγελέας έχει στοιχεία και θέλει να τα ελέγξει.

  Η φράση «περιστασιακοί ένοικοι της εκτελεστικής εξουσίας», που εκστόμισε ο Κώστας Σημίτης, δεν είναι απάντηση υπεράσπισης σε έλεγχο της δικαιοσύνης, δεν είναι καν πολιτική άποψη. Είναι ο τρόπος που αντιδρά σπασμωδικά, το συγκεκριμένο σύστημα, που κυβέρνησε, χρεοκόπησε τη χώρα, κατηγόρησε συλλογικά την κοινωνία ότι «μαζί τα φάγαμε» και τώρα θέλει να επιστρέψει εκεί που πιστεύει πως ανήκει, μέσω του Κυριάκου Μητσοτάκη.

  Γιατί αυτοί δεν είναι «περιστασιακοί ένοικοι της εκτελεστικής εξουσίας». Είναι οι επαγγελματίες εκτελεστές στην υπηρεσία της εξουσίας.

  Είναι αυτοί που μέχρι πριν τρία χρόνια, ζούσαν με τη βεβαιότητα ότι κανείς δεν μπορεί να τους αγγίξει. Ότι οι αριστεροί «σφετεριστές» της εκτελεστικής εξουσίας, δε θα άντεχαν ούτε ένα εξάμηνο ή τέλος πάντων πως οι παντοδύναμοι φίλοι των νόμιμων ιδιοκτητών θα τους έδιωχναν όταν έπρεπε και δε θα έτρεχαν αντ’ αυτού στα δικαστήρια για ποινικά αδικήματα ή για να κρατήσουν τα παρατύπως εκπεμπόμενα κανάλια τους. Τα ίδια κανάλια που έχτισαν την αυτοκρατορία του Κώστα Σημίτη και τώρα θέλουν να ανεβάσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

  Το πιο θλιβερό (και ανησυχητικό) απ’ όλα είναι ότι ο Κώστας Σημίτης δεν υπέπεσε σε σφάλμα εν τη ρύμη του λόγου. Πριν από λίγους μήνες είχε πει άλλωστε, σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ, πως «η διαφθορά είναι κοινωνικό φαινόμενο».

  Ο Κώστας Σημίτης δεν αντιλαμβάνεται καν το «σούσουρο» για τη φράση «περιστασιακοί ένοικοι», που εκστόμισε.

  Δεν πιστεύει ότι ήταν εκπρόσωπος του λαού και υπηρέτης της εκτελεστικής εξουσίας. Ποτέ δεν το πίστεψε.

  Ο Κώστας Σημίτης, όπως και όλοι οι συντηρητικοί αστοί που ιδρυματοποιούνται κυβερνώντας επί χρόνια, πιστεύουν πως… είναι η εκτελεστική εξουσία! Ζουν με την εδραιωμένη, μέσα τους, πεποίθηση, πως είναι γεννημένοι για να υπηρετήσουν ένα καρμικό πεπρωμένο. Να καθοδηγηγούν την «πλέμπα» που δεν επιτρέπεται να κάνει «λάθος επιλογές».

  ή μάλλον, γράψτε λάθος. Ούτε αυτό πιστεύουν.

  Έχουν πειστεί για κάτι πολύ πιο δυστοπικό από το ότι είναι οι νόμιμοι και παντοτινοί ένοικοι μιας χώρας που τους ανήκει δικαιωματικά (όπως πρόσφατα εξέφρασε με το σύνθημά του για το Δήμο της Αθήνας, ο Κώστας Μπακογιάννης).

  Είναι βαθιά πεπεισμένοι πως είναι η ίδια η χώρα.

  Πλέον οι «Σημίτηδες» απενοχοποιήθηκαν. Μπορούν να πουν «L’ etat, c’ est moi»… και κανένας να μην το βρει περίεργο.

  ΥΓ. Τον Κώστα Σημίτη υπερασπίστηκε χθες, από το βήμα της Βουλής και ο πολιτικός που αν ζούσε ο Κοπέρνικος θα έπρεπε να επαναδιατυπώσει τη θεωρία του σύμφωνα με την οποία ο Ήλιος και όχι η Γη, είναι το κέντρο του Σύμπαντος… ο Βαγγέλης Βενιζέλος.

  «Κάποιοι θέλουν να αμαυρώσουν το εμβληματικό πρόσωπο του ευρωπαϊκού κεκτημένου της χώρας», είπε ο πιο αυτο-προβεβλημένος, «μόνιμος ιδιοκτήτης» της εξουσίας μετά την οικογένεια Μητσοτάκη. Ο πολιτικός που, μαζί με τον Ανδρέα Λοβέρδο, απαιτούσε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον Άκη Τσοχατζόπουλο για την ταλαιπωρία που υφίσταται και υποστήριζε ότι οι ύποπτοι λογαριασμοί του Παπαντωνίου ήταν… αριθμοί τηλεφώνου…

  Μου αρέσει!

 2. χρονια σας γραφω οτι

  ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ..!

  ΚΟΠΙΑ….

  ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑ…ΤΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΕΙΧΑ ΕΟΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟΥΣ …ΤΟΤΕ?

  9…ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ..ΤΟ..ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ…

  ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ..ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ

  ΑΛΛΑ ΜΕ ΙΔΙΟ…ΑΡΧΗΓΟ ΟΔΗΓΟ!

  καυμενε νεοελληνα

  σε δουλευουν …300…..

  Μου αρέσει!

 3. Μιλάει ο άνθρωπος που είναι ο ηγέτης της εργατιάς αλλά δεν έχει δουλέψει ούτε μια μέρα στην ζωή του. Και αναφέρομαι σε δουλειά όχι «δουλειά» στο κόμμα ή στα όργανα του κόμματος! Δουλειά σε οικοδομή, εργοστάσιο, λιανεμπόριο…. κλπ κλπ όπως όλοι αυτοί για τα δικαιώματα των οποίων κόπτεται!

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.