Η νέα δικογραφία για το C4i αποκαλύπτει όλο το σύστημα της διαφθοράς στην Ελλάδα.

Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, Ο «ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ», Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΟΣΒΑΛΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ.

Τα ονόματα είναι πλέον στα χέρια της δικαιοσύνης. Και το γεγονός ότι αναφέρεται στο Γιάννο Παπαντωνίου, το αν θα πάει ψηλότερα και από τον Γιάννο Παπαντωνίου θα φανεί πολύ σύντομα, αποκαλύπτει ένα τεράστιο κύκλωμα ξεπλύματος που όμως ακόμα και σήμερα έχει δύναμη.

Πάμε λοιπόν αναλυτικά.

Η κυβέρνηση Σημίτη όταν έστηνε τη δουλειά για το σύστημα ασφαλείας των Ολυμπιακών αγώνων, μεθόδευσε το θέμα της «εθνικής ασφάλειας» ώστε η όλη υπόθεση να πάει με τις διαδικασίες εξπρές του υπουργείου άμυνας και όχι με του υπουργείου Δημόσιας τάξης, οι οποίες ήταν χρονοβόρες και δεν θα προλαβαιναν να αρπάξουν τις μίζες μέχρι τις εκλογές. Ενώ κανείς δεν μπορούσε να εγγυηθεί ότι θα μπορούσε να χαλκεύσει τον διαγωνισμό ώστε η θυγατρική της Siemens να πάρει τη δουλειά. Γι’ αυτό και ο πρώτος εμπλεκόμενος το νέο σκάνδαλο είναι ο τότε ΥΕΘΑ, Γιάννος Παπαντωνίου.

Σε αυτό το σημείο μόνο θα πούμε ότι η απόφαση αυτή δεν μπορούσε να ληφθεί μόνο από τον Γιάννο Παπαντωνίου, καθώς είναι κεντρική πολιτική απόφαση να προαχθεί ένα υπουργείο έναντι ενός άλλου. Και όχι θέμα υπουργών. Αυτό θα το δείτε σύντομα.

Το δίδυμο λοιπόν της μίζας που ξέπλυνε τα βρώμικα χρήματα των πολιτικών τότε, τόσο για την περίπτωση της Siemens, του συστήματος ασφαλείας, των εξοπλιστικών και πολλών άλλων, ήταν ο Λυγινος και ο Όσβαλντ. Ο Λυγινός που τον προστατεύουν οι ελβετοί και δεν τον εκδίδουν στην Ελλάδα, πράγμα που σύντομα όμως θα αλλάξει, και ο Όσβαλντ που εξαφανίστηκε 48 ωρες πριν έρθει η συγκεκριμένη δικογραφία στη Βουλή.

Είναι λοιπόν βέβαιο ότι ο Όσβαλντ εξαφανίστηκε γιατί είναι ο άνθρωπος που διαχειρίζεται τους μαύρους λογαριασμούς μίζας τουλάχιστον τριών πολιτικών. Άρα ο Όσβαλντ και η μαρτυρία του είναι καταλυτική για την υπόθεση και την παραδειγματική τιμωρία των φαύλων. Το ότι εξαφανίστηκε λίγο πριν την δικογραφία δείχνει ότι το σύστημα είναι πανίσχυρο, έχει παντού ανθρώπους, και την δύναμη όχι μόνο να ενημερωθεί για την εξέλιξη αλλά να φροντίσει να εξαφανίσει και τον βασικού μάρτυρα. Νομίζοντας ότι έτσι θα αποφύγουν την κατηγορία για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και θα μείνει μόνο η παραγεγραμμένη απιστία.

Υπάρχει όμως κάτι που δεν γνωρίζουν. Και θα το μάθουν σύντομα.

Μέχρι τότε βέβαια η κυβέρνηση οφείλει να κόψει το λαιμό της και να πιέσει δικαιοσύνη και διωκτικές αρχές να επανα σπαρταριστοί ως βόλτα αν δεν έχουν προλάβει να τον φυγαδεύσουν εκτός Ελλάδος ή οτιδηποτε άλλο.

Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν θα πούμε με βεβαιότητα και με την ευθύνη του λόγου μας ότι οι διεφθαρμένοι υπουργοί που ζημίωσαν το Δημόσιο και έβγαλαν μαύρο χρήμα στην πλάτη του ελληνικού λαού, οι δημοσιογράφοι που τους κάλυπταν και τους καλύπτουν ακόμα και σήμερα, καθώς και όσοι σήμερα προσπαθούν να συμψηφίσουν τις αποκαλύψεις θέτοντας «θέμα Παυλόπουλου», Καραμανλή η οποιοδήποτε άλλου, είναι μέλη της ίδιας εγκληματικής οργάνωσης.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Η νέα δικογραφία για το C4i αποκαλύπτει όλο το σύστημα της διαφθοράς στην Ελλάδα.

 1. ΧΡΕΗ ΑΝΕΞΩΦΛΗΤΑ 30 Νοεμβρίου 2012

  {To βραχιολἀκι που φορεἰς εγὠ θα σου το κὀψω ευεργἐτη μου «Οσβαλντ}. 26-11-2018 Φ.Π.

  AXON HOLDINGS: Το επιχειρηματικό όχημα του Θωμά Λιακουνάκου. Το 2012 παρουσίαζε τραπεζικό δανεισμό 447.200.000 εκατ. Ευρώ. Μόνο η θυγατρική του ομίλου EUROMEDICA, έχει χρέη προς τις τράπεζες, που ξεπερνούν τα 372.700.000 Ευρώ.

  ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ: Δηλαδή με άλλα λόγια, MEGA CHANNEL, το.μεγάλο κανάλι, των τριών.. ισχυρών, Μπόμπολα, Ψυχάρη, Βαρδινογιάννη. Το 2012, λοιπόν, ο τραπεζικός δανεισμός έφτασε τα 123.500.000 ευρώ περίπου, μαζί και με το νέο δάνειο των 98.000.000 ευρώ, που προκάλεσε την παρέμβαση των οικονομικώνεισαγγελέων.

  ΟΜΙΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ: Το δίκτυο των επιχειρήσεων που ελέγχει ο Ευάγγελος Μυτιληναίος, έχει χρέη ύψους 861.300.000 ευρώ. Εδώ υπάρχει και το εξής ενδιαφέρον. Η Korinthoς Power, μια εταιρία στην οποία συμμετέχουν, κατά 65% ο Όμιλος Μυτιληναίου, και κατά 35% ο Όμιλος Βαρδινογιάννη, χρωστάει στις τράπεζες 172.500.000 ευρώ.

  INTRACOM: Εδώ τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Intracom = Σωκράτης Κόκκαλης. Ο όμιλος, από ομολογιακά και τραπεζικά δάνεια, χρωστάει 315.700.000 ευρώ.
  ΌΜΙΛΟΣ ΠΗΓΑΣΟΥ: Η εκδοτική. «αυτοκρατορία» της οικογένειας Μπόμπολα έχει χρέη προς τις τράπεζες 164.300.000 ευρώ.

  ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Ο κατασκευαστικός όμιλος της οικογένειας Μπόμπολα. Δηλαδή βασικά, όπου δημόσια έργα, βλέπε Ελλάκτωρ. Και όμως, τα τραπεζικά δάνεια που έχει.
  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ: Μετά τον αείμνηστο Λαμπράκη, ισχυρός άνδρας του ομίλου είναι πλέον ο Σταύρος Ψυχάρης. Ο τραπεζικός δανεισμός αγγίζει τα 134.000.000 ευρώ.

  ΜΟΤΟR OIL: Έχουμε ήδη αναφερθεί στην οικογένεια Βαρδινογιάννη. Πάμε να δούμε τι χρωστάει η πετρελαϊκή «ναυαρχίδα» της οικογένειας στις τράπεζες. 1.200.000.000 ευρώ περίπου.

  ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ: Οικογένεια Στέγγου, Πόρτο Καρράς, σκάνδαλο στην Χαλκιδική, και πάει λεγοντας. Εδώ ο ισολογισμός μας δείχνει τραπεζικό δανεισμό μόλις 22.900.000 ευρώ.

  STAR CHANNEL: Πάλι οι Βαρδινογιάννηδες. Ο τηλεοπτικός σταθμός έχει τραπεζικά χρέη 58.100.000 ευρώ.

  ΟΜΙΛΟΣ ANT1: Το δημιούργημα του Μίνωα Κυριακού, το οποίο πλέον κατευθύνει ο υιός, Θεόδωρος Κυριακού. Τα δάνεια από τις τράπεζες ξεπερνούν τα 170.000.000 ευρώ.

  ALPHA TV: Στον τηλεοπτικό σταθμό, κυρίως μέσω της INTERTECH, μεγαλομέτοχος είναι ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Τραπεζικός δανεισμός; 58.000.000 ευρώ.
  J & P ΑΒΑΞ: Ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς ομίλους της χώρας, με τραπεζικό δανεισμό 268.900.000 ευρώ.

  MARFIN INVESTMENT GROUP: Ο όμιλος, που μας έχει ταλαιπωρήσει αρκετά τα τελευταία χρόνια με διάφορες υποθέσεις, όπως ΟΤΕ, Ολυμπιακή, Λαϊκη Τράπεζα κ.α., και δημιούργημα του Ανδρέα Βγενόπουλου. Τα χρέη προς τις τράπεζες ξεπερνούν τα 2.000.000.000 ευρώ.

  ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Μια παραδοσιακή δύναμη, στο χώρο των μετάλλων. Ο όμιλος έχει τραπεζικά ανοίγματα 1.100.000.000 ευρώ.

  ΤΙΤΑΝ: Σχεδόν μονοπώλιο στο χώρο των τσιμέντων, και με τραπεζικό δανεισμό, που φτάνει το 1.000.000.000 ευρώ περίπου.

  FORTHNET: Ο τηλεπικοινωνιακός όμιλος που κατέχει το συνδρομητικό κανάλι NOVA, έμφανίζει τραπεζικό δανεισμό 331.000.000 ευρώ.MINOAN LINES: Μεγάλη ιστορία. Πρώην Μινωϊκές Γραμμές, ναυάγιο ΕΧΠΡΕΣ ΣΑΜΙΝΑ, αυτοκτονία Παντελή Σφηνιά. Και χρέη 270.100.000 ευρώ.

  ΜΒΔΤ Μπάμπη Βωβού, έχει δάνεια € 700 εκατ. , σημερινή (Σάβ, 28 Σεπτεμβρίου 2013), αξία των ακινήτων περίπου στα € 450 εκατ., με εκχωρημένες τις περισσότερες μισθωτικές συμβάσεις στις τράπεζες». Η σύλληψή του για χρέη προς το Δημόσιο 1 εκατ. Ευρώ (τελικά αφέθηκε με εγγύηση ελεύθερος). Σὐνολο 8.670.200,000 Οκτὠ δις εξακὀσιες εβδομἠντα χιλιἀδες και κἀτι ψιλἀ για φυστἰκια . Αυτἀ εἰναι τα φανερἀ .

  Χὠρια τα κρυφἀ και οι μἰζες , που εἰναι πολλαπλἀσια απὀ αυτἀ .

  Λεφτἀ υπἠρχαν και υπἀρχουν, δυστυχὠς ὀμως στους φορολογικοὐς παρἀδεισους και στους αριθμοὐς τηλεφὠνων των πρασινὀμαυρων ηγετὠν μας .

  Εκεἰ που τη βγἀζει ζἀχαρη ο αναστἀς εκ του τἀφου Μαρφινὀμαγκας .

  Ποιὀς , ποιὀς , ποιὀς καλἐ μου ποιὀς ; Ποιὀς σε πἠρε στο καρἀβι ; Και σε μπἀρκαρε το βρἀδυ .

  26-11-2018 Φ.Π.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.